Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 07:34

Χίος: Ισόβια για τη δολοφονία της 24χρονης Ερατώς

Γράφτηκε από
Ad Slot

Το δικαστήριο απέρριψε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της «εν βρασμώ» ψυχικής κατάστασης για τον 25χρονο δράστη

Σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καταδικάστηκε σήμερα το βράδυ ο δολοφόνος της 24χρονης Ερατώς από τη Μυτιλήνη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Χίου. Επίσης, καταδικάστηκε και σε φυλάκιση τριών ετών για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Το δικαστήριο απέρριψε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της «εν βρασμώ» ψυχικής κατάστασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος δράστης πρόκειται να ασκήσει έφεση.

Οχτώ ώρες διήρκεσε η ακροαματική διαδικασία. Την πρόταση της εισαγγελέα ότι ο 25χρονος είναι «ένοχος όπως κατηγορείται», ακολούθησε η απόφαση για ισόβια κάθειρξη που δικαιώνει την οικογένεια της Ερατώς, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Δημήτρη Κουζινόγλου που ανέλαβε πολιτική αγωγή.

Η 24χρονη δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στις 24 Μαΐου 2019, όταν εισέβαλε στο σπίτι της στη Χρυσομαλλούσα, συνοικία της Μυτιλήνης και την πυροβόλησε εν ψυχρώ με καραμπίνα, ενώ η κόρη τους κοιμόνταν στο διπλανό δωμάτιο.

Πηγή: Protothema.gr - ΑΠΕ ΜΠΕ
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 09:52

Σχετικά Άρθρα

  • Ηράκλειο: Πατριός ξυλοκόπησε άγρια στα δικαστήρια 39χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του
    Ηράκλειο: Πατριός ξυλοκόπησε άγρια στα δικαστήρια 39χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του

    Αφορμή αποτέλεσε το αίτημα του κατηγορούμενου για αναβολή της δίκης

    Την οργισμένη αντίδραση του πατριού μιας κοπέλας που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από 39χρονο προκάλεσε το αίτημα αναβολής της δίκης που ζήτησε ο κατηγορούμενος με αποτέλεσμα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου να πέσουν γροθιές και κλωτσιές.
    Η υπόθεση αφορά τη σύλληψη ενός Αιγυπτίου ο οποίος το 2020 είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία 14χρονης ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά με ασελγείς χειρονομίες και θωπείες.
    Σύμφωνα με το cretalive.gr ο 39χρονος επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ωστόσο επειδή η μητέρα της κοπέλας, από τη Ρουμανία, απουσίαζε και παρών ήταν μόνο ο 40χρονος Αιγύπτιος πατριός της κοπέλας, η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή, η οποία δόθηκε για τον Απρίλιο του 2025.

    Ακούγοντας την απόφαση για αναβολή, τόσο η κοπέλα όσο και ο πατριός εκνευρίστηκαν και έτσι την ώρα που ο κατηγορούμενος εξερχόταν της αίθουσας, η 18χρονη σήμερα κοπέλα τον χτύπησε με μπουνιά. Στη συνέχεια ο πατριός της άρχισε να κλωτσάει και να γρονθοκοπεί τον κατηγορούμενο, βγάζοντάς τον από την δικαστική αίθουσα και χτυπώντας τον σε όλο τον διάδρομο μέχρι τις τουαλέτες.

    Αστυνομικοί και αστυνομικοί της Δικαστικής Αστυνομίας έσπευσαν για να τους χωρίσουν τους δύο άνδρες.

    Ο πατριός της κοπέλας συνελήφθη για το επεισόδιο και πρόκειται να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Πύργος: Τον έπιασε η Ειδική Ομάδα γιατί "χρωστούσε" οκτώ χρόνια κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών
    Πύργος: Τον έπιασε η Ειδική Ομάδα γιατί

    Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 46χρονος ημεδαπός άνδρας, καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος.

    Συγκεκριμένα εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών που εκδόθηκε πριν από ένα μήνα, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

  • Πάτρα: Στον ανακριτή οι 9 που είχαν διαπράξει πάνω από 90 διαρρήξεις - "Φρούριο" τα Δικαστήρια
    Πάτρα: Στον ανακριτή οι 9 που είχαν διαπράξει πάνω από 90 διαρρήξεις -

    Το κατώφλι του Ανακριτή Πατρών θα περάσουν για να απολογηθούν σήμερα το πρωί εννέα άτομα εκ των οποίων οι πέντε είναι ανήλικοι, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν ρημάξει 93 σπίτια στην Πάτρα με τη λεία τους να αγγίζει το ποσό των 279.977 ευρώ, σε μετρητά, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας!

    Πρόκειται για «εγκληματική ομάδα» σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στην οποία εκτός από τα συνολικά εννέα μέλη ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρεις συνεργοί τους, οι οποίοι αναζητούνται, ενώ σε βάρος των γονέων των ανηλίκων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας
    ανηλίκου.

    Οι συλλήψεις έγιναν το πρωί της Παρασκευής στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με Υπηρεσίες της ∆ιεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας. Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής ∆ιεύθυνσης ∆υτικής Ελλάδας, «διακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες από τα τέλη του έτους 2020 μέχρι και το έτος 2024,
    στην Πάτρα, διέπραξαν συνολικά 93 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες από τις οποίες αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 279.977 ευρώ».

    Η δράση τους

    Ως προς την μεθοδολογία της εγκληματικής ομάδας, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι οι «κατηγορούμενοι, ιδίως τις πρωινές ώρες εκκινούσαν από καταυλισμούς που διέμεναν και χωρισμένοι σε ομάδες των τριών ή τεσσάρων ατόμων, με διακριτούς ρόλους, μετέβαιναν σε όμορες στον καταυλισμό περιοχές και διέπρατταν κλοπές, κυρίως σε μονοκατοικίες. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η είσοδος στις οικίες γινόταν με αναρρίχηση και με είσοδο από ανοιχτό παράθυρο ή ανοιχτή μπαλκονόπορτα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις με διάρρηξη παραθύρου ή εξωτερικής θύρας εισόδου». Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διάπραξη κλοπών, κατ εξακολούθηση και κατ επάγγελμα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Λάρισα: Δικαστικός Γολγοθάς για διαζευγμένη που έπεσε σε «μαϊμού» δικηγόρο
     Λάρισα: Δικαστικός Γολγοθάς για διαζευγμένη που έπεσε σε «μαϊμού» δικηγόρο

    Παρά τρίχα φυλακή θα πήγαινε η 50χρονη από τη Λάρισα που δεν είχε ιδέα για τις δικαστικές αποφάσεις εις βάρος της - Τι λέει ο τωρινός συνήγορός της

    Έναν απίστευτο Γολγοθά ζει μια 50χρονη γυναίκα στη Λάρισα, μητέρα ενός παιδιού, η οποία μετά το διαζύγιό της έπεσε σε «μαϊμού» δικηγόρο και λίγο έλειψε να καταλήξει στη φυλακή.

    «Πληρώνει την εκδικητική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της που της έκανε ψευδείς μηνύσεις» λέει ο δικηγόρος της 50χρονης

    Η κόλαση που βίωνε ξεκίνησε με τις δεκάδες μηνύσεις που υπέβαλε ο πρώην συζυγός της και εν συνεχεία με τη συνήγορο «μαϊμού» που ανέλαβε την υπόθεσή της. Η απατεώνισσα όχι μόνο τής απέσπασε 32.500 ευρώ, αλλά φυσικά ουδέποτε παρέστη στα δικαστήρια που έγιναν με αποτέλεσμα η 50χρονη να καταδικαστεί ερήμην και να συλληφθεί μέχρι σήμερα τρεις φορές.

    Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η τελευταία σύλληψη έγινε την περασμένη εβδομάδα και θα ακολουθούσε η μεταφορά της στις φυλακές Αυλώνα αν το δικαστήριο δεν αποφάσιζε τη μετατροπή της ποινής σε κοινωφελή εργασία.

    Πλέον η 50χρονη προσπαθεί με πραγματικούς αυτή τη φορά δικηγόρους να βρει το δίκιο της και να συνεχίσει τη ζωή της. Συγκεκριμένα, πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της διαρκούς ερημοδικίας και το πλήθος των δικαστηρίων του πρώην συζύγου της, στον οποίο ο δικηγόρος της, Θωμάς Παπαλιάγκας, επιρρίπτει «εκδικητική συμπεριφορά».

    Όσον αφορά τη γυναίκα που προσποιούνταν τη δικηγόρο και είναι επίσης από τη Λάρισα, εις βάρος της κινούνται οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες προκειμένου να λογοδοτήσει για τις πράξεις της στη δικαιοσύνη.

    «Η ζημιά που έγινε είναι πολύ μεγάλη»

    «Το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη το θύμα της παρουσιαζόμενης ως συναδέλφου είναι πολύ μεγάλο» λέει ο δικηγόρος της 50χρονης, καθώς «σε πολλές υποθέσεις την άφησε να ερημοδικήσει, ενώ εκείνη είχε την πεποίθηση ότι είχε πληρώσει τη δικηγόρο της και αυτή θα παρίστατο στο δικαστήριο για να την εκπροσωπήσει. Εκείνη όμως ούτε δικηγόρος είναι ούτε παρέστη σε κανένα δικαστήριο ούτε και την ενημέρωσε για την ερημοδικία της ούτε για τις αποφάσεις».

    Όπως εξηγεί ο ίδιος στο τοπικό μέσο της Λάρισας, όταν η υπόθεση είχε φτάσει σχεδόν στη σύλληψη της 50χρονης, «έγινε ένα μεγάλο συμμάζεμα» από τη νομική τους ομάδα. Ωστόσο, η δικαιοσύνη δεν συγχώρησε το εκπρόθεσμο των εφέσεών της παρότι δεν ευθύνεται η ίδια.

    Μετά τη λήξη της εξάμηνης αναβολής που είχε λάβει, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας προέβη στη σύλληψή της και μάλιστα στον χώρο εργασίας της. Το βράδυ κρατήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο και το πρωί προσήχθη στον εισαγγελέα για να διαταχθεί η φυλάκισή της.

    Τότε, οι συνήγοροί της προχώρησαν σε αίτηση για μετατροπή της απόφασης σε κοινωφελή εργασία, την οποία το δικαστήριο δέχθηκε αφήνοντας τη γυναίκα ελεύθερη.

    Ο Γολγοθάς της 50χρονης μητέρας δυστυχώς δεν έχει τελειώσει καθώς υπάρχουν δεκάδες αποφάσεις τις οποίες δεν γνώριζε καν. Όπως σημειώνει ο συνήγορός της «πληρώνει την εκδικητική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, ο οποίος της έκανε ψευδείς μηνύσεις κατ’ επανάληψη, τις οποίες δεν είχε τη δυνατότητα να αντικρούσει στο δικαστήριο. Το ψεύδος των μηνύσεων και η μανία εκείνου αποδείχθηκαν και τα δέχθηκε με απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, στην μοναδική δίκη που παρέστη η ίδια».

    Πηγή: cnn.gr

  • Χίος: Καταδίωξη διακινητή μεταναστών - Διασώθηκαν 21 άνθρωποι
    Χίος: Καταδίωξη διακινητή μεταναστών - Διασώθηκαν 21 άνθρωποι

    O χειριστής του ταχύπλοου προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς, με σκοπό να αποφύγει τη σύλληψη

    Το μεσημέρι της Τετάρτης (18/9), ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου για την ύπαρξη ταχύπλοου σκάφους με αλλοδαπούς επιβαίνοντες, το οποίο κινούταν στη θαλάσσια περιοχή Νενήτων προερχόμενο από τις τουρκικές ακτές. Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ενώ ο χειριστής του ταχύπλοου προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς, με σκοπό να αποφύγει τη σύλληψη.
    Το Λιμενικό ακινητοποίησε το ταχύπλοο και περισυνέλεξε 21 αλλοδαπούς (10 άντρες, 5 γυναίκες και 6 ανήλικοι), ενώ συνελήφθη ο 27χρονος αλλοδαπός διακινητής για παράβαση του Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος στην ελληνική επικράτεια) και του άρθρου 25 του Ν. 5038/2023 (Κώδικας μετανάστευσης). Οι 21 αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο κέντρο καταγραφής και ταυτοποίησης ΚΕΔΝ Χίου. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Δικαστήριο της ΕΕ: Ακύρωσε πρόστιμο 1,49 δισεκατομμυρίου ευρώ της Κομισιόν στην Google
    Δικαστήριο της ΕΕ: Ακύρωσε πρόστιμο 1,49 δισεκατομμυρίου ευρώ της Κομισιόν στην Google

    Το πρόστιμο είχε επιβληθεί το 2019 για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην online διαφήμιση – Η Κομισιόν έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση

    Στην ακύρωση του προστίμου ύψους 1,49 δισεκατομμυρίου ευρώ, που είχε επιβάλλει η Κομισιόν στην Google το 2019 για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην online διαφήμιση αποφάσισε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Το ευρωπαϊκό δικαστήριο, που έκρινε την υπόθεση σε πρώτο βαθμό, ανακοίνωσε ότι ακύρωσε την απόφαση της Κομισιόν στο σύνολό της, με την αιτιολογία ότι το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ «διέπραξε σφάλματα» στην αξιολόγησή του.
    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.
    Γιατί είχε επιβληθεί το πρόστιμο

    Η Κομισιόν είχε υποβάλλει το πρόστιμο για υπόθεση που αφορούσε το διαφημιστικό τμήμα της Google, AdSense.

    Σύμφωνα με την Κομισιόν, η Google είχε επιβάλλει σειρά περιοριστικών όρων στα συμβόλαιά της με τρίτους διαδικτυακούς ιστοτόπους, (όπως οι διαδικτυακοί έμποροι λιανικής ή οι εφημερίδες), εμποδίζοντας τους ανταγωνιστές της από το να τοποθετούν συναφείς διαφημίσεις στους ιστοτόπους αυτούς.

    Η τότε Ευρωπαία Επίτροπος Ανταγωνισμού Μαργκρέτε Βεστάγκερ είχε κάνει λόγο για «παράνομες πρακτικές» που παραβιάζουν τους κανόνες της Κομισιόν στον ανταγωνισμό.

    «Λόγω της συμπεριφοράς αυτής, που διήρκεσε δέκα και πλέον χρόνια, οι άλλες εταιρίες έχασαν τη δυνατότητα αντιμετώπισης του ανταγωνισμού στη βάση της αξίας τους (...) και οι καταναλωτές στερήθηκαν τα οφέλη του ανταγωνισμού», είχε πει η Ευρωπαία Επίτροπος.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χίος: Μεγάλες καταστροφές στη φετινή μαστιχοπαραγωγή μετά την κακοκαιρία «Atena»
    Χίος: Μεγάλες καταστροφές στη φετινή μαστιχοπαραγωγή μετά την κακοκαιρία «Atena»

    Σχεδόν το 80% της παραγωγής δεν είχε ακόμη συλλεχθεί πριν το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας, λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου

    Σχεδόν ολοκληρωτικά φαίνεται πως καταστράφηκε η φετινή παραγωγή μαστίχας στη νότια Χίο, μετά την κακοκαιρία «Atena», αναφέρουν οι ειδικοί.
    Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στον ιστότοπο politischios.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, Γιώργος Τούμπος, τονίζοντας πως σχεδόν το 80% της παραγωγής δεν είχε ακόμη συλλεχθεί πριν το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας.
    O κ. Τούμπος, ανέφερε πως οι μαστιχοπαραγωγοί είχαν καταφέρει να μαζέψουν μόνο το 20% της φετινής παραγωγής, ενώ το υπόλοιπο 80% της παραγωγής μαστίχας βρισκόταν ακόμη κάτω από τα δέντρα, εκτεθειμένο στα φυσικά φαινόμενα. Η ένταση και η έκταση της καταστροφής έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, με το πλήγμα να είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αφού η μαστίχα αποτελεί τον βασικό πυλώνα της οικονομίας της περιοχής και ένα μοναδικό προϊόν παγκόσμιας αναγνώρισης.
    Ο πρόεδρος της Ένωσης σημείωσε ότι η καταστροφή έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό το γεωγραφικό κομμάτι των Μαστιχοχωρίων, χωρίς να υπάρχει περιοχή που να μην έχει υποστεί ζημιές. Παρά την προετοιμασία που υπήρχε για τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η σφοδρότητα της κακοκαιρίας υπερέβη κάθε πρόβλεψη, προκαλώντας τεράστια προβλήματα στις καλλιέργειες.
    Η Ένωση έχει ήδη προχωρήσει σε επιτόπιες αυτοψίες για να εκτιμηθεί το μέγεθος των ζημιών, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Ο πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το μαστίχι έχει καταστραφεί σε σημαντικό βαθμό, ενώ η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να γίνει προσπάθεια στήριξης των παραγωγών τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τη συγκομιδή της φετινής παραγωγής, όσο αυτό είναι εφικτό.

    Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών είναι η επάρκεια διαθέσιμης παραγωγής για να καλυφθούν οι παραγγελίες που είχαν γίνει, ειδικά για το δεύτερο μισό της σεζόν. Η κακοκαιρία έχει αφήσει τη διαθέσιμη ποσότητα προϊόντος σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, γεγονός που δημιουργεί αβεβαιότητα για τη δυνατότητα της Ένωσης να ανταποκριθεί στη ζήτηση της αγοράς.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Λεχαινά: Συνελήφθη με καταδικαστική απόφαση για ανθρωποκτονία απο αμέλεια σε τροχαίο
    Λεχαινά: Συνελήφθη με καταδικαστική απόφαση για ανθρωποκτονία απο αμέλεια σε τροχαίο

    Στα χέρια των αρχών έπεσε ένας άντρας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο καταδικασθέντας είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο το 2016 και πριν λίγο καιρό η υπόθεση κρίθηκε τελεσίδικα και συνελήφθη σε χωριό των Λεχαινών.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, "... συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, ενώ του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch