Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 12:05

Δώρα στο Δήμαρχο Πύργου από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Ευχές και δώρα που τα ίδια δημιούργησαν, προσέφεραν χθες στο Δήμαρχο Πύργου, μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Πύργου, συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια του σχολείου τους κ. Αγγελική Πετρόγιαννη και τους καθηγητές τους.

Ο κ. Λιατσής, εξέφρασε την χαρά του για την έκπληξη που όπως είπε δέχτηκε τονίζοντας πως αποτελεί για τον ίδιο το καλύτερο ξεκίνημα για την ημέρα αλλά και για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα. Διαχρονικά, έχω δείξει με πράξεις την αγάπη και την εκτίμηση μου για όλα όσα γίνονται σε αυτό το σχολείο, έχω γίνει φίλος με τα παιδιά τόσα χρόνια και πιστεύω ότι το λειτούργημα που γίνεται στο ΕΕΕΕΚ είναι κάτι το οποίο μπορεί να καμαρώνει η πόλη μας. Επειδή όλα έχουν σχέση με ανθρώπους, οι άνθρωποι του σχολείου αυτού είναι υπέροχοι, τους θαυμάζω, τους εκτιμώ και μακάρι να μου δίνεται η ευκαιρία να τους στηρίζω».

Με τη σειρά της η κ. Πετρόγιαννη, ευχήθηκε στο Δήμαρχο ολόψυχα απ’ όλους τους, υγεία και χρόνια πολλά και κάθε επιτυχία στους στόχους του. «Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη που δείχνεται στο σχολείο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 20:53

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Α. Κατσιφάρας για τον θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας
    Ο Α. Κατσιφάρας για τον θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας

    Αντίο ΦΙΛΕ Δήμαρχε!

    Αντίο ΔΗΜΗΤΡΗ Καλογερόπουλε.

    Ήσουν για μένα ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ελεύθερος - πηγαίος – γλεντζές - αυθεντικός, ένας γνήσιος Δημοκράτης.

    Συνεργαστήκαμε για πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση, σε γνώρισα πολύ καλά και εκτίμησα τον χαρακτήρα σου , την μαχητικότητα και το καθαρό μυαλό σου.

    Λάμπρυνες φίλε μου με την αξιοπρέπεια σου την Αχαΐα και την Δημοκρατική Παράταξη.

    Μοιραστήκαμε τις αγωνίες σου, τα οράματα και τους στόχους σου για την Αιγιάλεια, τον τόπο που τόσο αγάπησες , τίμησες και τιμήθηκες.

    Το κενό είναι μεγάλο, δυσαναπλήρωτο. Φεύγει γρήγορα ένα αυθεντικός αυτοδιοικητικός, που δούλευε με πάθος.

    Θερμά συλλυπητήρια στην ωραία οικογένειά σου την ξεχωριστή και διακριτική σύζυγό σου Σοφία και στα παιδιά του.

    Καλό ταξίδι Δημήτρη, δεν θα σε ξεχάσουμε.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Σκιαδαρέσης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου
    Σκιαδαρέσης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου

    Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και όλα τα μέλη της εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος «υπηρέτησε» επί πολλά χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα, αφοσίωση, πάθος και ανιδιοτέλεια.

    Ο πρόωρος χαμός του Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος εξελέγη Δήμαρχος Αιγιαλείας για δεύτερη συνεχή θητεία δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία. Ξεχώριζε για την αγάπη και τον οραματισμό του για την Αιγιάλεια και την αγωνιστικότητα του, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων και στη δρομολόγηση σημαντικών παρεμβάσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

    Δυστυχώς, πρώτα για τον ίδιο και μετά για την Αιγιάλεια, αλλά και την Αχαΐα, έφυγε νωρίς αφήνοντας ανεκπλήρωτα τα σχέδια και τα όνειρά του για ένα καλύτερο μέλλον, όπως ο ίδιος το είχε φανταστεί. Είμαστε όμως σίγουροι, ότι υπάρχουν άξιοι συνεχιστές του έργου του.

    Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

    Αντιπροσωπεία της παράταξης με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου λόγω του αγγέλματος του θανάτου του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου
    Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου λόγω του αγγέλματος του θανάτου του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου

    Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί, σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, στις 18:00, αποκλειστικά με τηλεδιάσκεψη, με θέμα: Απότιση φόρου τιμής στον εκλιπόντα Δήμαρχο Αιγιαλείας ΔημήτρηΚαλογερόπουλο.

    Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας live streaming.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συλλυπητήρια Κώστα Καρπέτα για τον θάνατο του Δημήτρη Καλογερόπουλου
    Συλλυπητήρια Κώστα Καρπέτα για τον θάνατο του Δημήτρη Καλογερόπουλου

    Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας για τον θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, έκανε την εξής δήλωση:

    «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση την τοπική κοινωνία και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην Αιγιάλεια. Η αφοσίωση και το πάθος του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελούν παράδειγμα για όλους εμάς που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Η απώλειά του δημιουργεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό και το έργο του θα συνεχίσει να μας εμπνέει.»

    (Δελτίο Τύπου)

  • Θλίψη στην Αιγιάλεια: «Έφυγε» από τη ζωή ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος
    Θλίψη στην Αιγιάλεια: «Έφυγε» από τη ζωή ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος

    Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Δημάρχου Αιγίου Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

    Εδώ και αρκετές ημέρες, η οικογένεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου ζούσε τραγικές στιγμές.

    Τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υπέστη επεισόδιο σχετικό με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στον εγκέφαλο και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ στο Ρίο περίπου στις 2.30. Οι γιατροί είχαν κρίνει την κατάσταση της υγείας του μη αναστρέψιμη.

    Κάποιοι είχαν εναποθέσει μηδαμινές ελπίδες σ’ ένα μεγάλο θαύμα, απ’ αυτά, όμως, που είτε συμβαίνουν πολύ σπάνια σε παρεμφερείς περιπτώσεις, είτε ποτέ…

    Ο όγκος στον εγκέφαλο του κ. Καλογερόπουλου αιμορράγησε εντελώς ξαφνικά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα από το Αίγιο, στο σπίτι του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, λίγο πριν τις 3, ξημερώματα Κυριακής.

    Μπήκε αμέσως στην Εντατική, αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα… Απλώς του χορήγησαν «βαριά» φαρμακευτική αγωγή, κρατώντας τον σε βαθιά καταστολή, μήπως και υποχωρούσε κάπως το οίδημα που προκάλεσε την «έκρηξη».

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

    Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αιγιάλειας αναφέρει χαρακτηριστικά: “Με οδύνη, θλίψη και συντριβή, αποχαιρετούμε τον Άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Καλογερόπουλο ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα την 11η Οκτωβρίου 2024, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

    Αποχαιρετούμε τον πρώτο δημότη της πόλης μας.

    Τον άνθρωπο που οραματίστηκε, που αγωνίστηκε, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τον τόπο μας. Τον άνθρωπο που πριν από έναν χρόνο ακριβώς πανηγύρισε την πρώτη φορά που εκλέχθηκε Δήμαρχος στην Αιγιάλεια, για δεύτερη συνεχή θητεία.

    Αποχαιρετούμε τον δικό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο”.

    Ποιος ήταν ο Δημήτρης Καλογερόπουλος

    Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος του Κωνσταντίνου ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών). Διετέλεσε: Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικής Επιθεώρησης Δυτικής Ελλάδος Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Τοπικής Ένωσης Δήμων, Νομού Αχαΐας Μέλος της Επιτροπής θεσμών και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Δήμαρχος Συμπολιτείας. Ο μοναδικός Καποδιστριακός Δήμαρχος στο Δήμο Συμπολιτείας (1998-2010).

    Την τρίτη τετραετία εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή, πετυχαίνοντας ποσοστό 72% σε επιβράβευση του έργου του Δήμαρχος Αιγιαλείας. Ο μοναδικός Δήμαρχος Αιγιαλείας που εξελέγη για δύο συνεχόμενες θητείες (2019 & 2023) Πρόεδρος της Επιτροπής ΕΣΠΑ ΚΕΔΕ Ελλάδος Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής Ε.Δ.Ε.Υ.Α.Α Ελλάδος Πρόεδρος Δημοτικών Επιτροπών και Διαγωνισμών του Δήμου Αιγιαλείας Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας Γενικός Γραμματέας του Δικτύου Πόλεων “ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ” Μέλος της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/06 Μέλος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος Μέλος του Δ.Σ “ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.” Μέλος της Επιτροπής “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ” Ήταν παντρεμένος με τη Σοφία Αντωνάτου και πατέρας δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου και της Ζωής.

    Νίκος Ανδρουλάκης: Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης

    Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης τονίζει ότι αποχαιρετά έναν φίλο και συνοδοιπόρο όπου υπηρέτησε με αφοσίωση τους συντοπίτες του ως δήμαρχος Αιγιαλείας.

    «Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετώ τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας.

    Αποχαιρετώ έναν έντιμο άνθρωπο, ένα συνεπή αγωνιστή της Δημοκρατικής Παράταξης, ένα φίλο και συνοδοιπόρο.

    Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης τιμώντας με το ήθος και τον δυναμισμό του το ΠΑΣΟΚ. Άνοιξε πρωτοπόρους δρόμους στο αυτοδιοικητικό κίνημα και υπηρέτησε με αφοσίωση τους συντοπίτες του ως δήμαρχος Αιγιαλείας.

    Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

    Πηγή: Pelop.gr
  • Δραματικές στιγμές για τη ζωή του Δημάρχου Αιγιάλειας - Εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ
    Δραματικές στιγμές για τη ζωή του Δημάρχου Αιγιάλειας - Εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ

    Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ στο Ρίο.

    Δραματικές είναι οι στιγμές σχετικά με την κατάσταση της υγείας του δημάρχου Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλου.

    Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υπέστη επεισόδιο σχετικό με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στον εγκέφαλο και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ στο Ρίο περίπου στις 2.30.

    Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμη.

    Θυμίζουμε πως το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί να λείψει από τα καθήκοντά του το επόμενο διάστημα, ώστε να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μάλιστα, για μεθαύριο Τρίτη, ήταν προγραμματισμένη η αναχώρησή του από την Ελλάδα για το Αννόβερο της Γερμανίας όπου θα χειρουργούνταν σε εξειδικευμένη κλινική.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Καλογερόπουλου.
    Πηγή: pelop.gr
  • ΕΕΕΕΚ Πύργου: Αγιασμός με την ευχή ενός νέου κτιρίου
    ΕΕΕΕΚ Πύργου: Αγιασμός με την ευχή ενός νέου κτιρίου

    Πρώτο κουδούνι για τα ξεχωριστά παιδιά μας

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Με την προσμονή της μεταστέγασης σε νέο κτίριο, τα παράπονα των γονέων και τη δέσμευση των αρχών ότι το θέμα εξακολουθεί να προβληματίζει για τη λύση του, τελέστηκε ο αγιασμός στο ΕΕΕΕΚ Πύργου.

    Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ηλείας, Αθανάσιος Β, ο οποίος αναφέρθηκε με τα πιο θερμά λόγια στην προσφορά και το λειτούργημα των εκπαιδευτικών και τη στήριξη των γονέων. «Σηκώνετε μεγάλο σταυρό γιατί προσπαθείτε να δώσετε εκείνα τα εφόδια στα παιδιά μας ώστε να μπορούν και να νιώθουν χρήσιμοι στην κοινωνία. Εύχομαι τα παιδιά να τα φωτίζει πάντα ο Θεός» ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, δήλωσε τη συμπαράστασή του και αναφέρθηκε αφενός στον δύσκολο στόχο της μεταστέγασης, αφετέρου ότι παραμένει προτεραιότητα η λύση. «Το σχολείο αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και πρέπει να εστιάσουμε στην επίλυση αυτών για να φανούμε χρήσιμοι στο έργο των εκπαιδευτικών που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά και των γονέων ώστε να μπορέσουν να εκπληρώσουν στο ακέραιο το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει απέναντι στα παιδιά τους που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη για φροντίδα και οτιδήποτε μπορεί να τους κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη και ευχάριστη. Έχουμε συζητήσει με την διευθύντρια τον στόχο μετακίνησης του σχολείου στον ιστό της πόλης. Είναι ένας στόχος δύσκολος, δεν τον έχουμε ξεχάσει και εξετάσουμε ώστε να βρεθεί λύση».

    Το λόγο πήρε αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού ΠΔΕ Παναγιώτης Μπράμος, ο οποίος αφού μετέφερε τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, τόνισε ότι η φετινή χρονιά πρέπει να είναι καθοριστική για τη λύση του νέου χώρου. «Πέρυσι ήμασταν πολλοί περισσότεροι. Φέτος είμαστε όσοι πρέπει για να δώσουμε μια αποφασιστική λύση στο χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι αποφασιστικής σημασίας, ώστε πέρα από την ποιοτική δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς το ΕΕΕΕΚ να αποκτήσει και τον αντίστοιχο χώρο όπως του αρμόζει».

    Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου Αγγελική Πετρόγιαννη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών & κινητικά αναπήρων Ν. Ηλείας, Γιώργος Παπανικολόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Ηλείας, Τρύφωνας Αθανασόπουλος και o πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, Παναγιώτης Μπόμπας.

    EEEEK agiasmos 2

    EEEEK agiasmos 3

  • ΕΕΕΕΚ Πύργου: Καλό καλοκαίρι!
    ΕΕΕΕΚ Πύργου: Καλό καλοκαίρι!

    Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της! Όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσαμε πάντα μας μένει η αγάπη που εισπράττουμε από τα παιδιά, μια μεγάλη αγκαλιά και ένα ευχαριστώ! Στο σχολείο μας, το ΕΕΕΕΚ Πύργου, όλοι αγωνιζόμαστε με ζήλο, αλληλεγγύη, ενσυναίσθηση και με την δέουσα επιστημονική κατάρτιση, ώστε οι μαθητές μας να φοιτούν σ’ ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό περιβάλλον. Βασική επιδίωξη μας όλη τη χρονιά είναι η ευτυχία των παιδιών γι αυτό άλλωστε θέλουμε να νιώθουν δημιουργικά μέσα στο σχολείο τους.

    Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στους γονείς, συμπαραστάτες στους αγώνες τους και θα δίνουμε το δικό μας αγώνα για την ίδρυση στεγών υποστηριζόμενης διαβίωσης. Η Πολιτεία πρέπει να φροντίσει για την άμεση ίδρυση τους, γιατί οφείλει να αγκαλιάσει με στοργή τα άτομα με αναπηρία και να είναι απλόχερη σε χρηματοδοτήσεις. Εξάλλου, με τον τρόπο αυτό θα αποδείξει και τον πολιτικό της πολιτισμό. Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στη στήριξη που έχουμε από την τοπική κοινωνία, τόσο τις αρχές όσο και τους απλούς πολίτες που καθημερινά και έμπρακτα διευκολύνουν το έργο μας και στέκονται αρωγοί και να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Η ευόδωση της προσπάθειας μας, αυτής είναι απόρροια της στήριξης όλων των ένθερμων υποστηρικτών του έργου μας, που ανώνυμα και ανιδιοτελώς προσφέρουν στα παιδιά μας.

    Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές που θα γίνουν νοσταλγικές αναμνήσεις και σας περιμένουμε όλους στη γιορτή του σχολείου μας για την τελετή λήξης την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο θέατρο «Απόλλωνα».

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο