Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 18:46

Μαρτυρία - σοκ: Το παιδάκι έκλαιγε, φώναζε τον μπαμπά του, η μάνα το πέταξε

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Συγκλονιστική μαρτυρία αποτυπώνει το μέγεθος της φρίκης και της τραγωδίας στο Νέο Κόσμο όπου μάνα πέταξε το τετράχρονο κοριτσάκι της στο κενό, πριν πέσει και εκείνη- «Μην το κάνεις. Θα σε βοηθήσω εγώ» παρακάλεσε η αυτόπτης μάρτυρας - «Δεν βλέπεις καλά», της απάντησε και άφησε το παιδί στο κενό - Το σοκ του πατέρα που αντίκρυσε στο δρόμο το παιδί και τη γυναίκα του

Την αδιανόητη τραγωδία που εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα σε μια ήσυχη γειτονιά του Νέου Κόσμου περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας. Η γυναίκα επιχείρησε να μεταπείσει τη μάνα που πέταξε τελικά το κοριτσάκι της στο κενό πριν πέσει και η ίδια. Μάνα και παιδί σκοτώθηκαν επί τόπου. Οι λόγοι που οδήγησαν τη μάνα στην απόφαση να κόψει το νήμα της ζωής του παιδιού της και να δώσει τέλος και στη δική της ζωή δεν είναι γνωστοί. Οι γείτονες μιλούν για μια οικογένεια χωρίς προβλήματα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι η γυναίκα, ελάχιστο χρόνο πριν πετάξει το παιδί και ακολουθήσει, ακόμη και τότε, έδειχνε ήρεμη. Και αποφασισμένη. Τόσο, ώστε οι εκκλήσεις μιας άλλης μάνας, που έζησε λεπτό προς λεπτό την τραγωδία, να πέσουν στο κενό.

Μάνα και η αυτόπτης μάρτυρας, συνόδευε τα δύο της παιδιά προς το σπίτι τους, όταν άκουσε τις φωνές του τετράχρονου κοριτσιού και γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος που ακουγόντουσαν οι φωνές. «Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τί κάνεις;», τη ρώτησα. Το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. "δεν βλέπεις καλά. Βγάλε τα γιαλιά σου" μου απάντησε. Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Εξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω, πέταξε το κοριτσάκι«.

Το μητρικό ένστικτο της αυτόπτου μάρτυρος την έκανε να γυρίσει το κεφάλι για να μην δουν την πτώση του μωρού στο κενό. «Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης. δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. "Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ...» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα, η αυτόπτης μάρτυρας. «Πήδηξε και εκείνη...»
Κατέρρευσε ο πατέρας που έφτασε στο σπίτι του όταν όλα είχαν τελειώσει...

Δεύτερος μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στην οδό Κατσαντώνη ο σύζυγος της αυτόχειρος και πατέρας του κοριτσιού. Μόλις έφτασε αντίκρυσε όσα είχαν γίνει. Ο μάρτυρας που μίλησε στο protothema.gr περιγράφει πως ο πατέρας πήγε να αγκαλιάσει, να γυρίσει γυναίκα και παιδί. «Δεν τον αφήσα... Ηρθαν γρήγορα ΕΚΑΒ, αστυνομία...»

Ο μάρτυρας, που ζει στην ίδια πολυκατοικία με την τραγική οικογένεια, περιγράφει ότι η αυτόχειρας ήταν μια ήρεμη γυναίκα, ενώ το ζευγάρι δεν φαινόταν να έχει προβλήματα. Ηταν ήρεμο, αγαπημένο ζευγάρι, δεν είχε ακουστεί ποτέ το παραμικρό. Το παιδάκι είχε πρόβλημα υγείας πολύ μικρό, αλλά το ξεπέρασε».
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 19:17

Σχετικά Άρθρα

  • Γερμανία: 13χρονη σκότωσε τη μικρή αδερφή της με αιχμηρό αντικείμενο
    Γερμανία: 13χρονη σκότωσε τη μικρή αδερφή της με αιχμηρό αντικείμενο

    Τραγωδία στη Λειψία της Γερμανίας, με μια 13χρονη να τραυματίζει θανάσιμα τη μικρή της αδερφή με αιχμηρό αντικείμενο.

    Η 13χρονη κάλεσε την αστυνομία

    Συγκεκριμένα, η 13χρονη προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στην 7χρονη αδερφή της, με αποτέλεσμα η μικρή να χάσει τη ζωή της. Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής (25/10), με τη 13χρονη μάλιστα να έχει καλέσει η ίδια την αστυνομία.

    Σύμφωνα με τις Αρχές, η 7χρονη βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη. Σημειώνεται ότι η 13χρονη βρίσκεται σε κλινική και λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη, ενώ διατάχθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού της 7χρονης, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα είναι έτοιμα τα πρώτα αποτελέσματα.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Στεγαστική κρίση: Ακρίβυναν 90% τα ακίνητα στην Αθήνα την τελευταία εξαετία
    Στεγαστική κρίση: Ακρίβυναν 90% τα ακίνητα στην Αθήνα την τελευταία εξαετία

    Η στεγαστική κρίση αποτυπώνεται ανάγλυφα στα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο ακινήτων Prodexpo. Λιγότερα, ακριβότερα και παλαιότερα είναι σήμερα τα σπίτια προς πώληση.

    Φτηνή για τους ξένους επενδυτές και τις «χρυσές βίζες», πανάκριβη για τους Έλληνες μισθωτούς είναι η αγορά κατοικίας στην Ελλάδα. Δεν το λέει κάποιο κίνημα ενάντια στη στεγαστική κρίση, αλλά τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ), χτυπώντας καμπανάκι για το εξωφρενικό ράλι στις τιμές των οικιστικών ακινήτων.

    Τα οικιστικά ακίνητα στην Αθήνα ακρίβυναν σχεδόν κατά 90% από το 2017, όταν είχαν φτάσει σε ιστορικό χαμηλό εν μέσω της κρίσης. Πλέον έχουν ξεπεράσει κατά 4% το ιστορικό υψηλό του 2008, όταν οι τιμές ακινήτων βρίσκονταν στο ζενίθ.

    Το ίδιο διάστημα οι μισθοί των Ελλήνων έχουν μειωθεί κατά 20%, κάνοντας όλο και πιο δύσκολη την αγορά κατοικίας. Όσοι έχουν ακόμα τη δυνατότητα να αγοράσουν δικό τους σπίτι, θα δώσουν περισσότερα χρήματα, για ένα παλιότερο και ενώ τα ακίνητα που αγοράζουν είναι και ακριβότερα και παλιότερα.

    Τα παραπάνω στοιχεία, και πολλά περισσότερα παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Prodexpo για την αγορά ακινήτων, το μεγαλύτερο του είδους του στην Ελλάδα. Από τις τοποθετήσεις των ομιλητών αποτυπώνεται ανάγλυφα η στεγαστική κρίση και οι τρομακτικές της συνέπειες.

    Γερασμένα σπίτια

    Όπως είπε στο συνέδριο Prodexpo η κ. Βασιλική Βλαχοστεργίου, αναπληρώτρια επικεφαλής του τομέα ανάλυσης αγοράς ακινήτων της ΤτΕ, μια άλλη σημαντική διαφορά με την «προ κρίσης» εποχή, είναι ότι το απόθεμα των ακινήτων προς πώληση είναι σήμερα ποιοτικά υποδεέστερο, καθώς είναι «γερασμένο».

    Ο μέσος όρος παλαιότητας του ακινήτου που αγόραζαν οι Έλληνες το 2008 ήταν 20 ως 30 ετών, ενώ σήμερα είναι τα 40 έτη.

    «Tα ενοίκια στην Αθήνα είναι πλέον τόσο υψηλά που σε λίγο καιρό οι ενοικιαστές απλώς δεν θα μπορούν να πληρώσουν»

    Το έλλειμμα σε ποιοτικά ακίνητα που να καλύπτουν τις ανάγκες των νοικοκυριών οφείλεται και στο «βούλιαγμα» της οικοδομικής δραστηριότητας την περίοδο της κρίσης – που παρά την μερική ανάκαμψη δεν έχει επανέλθει. Για παράδειγμα, ο αριθμός των οικοδομικών αδειών που εκδόθηκε μέσα σε ένα μόλις χρόνο, το 2005, όταν ο κατασκευαστικός τομέας ζούσε ακόμα εποχές «μετα-ολυμπιακής» μέθης, αντισοιχεί στον αριθμό των αδειών που εκδόθηκαν από το 2011 ως τις αρχές του 2024.

    Μείωση ιδιοκατοίκησης

    Μια άλλη «παρενέργεια» της μείωσης του οικιστικού αποθέματος και της αύξησης των τιμών, είναι η μείωση της ιδιοκατοίκησης. Ενώ στις δεκαετίες του ’80 και ’90 τα ποσοστά ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα έφταναν το 80%, την πρώτη δεκαετία του 2000 κυμάνθηκαν μεταξύ 75-77%, ενώ πλέον έχουν φτάσει σε ιστορικό χαμηλό, στο 69,6% σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Eurostat.

    Στα αστικά κέντρα το ποσοστό ιδιοκατοίκησης είναι ακόμα χαμηλότερο, με την εκπρόσωπο της ΤτΕ να εκτιμά ότι στην Αθήνα κινείται γύρω στο 64%.

    Ο μισθός δε φτάνει ούτε για νοίκι

    Η πιο δυσοίωνη πρόβλεψη έρχεται από τον πρόεδρο του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής Δημήτρη Ποταμιάνο: Τα ενοίκια στην Αθήνα είναι πλέον τόσο υψηλά που σε λίγο καιρό οι ενοικιαστές απλώς δεν θα μπορούν να πληρώσουν.

    Ο ίδιος εξέφρασε σκεπτικισμό για την αποτελεσματικότητα των μέτρων της κυβέρνησης για να αντιμετωπιστεί η στεγαστική κρίση. Είπε ότι τα προγράμματα «Σπίτι μου» είναι σε θετική κατεύθυνση, αλλά δημιουργούν πρόβλημα σε ό,τι αφορά τη ζήτηση.

    Πρόσθεσε ότι η αγορά πλέον «ακολουθεί τους δικούς της ρυθμούς», προβλέποντας ότι το ράλι θα συνεχιστεί.

    Το σοβαρότερο ζήτημα σύμφωνα με τον κ. Ποταμιάνο εντοπίζεται στις μισθώσεις: Τα υψηλά ενοίκια δεν θα μπορούν να πληρώνονται από τους μισθωτές σε λίγο καιρό και αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το δει η πολιτεία.

    Generation Rent

    H νέα γενιά των ενοικιαστών, η περίφημη Generation Rent, είναι σε μεγάλο βαθμό η γενιά του brain drain – που είναι με το «ένα πόδι έξω» από την Ελλάδα και δεν μπορεί ούτε θέλει να επενδύσει σε ακίνητα.

    «H γενιά του Πολυτεχνείου έχει δανειστεί σε μεγάλο βαθμό και έχει επιβαρύνει τις επόμενες γενιές όσον αφορά την ιδιοκατοίκηση»

    Αυτό προκύπτει από τις τοποθετήσεις ομιλητών όπως του Πάνου Λολώνη, προϊστάμενου της διεύθυνσης γεωχωρικών πηλοφοριών του φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

    Σύμφωνα με τον κ. Λολώνη η στροφή στο ενοίκιο και η μείωση της ιδιοκατοίκησης οφείλεται σε ένα συνδυασμό παραγόντων: στο έλλειμμα ακινήτων, ειδικά στην πρωτεύουσα, αλλά και στο ότι η κατοχή ακινήτου δεν είναι πλέον προσοδοφόρα και γίνεται μάλιστα «επαχθής» λόγω του ΕΝΦΙΑ, της έλλειψης χρηματοδότησης, του κόστους συντήρησης αλλά και της δυσκολίας στη διαδικασία μεταβίβασης.

    Τα παιδιά των παιδιών του Πολυτεχνείου

    Το ρητό «αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα», εξελίχθηκε στο «δάνεια γονέων, φεσώνουν τα τέκνα». Σύμφωνα με τον Κοσμά Θεοδωρίδη, αντιπρόεδρο του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής, το πρόβλημα στην Ελλάδα έγκειται στο ότι «η γενιά του Πολυτεχνείου έχει δανειστεί σε μεγάλο βαθμό και έχει επιβαρύνει τις επόμενες γενιές όσον αφορά την ιδιοκατοίκηση».

    Ο ίδιος εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου δύο εκατομμύρια κενές κατοικίες, αλλά οι περισσότερες βρίσκονται στην επαρχία και έχουν εγκαταλειφθεί. Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών συνέδεσε το φαινόμενο των άδειων σπιτιών της περιφέρειας, με την ερήμωση της υπαίθρου, τη συγκέντρωση πληθυσμού στην Αθήνα αλλά και τη φυγή των νέων στο εξωτερικό.

    Ο κ. Θεοδωρίδης είπε ότι ενώ στην επαρχία τα ενοίκια παραμένουν χαμηλά, δεν υπάρχει καμία επιθυμία για διαμονή καθώς δεν υπάρχει ούτε καν ανεπτυγμένο δίκτυο μεταφορών – δηλαδή τρένα.

    Πηγή: in.gr

  • Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει
    Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει

    Ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί από τις 10:44 το πρωί της Παρασκευής 25/10 σε σπίτι ψυχιάτρου στην οδό Καλλιδώνος 39 στο Περιστέρι και απειλεί να αυτοκτονήσει.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε δώσει τα κλειδιά σε έναν νοσηλευτή που είναι και ελαιοχρωματιστής για να το βάψει.

    Ωστόσο, δεν τα βρήκαν, λογοφέραν και ο ψυχίατρος του είπε να αφήσει τα κλειδιά και να φύγει. Εκείνος τότε κλειδώθηκε μέσα το σπίτι και δε φεύγει.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Φρίκη στην Αθήνα: 45χρονος από τη Συρία βίαζε 6χρονη
    Φρίκη στην Αθήνα: 45χρονος από τη Συρία βίαζε 6χρονη

    Την είχε παρασύρει στο διαμέρισμά του - Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

    Δεν το χωρά ανθρώπου νους τα όσα βίωσε 6χρονο κορίτσι από το Μαρόκο στα χέρια 45χρονου Σύρου στην Αθήνα ο οποίος δεν δίστασε να το οδηγήσει στο διαμέρισμά του και να το βιάσει.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και το κοριτσάκι είναι γείτονες καθώς διαμένουν σε διπλανά διαμερίσματα της ίδιας πολυκατοικίας. Τις προηγούμενες μέρες λοιπόν ο 45χρονος είδε την ανήλικη να κινείται στον χώρο και, χωρίς ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί πώς, την οδήγησε στο διαμέρισμά του και τη βίασε.
    Στη συνέχεια η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να καταλαβαίνουν αμέσως τι συμβαίνει και να ειδοποιούν τις Αρχές.

    Τότε η σκυτάλη πέρασε στα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τα οποία κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη και να του περάσουν χειροπέδες.

    Η ανακοίνωση ΕΛΑΣ

    Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (16-10-2024) στην Αθήνα, 45χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

    Ο 45χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, σε βάρος ανήλικης εντός διαμερίσματος στην Αθήνα.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αθήνα: 12 φορές είχε συλληφθεί ο 39χρονος με τα εκρηκτικά στη Σωκράτους - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
    Αθήνα: 12 φορές είχε συλληφθεί ο 39χρονος με τα εκρηκτικά στη Σωκράτους - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

    Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 12 φορές είχε συλληφθεί συνολικά ο 39χρονος που κυκλοφορούσε ελεύθερος στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στην κατοχή του ολόκληρο οπλοστάσιο.

    Αστυνομικοί ακινητοποιούν τον 39χρονο και τη σύντροφό του και τους πέρασαν χειροπέδες στην οδό Σωκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με το Mega, ο 39χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για υποθέσεις ναρκωτικών το 2008, αλλά αποφυλακίστηκε το 2015 από τον Κορυδαλλό. Στη συνέχεια, είχε απασχολήσει επανειλημμένως την αστυνομία για διάφορα αδικήματα.

    Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

    Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πιθανότατα είναι μέλος ομάδας εκβιαστών και τα εκρηκτικά προορίζονταν για την κατασκευή βόμβας, η οποία θα τοποθετείτο σε κάποιο αυτοκίνητο ή κατάστημα.

    Επίσης, ερευνάται το ενδεχόμενο κάποιοι από αυτούς να ήταν μεταφορείς όπλων και εκρηκτικών προς τους πελάτες τους.

    Δεν απελάθηκε ποτέ

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο 39χρονος με τα αρχικά R.A από την Αλβανία για πρώτη φορά συνελήφθη κι απελάθηκε στις 04/11/2007.

    Κατόπιν στις 10/11/2008, ένα χρόνο αργότερα δηλαδή καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ναρκωτικά.

    Στις 31/07/2015 υπήρξε αποφυλάκιση από το Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, και ήταν τότε που διατάχθηκε και η ισόβια απέλασή του από τη χώρα, η οποία δεν έγινε ποτέ.

    Κατόπιν συνελήφθη άλλες 8 φορές με ενδεικτικές συλλήψεις του να έχουν γίνει στις 06/03/2024 για ενδοοικογενειακή βία και στις 04/06/2024 για βιασμό ανήλικης.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αθήνα: Απεγκλωβίστηκε τετραμελής οικογένεια - Εκκενώθηκε η πολυκατοικία
    Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αθήνα: Απεγκλωβίστηκε τετραμελής οικογένεια - Εκκενώθηκε η πολυκατοικία

    Φωτιά σε διαμέρισμα ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής (13/10) σε πολυκατοικία επί της οδού Φαραντατων στη συμβολή με Μιχαλακοπούλου στο Γουδί.

    Από την πυρκαγιά που προκάλεσε υλικές ζημιές, δημιουργήθηκε αναστάτωση στην πολυκατοικία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να απομακρυνθούν οι ένοικοι.

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας οι οποίες απεγκλώβισαν την τετραμελή οικογένεια του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, από όπου ξέσπασε η φωτιά. Στη συνέχεια ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τα δυο παιδιά της οικογένειας στο νοσοκομείο Παίδων, χωρίς ωστόσο η κατάστασή τους να εμπνέει καμιά ανησυχία.

    Οι άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν και ένα άτομο με κινητικά προβλήματα από γειτονικό διαμέρισμα.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Δίωξη στον οδηγό του ΙΧ με τα εκρηκτικά και το όπλο στο κέντρο της Αθήνας
    Δίωξη στον οδηγό του ΙΧ με τα εκρηκτικά και το όπλο στο κέντρο της Αθήνας

    Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 39χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής, που οι αρχές βρήκαν στο αυτοκίνητό του μέσα σε κρύπτη ένα όπλο, ποσότητα εκρηκτικών και πυροκροτητές.

    Η δίωξη αφορά το κακούργημα της κατοχής και προμήθειας εκρηκτικών υλών, από την οποία μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία, επίσης κατά συναυτουργία.

    Σεσημασμένος

    Η στιγμή που αστυνομικοί περνούν χειροπέδες

    Καρέ καρέ καταγράφεται στο βίντεο, που εξασφάλισε το ethnos.gr, η στιγμή που συλλαμβάνεται από αστυνομικούς.

    Ο 39χρονος, που είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, δεν αντιστέκεται με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες. Δίπλα του στο πεζοδρόμιο κάθεται η συνοδηγός, η οποία επίσης, συνελήφθη.

    Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο η εκρηκτική ύλη να προορίζονταν για κάποιο χτύπημα που αφορά ξεκαθαρίσματα της νύχτας.

    Το χρονικό

    Η σύλληψη του 39χρονου και της συνεπιβάτιδάς του έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής μετά από τυχαίο έλεγχο δύναμης της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο στην οδό Σωκράτους 40. Κατά τη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκε ειδική κρύπτη με όπλο, εκρηκτικά και πυροκροτητές.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Οργάνωσε με τα ξαδέρφια του τη δολοφονία της συζύγου του - Ταξίδεψε από Αθήνα στη Σουηδία και τη σκότωσε
    Οργάνωσε με τα ξαδέρφια του τη δολοφονία της συζύγου του - Ταξίδεψε από Αθήνα στη Σουηδία και τη σκότωσε

    Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά επτά άτομα, όλα μέλη της ίδιας οικογένειας

    Σενάριο ταινίας θρίλερ θυμίζει η ιστορία των δύο Σουηδών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, που συνελήφθησαν χθες Τετάρτη (9/10) στον Νέο Κόσμο για τη δολοφονία μίας 27χρονης κοπέλας, επίσης Σουηδής, που έγινε στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου στη Σουηδία.
    Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το θύμα της δολοφονίας ήταν σύζυγος του άνδρα που συνελήφθη στον Νέο Κόσμο από τα στελέχη του Τμήματος Αναζητήσεων, ενώ, με βάση την έρευνα που έγινε από τις σουηδικές Αρχές, στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά επτά άτομα, όλα μέλη της ίδιας οικογένειας!

    Πρόκειται για ξαδέρφια, μεταξύ αυτών και του συζύγου της, τα οποία, για άγνωστο λόγο, φέρονται να συνεννοήθηκαν και να οργάνωσαν τη δολοφονία της 27χρονης. Βασικοί ύποπτοι αποτελούν ο σύζυγος της και η γυναίκα που εντοπίστηκαν στη χώρα μας, ενώ, όπως εκτιμάται, ο άνδρας του θύματος ταξίδεψε από την Αθήνα στη Σουηδία με πλαστά έγγραφα και πραγματοποίησε τη δολοφονία της συζύγου του, με την άμεση συνδρομή τόσο της δεύτερης συλληφθείσας όσο και των λοιπών συγγενών.

    Για την υπόθεση αυτή, από το Τμήμα Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, συγκροτήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα, η οποία, έπειτα από ενδελεχή έρευνα, επιβεβαίωσε ότι οι δύο από τους επτά υπόπτους, βρίσκονται στη χώρα μας και εξακρίβωσε τη διεύθυνση διαμονής τους, καθότι δεν διέμεναν στις δηλωθείσες από αυτούς διευθύνσεις και κρύβονταν επιμελώς.

    Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που διέμεναν βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών φορητών συσκευών (tablet), εγγράφων και ρουχισμός, που ενδεχομένως σχετίζονται με την ερευνώμενη υπόθεση.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο