Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 12:47

Έβαλαν γκαζάκια σε ναυτιλιακή εταιρεία στον Πειραιά

Γράφτηκε από
Ad Slot

Υλικές ζημιές στην είσοδο της εταιρείας

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και ένα μπιτόνι βενζίνη τοποθέτησαν άγνωστοι στις 3 τα ξημερώματα στην είσοδο ναυτιλιακής εταιρείας στη συμβολή των οδών Βασιλείου Παύλου και Βασιλέως Γεωργίου στον Πειραιά.

Από την ανάφλεξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές και μαύρισμα στην είσοδο της εταιρείας, ενώ το μπιτόνι με τη βενζίνη δεν ανεφλέγη.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 10:28

Σχετικά Άρθρα

  • Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια
    Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια

    Τα στιγμιότυπα με τον Νίκολας Κέιτζ από ταβέρνα στον Πειραιά

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Πηγή: Newsbomb.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ EDUARDO LIMA

  • Λάρισα: Έκρηξη από γκαζάκι σε κομμωτήριο - Με εγκαύματα στο πρόσωπο μια γυναίκα
    Λάρισα: Έκρηξη από γκαζάκι σε κομμωτήριο - Με εγκαύματα στο πρόσωπο μια γυναίκα

    Η γυναίκα έφτιαχνε καφέ στο γκαζάκι όταν αυτό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξερράγη

    Έκρηξη από γκαζάκι σημειώθηκε χθες το απόγευμα της Δευτέρας σε κομμωτήριο στη Λάρισα και ειδικότερα στη συνοικία της Φιλιππούπολης.
    Η γυναίκα εκείνη τη στιγμή, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, προσπαθούσε να ψήσει καφέ στο γκαζάκι ωστόσο αυτό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξερράγη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στο πρόσωπο.
    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα μονάδα με γιατρό, που έσπευσε στο σημείο τη μετέφερε στο εφημερεύον χθες Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με εγκαύματα στο πρόσωπό της.

    Πηγή: onlarissa - Protothema.gr
  • Μαίνεται η μεγάλη φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά - Μήνυμα από το 112 για τους καπνούς
    Μαίνεται η μεγάλη φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά - Μήνυμα από το 112 για τους καπνούς

    Οι κάτοικοι καλούνται να κλείσουν πόρτες και παράθυρα - Κλειστή η οδός Κέκροπος στο κέντρο του Πειραιά - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυναμεις - Μποτιλιάρισμα στην περιοχή

    Εξακολουθεί να καίει η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε διώροφο εγκαταλελειμμένο κτίριο πίσω από τον ηλεκτρικό Σταθμό του ΗΣΑΠ στο κέντρο του Πειραιά.Λίγο πριν από τις 20:00 εστάλη μήνυμα 112 για να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω του καπνού.
    Υπάρχει ανησυχία για το γεγονός ότι κοντά στο κτίριο που καίγεται υπάρχουν καστήματα με οινοπνευματώδη. Την ίδια στιγμή έχει εκκενωθεί μικρό ξενοδοχείο.
    Όπως φαίνεται στα βίντεο και το φωτογραφικό υλικό του protothema.gr, το κτίριο έχει καταστραφεί ολοσχερώς με τις φλόγες να έχουν επεκταθεί και του πυκνούς καπνούς να σκεπάζουν την περιοχή.
    Μαύροι καπνοί έχουν ειδικότερα σκεπάσει το λιμάνι του Πειραιά καθώς η φωτιά ξέσπασε κοντά στον Πύργο.
    peiraias__2_
    peiraias__3_
    peiraias__1_

    Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι δυνάμεις ενισχύθηκαν.

    Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συμμετέχουν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

    Λόγω της πυρκαγιάς, διεκόπη νωρίτερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κέκροπος, από το ύψος της οδού Γούναρη έως την οδό Αλιπέδου.

    Πτήσεις εκτελούσε νωρίτερα και ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

    Στο λιμάνι και το κέντρο του Πειραιά επικρατεί έντονη συμφόρηση με την ταλαιπωρία για τους οδηγούς να είναι μεγάλη.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Πειραιάς: 34χρονος ασέλγησε σε βάρος ανήλικης μέσα σε περίπτερο
    Πειραιάς: 34χρονος ασέλγησε σε βάρος ανήλικης μέσα σε περίπτερο

    Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά ο δράστης.

    Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές σε 34χρονο αλλοδαπό σε περιοχή του Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης (18/9), για γενετήσια πράξη με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για βιασμό.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 34χρονος εργαζόταν ως υπάλληλος σε περίπτερο και με το πρόσχημα ότι ανήλικο κορίτσι που προέβη στην αγορά ροφήματος, έκλεψε κάποιο αντικείμενο, την εξανάγκασε σε σωματικό έλεγχο με θωπείες σε ευαίσθητα μέρη του σώματός της, εξωτερικά και εσωτερικά του περιπτέρου.

    Η μητέρα της ανήλικης που αναζήτησε την κόρη της στο περίπτερο, μόλις αντιλήφθηκε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, μετέβη άμεσα στο τοπικό τμήμα, όπου προέβη σε καταγγελία.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Πειραιάς: Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονη
    Πειραιάς: Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονη

    Το κορίτσι τραυματίστηκε, ευτυχώς, ελαφρά

    Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση και εγκατάλειψη σημειώθηκε στον Πειραιά.
    Σύμφωνα με πληροφορίες οδηγός αυτοκινήτου αφού παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μια 14χρονη στη συμβολή των οδών Γεωργίου και Υψηλάντου, στη συνέχεια εγκατέλειψε το κορίτσι.
    Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 14χρονη δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
    Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά της.
  • Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο οδηγός απορριμματοφόρου που κατηγορείται για βιασμό 44χρονης συναδέλφου του
    Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο οδηγός απορριμματοφόρου που κατηγορείται για βιασμό 44χρονης συναδέλφου του

    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 48χρονος οδηγός απορριμματοφόρου, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε 44χρονη δημοτική υπάλληλο του Δήμου Πειραιά μέσα στο όχημα, στο Πέραμα την περασμένη Τρίτη.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, όπου έλαβε προθεσμία για να περάσει ξανά σήμερα την πόρτα του Α’ Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά.

    Επίσης, παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 44χρονης, καθώς και η έρευνα στο όχημα για στοιχεία.

    Η καταγγελία

    Η 44χρονη κατήγγειλε πως μετά το τέλος της βάρδιας, ο 48χρονος συνάδελφός της την έγδυσε και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία παρά τη θέλησή της, σε απορριμματοφόρο του δήμου Πειραιά.

    Η 44χρονη προχώρησε στη σχετική καταγγελία την Τρίτη 20 Αυγούστου, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τον 48χρονο. Ο ίδιος φέρεται να αποδέχθηκε πως υπήρξε συνεύρεση, ωστόσο ισχυρίστηκε πως αυτή συνέβη με τη συναίνεση της συναδέλφου του.

    Πηγή:ethnos.gr

  • Μεταμόρφωση: Ισχυρή έκρηξη σε ψητοπωλείο από επίθεση με γκαζάκια - Προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές
    Μεταμόρφωση: Ισχυρή έκρηξη σε ψητοπωλείο από επίθεση με γκαζάκια - Προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές

    Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε ψητοπωλείο στην Μεταμόρφωση τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/08) από γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι δράστες.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια τα οποία εξερράγησαν στις 03:45 τα ξημερώματα, στο κατάστημα εστίασης που βρίσκεται επί της οδού Γ. Παπανδρέου.

    Οι άγνωστοι φέρονται να προσέγγισαν το κατάστημα και να τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια κι εύφλεκτο υγρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη και να ξεσπάσει πυρκαγιά.

    Για την κατάσβεση επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ γυαλιά από τη τζαμαρία κι άλλα αντικείμενα εκτοξεύθηκαν σε απόσταση αρκετών μέτρων.

    Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και εντόπισαν εντός του ψητοπωλείου δύο γκαζάκια, ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και τυχόν αυτόπτες μάρτυρες.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Πειραιάς: Προφυλακίστηκε η 16χρονη που μαχαίρωσε την 19χρονη - Ελεύθερος υπό όρους ο σύντροφος της ανήλικης
    Πειραιάς: Προφυλακίστηκε η 16χρονη που μαχαίρωσε την 19χρονη - Ελεύθερος υπό όρους ο σύντροφος της ανήλικης

    Η προφυλάκιση σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων διατάχθηκε για την 16χρονη που μαχαίρωσε την 19χρονη έξω από κλαμπ στον Πειραιά. Η ανήλικη επέστρεψε στου Ρέντη όπου κρατούνταν μέχρι να γίνει η μεταγωγή της.

    Ο 20χρονος σύντροφος της 16χρονης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι όροι που του επιβλήθηκαν, είναι: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, να δηλώνει το πρώην στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και να μην προσεγγίζει ούτε να συναναστρέφεται το 19χρονο θύμα. Επίσης, του επιβλήθηκε εγγύηση 8.000 ευρώ.

    Σοκαριστικό ντοκουμέντο

    Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει την απόπειρα δολοφονίας από την 16χρονη εις βάρος της 19χρονης έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά.

    Στο βίντεο που παρουσιάζει o ΑΝΤ1 φαίνεται η στιγμή που η ανήλικη επιτίθεται και μαχαιρώνει τη 19χρονη κοπέλα μπροστά στα μάτια άλλων νεαρών.

    Μάλιστα σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, μπροστά στην επίθεση βρισκόταν και ο φίλος της ανήλικης δράστιδας, ο οποίος δεν έκανε τίποτα για να την αποτρέψει.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο