Προσχώρησε ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" ως υποψήφιος πολιτευτής της Α΄Αθηνών

Στα πλαίσια μιας συζήτησης αρχών για το πολιτικό πρόβλημα της χώρας - σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2014 -  και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών, που θα δρομολογήσουν τον απεγκλωβισμό της Ελλάδας απο τις θανατηφόρες ατραπούς του μνημονίου, συμφωνήσαμε απο κοινού με τον πρόεδρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ-ο Πάνο Καμμένο, την προσχώρησή μου στους «Ανεξάρητους Έλληνες» και την κάθοδό μου ως υποψήφιος Βουλευτής στην Α΄Αθηνών. Η χώρα υφίσταται υπαρξιακά διλήμματα ιστορικών διαστάσεων, με την πολιτικά ανερμάτιστη κυβέρνηση των Αντώνη Σαμαρά, και Ευάγγελου Βενιζέλου, να έχει αποδομήσει τον κοινωνικό και οικονομικό μας ιστό, να έχει εγκαταλείψει τα εθνικά μας θέματα στη μοίρα τους και να έχει οδηγήσει την πλειονότητα του ελληνικού λαού, στην φτωχοποίηση και τον ηθικό εξευτελισμό.

Είναι «ώρα εκ του ύπνου εγερθήναι». Σ΄αυτό το προσκλητήριο εθνικής και ατομικής αξιοπρέπειας, κανείς έλληνας δεν πρέπει να απουσιάσει. Όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά με δημοκρατικό ήθος, πρέπει να δώσουμε την μάχη αποτίναξης του μνημονιακού ζυγού και της απελευθέρωσης της χώρας, απο τα δεσμά της γερμανικής αποικιοκρατίας. Ο μεγάλος λυράρης της εθνεγερσίας μας Ρήγας Φεραίος δείχνει το δρόμο«Μην πιστεύετε σε ξένους και υϊούς νενοθευμένους/ πάρα μόνον στην ανδρεία, των ελλήνων την καρδία».

Στρατεύομαι με τον έντιμο Πάνο Καμμένο και το αγνό πατριωτικό κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», σε μια μάχη ήθους και πολιτικής αξιοπρέπειας. Και η νίκη θα στεφανώσει τον αγώνα μας. Γιατί είναι αγώνας σωτηρίας του μαρτυρικού ελληνικού λαού !!!

Με τιμή

Πάνος Ν. Αβραμόπουλος
M.Sc Δ/χος Μηχανικός Ε.Μ.Π. συγγραφέας
Α΄ Αναπληρωματικός Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών