Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 20:10

ΕΕΕΕΚ Πύργου: Ευχαριστήρια επιστολή στον δήμαρχο Πύργου Π. Αντωνακόπουλου

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Πύργου και τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλο που στηρίζει πάντα το έργο και την προσπάθεια του σχολείου μας. Ο Δήμος είναι πάντα δίπλα μας, μας δίνει δύναμη και κουράγιο και ενισχύει κάθε μας προσπάθεια ώστε να επιτελέσουμε το έργο μας.

Ο αεικίνητος αντιδήμαρχος πρασίνου Πύργου κ. Μαρίνης Αχτύπης πάντα πρόθυμος να βοηθήσει εστειλε τους συνεργάτες του με επικεφαλή τον κ. Νίκο Ντόχα ώστε να ομορφύνουν τα παρτέρια του σχολείου μας.

Χάρη σε αυτή τη συνεισφορά το σχολείο μας γίνεται όλο και πιο όμορφο και έτοιμο για να υποδεχτεί τους μαθητές μας. Πρωτοβουλίες σαν και αυτή μας κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξους και χαρούμενους καθώς ο δήμος δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και την κοινωνική του ευαισθησία σε μια κρίσιμη εποχή που διανύουμε.

Η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ
Αγγελική Πετρόγιαννη

(Δελτίο Τύπου)

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 19:39

Σχετικά Άρθρα

  • ΕΕΕΕΚ Πύργου: Αγιασμός με την ευχή ενός νέου κτιρίου
    ΕΕΕΕΚ Πύργου: Αγιασμός με την ευχή ενός νέου κτιρίου

    Πρώτο κουδούνι για τα ξεχωριστά παιδιά μας

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Με την προσμονή της μεταστέγασης σε νέο κτίριο, τα παράπονα των γονέων και τη δέσμευση των αρχών ότι το θέμα εξακολουθεί να προβληματίζει για τη λύση του, τελέστηκε ο αγιασμός στο ΕΕΕΕΚ Πύργου.

    Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ηλείας, Αθανάσιος Β, ο οποίος αναφέρθηκε με τα πιο θερμά λόγια στην προσφορά και το λειτούργημα των εκπαιδευτικών και τη στήριξη των γονέων. «Σηκώνετε μεγάλο σταυρό γιατί προσπαθείτε να δώσετε εκείνα τα εφόδια στα παιδιά μας ώστε να μπορούν και να νιώθουν χρήσιμοι στην κοινωνία. Εύχομαι τα παιδιά να τα φωτίζει πάντα ο Θεός» ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, δήλωσε τη συμπαράστασή του και αναφέρθηκε αφενός στον δύσκολο στόχο της μεταστέγασης, αφετέρου ότι παραμένει προτεραιότητα η λύση. «Το σχολείο αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και πρέπει να εστιάσουμε στην επίλυση αυτών για να φανούμε χρήσιμοι στο έργο των εκπαιδευτικών που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά και των γονέων ώστε να μπορέσουν να εκπληρώσουν στο ακέραιο το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει απέναντι στα παιδιά τους που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη για φροντίδα και οτιδήποτε μπορεί να τους κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη και ευχάριστη. Έχουμε συζητήσει με την διευθύντρια τον στόχο μετακίνησης του σχολείου στον ιστό της πόλης. Είναι ένας στόχος δύσκολος, δεν τον έχουμε ξεχάσει και εξετάσουμε ώστε να βρεθεί λύση».

    Το λόγο πήρε αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού ΠΔΕ Παναγιώτης Μπράμος, ο οποίος αφού μετέφερε τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, τόνισε ότι η φετινή χρονιά πρέπει να είναι καθοριστική για τη λύση του νέου χώρου. «Πέρυσι ήμασταν πολλοί περισσότεροι. Φέτος είμαστε όσοι πρέπει για να δώσουμε μια αποφασιστική λύση στο χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι αποφασιστικής σημασίας, ώστε πέρα από την ποιοτική δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς το ΕΕΕΕΚ να αποκτήσει και τον αντίστοιχο χώρο όπως του αρμόζει».

    Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου Αγγελική Πετρόγιαννη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών & κινητικά αναπήρων Ν. Ηλείας, Γιώργος Παπανικολόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Ηλείας, Τρύφωνας Αθανασόπουλος και o πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, Παναγιώτης Μπόμπας.

    EEEEK agiasmos 2

    EEEEK agiasmos 3

  • ΕΕΕΕΚ Πύργου: Καλό καλοκαίρι!
    ΕΕΕΕΚ Πύργου: Καλό καλοκαίρι!

    Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της! Όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσαμε πάντα μας μένει η αγάπη που εισπράττουμε από τα παιδιά, μια μεγάλη αγκαλιά και ένα ευχαριστώ! Στο σχολείο μας, το ΕΕΕΕΚ Πύργου, όλοι αγωνιζόμαστε με ζήλο, αλληλεγγύη, ενσυναίσθηση και με την δέουσα επιστημονική κατάρτιση, ώστε οι μαθητές μας να φοιτούν σ’ ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό περιβάλλον. Βασική επιδίωξη μας όλη τη χρονιά είναι η ευτυχία των παιδιών γι αυτό άλλωστε θέλουμε να νιώθουν δημιουργικά μέσα στο σχολείο τους.

    Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στους γονείς, συμπαραστάτες στους αγώνες τους και θα δίνουμε το δικό μας αγώνα για την ίδρυση στεγών υποστηριζόμενης διαβίωσης. Η Πολιτεία πρέπει να φροντίσει για την άμεση ίδρυση τους, γιατί οφείλει να αγκαλιάσει με στοργή τα άτομα με αναπηρία και να είναι απλόχερη σε χρηματοδοτήσεις. Εξάλλου, με τον τρόπο αυτό θα αποδείξει και τον πολιτικό της πολιτισμό. Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στη στήριξη που έχουμε από την τοπική κοινωνία, τόσο τις αρχές όσο και τους απλούς πολίτες που καθημερινά και έμπρακτα διευκολύνουν το έργο μας και στέκονται αρωγοί και να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Η ευόδωση της προσπάθειας μας, αυτής είναι απόρροια της στήριξης όλων των ένθερμων υποστηρικτών του έργου μας, που ανώνυμα και ανιδιοτελώς προσφέρουν στα παιδιά μας.

    Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές που θα γίνουν νοσταλγικές αναμνήσεις και σας περιμένουμε όλους στη γιορτή του σχολείου μας για την τελετή λήξης την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο θέατρο «Απόλλωνα».

    (Δελτίο Τύπου)

  • Άλλη μια συγκινητική δωρεά στο ΕΕΕΕΚ Πύργου 
    Άλλη μια συγκινητική δωρεά στο ΕΕΕΕΚ Πύργου 

    Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Φώτη Αργυρόπουλο για τη δωρεά αθλητικού υλικού (μπάλες μπάσκετ).

    Τέτοιες ενέργειες ανιδιοτελούς προσφοράς ενισχύουν σημαντικά τις δράσεις του σχολείου και των μαθητών μας, βελτιώνοντας τη φυσική-σωματική τους κατάσταση και την καθημερινότητα τους.

    eeeek dorea mpales 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμος Πύργου: Επίσκεψη ΕΕΕΕΚ στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο
    Δήμος Πύργου: Επίσκεψη ΕΕΕΕΚ στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο

    Ξεχωριστή επίσκεψη…

    Μία ξεχωριστή επίσκεψη είχε το πρωί της Τρίτης (19/03/24) ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής στο γραφείο του στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Συναντήθηκε και συζήτησε με σπουδαστές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης τους οποίους συνόδευαν οι καθηγήτριές τους.

    Ειδικότερα η Διευθύντρια κ Αγγελική Πετρόγιαννη, η Υποδιευθύντρια κ. Παναγιώτα Τάγαρη και οι κυρίες Μίνα Μουρτεζά, Αιμιλία Παπαντωνίου και Λευκή Δημουλιά.

    Το ενδιαφέρον των παιδιών με τις ιδιαίτερες δεξιότητες ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, αφού άκουγαν με προσοχή τον κ. Καννή να τους εξηγεί με απλά και κατανοητά λόγια πώς λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο και ποιες είναι οι υποχρεώσεις που έχει ως Δήμαρχος.

    Τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους ήταν η απόδειξη πως οι σπουδαστές απολάμβαναν την φιλοξενία τους στο Δημαρχείο όπου ο κ Καννής ως καλός οικοδεσπότης τους ξενάγησε στα γραφεία και τις αίθουσες που διαθέτει.

    Μάλιστα κατά την διάρκεια της περιήγησής τους είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την θέα από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου του Δημαρχείου και να λάβουν τις θέσεις των Δημοτικών Συμβούλων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

    eeek ep kanis 2

    eeek ep kanis 3

    eeek ep kanis 4

    eeek ep kanis 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • Επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ Πύργου του πρωταθλητή πυγμαχίας κ. Διονύση Ψυχογιού
    Επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ Πύργου του πρωταθλητή πυγμαχίας κ. Διονύση Ψυχογιού

    Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΕΕΕΚ Πύργου είχαν την χαρά και την τιμή να υποδεχθούν στο χώρο του σχολείου τον κ. Διονύσιο Ψυχογιό, αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, πρωταθλητή πυγμαχίας και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας.

    Ο κ. Ψυχογιός, με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας, μας έχει κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, έχοντας κατακτήσει πολλές διακρίσεις στη διάρκεια της αθλητικής του σταδιοδρομίας, με σημαντικότερες τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας 2021 (Ολυμπιακός) και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα 2023 (Εθνική Ελλάδος).

    Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για το άθλημα της πυγμαχίας, την απαρχή του και τους κανόνες του, ενώ ακολούθησε επίδειξη του εξοπλισμού και της ορθής χρήσης του, καθώς και προβολή και επεξήγηση βίντεο με αγώνες από την πορεία του κ. Ψυχογιού. Στη συνέχεια, οι μαθητές μας επιδόθηκαν σε αναπαράσταση κινήσεων πυγμαχίας, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη του πρωταθλητή μας!

    eeeek psixogios ep 2

    Η επίσκεψη αυτή μας έδωσε μεγάλη χαρά και συγκίνηση, ενώ μας μύησε σε ένα καινούριο άθλημα, στο οποίο οι μαθητές μας φάνηκε να τα καταφέρνουν ιδιαίτερα καλά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Ψυχογιό για την παρουσία του στο σχολείο μας, για τις ευχάριστες στιγμές που χάρισε στους μαθητές μας και την όμορφη εμπειρία στον κόσμο της πυγμαχίας.

    Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του και να συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους!

    (Δελίο Τύπου)

  • Οι συγκινητικες πράξεις αγάπης ανωνύμων συμπολιτών προς το ΕΕΕΕΚ  Πύργου
    Οι συγκινητικες πράξεις αγάπης ανωνύμων συμπολιτών προς το ΕΕΕΕΚ  Πύργου

    Μεγάλη η συγκίνηση και η χαρά μας από τις υπέροχες πράξεις αγάπης των συμπολιτών μας προς το σχολείο μας, με τις δωρεές που κάνουν καθώς συμβάλλουν στο έργο μας και δίνουν χαρά στους μαθητές μας.

    Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου επιθυμεί να εκφράσει τις πιο θερμές του ευχαριστίες σε αυτούς τους συμπολίτες μας για την ευγενική προσφορά πραγμάτων που θα χρησιμοποιηθούν στην αποκριάτικη παρέλαση αλλά και την προσφορά σε πάνες που θα αξιοποιηθούν στους μαθητές μας.

    Τέτοιες κινήσεις ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης μας συγκινούν ιδιαιτέρως και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς!

    (Δελτίο Τύπου)

  • ΕΕΕΕΚ Πύργου: Το πρόγραμμα και οι συμμετέχοντες της Ά Πανηλειακής Εικαστικής Έκθεσης Ηλείων Καλλιτεχνών για τη στήριξη-ενίσχυση παιδιών ΑΜΕΑ 
    ΕΕΕΕΚ Πύργου: Το πρόγραμμα και οι συμμετέχοντες της Ά Πανηλειακής Εικαστικής Έκθεσης Ηλείων Καλλιτεχνών για τη στήριξη-ενίσχυση παιδιών ΑΜΕΑ 

    Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Εικαστικής Έκθεσης στο Πάρκο Ξυστρή

    Από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έως Πέμπτη 30 Νοεμβρίου

    Ωράριο λειτουργίας Έκθεσης 10 π.μ.9 μ.μ. καθημερινά

    Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 ώρα 7 μ.μ.

    -Εγκαίνια Έκθεσης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανάσιο

    -Χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου υπό διεύθυνση κ. Κωστούλα Σακκά

    Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 ώρα 7 μ.μ.

    -Παράσταση Καραγκιόζη «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ και ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΓΟΡΙΛΑΣ» (από τον Στέφανο Παπαγεωργίου)

    Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

    -Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΥΡΓΟΥ ώρα 7 μ.μ.

    -Παρουσίαση Αυθεντικού οπλισμού και Πολεμικής φορεσιάς του 1821 από τον Σύλλογο Φίλων Ιστορίας «Χαράλαμπος Βιλαέτη 7.45μ.μ.

    Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 ώρα 7 μ.μ.

    -Μουσική εκδήλωση από τη Μικτή Χορωδία Πύργου

    Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 ώρα 7 μ.μ.

    -Χορευτική παράσταση από το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου

    Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 ώρα 7 μ.μ.

    -Παιδική Χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας

    «Το Τριανταφυλλάκι» υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Παπαγεωργίου

    Συνοδεύουν οι Μουσικοί: Χάρης Παπαγεωργίου (Βιολί) και Ηλιάδα Μπούμπαρη (Πιάνο)

    Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 ώρα 6:30 μ.μ.

    - Χορευτική παράσταση από τη Σχολή Χορού “Χοροκίνηση” της κ. Πόπης Παναγοπούλου

    - Το Μουσικό συγκρότημα Όρτσα 7.30 μ.μ.

    Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 ώρα 6 μ.μ.

    - Αφήγηση λαϊκών παραμυθιών με θέμα παιδιά ΑμεΑ και τη συνοδεία ζωντανής μουσικής

    -Τράπεζα συζητήσεων/Ομιλητές 7 μ.μ.

    1. Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Αθανάσιος
    2. Πολυχρόνης Πολυχρονόπουλος (Παραολυμπιονίκης)
    3. Αλεξάνδρα Λαδά (μητέρα ΑμεΑ)
    4. Χρήστος Αθανάσουλας (Κοινωνιολόγος)
    5. Μίνα Μουρτεζά (Ψυχολόγος)
    6. Ανδρέας Καπογιάννης (Δημοσιογράφος)

    Τη συζήτηση θα συντονίσει η

    Αγγελική Πετρόγιαννη (εκπ/κός Ειδικής Αγωγής)

    Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 ώρα 7 μ.μ.

    -Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΞΩΜΑΧΟΙ» παρουσιάζουν: Η ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ και τα ΑμεA

    Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 ώρα 7 μ.μ.

    -Συναυλία “BandaMorena”

    Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 ώρα 7 μ.μ.

    -Οι ΨΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ (Δ/νση Γιώργος Παπαγεωργίου) ώρα 7.00 μ.μ.

    -Χορευτική παράσταση από τον Σύλλογο Φίλων Πολιτισμού Ανδραβίδας και πεδινής Ηλείας «Εστία» 7:30 μ.μ.

    Οι συμμετέχοντες:

    1. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
    1. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΟΦΙΑ
    1. ΑΣΤΕΡΗ ΕΛΕΟΝΟΡΑ
    1. ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
    1. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΗ
    1. ΔΑΟΥΤΗ ΒΙΒΙΑΝ
    1. ΔΕΒΒΕ ΒΛΑΣΣΟΥΛΑ
    1. ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΚΟΡΝΤΑΝΑ
    1. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
    1. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ
    1. ΔΙΟNΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕNΤΖΕΧΡΗ
    1. ΖΑΡΚΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ
    1. ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
    1. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    1. ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
    1. ΚΑΛΥΒΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
    1. ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
    1. ΚΑΠΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
    1. ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
    1. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
    1. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
    1. ΚΑΤΣΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
    1. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    1. ΚΟΛΟΚΑ ΞΕΝΙΑ
    1. ΚΟΝΤΟΠΑΝΑΓΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
    1. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
    1. ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
    1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
    1. ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    1. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ
    1. ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΑΗΡΑ
    1. ΜΕΡΙΚΟΥ ΑΝΝΑ
    1. ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    1. ΜΟΛΙΣΤΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (TEO)
    1. ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΥ ΣΙΣΣΗ
    1. ΜΠΑΣΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
    1. ΜΠΙΘΑ ΤΖΕΝΗ
    1. ΝΙΚΑ ΜΑΡΙΑ
    1. ΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
    1. ΞΕΝΟΣΤΑΘΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
    1. ΞΥΔΗ ΣΟΦΙΑ
    1. ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
    1. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    1. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ
    1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ
    1. ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΒΑΣΙΑ
    1. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
    1. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
    2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
    1. ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    1. ΠΑΠΑΝΙΔΟΥ ΧΑΡΑ
    1. ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
    1. ΠΕΠΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
    1. ΠΛΕΣΣΑ ΜΙΝΑ
    1. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ
    1. ΡΑΪΔΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
    1. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ
    2. ΑΝΝΑ
    1. ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
    1. ΣΑΡΤΑΜΠΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    1. ΣΕΦΕΡΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
    1. ΣΠΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
    1. ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΥ ΜΙΝΑ
    1. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
    1. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
    1. ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
    1. ΤΣΑΚΟΠΙΑΚΟΥ ΤΑΣΙΑ
    1. ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
    1. ΧΑΣΑ ΝΤΕΦΡΙΜ ΚΡΙΣΤΟ
    1. ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
    1. ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ
    1. ΧΟΥΡΧΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    73. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    74. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

    75. ΦΩΤΕΙΝΕΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΔΑΠ

    ΕΕΕΕΚ ΠΥΡΓΟΥ

    ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

    ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΥΡΓΟΥ

    ΕΝΕΓΥΛ ΠΥΡΓΟΥ

    ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΔΙΑΠΛΑΣΙΣΠΥΡΓΟΥ

    ΔΗΜ. ΣΧ. ΚΑΡΔΑΜΑ-ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ-

    ΧΑΒΑΡΙΟΥ

    (Δελτίο Τύπου)

  • ΕΕΕΕΚ Ηλείας: «Κουλουράκια » με άρωμα erasmus
    ΕΕΕΕΚ Ηλείας: «Κουλουράκια » με άρωμα erasmus

    H ομάδα του εργαστήριου μαγειρικής -ζαχαροπλαστικής του σχολείου μας, υπό την καθοδήγηση του Σεφ Παναγιώτη Μανιάτη και της διευθύντριας του σχολείου κας Αγγελικής Πετρόγιαννη, εκτέλεσαν βήμα –βήμα μια συνταγή για κουλουράκια που εντυπωσίασαν με τη γεύση και την εμφάνιση τους. Οι εκπαιδευτικοί Τσαβαλιάς Κώστας και Χουντάλα Αθανασία μαζί με το Σεφ εξήγησαν στα παιδιά τα υλικά και τη χρησιμότητα τους.

    Η προώθηση της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής διαδικασίας έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των Erasmus Days από την ομάδα C.O.PA.E ILIS (Κλάδης Επαμεινώνδας) και αποδεικνύει περίτρανα ότι αποτελεί ένα συμπεριληπτικό πρόγραμμα προώθησης δεξιοτήτων. Ο ενθουσιασμός και η χαρά πρωταγωνίστησαν στο σχολείο μας!

    eeek koul erasmus 2

    eeek koul erasmus 3

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο