ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ηλεία στο στόχαστρο ληστών – τρομοκρατών - Έρευνες των Αρχών

Μετά τα χτυπήματα στην Κλειτορία Αχαΐας και το Δώριο Μεσσηνίας, οι Αρχές αναζητούν τον επόμενο στόχο των ληστών – τρομοκρατών. Από την πρώτη στιγμή ύστερα από τα δύο αυτά χτυπήματα υπήρξαν εκτιμήσεις πως η Ηλεία μπορεί να αποτελέσει επόμενο στόχο, καθώς διαθέτει ανάλογες περιοχές και στόχους με τις άλλες δύο περιπτώσεις. Ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ilialive.gr, οι Αρχές στο νομό - και όχι μόνο - βρίσκονται σε επαγρύπνηση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Την ώρα που σε κεντρικό επίπεδο η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει μέσω της Αντιτρομοκρατικής πληροφορίες που αναφέρουν προετοιμασία των τρομοκρατών για μεγάλο χτύπημα, οι ληστείες που θα φέρουν χρήματα στο «επαναστατικό ταμείο» είναι αναμενόμενες. Ως τέτοιες χαρακτηρίζονται οι ληστείες στην Κλειτορία και το Δώριο.

Μάλιστα μετά από αυτές τις δύο περιπτώσεις σήμανε συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς εκεί υπήρξε «άρωμα τρομοκρατίας»… Στο χορό έχει μπει και η Ηλεία καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες – ίσως και πληροφορίες – πως η περιοχή θα βρεθεί στο στόχαστρο της ίδιας ομάδας. Αυτό χωρίς να αποκλείεται κάποιο άλλο χτύπημα στους όμορους νομούς. Οι ληστές σε Κλειτορία και Δώριο έχουν επιλέξει να διαφύγουν μέσα από τον ορεινό όγκο στα όρια των νομών Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας και αυτό φανερώνει πως γνωρίζουν καλά την ευρύτερη περιοχή, ενώ εκτιμάται πως ίσως οι δράστες διαθέτουν κρησφύγετο στην περιοχή.

Οι Αρχές εκτιμούν πως γνωστοί τρομοκράτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι αυτή την περίοδο, βρίσκονται πίσω από αυτά τα χτυπήματα και τα επόμενα που έχουν σχεδιαστεί. Δεν αποκλείεται μέλη της ομάδας των ληστών – τρομοκρατών να βρίσκονται στην περιοχή μας σχεδιάζοντας με λεπτομέρεια την επόμενη κίνησή τους και ο εντοπισμός τους αποτελεί στόχο των Αρχών.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ