Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 11:37

Κατερίνη: Βρήκε στο ΑΤΜ ξεχασμένα χρήματα και τα... τσέπωσε

Γράφτηκε από
Ad Slot

Από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες της τράπεζας, ταυτοποιήθηκε ο 57χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή

Θα ένιωσε τυχερός για το ανέλπιστο χριστουγεννιάτικο «δώρο» που βρήκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην θυρίδα ενός ΑΤΜ τράπεζας στην Κατερίνη ένας 57χρονος Έλληνας, καθώς δεν χρειάστηκε να κάνει ανάληψη από τον δικό του λογαριασμό, αφού έβαλε στην τσέπη τα 420 ευρώ που είχε ξεχάσει ο προηγούμενος συναλλασσόμενος!

Ωστόσο, όταν επέστρεψε στο ΑΤΜ και δεν βρήκε τα χρήματα η αφηρημένη 53χρονη που είχε φύγει χωρίς να τα παραλάβει, κατέφυγε στην Ασφάλεια που ξεκίνησε έρευνα για να εξακριβώσει ποιος τα είχε πάρει.

Από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες της τράπεζας, ταυτοποιήθηκε ο 57χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 10:43

Σχετικά Άρθρα

  • Έκρηξη στο δημαρχείο του Αυλώνα - Πήραν 93.000 ευρώ από το ΑΤΜ στον πρόθαλαμο
    Έκρηξη στο δημαρχείο του Αυλώνα - Πήραν 93.000 ευρώ από το ΑΤΜ στον πρόθαλαμο

    Η έκρηξη σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα - Δείτε βίντεο

    Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα έξω από το δημαρχείο Αυλώνα.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ η έκρηξη σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα.

    Στόχος της έκρηξης ήταν τα δύο ΑΤΜ που βρίσκονται στον προθάλαμο του δημαρχείου.

    Η πρώτη εικόνα κάνει λόγο για μεγάλες υλικές ζημιές από την έκρηξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες απέσπασαν 93.000 ευρώ.



    Πληροφορίες αναφέρουν, τέλος, ότι σε κοντινή απόσταση από το δημαρχείο, έξω από ένα κλειστό γυμναστήριο, εντοπίστηκε καμμένο ένα όχημα που εξετάζεται αν το χρησιμοποίησαν οι δράστες.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Υ.Α. Πύργου: Εξιχνίασε την απόπειρα διάρρηξης του ΑΤΜ στην Κυλλήνη - Στην Αττική τρεις συλλήψεις
    Υ.Α. Πύργου: Εξιχνίασε την απόπειρα διάρρηξης του ΑΤΜ στην Κυλλήνη - Στην Αττική τρεις συλλήψεις

    Ένας 27χρονος αλλοδαπός και δύο Έλληνες ηλικίας 26 και 33 ετών συνελήφθησαν στην Αττική χθες ως κατηγορούμενοι στην εμπλοκή τους σε εγκληματική ομάδα που είχε ως στόχο ΑΤΜ στην επαρχία. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από την εξιχνίαση της περίπτωσης απόπειρας διάρρηξης ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας σε χώρο καταστήματος στην Κυλλήνη τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου 2024, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

    Οι έρευνες συνεχίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. "... συνελήφθησαν, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, πρωινές ώρες χθες (1-10-2024) σε διάφορες περιοχές της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 27χρονος αλλοδαπός και -2- ημεδαποί, ηλικίας 26 και 33 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πλαστογραφία, απείθεια και παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

    Ειδικότερα, από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, προέκυψε ότι πρόκειται για ομάδα με διαρκή δράση, ιεραρχική δομή και διακριτούς ρόλους μεταξύ των μελών της.

    Ως προς τον τρόπο δράσης τους, οι κατηγορούμενοι αφαιρούσαν οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές τους, ενώ φαίνεται να είχαν στοχοποιήσει μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ), σε περιοχές της επαρχίας.

    Σχετικά με τους ρόλους του κάθε μέλους, ο 27χρονος διέθετε καθοριστικό ρόλο, φροντίζοντας για το σχεδιασμό της δράσης και τη διαχείριση των μεταφορικών τους μέσων, ενώ τα άλλα δύο μέλη είχαν υποστηρικτικό ρόλο.

    Μετά από έρευνα στις οικίες και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    • 2,5 γραμμ. ακατέργαστης και 1 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης,
    • το χρηματικό ποσό των -2.145- ευρώ,
    • αυτοκίνητο,
    • αναδιπλούμενο μαχαίρι,
    • 9 φυσίγγια,
    • πλήθος εργαλείων και
    • πλήθος συσκευών τηλεφωνίας και καρτών SIM.

    Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής, κλοπή οχήματος από την περιοχή της Μεταμόρφωσης και απόπειρα διάρρηξης σε ΑΤΜ που έλαβε χώρα 8-3-2024 στην Κυλλήνη Ηλείας.

    Το ανωτέρω αφαιρεθέν όχημα χρησιμοποιήθηκε ως μεταφορικό μέσο των δραστών στην εν λόγω απόπειρα διάρρηξης και εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας σε περιοχή της Ηλείας.

    Μετά από έλεγχο στο εσωτερικό του είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων, αυτοσχέδια κατασκευή περιέχουσα εκρηκτική ύλη, πλαστικό δοχείο περιέχων βενζίνη, -0,5- γραμμ. κοκαΐνης και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

    Σημειώνεται ότι ο 27χρονος και ο 33χρονος είχαν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ η έρευνα για την εξακρίβωση του πλήρους εύρους της εγκληματικής τους δραστηριότητας συνεχίζεται.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών".

    Kullini ATM 2

    Kullini ATM 3

    Kullini ATM 5

    Kullini ATM 6

    Kullini ATM 7

    Kullini ATM 8

  • Θανατηφόρα πτώση για 55χρονο άνδρα στην Κατερίνη: Έπεσε σε φωταγωγό από ταράτσα πολυκατοικίας
    Θανατηφόρα πτώση για 55χρονο άνδρα στην Κατερίνη: Έπεσε σε φωταγωγό από ταράτσα πολυκατοικίας

    Ένας άνδρας 55 χρόνων σκοτώθηκε στην πόλη της Κατερίνης, όταν έπεσε σε φωταγωγό από ταράτσα οικοδομής.

    Το τραγικό περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα σε ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Ζαλόγγου στην Κατερίνη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, του thestival ο άνδρας είχε ανέβει στην οροφή της πολυκατοικίας προκειμένου να ελέγξει μεταλλική κατασκευή.

    Ωστόσο το θύμα φέρεται να πάτησε σε σαθρό σκέπαστρο με αποτέλεσμα να βρεθεί τελικά στον φωταγωγό...

    Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 16:00. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο Κατερίνης.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε εμμονή με τα χρήματα, σύμφωνα με τους ειδικούς
    Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε εμμονή με τα χρήματα, σύμφωνα με τους ειδικούς

    Μπορεί τα χρήματα να μη φέρνουν την ευτυχία, όμως γιατί θέλουμε συνεχώς περισσότερα;

    Ο σοφός λαός λέει πως «τα χρήματα δεν είναι το παν στη ζωή». Παρόλα αυτά είναι αλήθεια ότι πολλές φορές η ανάγκη για οικονομική ασφάλεια μας κατατρώει. Από την αρχαιότητα, το χρήμα έχει γίνει εμμονή. Σήμερα, επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας και αυτό υπερβαίνει κατά πολύ τη διαχείριση των οικονομικών μας.

    Σύμφωνα με την επιστήμη, τίποτα δεν διεγείρει τον εγκέφαλό μας περισσότερο από τα χρήματα. Με άλλα λόγια, το να βλέπεις τα χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό να αυξάνονται σε ενεργοποιεί, δημιουργώντας έναν μόνιμο κύκλο ευχαρίστησης και ανάγκης. Γιατί όμως αυτή η εμμονή με τα χρήματα; Τι μας ωθεί να θέλουμε όλο και περισσότερα;

    Για να κατανοήσουμν αυτήν την περίπλοκη σχέση, το περιοδικό GQ τς Γαλλίας συμβουλεύτηκε δύο ειδικούς, την ψυχολόγο Emmanuelle Dobbelaere και τον ψυχαναλυτή Christian Richomme, ειδικευμένοι στις διαταραχές άγχους και εθισμού. Ένα από τα πρώτα πράγματα που προέκυψε από τη συνομιλία τους με την Emmanuelle Dobbelaere είναι η ιδέα ότι η σχέση μας με τα χρήματα συχνά καθορίζεται από τις προσωπικές μας εμπειρίες, ειδικά εκείνες που χαρακτηρίζονται από έλλειψη . «Συχνά, συνδέεται με την ανασφάλεια ή με τραύματα που σχετίζονται με την έλλειψη χρημάτων», υποστήριξε η ψυχολόγος.

    Αυτή η ανάγκη για ασφάλεια γίνεται εμμονή όταν τα χρήματα γίνονται συνώνυμα με την προστασία από τους κινδύνους της ζωής. Οι άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει σε επισφαλείς συνθήκες, για παράδειγμα, αναπτύσσουν έναν μηχανισμό συσσώρευσης, συσσωρεύοντας αποταμιεύσεις πολύ πέρα από αυτό που είναι απαραίτητο από φόβο μήπως ξαναβρεθούν σε οικονομική αστάθεια . «Ξέρω κάποιον που είναι εκατομμυριούχος και συνεχίζει να μειώνει την κατανάλωση θέρμανσης», εξηγεί. Αυτό είναι το παράδοξο της εμμονής με το χρήμα: ακόμα και όταν έχεις αρκετά, ο φόβος να ξεμείνεις από αυτά παραμένει.

    Ο Christian Richomme εξηγεί ότι αυτή η αδιάκοπη αναζήτηση χρημάτων μπορεί γρήγορα να γίνει εθισμός. «Το χρήμα δρα στον εγκέφαλο με παρόμοιο τρόπο με ένα φάρμακο, ενεργοποιώντας το κύκλωμα ανταμοιβής», παρατηρεί ο ψυχαναλυτής. Κάθε κέρδος, κάθε αύξηση, κάθε οικονομική ευκαιρία απελευθερώνει μια δόση ντοπαμίνης, τη διάσημη ορμόνη της ευχαρίστησης. Είναι ο ίδιος μηχανισμός που εκδηλώνεται σε εθισμούς όπως στον τζόγο. «Αυτό οδηγεί σε ψυχολογική εξάρτηση», τονίζει.

    Ο κίνδυνος έγκειται στο γεγονός ότι τα χρήματα, σε αυτό το πλαίσιο, δεν είναι πλέον ένα απλό εργαλείο ή μέσο ανταλλαγής. Μετατρέπονται σε αναζήτηση προσωπικής επικύρωσης. Όσο περισσότερα κερδίζεις, τόσο περισσότερα θέλεις, λες και τα χρήματα μπορούν να λύσουν όλα σου τα προβλήματα. Τα χρήματα επίσης συχνά γίνονται υποκατάστατο της αυτοεκτίμησης.

    Η Emmanuelle Dobbelaere τονίζει ότι ορισμένα άτομα αξιολογούν την προσωπική τους αξία με βάση τα χρήματα που κερδίζουν. «Ορισμένοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αξία τους με βάση τον τραπεζικό τους λογαριασμό», λέει. Αυτός ο μηχανισμός έχει συνήθως τις ρίζες του στην παιδική ηλικία, όταν μαθαίνουμε να συνδέουμε την υλική επιτυχία με την προσωπική επιτυχία. Εκείνοι που δεν έχουν λάβει αρκετή στοργή ή συναισθηματική έγκριση αναπτύσσουν τότε την ιδέα ότι ο πλούτος είναι ο μόνος δείκτης αξίας.

    Δεν μπορούμε όμως να μιλήσουμε για εμμονή με τα χρήματα χωρίς να αναφέρουμε την επιρροή των social media και τη σύγχρονη καταναλωτική κουλτούρα. Ο Christian Richomme μας υπενθυμίζει ότι «η σημερινή κουλτούρα εκτιμά ιδιαίτερα την οικονομική επιτυχία, η οποία δημιουργεί έντονη κοινωνική πίεση». Διαφημίσεις, influencers και πολυτελείς «βιτρίνες»: όλα μας ενθαρρύνουν να πιστεύουμε ότι η ευτυχία βρίσκεται σε αυτό που κατέχουμε.

    Πώς θα βγούμε λοιπόν από όλο αυτό; Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσουμε τις δυσλειτουργικές πεποιθήσεις που αποτελούν τη βάση της σχέσης μας με το χρήμα. Κατανοώντας από πού προέρχονται αυτά τα άγχη, θα μπορέσουμε να απενεργοποιήσουμε την υπερβολική σημασία που δίνουμε στα χρήματα. Είναι ακόμα σημαντικό να μάθουμε να βλέπουμε τα χρήματα για αυτό που πραγματικά είναι: ένα εργαλείο, όχι αυτοσκοπός.

    Πηγή: Gazzetta.gr
  • Κατερίνη: Γυναίκα συνελήφθη για απάτη σε βάρος ηλικιωμένων - Βρέθηκαν κοσμήματα αξίας 21.000 ευρώ στο σπίτι της
    Κατερίνη: Γυναίκα συνελήφθη για απάτη σε βάρος ηλικιωμένων - Βρέθηκαν κοσμήματα αξίας 21.000 ευρώ στο σπίτι της

    Κατηγορείται για από τέσσερις περιπτώσεις εξαπάτησεις ηλικιωμένων

    Με το πρόσχημα πως είναι γνωστή του γαμπρού της κατάφερε μία 32χρονη να εξαπατήσει μία ηλικιωμένη στην Κατερίνη και να της πάρει κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ.
    Όπως αναφέρει ο ιστότοπος voria.gr, η δράστιδα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης χθες, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι.
    Από περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, το χρονικό διάστημα Απριλίου – Αυγούστου του 2024, η γυναίκα, χρησιμοποιώντας διάφορα προσχήματα -είτε ότι είναι γνωστή συγγενικού της προσώπου είτε με την ιδιότητα του φυσικοθεραπευτή- εισήλθε σε 4 οικίες ηλικιωμένων καθώς και σε μία οικία ηλικιωμένης τη στιγμή που κοιμόταν, σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσε συνολικά κοσμήματα αξίας 21.700 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 265 ευρώ και μία ηλεκτρονική συσκευή, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.
    Για την υπόθεση συνελήφθη και ένας 55χρονος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κατερίνη: Ηλικιωμένη υπέστη ανακοπή κι έπεσε σε τζαμαρία στο κέντρο της πόλης
    Κατερίνη: Ηλικιωμένη υπέστη ανακοπή κι έπεσε σε τζαμαρία στο κέντρο της πόλης

    Η ηλικιωμένη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της από την αγορά και ενώ περπατούσε στο πεζοδρόμιο, ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία

    Από παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα από ανακοπή καρδιάς, έχασε τη ζωή της 77χρονη γυναίκα, που κατέρρευσε και έπεσε σε τζαμαρία καταστήματος στο κέντρο της Κατερίνης.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 19 Αυγούστου, στη μία μετά το μεσημέρι, η ηλικιωμένη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της από την αγορά και ενώ περπατούσε στο πεζοδρόμιο, ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία, υπέστη καρδιακό επεισόδιο κι έπεσε σε τζαμαρία καταστήματος.

    Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της από παθολογικά αίτια.

    Πηγή: protothema.gr

  • Τραγωδία στην Κατερίνη: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από πρόσκρουση σε τζαμαρία καταστήματος
    Τραγωδία στην Κατερίνη: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από πρόσκρουση σε τζαμαρία καταστήματος

    Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσαν περαστικοί, αλλά και εργαζόμενοι σε καταστήματα στο κέντρο της Κατερίνης, όταν το πρωί της Δευτέρας (19/8) έγιναν μάρτυρες ενός μοιραίου ατυχήματος.

    Συγκεκριμένα, μία ηλικιωμένη περίπου 80 ετών προσέκρουσε σε τζαμαρία καταστήματος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

    Όπως αναφέρει το τοπικό lefteria η γυναίκα είχε βγει στο κέντρο της πόλης για να κάνει τα ψώνια της και ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε πάνω σε τζαμαρία καταστήματος στον πεζοδρόμιο της οδού Ζαλόγγου.

    Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που κόστισε τη ζωή στην άτυχη ηλικιωμένη.

    Το ασθενοφόρο την οδήγησε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, αλλά δυστυχώς μετά από νοσηλεία στη ΜΕΘ, κατέληξε στα τραύματά της.

    katerini3.jpeg

    Πηγή: cnn.gr

  • Το ζώδιο που είναι πολύ πιθανό να γίνει εκατομμυριούχος
    Το ζώδιο που είναι πολύ πιθανό να γίνει εκατομμυριούχος

    Έχει μια φυσική κλίση προς τα χρήματα.

    ναμφισβήτητα η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα της φιλοδοξίας, του ταλέντου, των πηγών και των προσπαθειών μας. Μπορεί, όμως, να έιναι γραμμένη και στα αστέρια; Τα στοιχεία υποδεικνύουν μια μικρή σύνδεση. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η πλατφόρμα Zodiac Story, συγκεντρώνοντας στοιχεία για τις πιο πλούσιες γυναίκες της Αμερικής (με βάση τα στοιχεία του Forbes), αποδείχθηκε ότι συγκεκριμένα ζώδια έχουν μια κλίση προς τα χρήματα. Η έρευνα αποκάλυψε ότι το ζώδιο ενός ανθρώπου παίζει ρόλο στο κατά πόσο θα κερδίσει πολλά χρήματα στη ζωή του.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της συγκεκριμένης έρευνας, το ζώδιο που δεν είναι πολύ τυχερό με τα χρήματα είναι ο Ταύρος και αυτό ίσως επειδή έχει μια τάση προς την καλοπέραση, τα ακριβά πράγματα και τα πολυτελή ταξίδια. Αν και αγαπά τη σταθερότητα και τη ρουτίνα, η λαχτάρα του για πολυτέλεια τον οδηγεί σε σπατάλες. Ωστόσο, αυτή του η αγάπη για την καλή ζωή, ίσως γίνει και το κίνητρο για να κερδίσει πολλά χρήματα.

    Τα ζώδια εκείνα που είναι πιθανότερο να κερδίσουν περισσότερα χρήματα στη ζωή τους είναι πέντε, με ένα μόνο να κατακτά την κορυφή των εκατομμυριούχων.

    Καρκίνος

    Είναι πολύ διπλωμάτες και παρά τις ευαισθησίες τους, γίνονται αρκετά αδίστακτοι ορισμένες φορές. Παράλληλα, λόγω του φόβου και της ανασφάλειάς τους λειτουργούν πολύ συντηρητικά με τα χρήματά τους, ενώ προσπαθούν να προλαμβάνουν με κάθε τρόπο τις κακοποτοπιές.

    Άνετοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, οι Λέοντες, ξέρουν πώς να κινηθούν σε έναν χώρο και να κεντρίσουν την προσοχή. Αναλαμβάνουν συχνά, θέσεις ευθύνης σε εταιρείες και οργανισμούς, ενώ δεν διστάζουν να ζητήσουν όσα του; αναλογούν, ιδίως αν τα αξίζουν και το ξέρουν.

    Παρθένος

    Είναι οξυδερκείς και έξυπνοι και ξέρουν να κυνηγούν τα όνειρά τους. Μπορούν να γίνουν αδίστακτοι και συχνά λειτουργούν υπογείως, ώστε να πετύχουν αυτό που θέλουν. Η ικανότητα που έχουν να εστιάζουν σε κάθε λεπτομέρεια τούς βοηθά επίσης στον επιχειρηματικό κόσμο.

    Ζυγός

    Η αγάπη τους για το χρήμα είναι έμφυτη και τους βοηθά να δημιουργούν ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο. Το ζώδιο της καλαισθησίας, «ζυγίζει» πολύ τα χρήματά του, είναι συνετό στις κινήσεις του και κυρίως, υπολογίζει πολύ το κύρος που προσδίδουν σε κάποιον τα μηδενικά που έχει ο τραπεζικός του λογαριασμός.

    Τη λίστα με τα ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα στη ζωή τους, συμπληρώνει – από την πρώτη θέση – ο Αιγόκερως.

    Γεννημένοι φιλόδοξοι και αποφασιστικοί, οι Αιγόκεροι, δεν παρασύρονται από το συναίσθημα και παραμένουν ρεαλιστές. Χαρακτηριστικά ιδιαίτερης σημασίας για τον επιχειρηματικό κόσμο. Διαχειρίζονται άριστα τα οικονομικά τους και απεχθάνονται τα χρέη. Αποφεύγουν τα περιττά έξοδα και δρουν προνοητικά και μεθοδικά αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά τους βήματα. Το πιο σημαντικό είναι πως είναι πολύ φιλόδοξοι και δεν τα παρατούν εύκολα. Όσο για εκείνους που προσπαθούν να τους μπουν εμπόδιο; Οι Αιγόκεροι θα καταφέρουν με σκληρή δουλειά να τους κάνουν στην άκρη.

    Με κυβερνήτη τους τον Κρόνο εργάζονται σχολαστικά και ακούραστα για να πετύχει και δεν το βάζει κάτω μέχρι να επιτύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να βγάλουν πολλά χρήματα! Άλλωστε, ένας από τους πιο γνωστούς δισεκατομμυριούχους παγκοσμίως ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω και δεν είναι άλλος από τον Jeff Bezos. Εξίσου γνωστή και πλούσια είναι άλλη μία εκπρόσωπος του ζωδίου, η Doly Parton!

    Πηγή: marieclaire.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο