Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 22:36

Απίστευτο: Στην ΕΡΤ κλέβουν τα χαρτιά υγείας! -Τι αποκαλύφθηκε [εικόνα]

Γράφτηκε από
Ad Slot

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή υπάρχει... ποντικός.

Και αυτός όπως καταγγέλεται κλέβει τα χαρτιά υγείας από τις τουαλέτες. Το συμβάν αποκάλυψε ο ίδιος ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δημήτρης Κοτταρίδης, στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης ανέβασε φωτογραφία από την πόρτα τουαλέτας στο κτίριο της ΕΡΤ. Και σε αυτή φαίνεται γραμμένο πάνω στην πόρτα το μήνυμα «Ο ξεφτιλισμένος που κλέβει ρολά υγείας, έχει εντοπισθεί. Να προσέχει».

Πηγή: TheToc.gr - Φωτογραφία: Facebook/ Dimitris Kottaridis

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 20:09

Σχετικά Άρθρα

  • Συνεργασία Δήμου-ΕΡΤ για την ανάδειξη του Δήμου Πύργου
    Συνεργασία Δήμου-ΕΡΤ για την ανάδειξη του Δήμου Πύργου

    Θέματα που αφορούν την προβολή και την ανάδειξη του Δήμου Πύργου συζήτησαν ο Δήμαρχος κ. Στάθης Καννής με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Κωνσταντίνο Ζούλα κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν στην Αθήνα.

    Στη συζήτηση που έγινε στο ραδιομέγαρο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης παρουσία της Διευθύντριας Περιφερειακών Σταθμών κας Δήμητρας Τσαγκαρούλια, τέθηκαν θέματα που είχαν να κάνουν με την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου, με κύριο στόχο την αναζωογόνηση της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής, μέσω της αύξησης της επισκεψιμότητας, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.

    Αναμένεται στο προσεχές διάστημα να καθοριστούν οι κατευθύνσεις πάνω στις οποίες θα κινηθεί η συνεργασία αυτή, με απώτερο σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Δήμο Πύργου.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Στην ΕΡΤ ο Δήμαρχος Ήλιδας Χ. Χριστοδουλόπουλος για τη μεγάλη διοργάνωση του Φεστιβάλ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2024
    Στην ΕΡΤ ο Δήμαρχος Ήλιδας Χ. Χριστοδουλόπουλος για τη μεγάλη διοργάνωση του Φεστιβάλ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2024

    Το μεγάλο Φεστιβάλ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ έρχεται για ακόμα μία χρονιά και συγκεκριμένα για την 6η του διοργάνωση, στην πόλη της Αμαλιάδας, σε μια μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Μαΐου, στους πανέμορφους χώρους του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

    Στο πλαίσιο της προώθησης του μεγάλου Φεστιβάλ, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από της 6» της ΕΡΤ, συνεργείο της οποίας φιλοξενήθηκε στους πανέμορφους χώρους του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας.

    Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, πλαισιωμένος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχος κ. Γιώργο Κράλλη και συνεργάτες του, επεσήμανε ότι, το ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ για το 2024 έρχεται ανανεωμένο και με μεγάλες καινοτομίες, με βασικό του στόχο την προώθηση των μοναδικών σε ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων του τόπου μας και την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας, πάντα με την υποστήριξη τοπικών και περιφερειακών φορέων και επιχειρήσεων.

    Το φετινό Φεστιβάλ έχει και σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, οι οποίες έχουν ως στόχο να φέρουν κοντά στην τοπική κοινωνία και οικονομία, ανθρώπους και προϊόντα που παρουσιάζουν την παράδοση και την ιστορία του τόπου τους, στοχεύοντας στη σύγχρονη φυσιογνωμία του.

    Ειδικότερα, στο πρόγραμμά περιλαμβάνεται «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας» όπου παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και θα αναδείξουν την τοπική τους ταυτότητα, αλλά και η «Euro Agro Expo» στην οποία θα συμμετέχουν επιχειρήσεις Αγροτικών Μηχανημάτων και Εξοπλισμού.

    xristod ert kername el 2

    xristod ert kername el 3

    xristod ert kername el 4

    xristod ert kername el 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • "Φτάσαμε": Ο Ζερόμ Καλουτά ήρθε στην Ηλεία, μάζεψε ελιές, άρμεξε πρόβατα και γνώρισε στο κοινό την αγνή πλευρά του νομού (photos & video)

    O Ζερόμ Καλούτα «Έφτασε» στην Ηλεία με την κάμερα της ΕΡΤ1 - Έμαθε Σουαχίλι στους κατοίκους

    «Φτάσαμε» είπε ο Ζερόμ Καλούτα με το που πάτησε το πόδι του στην Ηλεία και η εξερεύνηση για τον ίδιο και το συνεργείο της ΕΡΤ1 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

    Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξερεύνησε τη μοναδική φύση και τους ξεχωριστούς ανθρώπους της περιοχής μέσα από το διαφορετικό ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

    Στο κέντρο του νομού Ηλείας, ο Ζερόμ έφτασε στη Σμίλα, ένα χωριό με θέα στην κοιλάδα της Ολυμπίας, όπου μάζεψε λαχανικά και έμαθε τα μυστικά της αυθεντικής τοπικής κουζίνας.

    Η κάμερα της εκπομπής τον απαθανάτισε στο Γούμερο να συμμετέχει στις καθημερινές δουλειές των κατοίκων: να μαζεύει ελιές, να προσπαθεί να αρμέξει τα πρόβατα σε μια παραδοσιακή στάνη αλλά και να απολαμβάνει τους ήχους του κλαρίνου σε μια υπέροχη τοποθεσία.

    Η εξερεύνηση τον οδήγησε στο μοναδικό θαύμα της φύσης, στο πολύχρωμο δάσος της Φολόης, αλλά και στο χωριό Μηλιές ή αλλιώς χωριό των βαρελάδων. Εκεί ο Ζερόμ συμμετείχε στην κατασκευή ενός βαρελιού με τον παραδοσιακό τρόπο, εξάσκησε τις γνώσεις του στους τοπικούς ιδιωματισμούς και παρέδωσε μαθήματα της μητρικής του γλώσσας, Σουαχίλι, στους ντόπιους.

    Η εκπομπή είναι διαθέσιμη και στην πλατφόρμα Ertflix

    «Φτάσαμε»: Την Ηλεία με τη μοναδική φύση και τους ξεχωριστούς ανθρώπους εξερευνά ο Ζερόμ Καλούτα στην ΕΡΤ1

    «Φτάσαμε»: Την Ηλεία με τη μοναδική φύση και τους ξεχωριστούς ανθρώπους εξερευνά ο Ζερόμ Καλούτα στην ΕΡΤ1

    «Φτάσαμε»: Την Ηλεία με τη μοναδική φύση και τους ξεχωριστούς ανθρώπους εξερευνά ο Ζερόμ Καλούτα στην ΕΡΤ1

  • Ηλέκτρα: Η νέα σειρά εποχής έρχεται στην ΕΡΤ
    Ηλέκτρα: Η νέα σειρά εποχής έρχεται στην ΕΡΤ

    Κρυμμένα μυστικά, σκληρές αλήθειες και ένας θυελλώδης έρωτας

    ο ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα», βασισμένο σε μια ιδέα της συγγραφέως Ελένης Καπλάνη, σε σκηνοθεσία της Βίκυ Μανώλη και σενάριο των Μαντώ Αρβανίτη και Θωμά Τσαμπάνη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην ΕΡΤ1 για να μας συναρπάσει.

    Με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, η σειρά μάς μεταφέρει στη δεκαετία του ’70 για να μας περιγράψει την ιστορία μιας γυναίκας καταπιεσμένης από τις συμβάσεις της εποχής και τον καθωσπρεπισμό μιας μικρής κοινωνίας ενός νησιού. Καλά κρυμμένα μυστικά, σκληρές αλήθειες και ένας θυελλώδης έρωτας με απρόβλεπτες συνέπειες θα μας καθηλώσουν στο πολυαναμενόμενο ερωτικό δράμα «Ηλέκτρα».

    Η ιστορία…
    1972. Νήσος Αρσινόη. Η Ηλέκτρα (Έμιλυ Κολιανδρή), μια γυναίκα εγκλωβισμένη στους ρόλους που άλλοι διάλεξαν για εκείνη, της καλής κόρης, συζύγου και μάνας, ασφυκτιά στην κλειστή νησιωτική κοινωνία. Παντρεμένη με τον -κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της- δήμαρχο της Αρσινόης Σωτήρη Βρεττό (Τάσος Γιαννόπουλος), η Ηλέκτρα έχει βαφτίσει την υποταγή καθήκον και την καταπίεση εγκαρτέρηση. Αναζητεί καθημερινά τις λίγες στιγμές ελευθερίας που της προσφέρει μια βουτιά στο ποτάμι και μια βόλτα με το άλογό της, μέχρι τη στιγμή που συναντιέται με το πεπρωμένο της.

    Ο Παύλος Φιλίππου (Αποστόλης Τότσικας), ένας γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, καταφθάνει στην Αρσινόη για ν’ αναλάβει τη θέση του καθηγητή μαθηματικών στο γυμνάσιο του νησιού. Η Ηλέκτρα νιώθει ότι αυτός ο άντρας κρατάει το κλειδί της ελευθερίας της. Η ελευθερία, όμως, έρχεται πάντα μ’ ένα τίμημα. Ακόμα κι αν η Ηλέκτρα κατορθώσει να σπάσει τα δεσμά της φυλακής της, δεν μπορεί να ελευθερωθεί από το παρελθόν της… Οι εφιαλτικές μνήμες της ξυπνούν με την επιστροφή του Νικόλα Βρεττού (Θανάσης Πατριαρχέας) στο νησί και ένα καλά κρυμμένο μυστικό κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Η Ηλέκτρα θ’ αναμετρηθεί με το παρελθόν της αλλά και με τα όρια της ελευθερίας της και θα γράψει, έτσι, το πιο ιδιαίτερο και σκοτεινό κεφάλαιο στο ημερολόγιο της ζωής της.
    «Ό,τι γράφει η μοίρα μελανό, ο ήλιος δεν τ’ ασπρίζει».

    Παίζουν: Έμιλυ Κολιανδρή (Ηλέκτρα), Αποστόλης Τότσικας (Παύλος Φιλίππου), Τάσος Γιαννόπουλος (Σωτήρης Βρεττός), Κατερίνα Διδασκάλου (Δόμνα Σαγιά), Γιώργος Συμεωνίδης (Στέργιος Σαγιάς), Λουκία Παπαδάκη (Τιτίκα Βρεττού), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Πέτρος Βρεττός), Θανάσης Πατριαρχέας (Νικόλας Βρεττός), Νεφέλη Κουρή (Κατερίνα), Ευαγγελία Μουμούρη (Μερόπη Χατζή), Δανάη Λουκάκη (Ζωή Νικολαΐδου), Δρόσος Σκώτης (Κυριάκος Χατζής), Ειρήνη Λαφαζάνη (Δανάη), Όλγα Μιχαλοπούλου (Νεφέλη)
    Σενάριο: Μαντώ Αρβανίτη, Θωμάς Τσαμπάνης
    Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη
    Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος, Γιάννης Μάνος
    Ενδυματολόγος: Έλενα Παύλου
    Σκηνογράφος: Κική Πίττα
    Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
    Εκτέλεση παραγωγής: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
    Παραγωγή: ΕΡΤ
  • Φωτιά στη Ρόδο: Στιγμές αγωνίας για συνεργείο της ΕΡΤ και εθελοντές - Τρέχουν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα
    Φωτιά στη Ρόδο: Στιγμές αγωνίας για συνεργείο της ΕΡΤ και εθελοντές - Τρέχουν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα

    Στιγμές αγωνίας βίωσαν εθελοντές καθώς και οι δημοσιογράφοι και οι οπερατέρ της ΕΡΤ στο Βατί της Ρόδου, καθώς οι φλόγες από τη μεγάλη φωτιά που αναζωπυρώθηκε τους απείλησαν.

    Ο δημοσιογράφος Κώστας Νούσης, ο οπερατέρ Γιώργος Κορδονούλης και η ηχολήπτρια Παναγιώτα Δερβιτσιώτη βρίσκονταν σε ένα από τα μέτωπα για να καλύψουν την πορεία της φωτιά καθώς και τις προσπάθειες των πυροσβεστών και των εθελοντών και ξαφνικά έπρεπε να τρέξουν για να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα.

    Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ, επικράτησαν στιγμές πανικού καθώς δημοσιογράφοι και εθελοντές έπρεπε να βιαστούν για να μην απειληθούν οι φλόγες.

    Δείτε το στιγμιότυπο:

    Πηγή: ethnos.gr

  • ΣΥΡΙΖΑ: «Χρυσοί» μισθοί-πρόκληση στα «γαλάζια golden boys» στην ΕΡΤ, την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται
    ΣΥΡΙΖΑ: «Χρυσοί» μισθοί-πρόκληση στα «γαλάζια golden boys» στην ΕΡΤ, την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται

    Σε «"χρυσούς" μισθούς-πρόκληση στα "γαλάζια golden boys" της ΕΡΤ» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., που αναφέρεται σε «εμπαιγμό της διοίκησης προς τους εργαζόμενους» του οργανισμού.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εξετάζει την κατάσταση στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και, με ανακοίνωσή του που εκδόθηκε το Σάββατο (11/02), κάνει λόγο για «"χρυσούς" μισθούς-πρόκληση στα "γαλάζια golden boys" στην ΕΡΤ, την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται».

    Συγκεκριμένα, στην κοινή ανακοίνωση του τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Μάριου Κάτση, και της αναπληρώτριας τομεάρχη για θέματα Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του κόμματος, Αναστασίας Γκαρά, αναφέρεται: «Τα νέα "δώρα" της κυβέρνησης, αυτή τη φορά στα "γαλάζια παιδιά" που η ίδια έχει διορίσει στη διοίκηση της ΕΡΤ αποτελούν πρόκληση για τους πολίτες αλλά και τους εργαζόμενους στη δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Τη στιγμή που η ακρίβεια χτυπάει καθημερινά ρεκόρ, 3 στα 4 νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και 700.000 σπίτια κινδυνεύουν να καταλήξουν στα χέρια των "Πάτσηδων", η Κυβέρνηση εξασφαλίζει «χρυσούς» μισθούς άνω του μισού εκατομμύριου ευρώ ετησίως για φίλους και ημετέρους στην ΕΡΤ. Και μάλιστα σε στελέχη στα οποία έχουν επιβληθεί πειθαρχικές ποινές για παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Οι αυξήσεις στους μισθούς του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ κατά 79% και 55% αντίστοιχα είναι εξοργιστικές. Αποτελούν ξεκάθαρη κοροϊδία σε εργαζόμενους και συνταξιούχους, οι οποίοι δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ αυξήσεων από την κυβέρνηση ενώ έχουν δει και την αγοραστική τους δύναμη να μειώνεται δραματικά λόγω του πληθωρισμού και της ακρίβειας».

    Ακόμα, ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει: «Αποτελούν εμπαιγμό της διοίκησης της ΕΡΤ και προς τους εργαζόμενους του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα οι οποίοι έλαβαν κουπόνια σίτισης αντί για αυξήσεις στους μισθούς τους. Τέλος, η απόφαση Σκυλακάκη – Οικονόμου αποτελεί περιφρόνηση και των κοινοβουλευτικών διαδικασιών. Αντί οι υπουργοί να έρθουν στη Βουλή, όπως είχαμε ζητήσει με σχετική ερώτηση μας από τα τέλη Ιανουαρίου και να δώσουν στοιχεία και εξηγήσεις για τα οικονομικά της ΕΡΤ και τα νέα μισθολόγια που ετοίμαζαν, προχώρησαν με τη λογική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» και «χρύσωσαν» τα δικά τους "παιδιά" λίγο πριν τις εκλογές».

    Πάντως, η εν λόγω ανακοίνωση των Μάριου Κάτση και Αναστασίας Γκαρά καταλήγει ως εξής: «Η ΕΡΤ δεν χρειάζεται άλλα "γαλάζια" golden boys με παχυλούς μισθούς. Δεν χρειάζεται άλλους χρυσοπληρωμένους "άριστους" της χειραγώγησης, της μονομέρειας, της σπατάλης και της αδιαφάνειας. Στελέχη που έχουν οδηγήσει την ΕΡΤ σε απαξίωση με τις​ συνεχείς απόπειρες μετατροπής της σε προπαγανδιστικό μηχανισμό του καθεστώτος Μητσοτάκη. Οι πολίτες χρειάζονται μια νέα ΕΡΤ με σεβασμό στον κόπο των εργαζόμενων της και στα χρήματα των πολιτών. Με τήρηση των κανόνων δεοντολογίας, διαφάνειας και λογοδοσίας και με τους επικεφαλής της να επιλέγονται από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπως έχει προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.».

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς «ταξιδεύει» σ’ όλο τον κόσμο  - «Το ταξίδι του Αλφειού» προβάλλεται από την ERT World
    Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς «ταξιδεύει» σ’ όλο τον κόσμο  - «Το ταξίδι του Αλφειού» προβάλλεται από την ERT World

    Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα Ελλάδος 01.00 .

    Μαγευτικές βραδινές λήψεις από το όμορφο Κατάκολο «ντυμένες» με το συμφωνικό έργο του Γιώργου Βούκανου «Το ταξίδι του Αλφειού», το οποίο αποτέλεσε την επίσημη έναρξη του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς που διοργάνωσε και θεσμοθέτησε ο Δήμος Πύργου ταξιδεύουν σ’ όλο τον ελληνισμό μέσω της συχνότητας της ERT World την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα Ελλάδος 01.00

    Οι τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο τόσο από την ERT World αλλά και την πλατφόρμα ERTFLIX, θα απολαύσουν την συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουνίου 2022 στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς στο Λιμάνι του Κατακόλου με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη Διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη καθώς και με μια πλειάδα καταξιωμένων καλλιτεχνών. Το συμφωνικό έργο είναι βασισμένο σε κείμενα-στίχους της Έφης Παναγοπούλου βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της που διανέμεται ήδη δωρεάν από τον Δήμο Πύργου στα δημοτικά σχολεία της περιοχής.

    ert festiv feia 2

    Τα τραγούδια ερμηνεύουν η μαγευτική σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και ο μοναδικός τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης αφηγήθηκε με αισθαντικό τρόπο το μύθο. Η μυθική προσωπικότητα του Αλφειού ζωντάνεψε από τον ταλαντούχο Βασίλη Μίχα, και η αέρινη Χρύσα Ρώμα έγινε η Αρέθουσα.Στη συναυλία συμμετείχε ο Λύραυλος με αρχαία ελληνικά όργανα (Παναγιώτης Στέφος, Μιχάλης Στέφος, Όλγα Στέφου) Την χορογραφική επιμέλεια έχει η Νατάσσα Ζουμή και την τηλεσκηνοθεσία έκανε ο Χρήστος Φασόης.

    To 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς διοργανώθηκε από τον Δήμο Πύργου, τον ΔΟΠΠ, σε συνεργασία με την ΕΡΤ (χορηγός επικοινωνίας), την ΚοινΣΕπ «Ανιγριάδες Νύμφες», υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

    Στην έναρξη του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς, ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος είχε τονίσει στον χαιρετισμό του «Συμβολικά απόψε είμαστε στο Κατάκολο, το μεγαλύτερο λιμάνι της Δυτικής Πελοποννήσου. Αντίστοιχο μεγάλο λιμάνι υπήρχε από την άλλη πλευρά του βουνού, η Αρχαία Φειά. Το λιμάνι που ανέφερε ο Όμηρος στα έπη του, το λιμάνι των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτή η πόλη βρίσκεται στο βυθό από το 600 μ.χ. Όμως, δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθούν η αξία της, οι συμβολισμοί της... Το λιμάνι των Ολυμπιακών Αγώνων φυλασσόταν από το κάστρο Μποβουάρ, και καταβάλουμε μια μεγάλη προσπάθεια με το Υπουργείο Πολιτισμού, όλη αυτή η ενότητα να πάρει τη θέση που της αξίζει. ...Υπάρχει λοιπόν ο Πύργος με πολύ βαθιές ρίζες στην ιστορία και τον πολιτισμό. Και οφείλουμε σ’ αυτές τις ρίζες να δώσουμε “οξυγόνο και νερό” για να δυναμώσουν... Πάνω απ’ όλα, ο άνθρωπος και το διάβα του στους τόπους, χαρακτηρίζεται από τον πολιτισμό που έχει δημιουργήσει. Όλα τα υπόλοιπα μπορεί και να εξαφανιστούν...Μόνο ο πολιτισμός μένει. Απόψε ξεκινάμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη διαχρονική αξία της Αρχαίας Φειάς”.

    ert festiv feia 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • «Γυναίκα, ζωή και ελευθερία» - Παρουσιάστρια της ΕΡΤ3 έκοψε τα μαλλιά της ζωντανά στον αέρα για να στηρίξει τις Ιρανές
    «Γυναίκα, ζωή και ελευθερία» - Παρουσιάστρια της ΕΡΤ3 έκοψε τα μαλλιά της ζωντανά στον αέρα για να στηρίξει τις Ιρανές

    Τη στήριξή της στον αγώνα των γυναικών στο Ιράν, μετά τη δολοφονία της Μαχσά Αμινί, θέλησε να δείξει η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3, Σύνθια Σάπικα.

    Κλείνοντας το μεσημεριανό δελτίο, η ίδια αναφέρθηκε στη δολοφονία της 22χρονης κοπέλας στο Ιράν, ο οποίος «γέννησε» ένα κίνημα -κυρίως- γυναικών, στη χώρα της Μέσης Ανατολής, το οποίο διεκδικεί τα δικαιώματά τους.

    «Στεκόμαστε δίπλα σε όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται»

    «Στεκόμαστε και εμείς δίπλα σε όλες τις γυναίκες στο Ιράν που αγωνίζονται καθημερινά για όσα εδώ στη Δύση είναι αυτονόητα. Γυναίκα, λοιπόν, Ζωή και Ελευθερία», είπε κατά την αποφώνηση η Σύνθια Σάπικα, παίρνοντας ένα ψαλίδι και κόβοντας τα μαλλιά της στον αέρα.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch