Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 19:47

Βάρκιζα: Προσπάθησαν να ληστέψουν πεζό και συνελήφθησαν

Γράφτηκε από
Ad Slot

Κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε έξι φυσίγγια, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια και συσκευές κινητών τηλεφώνων

Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στη Βάρκιζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο αλλοδαποί ηλικίας 47 και 42 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να ληστέψουν πεζό, χτυπώντας τον τη στιγμή που εισερχόταν στην οικία του.

Ειδικότερα, οι δράστες εντοπίσθηκαν να εξέρχονται τρέχοντας από είσοδο πολυκατοικίας στην ανωτέρω περιοχή. Προκειμένου να διαφύγουν και κατά την προσπάθεια ακινητοποίησής τους, αντιστάθηκαν και χτύπησαν τους αστυνομικούς οι οποίοι και τους συνέλαβαν.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι δράστες προ 3μηνου είχαν αποπειραθεί να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο, χτυπώντας και τραυματίζοντας τον ιδιοκτήτη του, στην περιοχή της Κυψέλης.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του47χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε οκτώ φυσίγγια
  • δύο πτυσσόμενα μαχαίρια
  • δύοζευγάρια γάντια
  • ένα μπουφάν
  • ένα γυάλινο ωοειδές βαρύ αντικείμενο
Οι δράστες είχαν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση συμμετοχής τους σε παρόμοιες πράξεις συνεχίζεται.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 18:54

Σχετικά Άρθρα

  • Στεγαστική κρίση: Ακρίβυναν 90% τα ακίνητα στην Αθήνα την τελευταία εξαετία
    Στεγαστική κρίση: Ακρίβυναν 90% τα ακίνητα στην Αθήνα την τελευταία εξαετία

    Η στεγαστική κρίση αποτυπώνεται ανάγλυφα στα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο ακινήτων Prodexpo. Λιγότερα, ακριβότερα και παλαιότερα είναι σήμερα τα σπίτια προς πώληση.

    Φτηνή για τους ξένους επενδυτές και τις «χρυσές βίζες», πανάκριβη για τους Έλληνες μισθωτούς είναι η αγορά κατοικίας στην Ελλάδα. Δεν το λέει κάποιο κίνημα ενάντια στη στεγαστική κρίση, αλλά τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ), χτυπώντας καμπανάκι για το εξωφρενικό ράλι στις τιμές των οικιστικών ακινήτων.

    Τα οικιστικά ακίνητα στην Αθήνα ακρίβυναν σχεδόν κατά 90% από το 2017, όταν είχαν φτάσει σε ιστορικό χαμηλό εν μέσω της κρίσης. Πλέον έχουν ξεπεράσει κατά 4% το ιστορικό υψηλό του 2008, όταν οι τιμές ακινήτων βρίσκονταν στο ζενίθ.

    Το ίδιο διάστημα οι μισθοί των Ελλήνων έχουν μειωθεί κατά 20%, κάνοντας όλο και πιο δύσκολη την αγορά κατοικίας. Όσοι έχουν ακόμα τη δυνατότητα να αγοράσουν δικό τους σπίτι, θα δώσουν περισσότερα χρήματα, για ένα παλιότερο και ενώ τα ακίνητα που αγοράζουν είναι και ακριβότερα και παλιότερα.

    Τα παραπάνω στοιχεία, και πολλά περισσότερα παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Prodexpo για την αγορά ακινήτων, το μεγαλύτερο του είδους του στην Ελλάδα. Από τις τοποθετήσεις των ομιλητών αποτυπώνεται ανάγλυφα η στεγαστική κρίση και οι τρομακτικές της συνέπειες.

    Γερασμένα σπίτια

    Όπως είπε στο συνέδριο Prodexpo η κ. Βασιλική Βλαχοστεργίου, αναπληρώτρια επικεφαλής του τομέα ανάλυσης αγοράς ακινήτων της ΤτΕ, μια άλλη σημαντική διαφορά με την «προ κρίσης» εποχή, είναι ότι το απόθεμα των ακινήτων προς πώληση είναι σήμερα ποιοτικά υποδεέστερο, καθώς είναι «γερασμένο».

    Ο μέσος όρος παλαιότητας του ακινήτου που αγόραζαν οι Έλληνες το 2008 ήταν 20 ως 30 ετών, ενώ σήμερα είναι τα 40 έτη.

    «Tα ενοίκια στην Αθήνα είναι πλέον τόσο υψηλά που σε λίγο καιρό οι ενοικιαστές απλώς δεν θα μπορούν να πληρώσουν»

    Το έλλειμμα σε ποιοτικά ακίνητα που να καλύπτουν τις ανάγκες των νοικοκυριών οφείλεται και στο «βούλιαγμα» της οικοδομικής δραστηριότητας την περίοδο της κρίσης – που παρά την μερική ανάκαμψη δεν έχει επανέλθει. Για παράδειγμα, ο αριθμός των οικοδομικών αδειών που εκδόθηκε μέσα σε ένα μόλις χρόνο, το 2005, όταν ο κατασκευαστικός τομέας ζούσε ακόμα εποχές «μετα-ολυμπιακής» μέθης, αντισοιχεί στον αριθμό των αδειών που εκδόθηκαν από το 2011 ως τις αρχές του 2024.

    Μείωση ιδιοκατοίκησης

    Μια άλλη «παρενέργεια» της μείωσης του οικιστικού αποθέματος και της αύξησης των τιμών, είναι η μείωση της ιδιοκατοίκησης. Ενώ στις δεκαετίες του ’80 και ’90 τα ποσοστά ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα έφταναν το 80%, την πρώτη δεκαετία του 2000 κυμάνθηκαν μεταξύ 75-77%, ενώ πλέον έχουν φτάσει σε ιστορικό χαμηλό, στο 69,6% σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Eurostat.

    Στα αστικά κέντρα το ποσοστό ιδιοκατοίκησης είναι ακόμα χαμηλότερο, με την εκπρόσωπο της ΤτΕ να εκτιμά ότι στην Αθήνα κινείται γύρω στο 64%.

    Ο μισθός δε φτάνει ούτε για νοίκι

    Η πιο δυσοίωνη πρόβλεψη έρχεται από τον πρόεδρο του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής Δημήτρη Ποταμιάνο: Τα ενοίκια στην Αθήνα είναι πλέον τόσο υψηλά που σε λίγο καιρό οι ενοικιαστές απλώς δεν θα μπορούν να πληρώσουν.

    Ο ίδιος εξέφρασε σκεπτικισμό για την αποτελεσματικότητα των μέτρων της κυβέρνησης για να αντιμετωπιστεί η στεγαστική κρίση. Είπε ότι τα προγράμματα «Σπίτι μου» είναι σε θετική κατεύθυνση, αλλά δημιουργούν πρόβλημα σε ό,τι αφορά τη ζήτηση.

    Πρόσθεσε ότι η αγορά πλέον «ακολουθεί τους δικούς της ρυθμούς», προβλέποντας ότι το ράλι θα συνεχιστεί.

    Το σοβαρότερο ζήτημα σύμφωνα με τον κ. Ποταμιάνο εντοπίζεται στις μισθώσεις: Τα υψηλά ενοίκια δεν θα μπορούν να πληρώνονται από τους μισθωτές σε λίγο καιρό και αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το δει η πολιτεία.

    Generation Rent

    H νέα γενιά των ενοικιαστών, η περίφημη Generation Rent, είναι σε μεγάλο βαθμό η γενιά του brain drain – που είναι με το «ένα πόδι έξω» από την Ελλάδα και δεν μπορεί ούτε θέλει να επενδύσει σε ακίνητα.

    «H γενιά του Πολυτεχνείου έχει δανειστεί σε μεγάλο βαθμό και έχει επιβαρύνει τις επόμενες γενιές όσον αφορά την ιδιοκατοίκηση»

    Αυτό προκύπτει από τις τοποθετήσεις ομιλητών όπως του Πάνου Λολώνη, προϊστάμενου της διεύθυνσης γεωχωρικών πηλοφοριών του φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

    Σύμφωνα με τον κ. Λολώνη η στροφή στο ενοίκιο και η μείωση της ιδιοκατοίκησης οφείλεται σε ένα συνδυασμό παραγόντων: στο έλλειμμα ακινήτων, ειδικά στην πρωτεύουσα, αλλά και στο ότι η κατοχή ακινήτου δεν είναι πλέον προσοδοφόρα και γίνεται μάλιστα «επαχθής» λόγω του ΕΝΦΙΑ, της έλλειψης χρηματοδότησης, του κόστους συντήρησης αλλά και της δυσκολίας στη διαδικασία μεταβίβασης.

    Τα παιδιά των παιδιών του Πολυτεχνείου

    Το ρητό «αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα», εξελίχθηκε στο «δάνεια γονέων, φεσώνουν τα τέκνα». Σύμφωνα με τον Κοσμά Θεοδωρίδη, αντιπρόεδρο του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής, το πρόβλημα στην Ελλάδα έγκειται στο ότι «η γενιά του Πολυτεχνείου έχει δανειστεί σε μεγάλο βαθμό και έχει επιβαρύνει τις επόμενες γενιές όσον αφορά την ιδιοκατοίκηση».

    Ο ίδιος εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου δύο εκατομμύρια κενές κατοικίες, αλλά οι περισσότερες βρίσκονται στην επαρχία και έχουν εγκαταλειφθεί. Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών συνέδεσε το φαινόμενο των άδειων σπιτιών της περιφέρειας, με την ερήμωση της υπαίθρου, τη συγκέντρωση πληθυσμού στην Αθήνα αλλά και τη φυγή των νέων στο εξωτερικό.

    Ο κ. Θεοδωρίδης είπε ότι ενώ στην επαρχία τα ενοίκια παραμένουν χαμηλά, δεν υπάρχει καμία επιθυμία για διαμονή καθώς δεν υπάρχει ούτε καν ανεπτυγμένο δίκτυο μεταφορών – δηλαδή τρένα.

    Πηγή: in.gr

  • Ιαπωνία: Αρχηγός της αστυνομίας ζήτησε συγγνώμη από θανατοποινίτη που πέρασε 50 χρόνια στη φυλακή για έγκλημα που δεν διέπραξε
    Ιαπωνία: Αρχηγός της αστυνομίας ζήτησε συγγνώμη από θανατοποινίτη που πέρασε 50 χρόνια στη φυλακή για έγκλημα που δεν διέπραξε

    Δείτε βίντεο - Ο Hakamada ήταν ο μακροβιότερος θανατοποινίτης στον κόσμο για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε

    Προσωπικά ζήτησε συγγνώμη ο αρχηγός της αστυνομίας στην Ιαπωνία στον 88χρονο Iwao Hakamada, ο οποίος πέρασε 50 χρόνια στη φυλακή ως θανατοποινίτης για έγκλημα που αποδείχθηκε ότι ποτέ δεν διέπραξε.
    Όπως αποφάσισε το δικαστήριο, αστυνομία και εισαγγελία παραποίησαν και «φύτεψαν» στοιχεία εναντίον του πρώην πυγμάχου τον οποίο υποχρεώσαν να ομολογήσει με χρήση βίας.
    «Λυπούμαστε που σας προκαλέσαμε ανείπωτη ψυχική οδύνη και επιβάρυνση επί 58 χρόνια» είπε ο ανώτατος αξιωματικός στον 88χρονο κάνοντας μια βαθιά υπόκλιση κατά την επίσκεψή του στο σπίτι του Hakamada.
    «Λυπούμαστε τρομερά»

    Ο κ. Hakamada, ο οποίος δυσκολεύεται να μιλήσει λόγω της ψυχικής του κατάστασης από τις δεκαετίες που βρέθηκε στην πτέρυγα των θανατοποινιτών, είπε: «Τι σημαίνει να έχεις την εξουσία... Από τη στιγμή που έχεις την εξουσία, δεν πρέπει να γκρινιάζεις».

    Η 91χρονη αδελφή του Hakamada, Hideko Hakamada, η οποία ήταν στο πλευρό του αδελφού της στην προσπάθειά του να αποδείξει την αθωότητά του, ευχαρίστησε τον αρχηγό της αστυνομίας που τους επισκέφθηκε.

    Όπως είπε στους δημοσιογράφους, δεν είχε νόημα να κάνουν παράπονα μετά από τόσα χρόνια, καθώς ο εν λόγω αξιωματικός «δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και ήρθε εδώ μόνο ως καθήκον του».

    Ο Hakamada καταδικάστηκε σε θάνατο το 1968 κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πρώην αφεντικού του σε εταιρεία παραγωγής πάστας φασολιών, της σύζυγού του και δύο εκ των παιδιών τους.

    Ο Hakamada ήταν ο μακροβιότερος θανατοποινίτης στον κόσμο και μόλις ο πέμπτος θανατοποινίτης που αθωώθηκε σε επαναληπτική δίκη στη μεταπολεμική Ιαπωνία.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Περιστέρι: Ομάδα 20 ατόμων χτύπησε και λήστεψε παρέα νεαρών - Στο νοσοκομείο 18χρονος, μία σύλληψη
    Περιστέρι: Ομάδα 20 ατόμων χτύπησε και λήστεψε παρέα νεαρών - Στο νοσοκομείο 18χρονος, μία σύλληψη

    Θύμα ληστείας έπεσε παρέα νεαρών -ανάμεσά τους και ανήλικοι- το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι, από ομάδα περίπου 20 ατόμων, με αποτέλεσμα ένας να καταλήξει στο νοσοκομείο.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις φίλοι, ηλικίας 19, 17, 15 και 18 ετών, βρίσκονταν στην οδό Καλλιδρόμου όταν τα 20 άτομα τους πλησίασαν.

    Αφού τους χτύπησαν, τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν το τσαντάκι του 19χρονου, μέσα στο οποίο υπήρχε το κινητό του. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

    Συνελήφθη ένα άτομο στο Περιστέρι -Στο νοσοκομείο 18χρονος

    Άμεσα ενημερώθηκαν αστυνομικοί, έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν έναν 25χρονο Αλβανό στην πλατεία Δημαρχείου.

    Κατά την προσαγωγή του, αναγνωρίστηκε από τα θύματα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η δικογραφία που σχηματίζεται να αφορά στο αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.

    Στο σημείο της επίθεσης και της ληστείας έφτασε και σταθμός του ΕΚΑΒ, που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τρεις από τους τέσσερις φίλους, καθώς τον τέταρτο, ηλικίας 18 ετών, μετέφερε το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Πύργος: 41χρονη ΡΟΜΑ λήστεψε 87χρονη - Την έσπρωξε σε σκάλα και την έστειλε στο νοσοκομείο
    Πύργος: 41χρονη ΡΟΜΑ λήστεψε 87χρονη - Την έσπρωξε σε σκάλα και την έστειλε στο νοσοκομείο

    Θύμα ληστείας έπεσε μια 87χρονη γυναίκα στο κέντρο του Πύργου το πρωί της Κυριακής. Δράστιδα μια γυναίκα ΡΟΜΑ 41 ετών που επιτέθηκε στην ηλικιωμένη για να της αρπάξει την τσάντα και την έστειλε στο νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικιωμένη γυναίκα περπατούσε πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου στην οδό Σπετσών λίγο μετά τις εννέα το πρωί, όταν την προσέγγισε η 41χρονη και με τη βία της απέσπασε την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα.

    Η 41χρονη έσπρωξε την 87χρονη στις σκάλες του δρόμου με αποτέλεσμα η τελευταία να πέσει και να τραυματιστεί καταλήγωντας στο νοσοκομείο Πύργου.

    Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου κινητοποιήθηκαν άμεσα, διεξήγαγαν έρευνες και τελικά το απόγευμα συνέλαβαν την 41χρονη.

    Σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώλφι του Εισαγγελέα Ηλείας.

  • Βία ανηλίκων: Πάνω από 6.500 συλλήψεις το πρώτο 9μηνο του 2024
    Βία ανηλίκων: Πάνω από 6.500 συλλήψεις το πρώτο 9μηνο του 2024

    10.480 είναι οι ανήλικοι που έχουν απασχολήσει τις Αρχές από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα.

    Δεν έχουν τέλος τα βίαια περιστατικά με πρωταγωνιστές ανήλικους, τα οποία πολλές φορές συμβαίνουν εντός των σχολικών χώρων.

    Τα στοιχεία που αποτυπώνουν τη νεανική παραβατικότητα - σύμφωνα με το mega- είναι σοκαριστικά, καθώς, σύμφωνα με αυτά, το πρώτο 9μηνο του 2024 έγιναν πάνω από 6.500 συλλήψεις ανηλίκων για σωρεία αδικημάτων.

    10.480 είναι οι ανήλικοι που έχουν απασχολήσει τις Αρχές από την αρχή του έτους μέχρι και τώρα, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι όπου ο αριθμός αυτός ανήλθε σε 7.422.

    Ενδεικτικά, οι υποθέσεις αφορούν:

    – 721 υποθέσεις κλοπών

    – 726 υποθέσεις ναρκωτικών

    – 3.731 παραβάσεις του ΚΟΚ

    Πηγή: NewsBomb.gr

  • Τρόμος για υπάλληλο βενζινάδικου στο Μαρούσι: Τον απείλησαν με όπλο και μαχαίρι ληστές
    Τρόμος για υπάλληλο βενζινάδικου στο Μαρούσι: Τον απείλησαν με όπλο και μαχαίρι ληστές

    Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 2 το πρωί, δύο άτομα εισήλθαν στο πρατήριο και υπό την απειλή όπλου και μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον 64χρονο υπάλληλο και αφαίρεσαν χρήματα και τσιγάρα.

    Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν με τα πόδια, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Φρίκη στην Αθήνα: 45χρονος από τη Συρία βίαζε 6χρονη
    Φρίκη στην Αθήνα: 45χρονος από τη Συρία βίαζε 6χρονη

    Την είχε παρασύρει στο διαμέρισμά του - Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

    Δεν το χωρά ανθρώπου νους τα όσα βίωσε 6χρονο κορίτσι από το Μαρόκο στα χέρια 45χρονου Σύρου στην Αθήνα ο οποίος δεν δίστασε να το οδηγήσει στο διαμέρισμά του και να το βιάσει.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και το κοριτσάκι είναι γείτονες καθώς διαμένουν σε διπλανά διαμερίσματα της ίδιας πολυκατοικίας. Τις προηγούμενες μέρες λοιπόν ο 45χρονος είδε την ανήλικη να κινείται στον χώρο και, χωρίς ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί πώς, την οδήγησε στο διαμέρισμά του και τη βίασε.
    Στη συνέχεια η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να καταλαβαίνουν αμέσως τι συμβαίνει και να ειδοποιούν τις Αρχές.

    Τότε η σκυτάλη πέρασε στα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τα οποία κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη και να του περάσουν χειροπέδες.

    Η ανακοίνωση ΕΛΑΣ

    Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (16-10-2024) στην Αθήνα, 45χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

    Ο 45χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, σε βάρος ανήλικης εντός διαμερίσματος στην Αθήνα.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Επιτάλιο: Κουκουλοφόροι λήστεψαν ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της
    Επιτάλιο: Κουκουλοφόροι λήστεψαν ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Καρτέρι είχαν στήσει δύο κουκουλοφόροι σε ηλικιωμένη στο Επιτάλιο και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για αυτούς, για να “χτυπήσουν”.

    Η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της, σε κεντρικό σημείο του χωριού, το βράδυ της Τετάρτης περίπου στις εννέα.

    Οι δράστες προφανώς περίμεναν έξω από το σπίτι και όταν είδε να απομακρύνεται η σπιτονοικοκυρά της ηλικιωμένης, δεν πέρασαν δύο με τρία λεπτά και μπήκαν μέσα.

    Όπως περιέγραψε μιλώντας στο ilialive.gr, οι δύο ληστές φορούσαν κουκούλα στο κεφάλι και γάντια στα χέρια για να αποκρύψουν ότι θα μπορούσε να αποκαλύψει την ταυτότητά τους.

    Οι δράστες ασκώντας βία, άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της και όποια άλλα κοσμήματα φορούσε εκείνη την ώρα και τράπηκαν σε φυγή.

    Η γυναίκα σοκαρισμένη ειδοποίησε την Αστυνομία που κινητοποιήθηκε ερευνώντας από την πρώτη στιγμή για τους δράστες.

    Το γεγονός ότι οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι ακριβώς στο χρόνο μετά την αποχώρηση της σπιτονοικοκυράς της ηλικιωμένης, φανερώνει πως ακριβώς είχαν στήσει καρτέρι και παρακολουθούσαν το σπίτι, μέσα στο σκοτάδι και περίμεναν για να μείνει μόνη η γυναίκα και να δράσουν…

    Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο