Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 14:14

Βόλος: "Τσουνάμι ανθρωπιάς" για τη μαθήτρια που διάβαζε στο πεζοδρόμιο, επειδή δεν είχε ρεύμα

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας, που έχει άλλα δύο κοριτσάκια, επανασυνδέθηκε με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από δωρεές. Παρέμβαση έγινε και από το Υπουργείο Εργασίας.

Ένα “κύμα” αλληλεγγύης και αγάπης δέχθηκε μία άπορη οικογένεια από την Αγριά Βόλου, που είχε μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι και η μεγαλύτερη κόρη της, που είναι μαθήτρια Λυκείου, υποχρεωνόταν να διαβάζει στο πεζοδρόμιο, υπό το φως του δημοτικού στύλου.

Την καταγγελία στις κοινωνικές υπηρεσίες έκανε ο πρώην Αντιδήμαρχος, Χαράλαμπος Ζάχος, που σοκαρίστηκε από το θέαμα ενός ανήλικου παιδιού να διαβάζει στο πεζοδρόμιο υπό το φως ενός στύλου. Η συγκλονιστική ιστορία έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα “Θεσσαλία” και δεκάδες άνθρωποι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν την οικογένεια, ακόμη και ομογενείς που ζουν στο εξωτερικό.

Το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας, που έχει άλλα δύο κοριτσάκια (ένα στο Δημοτικό και ένα στο Γυμνάσιο), επανασυνδέθηκε με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από δωρεές. Παρέμβαση έγινε και από το Υπουργείο Εργασίας, μέσω του γραφείου της κ. Φωτίου, που ανέλαβε να λύσει όλα τα ζητήματα με τα επιδόματα και τις προνοιακές παροχές που τυχόν δικαιούται η οικογένεια, αλλά δεν κινητοποιήθηκε για να διεκδικήσει. Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγριάς, ο οποίος ανέδειξε το θέμα όταν αντίκρισε το κοριτσάκι που διάβαζε στο πεζοδρόμιο.

Πηγή: News247.gr - Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 23:28

Σχετικά Άρθρα

  • Βόλος: Εξελίξεις στο θρίλερ με τον 40χρονο που οδηγούσε καμένος στην εθνική - Πώς πυρπολήθηκε
    Βόλος: Εξελίξεις στο θρίλερ με τον 40χρονο που οδηγούσε καμένος στην εθνική - Πώς πυρπολήθηκε

    Η αστυνομία εκτιμά ότι ο άνδρας πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα και για τον λόγο αυτό αυτοπυρπολήθηκε λίγη ώρα πριν κατέβει από το αμάξι του

    Σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 40χρονος άνδρας από τη Λάρισα, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου, σταμάτησε την κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας, στο ύψος της ΚΥΔΕΠ Βελεστίνου, βγήκε από αυτό γυμνός και αποκαλύφθηκε ότι έφερε εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο του το κορμί.

    Ο άνδρας φώναζε «με κάψανε, με κάψανε» και ζητούσε επίμονα νερό. Οδηγοί σταμάτησαν προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δεν μπορούσαν να αγγίξουν το σώμα του, το οποίο ήταν καμένο. Ο 40χρονος φορούσε μόνο τα παπούτσια του και δεν έδωσε καμία εξήγηση σχετικά με το ποιος του προκάλεσε το κακό.

    Φέρεται μάλιστα να οδηγούσε επί ώρα με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική οδό κατευθυνόμενος προς τον Βόλο, πιθανώς για να μεταβεί στο Νοσοκομείο της πόλης. Το όχημά του δεν έφερε καμία ένδειξη πυρκαγιάς και δεν είχε σημάδια εμπλοκής.

    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όμως η σοβαρότητα της κατάστασης οδήγησε στη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη

    Oι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο άνδρας αυτοπυρπολήθηκε, λίγα χιλιόμετρα, πριν βγει στην έξοδο του Βελεστίνου και πριν σταματήσει τα οχήματα για να ζητήσει βοήθεια.

    Ειδικότερα, σε εσοχή σύντομης στάσης επί της ΠΑΘΕ στην περιοχή του Αερινού βρέθηκε ένα μπετόνι με βενζίνη, ενώ η απόδειξη αγοράς του, την προηγούμενη μέρα από κατάστημα της Αθήνας εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του. Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο άνδρας πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα και για τον λόγο αυτό αυτοπυρπολήθηκε λίγη ώρα πριν κατέβει από το αμάξι του και ζητήσει από τους άλλους οδηγούς να τον σώσουν.

    Ο 40χρονος δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, αλλά οι πρώτες κουβέντες που του πήραν οι αστυνομικοί δεν είχαν ειρμό.

    Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας
    «Είδα ένα όχημα να έρχεται από πίσω μου. Μου έκλεισε τον δρόμο και σταμάτησε μπροστά από το αυτοκίνητό μου. Κατέβηκε ένας άνδρας γύρω στα 40, γυμνός. Φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Φώναζε σε εμάς που σταματήσαμε για να βοηθήσουμε "βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα", ενώ ζητούσε επίμονα να του δώσουμε νερό. Δεν του δώσαμε επειδή δεν ξέραμε αν θα του κάνει κακό. Είχε τα χέρια του ανοιχτά γιατί πονούσε. Πονούσε πολύ. Είμαι σοκαρισμένη. Ένας κύριος που ακολουθούσε, μας είπε ότι τον είδε από τα ΣΕΑ Αερινού να κορνάρει και να τρέχει με υψηλή ταχύτητα. Πήρα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να έρθουν να τον σώσουν. Δεν έλεγε κάτι στους διασώστες. Μόνο ότι τον έκαψαν» αναφέρει η γυναίκα.

    Πηγή: protothema.gr

  • Εξέγερση στις φυλακές Βόλου: Γιατί ξεσηκώθηκαν οι κρατούμενοι
    Εξέγερση στις φυλακές Βόλου: Γιατί ξεσηκώθηκαν οι κρατούμενοι

    Με την επέμβαση των ΜΑΤ οι οποίοι οδήγησαν τους κρατούμενους στα κελιά τους έληξε η εξέγερση στις φυλακές του Βόλου, αργά το βράδυ του Σαββάτου (26/10).

    Οι κρατούμενοι -κυρίως αλλοδαποί και Έλληνες τσιγγάνοι- εξεγέρθηκαν με αφορμή τον θάνατου του 21χρονου Πακιστανού, παρότι αποδίδεται σε πρώτη φάση σε παθολογικά αίτια, αφού δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή, αναφέρει το TheNewspaper.gr.

    Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνθήκες που επικρατούν στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων του Βόλου ήταν μία ακόμη αιτία για τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν χθες αργά το απόγευμα στις φυλακές της οδού Μεταμορφώσεως.

    Χθες λίγο μετά τις 20.00 το απόγευμα, οι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε αντικείμενα εντός και εκτός φυλακής, η οποία πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

    Η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου ήταν άμεση με εννέα οχήματα και δεκάδες πυροσβέστες.

    Από την πλευρά τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι προσπάθησαν να ελέγξουν την κατάσταση, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ η επέμβαση των ΜΑΤ προκειμένου οι κρατούμενοι να μπούνε στα κελιά τους.

    fylakes volos exegersi

    Φυλακές του Βόλου

    The newspaper

    Άνθρωποι που βρέθηκαν στο πεδίο, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr ανέφεραν ότι επρόκειτο για μία πολύ δύσκολη κατάσταση.

    b.jpg

    Πηγή: cnn.gr

  • Βόλος: Άνδρας πυρπολήθηκε έξω από το αυτοκίνητό του – Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή
    Βόλος: Άνδρας πυρπολήθηκε έξω από το αυτοκίνητό του – Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

    Τον οδηγό είδαν περαστικοί να βγαίνει από το όχημά του και να τυλίγεται στις φλόγες

    Mάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας άνδρας στο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου φέρεται να πυρπολήθηκε έξω από το αυτοκίνητό του, στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας, κοντά στον κόμβο του Βελεστίνου.

    Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο άνδρας οδηγούσε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, προσπέρασε τα προπορευόμενα αυτοκίνητα με αυξημένη ταχύτητα, πάνω από το όριο κυκλοφορίας της οδού και σταμάτησε στην άκρη. Βγήκε από το αυτοκίνητο και τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ το όχημα δεν είχε σημάδια φωτιάς.

    Αμέσως, περαστικοί οδηγοί από το σημείο σταμάτησαν και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο έφτασε σε λίγα λεπτά και μετέφερε τον άνδρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Αχιλλοπουλείου». Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

    Η Αστυνομία διερευνά το περιστατικό και κάτω από ποιες συνθήκες ο άντρας τυλίχθηκε στις φλόγες.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Βόλος: Καταδικάστηκε ψαράς που βρήκε έναν δύτη νεκρό στη θάλασσα και τον έριξε πάλι μέσα
    Βόλος: Καταδικάστηκε ψαράς που βρήκε έναν δύτη νεκρό στη θάλασσα και τον έριξε πάλι μέσα

    Η ποινή που έλαβε ο ψαράς είναι 22 μήνες με αναστολή για την αμέλεια που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 74χρονου δύτη

    Ένοχος κρίθηκε ένας ο ψαράς που βρήκε δύτη νεκρό στη θάλασσα και τον έριξε ξανά μέσα.

    Η αρκετά περίεργη αυτή υπόθεση εκδικάστηκε στο Βόλο τις προηγούμενες ημέρες.

    Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε ένοχο έναν 55χρονο για μη δήλωση ανεύρεσης νεκρού και για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με αφορμή περιστατικό όπου ανέσυρε από τη θάλασσα έναν δύτη χωρίς τις αισθήσεις του στην Ξυνόβρυση Πηλίου.

    Βρήκε δύτη νεκρό στη θάλασσα και τον έριξε πάλι μέσα

    Αντί να βγάλει τον άνδρα έξω και να ενημερώσει τις λιμενικές αρχές, ο 55χρονος τον έριξε ξανά στο νερό, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

    Το δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών με αναστολή για την αμέλεια που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 74χρονου δύτη.

    Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, 12 Σεπτεμβρίου 2021, όταν ο κατηγορούμενος ψάρευε στην περιοχή και ανέσυρε έναν 74χρονο δύτη στα δίχτυα του.

    Σύμφωνα με το Λιμενικό Βόλου, αφού αντιλήφθηκε τι συνέβαινε τον έριξε και πάλι στη θάλασσα χωρίς να ειδοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες για το συμβάν.

    Κατά τη δίκη, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε πως δεν ενημέρωσε το Λιμενικό και πως έριξε το σώμα του δύτη πίσω στη θάλασσα, αρνήθηκε ωστόσο ότι είχε κάποια σχέση με τον θάνατό του ή γνώριζε τον ίδιο.

    Πηγή: in.gr

  • Βόλος: Μαθητής εντόπισε μέσω Facebook τον άνθρωπο που έχασε την πιστωτική του κάρτα και την παρέδωσε
    Βόλος: Μαθητής εντόπισε μέσω Facebook τον άνθρωπο που έχασε την πιστωτική του κάρτα και την παρέδωσε

    Μαθητής Γυμνασίου του Βόλου, βρήκε και παρέδωσε την πιστωτική κάρτα στον άνθρωπο που την είχε χάσει, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε για τον εντοπισμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Η έκπληξη για τον άνθρωπο που έχασε την πιστωτική του κάρτα και την ξαναβρήκε χάρη στον μαθητή, ήταν πολύ ευχάριστη.

    Ο πρώην δήμαρχος του Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης σύμφωνα με το Thenewspaper είναι το άτομο που έχασε την πιστωτική του κάρτα και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον μαθητή γνωστοποιώντας μάλιστα τα όσα έγιναν με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Μία πιστωτική κάρτα βρήκε και παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του ένας μαθητής της τρίτης τάξης του 5ου Γυμνασίου του Βόλου.

    Μάλιστα, ο μαθητής έκανε τη δική του έρευνα μέσω facebook εντοπίζοντας τον κάτοχο της κάρτας, ο οποίος ήταν… ο τέως δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης.

    Η ανάρτηση του πρώην Δημάρχου

    «Όσες και όσοι έχετε χάσει πιστωτική κάρτα ξέρετε πολύ καλά τι ζόρι είναι ‒ οι υπόλοιπες και οι υπόλοιποι μπορείτε να το φανταστείτε. Το έπαθα σήμερα. Κι εκεί που με είχαν πιάσει τα διαόλια, λαμβάνω ένα μήνυμα στο messenger.

    Ο άγνωστος σε μένα αποστολέας, ο οποίος προφανώς με αναζήτησε μέσω του fb ‒να και ένα από τα καλά του‒ είχε βρει την κάρτα και με ρωτούσε ευγενικά αν ήμουν εγώ εκείνος που την είχε χάσει.

    Του απάντησα θετικά, μου έκανε μια ερώτηση για να βεβαιωθεί ότι πράγματι ήταν δική μου και, αφού βεβαιώθηκε, μου έδωσε ραντεβού στο σχόλασμα, στην έξοδο του σχολείου του.

    Όπως διαπίστωσα, ήταν μαθητής στην τρίτη τάξη του 5ου Γυμνασίου Βόλου. Βγήκε παρέα με κάποιους συμμαθητές του και μου παρέδωσε αμέσως την κάρτα, λέγοντάς μου ότι πρόσφατα η μητέρα του είχε χάσει τη δική της κάρτα και ξέρει πόσο ταλαιπωρήθηκε.

    Με συγκίνησε πάρα πολύ. Δεν σας κρύβω, όμως, ότι καταχάρηκα και όλα τα παιδιά. Φωτεινά πρόσωπα, με χιούμορ, σπιρτάδα και θετική ενέργεια.

    Είπαμε λίγα λόγια στο πόδι και χαιρετηθήκαμε, αφού πρώτα ευχαρίστησα και συγχάρηκα τον Άγγελο (Aggelos Dimas) και αφού του ευχήθηκα να πορευτεί σ’ όλη του τη ζωή με ήθος και αξιοπρέπεια. Υπήρξα τυχερός, μα πιο τυχεροί είναι οι γονείς του που έχουν έναν τέτοιο λεβέντη, και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Ένα μπράβο και στους καθηγητές και τις καθηγήτριές του. Τελικά, υπάρχει ελπίς!»

    Πηγή: cnn.gr- Image by stevepb on Pixabay

  • Βόλος: Ψαράς ανέσυρε νεκρό ψαροντουφεκά και τον ξαναέριξε στη θάλασσα - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών
    Βόλος: Ψαράς ανέσυρε νεκρό ψαροντουφεκά και τον ξαναέριξε στη θάλασσα - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών

    Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο, όπου ένας ψαράς ανέσυρε νεκρό ψαροντουφεκά και στη συνέχεια τον ξαναέριξε στη θάλασσα.

    Ποινή φυλάκισης με αναστολή

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thenewspaper.gr ο κατηγορούμενος δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο αποδέχθηκε την κατηγορία της μη ανακοίνωσης ανεύρεσης πτώματος.

    Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή, με το Λιμεναρχείο Βόλου να ανακοινώνει ότι ο κατηγορούμενος ανέσυρε στα δίχτυα του τον άτυχο 74χρονο ψαροντουφεκά, ωστόσο τον ξαναέριξε στη θάλασσα, χωρίς να ενημερώσει τις Αρχές».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

    «Αναφορικά με τις έρευνες και τον εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στον Βόλο την 12.09.2021, γνωρίζεται ότι συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, 52χρονος ημεδαπός, στην παραλία “ΜΕΛΑΝΗ” Πηλίου Νομού Μαγνησίας για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού).

    Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, ο 52χρονος, κατά τη διενέργεια αλιείας με Α/Κ σκάφος στην θαλάσσια περιοχή "ΞΥΝΟΒΡΥΣΗ" Πηλίου, ανέσυρε τα δίχτυα του, στα οποία βρέθηκε μπλεγμένος ο 74χρονος αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια, τον έριξε ξανά στη θάλασσα με τα δίχτυα του, χωρίς να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου».

    Τι συνέβη

    Το περιστατικό συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου 2021, με τον 74χρονο συνταξιούχο τραπεζικό να πηγαίνει για ψαροντούφεκο. Το επόμενο πρωί εντοπίστηκε νεκρός, αφού προηγουμένως τον αναζήτησαν οι συγγενείς του.

    Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών και ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός κοντά σε βράχο, βυθισμένος σε απόσταση πέντε μέτρων από την ακτή και σε μικρό βάθος.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Βόλος: Τραγωδία με νεκρό παιδί, μόλις 22 μηνών - Έπασχε από σπάνια νόσο
    Βόλος: Τραγωδία με νεκρό παιδί, μόλις 22 μηνών - Έπασχε από σπάνια νόσο

    Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο ενός παιδιού, μόλις 22 μηνών, στον Βόλο.

    Το παιδάκι που έπασχε από τη νόσο Krabbe νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στο Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά το Σάββατο (20/10), άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr.

    Νόσος Krabbe: Τι είναι

    Η νόσος Krabbe είναι μία σπάνια και συνήθως θανατηφόρος διαταραχή του νευρικού συστήματος. Είναι μία κληρονομική γενετική νόσος. Τα άτομα με νόσο Krabbe δεν είναι σε θέση να παράγουν επαρκείς ποσότητες μιας ουσίας που ονομάζεται GALC και είναι απαραίτητη για τη δημιουργία του στρώματος μυελίνης. Η μυελίνη είναι το υλικό που περιβάλλει και προστατεύει τα νευρικά κύτταρα. Χωρίς αυτή την προστασία, τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου θα πεθάνουν και τα νεύρα στον εγκέφαλο καθώς και σε άλλα μέρη του σώματος δεν θα λειτουργούν φυσιολογικά.

    Η νόσος Krabbe παρατηρείται κυρίως σε βρέφη (έναρξη έως την ηλικία των 6 μηνών), αλλά μπορεί να εμφανιστεί και αργότερα στη ζωή του ατόμου. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ίαση για τη νόσο Krabbe και τα περισσότερα βρέφη με την ασθένεια πεθαίνουν πριν την ηλικία των δύο ετών.

    Η νόσος Krabbe είναι μία γενετική κληρονομική διαταραχή. Προκαλείται από μία γενετική μεταλλαγή – μία μόνιμη αλλαγή στην αλληλουχία του DNA ενός συγκεκριμένου γονιδίου. Η μεταλλαγή επηρεάζει το σήμα που το γονίδιο αποστέλλει στα κύτταρα του σώματος.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Αναστάτωση στο Βόλο από ηλικιωμένο που κατέβαζε το εσώρουχό του σε περαστικούς
    Αναστάτωση στο Βόλο από ηλικιωμένο που κατέβαζε το εσώρουχό του σε περαστικούς

    Την παρέμβαση των τοπικών Αρχών στο Βόλο προκάλεσε το μεσημέρι της Κυριακής (20/10) ηλικιωμένος επιδειξίας.

    Ο άνδρας κυκλοφορούσε στο δρόμο με ζακέτα και το εσώρουχό του, το οποίο και κατέβαζε μπροστά σε περαστικούς.

    Το περιστατικό, κατήγγειλαν θαμώνες καφετέριας, με αστυνομικούς να εντοπίζουν τον άνδρα και να τον συλλαμβάνουν έξω από σπίτι, στο οποίο προσπάθησε να κρυφτεί.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες στο τοπικό μέσο TheNewspaper.gr, φαίνεται να μην είναι η πρώτη φορά που ο δράστης κάνει κάτι τέτοιο.

    Πηγή: cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο