Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 20:19

Γεωργιόπουλος: «Νησίδα» υγειονομικής ασφάλειας για την κρουαζιέρα η Αρχ. Ολυμπία

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Επιστολή Γεωργιόπουλου προς τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη

Ως ένας υγειονομικά ασφαλής προορισμός για την κρουαζιέρα προβάλλει η Αρχαία Ολυμπία, όπως τονίζει ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος σε επιστολή του προς τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη.

Στην επιστολή του ο κ. Γεωργιόπουλος αναφέρει πως, με την έναρξη της τουριστικής περιόδου και την επανάληψη των δρομολογίων της κρουαζιέρας, πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων που εφαρμόστηκαν και συνεχίζουν να τηρούνται στην περιοχή, ώστε το μήνυμα ασφάλειας στους επισκέπτες της Αρχαίας Ολυμπίας να είναι ιδιαίτερα ισχυρό:

«Η περιοχή μας παρέμεινε όλο το διάστημα της πανδημίας ασφαλής "νησίδα" , με μηδενικά κρούσματα και μεγάλη συμμετοχή εμβολιασμών μεταξύ κατοίκων και επαγγελματιών. Επειδή αυτό δεν μπορεί να είναι γνωστό στους φορείς διακίνησης των τουριστών, ζητούμε την παρέμβασή σας προκειμένου να απαλειφθούν φαινόμενα φοβίας και επιλεκτικών επισκέψεων σε καταστήματα και επιχειρήσεις, δεδομένου ότι, όπως είναι γνωστό, τόσο οι μονάδες φιλοξενίας όσο και εκείνες της εστίασης, της αναψυχής και του λιανεμπορίου είναι στο σύνολό τους απόλυτα εναρμονισμένες με τα πρωτόκολλα που έχουν προβλεφθεί για την περίσταση.

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, βρίσκεται σε συνεννόηση και με άλλους Δήμους που αποτελούν προορισμούς κρουαζιέρας, όπως η Κέρκυρα, η Ρόδος κλπ, έχουμε συναποφασίσει να σας προτείνουμε την οργάνωση διαδικτυακής συνάντησης ώστε με τη δική σας αποφασιστική συνδρομή να διορθώσουμε τις όποιες αρρυθμίες παρατηρούνται ώστε να κερδίσουμε έγκαιρα και τη σημαντική αγορά της κρουαζιέρας προς όφελος των τοπικών μας οικονομιών που, όπως γνωρίζετε, έχουν δεχτεί σοβαρά πλήγματα, 18 μήνες τώρα, λόγω των περιοριστικών μέτρων».

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 19:25

Σχετικά Άρθρα

  • Κοινή επίσκεψη Νικολακόπουλου, Φαρμάκη και Παναγιωτόπουλου στην Ε.Ο.Ε.
    Κοινή επίσκεψη Νικολακόπουλου, Φαρμάκη και Παναγιωτόπουλου στην Ε.Ο.Ε.

    Πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. Σπύρο Καπράλο

    Με το κοινό αίτημα να γίνει η Σύνοδος για τις εκλογές του νέου Προέδρου της Δ.Ο.Ε. στην Αρχαία Ολυμπία επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρο Καπράλο, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος.

    Η συνάντηση έγινε στην Αθήνα, την Πέμπτη το απόγευμα, με τον κ. Καπράλο να ξεκαθαρίζει ότι η Ε.Ο.Ε. είναι σύμφωνη ως προς το αίτημα που ετέθη, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αποκλειστικά από τη Δ.Ο.Ε., ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ειδική επιτροπή της Δ.Ο.Ε. θα μεταβεί στην Ηλεία, προκειμένου να αξιολογήσει τις τεχνικές προδιαγραφές και να εξετάσει τυχόν τεχνικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν.

    Ο κ. Παναγιωτόπουλος παρέδωσε, επίσης, στον κ. Καπράλο, το ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο περί διεξαγωγής της Συνόδου και της εκλογής νέου προέδρου της ΔΟΕ στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, επισημαίνοντας: «Αυτό για μας είναι αδιαπραγμάτευτο, θεωρούμε ότι οι εκλογές πρέπει να λάβουν χώρα στην Αρχαία Ολυμπία, στο μέρος όπου αναδείχθηκαν οι ολυμπιακές αξίες και τα ολυμπιακά ιδανικά, όπως αυτά της ευγενούς άμιλλας, του ευ αγωνίζεσθαι, της αλληλεγγύης και της συναδέλφωσης των λαών. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε».

    Επισημαίνεται, τέλος, η μεγάλη σημασία που έχει για τη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή η διεξαγωγή της Συνόδου της Δ.Ο.Ε. για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ενώ στην προσπάθεια που καταβάλλεται, είναι ξεκάθαρο ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποτελεί σημαντικό σύμμαχο.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας για την απώλεια του Δημάρχου Αιγιαλείας
    Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας για την απώλεια του Δημάρχου Αιγιαλείας

    Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, ενός σημαντικού Ανθρώπου που υπερασπίστηκε μέχρι τέλους το όραμά του και υπηρέτησε τους Δημότες του με ήθος και αξιοπρέπεια.

    Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι φτωχότερη χάνοντας ανθρώπους άξιους που άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους.

    Δήμαρχε σε αποχαιρετούμε με συγκίνηση.

    Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

    Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας

    Αριστείδης Παναγιωτόπουλος

    Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας συνήθλθε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση την Δευτέρα, προκειμένου να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για την τραγική απώλεια και να αποτίσει ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Επιδιορθώσεις στα κτίρια της εμποροπανήγυρης Στρεφίου
    Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Επιδιορθώσεις στα κτίρια της εμποροπανήγυρης Στρεφίου

    Παρεμβάσεις του Δήμου για αποκατάσταση της εικόνας του χώρου

    Με άμεσες και συντονισμένες ενέργειες οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας προέβησαν στην επιδιόρθωση κτιρίων και κοινόχρηστων αιθουσών, στο σημείο όπου διεξάγεται η Εμποροπανήγυρης Στρεφίου.

    Σε λίγες ημέρες, ο Δήμος ετοιμάζεται να υποδεχτεί την καθιερωμένη διοργάνωση του πανηγυριού, αυτή τη φορά, όμως, επεμβαίνοντας εγκαίρως και δραστικά στα προβλήματα που είχαν προκληθεί στις εγκαταστάσεις του χώρου.

    Σύμφωνα με το σχεδιασμό και τις καίριες παρεμβάσεις των συνεργείων, αντικαθίστανται σπασμένα τζάμια, επιδιορθώνονται ζημιές που είχαν προκληθεί στον περιβάλλοντα χώρο, τοποθετήθηκαν νέα στέγαστρα, στις σκεπές μπήκαν νέα κεραμίδια, ανακατασκευάστηκαν οι κοινόχρηστες τουαλέτες με καινούρια είδη υγιεινής και πλακάκια, ενώ οι εργασίες συνεχίζονται εντός και εκτός των κτιρίων.

    O χώρος θα είναι έτοιμος έως τις αρχές Νοεμβρίου, οπότε και αναμένονται τα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης. Ο Δήμαρχος, κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το σημείο και επέβλεψε τις παρεμβάσεις, δήλωσε βαθιά ικανοποιημένος από την πορεία και εξέλιξη των εργασιών και περήφανος, διότι, μετά από χρόνια, ο καθιερωμένος χώρος που φιλοξενεί δεκάδες εμπόρους και χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, θα αποκτήσει την εικόνα που πραγματικά του αξίζει!

    strafi apok xoro emp 2

    strafi apok xoro emp 3

    strafi apok xoro emp 4

    strafi apok xoro emp 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • Με τη σημαία του 2800 στο Σπάρταθλον ο Νίκος Σταθακόπουλος - Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας
    Με τη σημαία του 2800 στο Σπάρταθλον ο Νίκος Σταθακόπουλος - Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας

    Με μεγάλη μας χαρά και υπερηφάνεια υποδεχτήκαμε την Δευτέρα, στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, τον Ηλείο αθλητή μεγάλων αποστάσεων, κ. Νίκο Σταθακόπουλο, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κ. Αριστείδη Παναγιωτόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Αντώνη Χρυσανθακόπουλο, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Σπάρταθλον.

    Ο Νίκος Σταθακόπουλος έχει συμμετάσχει σε πολλούς μαραθώνιους αγώνες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, χαρίζοντας στην χώρα του πολλές πρωτιές. Φέτος, είναι η δεύτερη φορά που θα τρέξει στο Σπάρταθλον, αγώνα στον οποίο πέρυσι τερμάτισε σε πολύ καλή θέση.

    Ο Ηλείος αθλητής επισκέφτηκε την πόλη μας, εκφράζοντας την επιθυμία του να τρέξει φέροντας μαζί του τη σημαία των 2800 ετών, με αφορμή την επέτειο των 2800 ετών ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων.

    «Ευχόμαστε στον Νίκο καλή επιτυχία και καλό τερματισμό στον ιστορικό υπερμαραθώνιο. Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας, καθώς και για τον Νομό μας, τόσο η συμμετοχή του ως ο μοναδικός Ηλείος αθλητής αλλά και ως ο φέρων του συμβόλου των 2800 ετών», δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος μετά τη συνάντησή τους.

    Σημειώνεται ότι ο αγώνας ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ είναι ένας ιστορικός υπερμαραθώνιος που λαμβάνει χώρα στο τέλος του Σεπτέμβρη, κάθε χρόνο, στην Ελλάδα. Είναι ένας από τους πλέον δύσκολους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως και παράλληλα πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος λόγω του ιστορικού του υπόβαθρου.

    stath spartathlon olumpia 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Προς ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στην Αρχ. Ολυμπία
    Προς ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στην Αρχ. Ολυμπία

    Συνάντηση Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας με πρόεδρο ΕΚΑΒ στην Αθηνά

    Προς επίλυση βρίσκεται ένα από τα φλέγοντα ζητήματα, το οποίο αποτέλεσε και προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και αφορά στην ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στην Αρχαία Ολυμπία.

    Την περασμένη εβδομάδα, ο Δήμαρχος, κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Νίκο Παπαευσταθίου, όπου για πρώτη φορά τέθηκε το ζήτημα ίδρυσης Τομέα ΕΚΑΒ στην Αρχαία Ολυμπία και μάλιστα η συζήτηση έληξε με την άμεση και θετική ανταπόκριση του κ. Παπαευσταθίου και με ενέργειες που ήδη δρομολογήθηκαν και από τις δύο πλευρές.

    Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαευσταθίου, αναγνωρίζοντας τον τεράστιο όγκο επισκεπτών στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς και την ανθρωπογεωγραφία του Δήμου, ζήτησε να σταλεί άμεσα ένα έγγραφο από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, το οποίο θα περάσει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ, με ζήτημα την προκήρυξη δύο θέσεων ιατρών στο Κέντρο Υγείας.

    Όπως επισήμανε ο κ. Παναγιωτόπουλος «βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίλυση ενός από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας εδώ και χρόνια στον τομέα της υγείας. Η έλλειψη ιατρικού προσωπικού, αλλά και η ανάγκη να συνοδεύει ο κάθε γιατρός το ασθενοφόρο ως τον Πύργο σε περίπτωση συμβάντος, άφηνε κυριολεκτικά ακέφαλο και ευάλωτο το Κέντρο Υγείας της Αρχαίας Ολυμπίας. Είναι χρέος όλων μας η Αρχαία Ολυμπία να γίνει μια πόλη ασφαλής και έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε δυσάρεστο περιστατικό. Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την άμεση και θετική ανταπόκριση».

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο, Α. Παναγιωτόπουλο, με πρωτοβουλία της Βουλευτού Ηλείας, Δ. Αυγερινοπούλου
    Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο, Α. Παναγιωτόπουλο, με πρωτοβουλία της Βουλευτού Ηλείας, Δ. Αυγερινοπούλου

    Συνεργασία με παγκόσμιες προσωπικότητες για την ανάδειξη της Ολυμπίας

    Με την δέσμευση για ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για την ανάδειξη της Αρχαίας Ολυμπίας και την αξιοποίηση του διαχρονικού της συμβολισμού, επισφραγίστηκε η επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην Ηλεία και την Αρχαία Ολυμπία τα μέλη της αντιπροσωπείας της επιχειρηματικής συνάντησης διεθνούς εμβέλειας «Horasis India Meeting Athens 2024», το πρωί της Τρίτης. Ηγετικές, παγκοσμίου αναγνώρισης, προσωπικότητες της οικονομίας, των επιστημών, του αθλητισμού, της φιλοσοφίας και της τέχνης, ύστερα από πρόσκληση της Βουλευτού Ηλείας της Ν.Δ, Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Αριστείδη Παναγιωτόπουλο, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτιστικών δράσεων, κα. Αθηνά Ηλιοπούλου και τον Προέδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ολυμπίας και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας, κ. Νικόλαο Καρυώτη, στην διάρκεια της οποίας τέθηκαν οι βάσεις για ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών, με επίκεντρο τον τόπο που εκπέμπει αιώνια τη λάμψη της Ολυμπιακής φλόγας και αποτελεί επίκεντρο της ιστορίας και του πολιτισμού.

    Τα μέλη της αντιπροσωπείας, με επικεφαλής τον συγγραφέα, φιλόσοφο φουτουριστή, κ. Benjamin Butler και με την συμμετοχή προσωπικοτήτων, ευχαρίστησαν την Ηλεία Βουλευτή για την δυνατότητα να κάνουν μέρος του ταξιδιού τους την περιοχή, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις ιδέες, τις αρχές και τις πανανθρώπινες αξίες της Αρχαίας Ολυμπίας που παραμένουν αναλλοίωτες, για τις κορυφαίες διαχρονικές βάσεις του ανθρωπισμού και της αξιοπρέπειας των λαών της γης που απορρέουν από αυτήν και την παγκόσμια ακτινοβολία που εκπέμπει αβίαστα η διαχρονική δύναμή της, ως πηγή των αξιών του ανθρώπου, της δράσης απέναντι στην απειλή της κλιματικής αλλαγής αλλά και ως αφορμή αναστοχασμού. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ενημερώθηκαν για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε η Ολυμπία να αποτελέσει κέντρο πολιτισμού και παιδείας αλλά και τις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν στην περιοχή, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει τις παγκόσμιες προσπάθειες σε αυτές τις κατευθύνσεις, τονίζοντας ότι για αυτό το σκοπό θα διαθέσουν και τις δικές τους δυνάμεις. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα αναμένεται η πρότασή τους για συγκεκριμένες δράσεις, σε συνεργασία με την δημοτική αρχή.

    panagiotop abgerin sun 2

    Όπως ανέφερε κατά την διάρκεια της συνάντησης η κα. Αυγερινοπούλου, είναι πολύ σημαντικός ο κοινός αυτός σκοπός, καθώς η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί αέναο φάρο έμπνευσης και ελπίδας για την ανθρωπότητα. «Οι σημαντικές προσωπικότητες που φιλοξενούμε, αποτελούν πλέον δυναμικούς πρεσβευτές του τόπου μας ανά τον κόσμο. Αξιοποιώντας και τις δικές τους δυνάμεις υπέρ της Αρχαίας Ολυμπίας, σε επίπεδο διπλωματίας αλλά και σε επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό και καλλιτεχνικό επίπεδο, το επόμενο διάστημα θα αναπτυχθεί περαιτέρω συνεργασία στο πλαίσιο της πρότασης που θα διαμορφώσουν με συγκεκριμένες δράσεις και ιδέες. Είναι μεγάλη μου χαρά και μέλημά μου να προσκαλώ προσωπικότητες τέτοιου βεληνεκούς για την ανάδειξη της Ολυμπίας και της Ηλείας μας», υπογράμμισε η Ηλεία Βουλευτής.

    Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, αφού παρουσίασε τα ισχυρά πλεονεκτήματα της Αρχαίας Ολυμπίας ως προς την προσέλκυση διεθνών επενδύσεων με υψηλό πολιτιστικό πρόσημο, τους ευχαρίστησε και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα που θα τους υπενθυμίζουν πάντα την απαρχή της φιλόδοξης αυτής συνεργασίας ενώ παράλληλα ευχαρίστησε την Βουλευτή Ηλείας που ανέλαβε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία εξωστρέφειας αλλά και σχεδιασμού δράσεων. «Οι σπουδαίες αυτές προσωπικότητες της επιστήμης, του επιχειρείν, του αθλητισμού και τις τέχνης, με το άμεσο και θερμό ενδιαφέρον τους για την περιοχή, τόσο για την ανάπτυξη δράσεων αλλά και των απαραίτητων υποδομών, αποτελούν πλέον φίλους της Ολυμπίας και συνοδοιπόρους. Η στρατηγική μας συνεργασία θα αναπτυχθεί το επόμενο διάστημα και θεωρώ εκ των προτέρων ότι τα αποτελέσματα θα είναι προς την θετική κατεύθυνση», ανέφερε.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της αντιπροσωπείας συμμετείχαν στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στην επιχειρηματική συνάντηση διεθνούς εμβέλειας «Horasis India Meeting Athens 2024», που συνδιοργάνωσαν στην Αθήνα το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Οικονομίας (HICCE), o Σύνδεσμος Βιομηχάνων της Ινδίας (Confederation of Indian Industry) και o ανεξάρτητος, διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός HORASIS. Μια συνάντηση που συγκέντρωσε στην χώρα μας κρατικούς αξιωματούχους, θεσμικούς φορείς και διακεκριμένους εκπροσώπους της διεθνούς πολιτικής, επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας, με κοινό πεδίο δράσης την προβολή των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας και την προώθηση νέων συνεργασιών ανάπτυξης και καινοτομίας και την εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας – Ινδίας. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δηλώσεις Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς
    Δηλώσεις Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

    Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο και καλή επιτυχία. Αυτή η νέα αρχή φέρνει μαζί της προκλήσεις, όνειρα και ευκαιρίες που θα τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να διαμορφώσουν το μέλλον τους. Κάθε τους βήμα, κάθε μικρή ή μεγάλη προσπάθεια, είναι ένα πολύτιμο κομμάτι της πορείας τους προς την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων τους. Με αφοσίωση, δύναμη και πίστη στον εαυτό τους, θα χτίσουν γερά θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.

    Θέλω επίσης να εκφράσω τη βαθιά μου εκτίμηση στους εκπαιδευτικούς και τον σεβασμό μου στους γονείς, που με αγάπη στέκονται στο πλευρό των παιδιών μας, καθοδηγώντας τα και ενθαρρύνοντάς τα σε κάθε τους βήμα.

    Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να είμαστε σταθερά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και να κάνουμε ότι πρέπει για να διασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες στα σχολεία μας.

    Εύχομαι σε όλες και όλους δύναμη, έμπνευση και μια χρονιά γεμάτη δημιουργία, επιτυχίες και χαρά!

    Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας

    Αριστείδης Παναγιωτόπουλος

    agiasmos sxo olump 24 3

    agiasmos sxo olump 24 2

    agiasmos sxo olump 24 4

    agiasmos sxo olump 24 5

    agiasmos sxo olump 24 7

    agiasmos sxo olump 24 6

    (Δελτίο Τύπου)

  • Μήνυμα Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες
    Μήνυμα Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες

    Εχθές ολοκληρώθηκαν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο Παρίσι. Αυτές οι μέρες ήταν γεμάτες από συγκίνηση και διδάγματα.

    Οι αθλητές από κάθε γωνιά του πλανήτη, μας έδειξαν τι σημαίνει πείσμα, δύναμη και αφοσίωση. Ενσαρκώνοντας το πνεύμα της Ολυμπίας, έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, αποδεικνύοντας πως κάθε εμπόδιο μπορεί να ξεπεραστεί με τη σωστή θέληση και προσπάθεια.
    Είμαστε περήφανοι για όλους τους αθλητές αλλά και για όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα στους αθλητές μας. Η χαρά και η υπερηφάνεια που μας γεμίσατε είναι ανεκτίμητες.
    Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας
    Αριστείδης Παναγιωτόπουλος
    (Δελτίο Τύπου)
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch