Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Παρασκήνιο στην μεταφορά του σχολείου στο Κούμανι;

Παρασκήνιο στην μεταφορά του σχολείου στο Κούμανι;
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από γονείς στην Πέρσαινα για την κατάργηση του δημοτικού σχολείου. Ο Άγγελος Κωνσταντόπουλος πατέρας 6 παιδιών, τόνισε ότι ο δρόμος Πέρσαινα –
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Κούμανι είναι σε άθλια κατάσταση, ιδιαίτερα 4 μήνες το χειμώνα. Επεσήμανε ότι θα είναι δύσκολη η μετακίνηση για τους λιλιπούτειους μαθητές που θα βρίσκονται στους δρόμους από τις 6.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Ανάλογη τοποθέτηση και από τον γονέα δύο παιδιών, Σπύρο Καλογερόπουλο, που ανέφερε ότι υπήρξε παρασκήνιο στην μεταφορά του δημοτικού σχολείου στο Κούμανι, χαρακτηρίζοντας την περιοχή «εκλογομάγειρα» για τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και άφησε αιχμές για την καθυστέρηση ενημέρωσης των κατοίκων από τον δήμο.

Εν τω μεταξύ
Επανεξέταση της απόφασης ανακοίνωσε μέσω του IONION FM, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, Ζωή Βουρλούμη. Όπως ανέφερε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης, στέλνει σήμερα επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας, ζητώντας ανάκληση της απόφασης.

Η κ. Βουρλούμη ανέφερε ότι δεν ήταν γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το οδικό δίκτυο της περιοχής κατά τους χειμερινούς μήνες και δήλωσε πρόθυμη να επανεξετάσει την εισήγηση της για συγχώνευση δημοτικού σχολείου Πέρσαινας και Κούμανι. Σημείωσε ακόμα με λύπη ότι δέχθηκε αναίτια επίθεση από τους γονείς.

Ακούστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος