Ψωμί… άσπρο ή ολικής άλεσης, σταρένιο ή πολύσπορο, είναι οικονομικό, είναι μοσχομυρωδάτο και το ζύμωμα του αποτελεί την νέα τάση, με τους ανθρώπους που βρίσκονται σε καραντίνα να θέλουν να ξορκίσουν τον «εγκλεισμό» ζυμώνοντας με μανία…
Αποτελούσε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι του παραδοσιακού ελληνικού τραπεζιού και εννοείται πως και το Πάσχα δεν θα μπορούσε να λείπει και μάλιστα με λίγο πιο ιδιαίτερες παραλλαγές του, να έχουν την τιμητική τους…
Ψάξαμε στο κανάλι του 1ου Έλληνα Master Chef Άκη Πετρετζίκη και βρήκαμε τις πιο εντυπωσιακές, για το τραπέζι σας μόνο…
Ψωμί σταυρός - Kitchen Lab by Akis Petretzikis
Ψωμί χωρίς ζύμωμα - Kitchen Lab by Akis Petretzikis
Τυρόψωμο με μπίρα - Kitchen Lab by Akis Petretzikis
Εύκολο πολύσπορο ψωμί - Kitchen Lab TV
Ελιόψωμο - Kitchen Lab TV