Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 13:57

Έδεσσα: Στην καμπίνα φορτηγού έκρυβε κοκαΐνη και χασίς

Γράφτηκε από
Ad Slot

Το φορτηγό ακινητοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο επιχείρησης των αστυνομικών

Ναρκωτικά για κάθε γούστο μετέφερε κρυμμένα στην καμπίνα του φορτηγού ιδιοκτησίας του που οδηγούσε ο ίδιος στην Έδεσσα, ένας 49χρονος Έλληνας ο οποίος εντοπίστηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Το φορτηγό ακινητοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο επιχείρησης των αστυνομικών και κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 21,3 γραμμάρια κοκαΐνης, 5,3 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτας» και 1,2 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του 49χρονου και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 10:47

Σχετικά Άρθρα

  • Βία ανηλίκων: Πάνω από 6.500 συλλήψεις το πρώτο 9μηνο του 2024
    Βία ανηλίκων: Πάνω από 6.500 συλλήψεις το πρώτο 9μηνο του 2024

    10.480 είναι οι ανήλικοι που έχουν απασχολήσει τις Αρχές από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα.

    Δεν έχουν τέλος τα βίαια περιστατικά με πρωταγωνιστές ανήλικους, τα οποία πολλές φορές συμβαίνουν εντός των σχολικών χώρων.

    Τα στοιχεία που αποτυπώνουν τη νεανική παραβατικότητα - σύμφωνα με το mega- είναι σοκαριστικά, καθώς, σύμφωνα με αυτά, το πρώτο 9μηνο του 2024 έγιναν πάνω από 6.500 συλλήψεις ανηλίκων για σωρεία αδικημάτων.

    10.480 είναι οι ανήλικοι που έχουν απασχολήσει τις Αρχές από την αρχή του έτους μέχρι και τώρα, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι όπου ο αριθμός αυτός ανήλθε σε 7.422.

    Ενδεικτικά, οι υποθέσεις αφορούν:

    – 721 υποθέσεις κλοπών

    – 726 υποθέσεις ναρκωτικών

    – 3.731 παραβάσεις του ΚΟΚ

    Πηγή: NewsBomb.gr

  • Αρκαδία: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία-μαμούθ, μαζί με ένα τόνο κάνναβης
    Αρκαδία: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία-μαμούθ, μαζί με ένα τόνο κάνναβης

    Υπολογίζεται πως οι καλλιεργητές θα αποκόμιζαν χρηματικά οφέλη, εκτιμώμενα στα 10.000.000 ευρώ

    Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτoδασική περιοχή στην Αγριακόνα δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας και Λακωνίας, του αστυνομικού σκύλου Μεσσηνίας και των αστυνομικών του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, καθώς και με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

    Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη την 16.10.2024 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και περί αλλοδαπών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

    Ειδικότερα, την 16.10.2024 το μεσημέρι, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση στην ανωτέρω περιοχή κατά την οποία εντοπίστηκε, οργανωμένη φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από 28 επίπεδα, σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή με πυκνή βλάστηση και φυσική κάλυψη συνολικής έκτασης 35 στρεμμάτων, περίπου, στην οποία καλλιεργούνταν συνολικά 1.253 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3,5 μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τον αντίστοιχο αρδευτικό και καλλιεργητικό εξοπλισμό που βρέθηκε στο χώρο.

    Επιπλέον, στο χώρο της καλλιέργειας είχαν διαμορφώσει ειδικό αυτοσχέδιο χώρο αποξήρανσης δενδρυλλίων, καθώς και βοηθητικούς χώρους, που χρησιμοποιούσαν για διαμονή και κατόπτευση της φυτείας.

    Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στο χώρο της φυτείας, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    • 1.253 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3,5 μέτρων, περίπου,
    • ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 1 τόνου, 398 κιλών και 934 γραμμαρίων,
    • 1 ζυγαριά ακριβείας,
    • εργαλεία σχετικά με την καλλιέργεια και συσκευασία των ναρκωτικών ουσιών,
    • σκηνές διαμονής,
    • αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός (λάστιχα, λιπάσματα κ.ά.).

    Επιπρόσθετα, λόγω της δύσβατης και δυσπρόσιτης περιοχής, της μορφολογίας του εδάφους και του μεγάλου όγκου τόσο των φυτών κάνναβης, των ποσοτήτων κάνναβης που ανευρέθηκαν στο χώρο της φυτείας καθώς και τον καλλιεργητικό εξοπλισμό που συσχετιζόταν με αυτή, χρησιμοποιήθηκε ελικόπτερο τύπου «SUPER PUMA», της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων Πυροσβεστικού Σώματος, για τη μεταφορά τους.

    Περαιτέρω, όπως διαπιστώθηκε, ο 37χρονος συλληφθείς παρέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

    Τέλος, υπολογίζεται πως την εγκληματική τους δράση τα προσδοκώμενα κέρδη που θα αποκόμιζαν θα έφταναν τα 10.000.000 ευρώ.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών του.

    Πηγή: TharrosNews.gr

  • Κολομβία: Η παραγωγή κοκαΐνης έσπασε ρεκόρ το 2023
    Κολομβία: Η παραγωγή κοκαΐνης έσπασε ρεκόρ το 2023

    Η παραγωγή υδροχλωρικής κοκαΐνης έφθασε έτσι την περασμένη χρονιά τους 2.664 τόνους - Στις ζώνες με τις μεγαλύτερες καλλιέργειες κόκας, το 98% του εδάφους ελέγχεται από τουλάχιστον μια ένοπλη οργάνωση

    Η παραγωγή κοκαΐνης κατέγραψε εκρηκτική αύξηση (+53%) το 2023 στην Κολομβία, φθάνοντας σε επίπεδο που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ, κατέγραψε κοινή έκθεση της κολομβιανής κυβέρνησης και της υπηρεσίας του ΟΗΕ κατά των ναρκωτικών (ONUDC).
    Η παραγωγή υδροχλωρικής κοκαΐνης έφθασε έτσι την περασμένη χρονιά τους 2.664 τόνους, σύμφωνα με την έκθεση αυτή, που δημοσιοποιήθηκε χθες Παρασκευή στην Μπογοτά.
    Οι ζώνες όπου καλλιεργείται κόκα, το φυτό τα φύλλα του οποίου είναι η πρώτη ύλη στην παραγωγή κοκαΐνης και η Κολομβία είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή τους παγκοσμίως, επίσης μεγεθύνθηκαν κατά 10%, εκτείνονται πλέον σε 2.530.000 στρέμματα της κολομβιανής επικράτειας.
    «Αντίθετα με την αύξηση η οποία παρατηρήθηκε μεταξύ του 2021 και του 2022 και ήταν επικεντρωμένη κυρίως στον νομό Πουτουμάγιο (νοτιοδυτικά, στα σύνορα με τον Ισημερινό), η αύξηση αυτή τη φορά είναι πιο γενικευμένη», σύμφωνα με το κείμενο.
    «Αφορά 16 από τους 19 νομούς» όπου έχει καταγραφεί η παρουσία καλλιεργειών κόκας. Η Κάουκα (νοτιοδυτικά) και η Ναρίνιο (νοτιοδυτικά), όπου είναι έντονη η παρουσία ένοπλων οργανώσεων, «επλήγησαν περισσότερο».

    Σε τέσσερις νομαρχίες, οι καλλιέργειες κόκας είναι μεγαλύτερες από 300.000 στρέμματα: στην Κάουκα, στη Ναρίνιο, στην Πουτουμάγιο και στη Βόρεια Σανταντέρ (βορειοανατολικά, γειτονεύει με τη Βενεζουέλα).

    Η έκθεση καταπιάνεται ιδιαίτερα με δεκαπέντε θυλάκους παραγωγής, όπου είναι συγκεντρωμένο το 39% της έκτασης καλλιεργειών κόκας, σε μόλις το 14% της επικράτειας.
    Στο κείμενο εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία για τις «ζώνες επέκτασης», όπου «οι καλλιέργειες κόκας δεν είναι παρούσες παρά εδώ και μόλις τρία χρόνια», το 40% εκ των οποίων βρέχεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό — πρόκειται για τις πιο φτωχές και απομονωμένες περιοχές του κράτους της Λατινικής Αμερικής.

    «Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως σε ορισμένους νομούς, οι τιμές των παραγώγων των φύλων κόκας (πάστα κοκαΐνης και βάση κοκαΐνης) έχουν φθάσει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα», ενώ σε άλλες περιοχές «δεν υπάρχει αγορά» εξαιτίας «της έλλειψης αγοραστών».

    Παρ’ όλ’ αυτά, «στη μεγάλη πλειονότητά τους, στις καλλιέργειες κόκας συνεχίζεται η συγκομιδή» και οι περιορισμοί της αγοράς οδήγησαν στη δημιουργία «στοκ πάστας κοκαΐνης και βάσης κοκαΐνης», που ενίοτε χρησιμοποιούνται για εμπορικές συναλλαγές σε είδος κατά τόπους, σύμφωνα με το κείμενο.

    «Η καλλιέργεια κόκας και η παραγωγή κοκαΐνης συνεχίζουν να αποτελούν απειλή για την προστασία του περιβάλλοντος, για τη βιοποικιλότητα και την πολιτισμική ποικιλομορφία», τονίζεται στο κείμενο, που δημοσιοποιήθηκε λίγα 24ωρα προτού αρχίσει (μεθαύριο Δευτέρα) στην Κάλι (νοτιοδυτικά) η COP16, το παγκόσμιο φόρουμ για τη βιοποικιλότητα.

    Η παραγωγή εντοπίζεται κατά το 4% σε εθνικά πάρκα, κατά το 10% σε προστατευόμενες περιοχές αυτοχθόνων, κατά το 14% σε δασικές εκτάσεις και κατά το 20% σε εδάφη Αφροκολομβιανών.

    Στις ζώνες με τις μεγαλύτερες καλλιέργειες κόκας, το 98% του εδάφους ελέγχεται από τουλάχιστον μια ένοπλη οργάνωση. Σε ορισμένες πόλεις κοντά σε τομείς παραγωγής, η παραοικονομία της κοκαΐνης αντιπροσωπεύει πάνω από το 42% της τοπικής οικονομίας.

    Ένοπλες οργανώσεις που ενέχονται στη διακίνηση ναρκωτικών, όπως ο ELN (Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης), διαφωνούντες των πρώην FARC, ή ακόμη παραστρατιωτικοί, «διατηρούν σχέσεις με το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, το οποίο επικεντρώνεται στην παραγωγή και στη διακίνηση κοκαΐνης».

    Ορισμένες ζώνες παραγωγής έχουν έτσι μετατραπεί σε «στρατηγικά σημεία ως προς τις παράνομες δραστηριότητες», με «εντατικοποίηση της διακίνησης, της παράνομης εξόρυξης μεταλλευμάτων και της εμπορίας ανθρώπων», καθώς και «μεγάλη διαθεσιμότητα χρηματοδοτήσεων και εξειδίκευσης της παραγωγής».

    Αυτοί οι τρομακτικοί αριθμοί ανακοινώνονται με υπόβαθρο τη μεγάλη επέκταση της αγοράς της κοκαΐνης, τόσο από τη σκοπιά της προσφοράς όσο κι από αυτή της ζήτησης: όπως υπογραμμίζεται στο έγγραφο, η αύξηση της κατανάλωσης έχει φθάσει το 20% σε παγκόσμια κλίμακα εδώ και δέκα χρόνια.

    «Υπάρχουν περισσότεροι καταναλωτές κοκαΐνης στην Αμερική απ’ ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή (του κόσμου), όμως το ποσοστό των ανθρώπων που δήλωσαν πως κατανάλωσαν κοκαΐνη κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς ήταν υψηλότερος στην Αυστραλία, ενώ ακολούθησαν οι ΗΠΑ και η δυτική Ευρώπη».

    Η βόρεια Αμερική, η δυτική και η κεντρική Ευρώπη και η νότια Αμερική ήταν οι μεγαλύτερες αγορές κατανάλωσης κοκαΐνης ως προς τον αριθμό χρηστών την περασμένη χρονιά, κατά την έκθεση.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
  • Πύλος: Συλλήψεις 3 διακινητών - Αναχωρούν σήμερα για Μαλακάσα οι 75 μετανάστες
    Πύλος: Συλλήψεις 3 διακινητών - Αναχωρούν σήμερα για Μαλακάσα οι 75 μετανάστες

    Τρία άτομα ως διακινητές προέκυψαν από την προανάκριση που έκανε το Λιμεναρχείο Πύλου στους 78 μετανάστες που βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας στην προβλήτα του λιμανιού της Πύλου.

    Οι 75 μετανάστες είχαν ξεκινήσει από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας από λιμάνι της Τουρκίας με προορισμό την Ιταλία, όταν το σκάφος τους εξέπεμψε σήμα κινδύνου 32 ν.μ. ΝΔ της νήσου Σχίζας τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

    Οι τρεις διακινητές που μετέβαιναν στο σκάφος είχαν συμφωνήσει να λάβουν από τον καθένα ορισμένες χιλιάδες δολάρια για να τους μεταφέρουν.

    Πρόκειται για υπηκόους από το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Ιράκ και την Αίγυπτο, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται 8 παιδιά και 10 γυναίκες.

    Εκτός από τους τρεις διακινητές που θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης, οι 75 μετανάστες που από χθες παραδόθηκαν από το Λιμεναρχείο Πύλου στην Αστυνομία, θα αναχωρήσουν σήμερα το πρωί από την Πύλο για την κλειστή δομή μεταναστών στη Μαλακάσα.

    Πηγή: Εleftheriaonline.gr

  • Πύργος: Τρεις συλλήψεις για ρευματοκλοπές
    Πύργος: Τρεις συλλήψεις για ρευματοκλοπές

    Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχές του Πύργου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις ημεδαπές γυναίκες, (η μια 16χρονη).

    Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

  • Πύργος: Τον έπιασαν με φυτά, φυντάνια και φούντες χασίς...
    Πύργος: Τον έπιασαν με φυτά, φυντάνια και φούντες χασίς...

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, πραγματοποίησαν έρευνα σε εξοχική οικία του κατηγορούμενου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν :

    • -14- φυτά κάνναβης,
    • -11- φυντάνια κάνναβης
    • -190- γραμμάρια κάνναβης (φούντες) και
    • -3,4- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

    Ο κατηγορούμενος καλλιεργούσε με την μέθοδο υδροπονικής καλλιέργειας τα φυτά, σε πατάρι της οικίας του, το οποίο είχε επενδύσει με νάιλον, ενώ είχε εγκαταστήσει ηλεκτρονικό μετρητή υγρασίας – θερμοκρασίας και λαμπτήρα για την ανάπτυξη των φυτών.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

  • Αμαλιάδα: 76χρονος συνελήφθη με πάνω από ένα κιλό χασίς στο σαλόνι του - Μια σύλληψη Ιρακινού για ναρκωτικά στο Βαρθολομιό
    Αμαλιάδα: 76χρονος συνελήφθη με πάνω από ένα κιλό χασίς στο σαλόνι του - Μια σύλληψη Ιρακινού για ναρκωτικά στο Βαρθολομιό

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Ένα νέο πλήγμα στη διακίνηση ναρκωτικών στην Ηλεία, πέτυχαν χθες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας. Συνέλαβαν έναν 76χρονο σε περιοχή της Αμαλιάδας, καθώς μετά από αξιοποίηση πληροφοριών σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, εντόπισαν στο σαλόνι του πάνω από ένα κιλό χασίς, σε έξι συσκευασίες.

    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, στην έρευνα που έκαναν στην κατοικία του 76χρονου δράστη εντόπισαν έξι συσκευασίες με 300, 270, 190, 160, 115 και 90 γραμμάρια χασίς και συνολικά 1125 γραμμάρια χασίς. Στο εξωτερικό χώρο του σπιτιού οι αστυνομικοί βρήκαν στον κήπο ένα δενδρύλλιο, ενώ μέσα στο σπίτι πίσω από ντουλάπα εντόπισαν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο ο ηλικιωμένος κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Κατά τον έλεγχο το όπλο βάσει των στοιχείων του φάνηκε πως είναι δηλωμένο ως κλεμμένο από την περιοχή της Γαστούνης.

    Και στο Βαρθολομιό

    Το μεσημέρι της Τρίτης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν υπήκοο Ιράκ, που είχε στην κατοχή του συνολικά 98 γραμμάρια χασίς σε τρεις συσκευασίες, σε περιοχή του Βαρθολομιού.

    Ο Ιρακινός βρίσκεται στην Ελλάδα έχοντας αιτηθεί άσυλο και αναμένεται μετά την εξέλιξη αυτή να κινηθούν σε βάρος του διαδικασίες διοικητικής απέλασης.

  • Ηλεία: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε τυπικούς ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ.
    Ηλεία: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε τυπικούς ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ.

    Δεν ήταν λίγα τα περιστατικά συλλήψεων ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Ηλεία την τελευταία εβδομάδα, στο πλαίσιο τυπικών ελέγχων σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

    Στην Ε.Ο. Πύργου - Αρχ. Ολυμπίας - Τριπόλεως, οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας συνέλαβαν ημεδαπό διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη,
    συνολικού βάρους 45,9 γραμμαρίων.

    Σε δύο άλλες περιπτώσεις, στην Ε.Ο. Πύργου - Αρχ. Ολυμπίας - Τριπόλεως και στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, συνελήφθησαν δυο ημεδαποί, όπου κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 6,1 γραμμάρια κάνναβης.

    Σε περιοχή του Πύργου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους -15,8- γραμμαρίων.

    Στο δρόμο είχε μικροποσότητα, στο σπίτι είχε “πακέτο”

    Συνελήφθη, στην Ε. Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Δουνέικων, από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν -0,4- γραμμάρια κάνναβης.

    Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη του συλληφθέντα σε περιοχή του Πύργου, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της ΟΠΚΕ της ιδίας Υπηρεσίας βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν -247,8- γραμμάρια κάνναβης.

    Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου και υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο