Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 16:43

Αργολίδα: Διέρρηξαν το σπίτι της Χρυσούλας Διαβάτη και του Νικήτα Τσακίρογλου - Σημαντικές οι φθορές

Γράφτηκε από
Ad Slot

Το ζευγάρι μάζεψε ό,τι μπορούσε από προσωπικά είδη και θα διαμείνει σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο σπίτι του

Θύματα διάρρηξης έπεσαν οι γνωστοί ηθοποιοί Νικήτας Τσακίρογλου και Χρυσούλα Διαβάτη που διατηρούν σπίτι στο Λυγουριό Αργολίδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Argolikes Eidhseis, οι δυο ηθοποιοί ήταν τιμώμενα πρόσωπα στην έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Ναυπλίου το βράδυ της Δευτέρας και η καθυστερημένη άφιξή τους, ανάγκασε τους διοργανωτές να επικοινωνήσουν μαζί του. Έτσι πληροφορήθηκαν πως η καθυστέρηση τους οφείλεται στο γεγονός πως έπεσαν θύματα διάρρηξης.
Οι δύο ηθοποιοί έφτασαν στο Ναύπλιο το βράδυ εμφανώς σοκαρισμένοι καθώς αντίκρισαν το σπίτι τους σχεδόν κατεστραμμένο, όπως ανέφερε η Χρυσούλα Διαβάτη, περιγράφοντας πως ακόμα και τις σωλήνες του καλοριφέρ αποκόλλησαν οι δράστες που εισήλθαν στο σπίτι τους, ενώ στο εσωτερικό το σκηνικό θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με σπασμένα συρτάρια και ντουλάπες.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες μάζεψε ό,τι μπορούσε από προσωπικά είδη και θα διαμείνει σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο σπίτι του.
Πηγή: Protothema.gr - Φωτογραφία: EUROKINISI/ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 12:09

Σχετικά Άρθρα

  • Τραγωδία στη Νέα Κίο: Αναζητούν με DNA τον οδηγό που ευθύνεται για τον θάνατο της 37χρονης μητέρας
    Τραγωδία στη Νέα Κίο: Αναζητούν με DNA τον οδηγό που ευθύνεται για τον θάνατο της 37χρονης μητέρας

    Κανείς από τους δύο Ρομά δεν αποκαλύπτει ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην Αργολίδα.

    Ραγδαίες εξελίξεις στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 37 Χρόνη μητέρα δύο παιδιών στην Νέα Κίο Αργολίδας το μεσημέρι της Παρασκευής (11/10), όταν πήγε με το αυτοκίνητο της στην εργασία της.

    Το αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε τη θανατηφόρο σύγκρουση, επέβαιναν δύο Ρομά, οι οποίοι από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο ένας εκσφενδονίστηκε στην παραλία, ενώ ο δεύτερος βρέθηκε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου. Οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Άργους, ωστόσο την ίδια στιγμή που η οικογένεια της 37 Χρόνης πενθεί από τον πρόωρο χαμό της. Κανένας από τους δύο Ρομα δεν λέει στους αστυνομικούς το ποιος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι. Φαίνεται ο ένας να τα ρίχνει στον άλλον.

    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο δεν έχει δίπλωμα οδήγησης. Έχει παρθεί δείγμα DNA και γεννητικό υλικό από τη θέση του οδηγού και τα αποτελέσματα του οποίου θα μαρτυρήσουν ποιος ήταν αυτός που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, πατώντας τις διαχωριστικές γραμμές του παραλιακού δρόμου, ενώ στη συνέχεια -όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το iEidiseis.gr- έκανε προσπέραση, με αποτέλεσμα που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης μητέρας.

    Με προφορική εντολή εισαγγελέα οι δυο Ρομα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ αναμένονται εξελίξεις μετά το αποτέλεσμα του τεστ DNA, αλλά και όταν οι δύο Ρομά πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου ενδέχεται να έχουμε αντίδραση από την Εισαγγελία. Η οικογένεια του θύματος διόρισε πραγματογνώμονα που πήγε στο σημείο στο οποίο φυλάσσονται τα τρία εμπλεκόμενα αυτοκίνητα του τροχαίου, προκειμένου να συντάξει έκθεση.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας της 37 Χρόνης, Χριστόφορος Γκλαβενος, μίλησε στο iEidiseis.gr, αναφέροντας: «Η ταυτότητα του οδηγού θα εξιχνιαστεί τις επόμενες ημέρες. Είναι ατύχημα, το οποίο οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα. Η οποία υπερέβαινε κατά πολύ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας που ισχύει στο συγκεκριμένο δρόμο, αυτό καθιστά τον χαρακτηρισμό της πράξης, όχι μόνο ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά και ως επικίνδυνη οδήγηση.

    »Ο εισαγγελέας έχει δώσει εντολή προκειμένου να διερευνηθούν τα ιδιαίτερα στοιχεία τέλος της πράξης αυτής του (290 Α) για επικίνδυνη οδήγηση του Ποινικού Κώδικα, σε συρροή με το 302 του ΠΚ, ανθρωποκτονία από αμέλεια. Συλλέγονται όλα τα στοιχεία από τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να συγκροτήσουν την δικογραφία στην οποία θα δοθεί ο σωστός χαρακτηρισμός του αδικήματος, που δεν είναι μία ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά του κακουργήματος επικίνδυνης οδήγησης, που θα οδηγήσει τον δράστη ή τους δράστες ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέως».

    Αργολίδα: Οι κάτοικοι της Νέας Κίου «βράζουν»

    Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν συνεχώς συγκεντρώσεις και διαμαρτύρονται για τα συνεχόμενα περιστατικά παραβατικότητας συγκεκριμένων ομάδων Ρομά που ζουν στην νέα Κίο και δημιουργούν συνεχώς πρόβλημα στην καθημερινότητα των πολιτών της περιοχής θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα καθώς όπως λένε οι ίδιοι είναι καθημερινά τα περιστατικά που δοκιμάζουν τα όρια των αυτοκινήτων τους στον παραλιακό δρόμο, απειλούν όποιον αντιδρά στις παραβατικές συμπεριφορές, κλέβουν, απειλούν και προχωρούν σε έκνομες ενέργειες.

    Όπως επισημαίνουν στο iEidiseis.gr, το πρόβλημά τους δεν είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας, καθώς από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας γίνεται μία υπερπροσπάθεια στην αντιμετώπιση και διαχείριση της κατάστασης με συνεχόμενους ελέγχους, πρόστιμα και συλλήψεις των παραβατικών, ωστόσο, όπως λένε, δεν είναι αρκετό, καθώς η πολιτεία κωφεύει στο γενικότερο πρόβλημα και πρέπει συλλογικά όλοι οι φορείς να συντονιστούν και να δώσουν μόνιμη λύση. Όπως αναφέρουν, οι νόμοι και οι φορείς δεν βοηθούν στην αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης του προβλήματος.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Αργολίδα: Οδηγός έτρεχε με 170 χλμ και σκότωσε 37χρονη μητέρα - Βίντεο ντοκουμέντο
    Αργολίδα: Οδηγός έτρεχε με 170 χλμ και σκότωσε 37χρονη μητέρα - Βίντεο ντοκουμέντο

    Τραγικό θάνατο βρήκε μια μητέρα στη Νέα Κίο της Αργολίδας, σε σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή.

    Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/10), στην παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου στην Αργολίδα και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας 37χρονης μητέρας, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

    Το ατύχημα, καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας, με την ανάλυση να αποδεικνύει ότι το αυτοκίνητο των Ρομά είχε αναπτύξει – σύμφωνα με το Live News του Mega – την ταχύτητα των 170 χιλιομέτρων. Γεγονός που μετέτρεψε σε προδιαγεγραμμένη τραγωδία τη σύγκρουση με δύο άλλα διερχόμενα οχήματα και τον θάνατο της μητέρας των δύο παιδιών.

    Το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα για να κάνει προσπέραση -και όπως φαίνεται στο βίντεο- ο οδηγός αποφασίζει να πατήσει φρένο, αλλά είναι αδύνατον να διατηρήσει τον έλεγχο. Το όχημα συνεχίζει και καρφώνεται στο αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας. Ο θάνατός της είναι ακαριαίος.


    Οι στενοί συγγενείς της, μίλησαν στο Live News και έκανα λόγο για έγκλημα.

    «Με 180 χλμ χτυπάει πλαγιομετωπικά τη Νάντια, τη διαλύει κυριολεκτικά και μετά χτυπάει ένα δεύτερο τζιπ», περιγράφουν.

    Η άτυχη γυναίκα πήγαινε κανονικά στο ρεύμα της, χωρίς να τρέχει. Πίσω της, ένα αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να τραυματίζεται. Ο ίδιος μίλησε για το δυστύχημα και τις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν: «Πηγαίναμε προς Ναύπλιο με τη συγχωρεμένη. Εγώ πίσω, αυτή μπροστά. Με 60χλμ πηγαίναμε, δεξιά στη λωρίδα μας, κανονικά. Εμείς πηγαίναμε για Ναύπλιο, αυτός ερχόταν από Ναύπλιο. Ερχόταν με πολλά χιλιόμετρα, με 160, 170 κάπου εκεί. Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και με το πίσω αριστερό μέρος τρακάρει πρώτα στην μπροστινή μου και μετά σε εμένα».

    Όπως λέει και δείχνουν τα πλάνα, μετά τη σύγκρουση ο ίδιος κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του. Περπατάει προς το αυτοκίνητο της συγχωριανής του και οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται: «Με το που έγινε το ατύχημα, πριν έρθουν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, κατέβηκα να δω αν ζούσε ή αν πέθανε η Νάντια μπροστά μου. Ανοίγω την πόρτα και δεν υπήρχε τίποτα. Το σώμα της είχε μπει λογικά κάτω από το αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε το σώμα της στη θέση του οδηγού».

    Ούτε εκείνος, ούτε η άτυχη γυναίκα που σκοτώθηκε είχαν περιθώρια αντίδρασης. Το αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα ήταν ουσιαστικά ακυβέρνητο με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει και το φρενάρισμα ήταν αδύνατον να αποτρέψει το δυστύχημα.

    «Δεν θυμάμαι αν πάτησα φρένο. Πήγαινε με 170, 160 και έχασε τον έλεγχο. Του έφυγε το αυτοκίνητο. Δεν έβαζε κόντρες, μόνος του ήταν», περιέγραψε ο οδηγός.

    Η ανάλυση του βίντεο από ειδικούς

    Με τη βοήθεια ειδικών γίνεται προσπάθεια να προσεγγιστούν οι ταχύτητες των οχημάτων. Το ΙΧ που προπορεύεται κινείται με 60 χλμ. την ώρα και αυτό που ακολουθεί και στο τέλος προκαλεί το δυστύχημα με ταχύτητα υπερδιπλάσια.

    Όπως προκύπτει από την ανάλυση της εικόνας που έκαναν, το αυτοκίνητο με τους δύο Ρομά, πήγαινε σε αυτό το σημείο με 170 χλμ/ώρα. Λίγα μόνο μέτρα πριν καρφωθεί στο όχημα της άτυχης μητέρας.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Αργολίδα: Νεκρός 66χρονος - Τον καταπλάκωσε χωματουργικό μηχάνημα
    Αργολίδα: Νεκρός 66χρονος - Τον καταπλάκωσε χωματουργικό μηχάνημα

    Χωματουργικές εργασίες εκτελούσε ένας 66χρονος άνδρας, σε ορεινή δύσβατη περιοχή στο χωριό Γκάτζια, του Δήμου Επιδαύρου, όταν το χωματουργικό ερπυστριοφόρο μηχάνημα που χειριζόταν τον καταπλάκωσε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας , το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιούσε εργασίες στον ελαιώνα του που βρίσκεται σε λόφο, όταν, για άγνωστο λόγο, το βαρύ όχημα ανετράπη.

    Πηγή: cnn.gr

  • Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο από το σπίτι της με 50.000 ευρώ!
    Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της

    Την καταγγελία γυναίκας σύμφωνα με την οποία άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την οικία της και "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο που περιείχε 50.000 ευρώ, ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές της Πάτρας.

    Σύμφωνα με το tempo24 το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αγυϊάς και οι αστυνομικοί φαίνεται ότι εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στην οικίας της καταγγέλλουσας.

    Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την Αστυνομία για την ταυτοποίηση των δραστών.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Πύργος: Διάρρηξη με μεγάλη λεία σε μετρητά και κοσμήματα
    Πύργος: Διάρρηξη με μεγάλη λεία σε μετρητά και κοσμήματα

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Θύμα διάρρηξης έπεσε ελεύθερος επαγγελματίας του Πύργου, τα ξημερώματα της Κυριακής. Το περιστατικό έχει σημάνει συναγερμό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, που διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το “χτύπημα έγινε σε κατοικία, στο κέντρο της πόλης και σε σημείο που υπάρχει κίνηση όλες τις ώρες.

    Και αυτό είναι που προξενεί εντύπωση καθώς οι δράστες πρέπει να ήταν καλά διαβασμένοι για να αψηφήσουν τις αυξημένες πιθανότητες να γίνουν αντιληπτοί.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr οι δράστες “χτύπησαν” λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα και ενώ ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και έφυγαν με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό και κάποια κοσμήματα.

    Φωτογραφία αρχείου: Freepik/Mikki Orso

  • Πάρος: Διάρρηξη σε μονοκατοικία με λεία 100.000 ευρώ - Έκλεψαν μετρητά, Rolex και κοσμήματα μεγάλης αξίας
    Πάρος: Διάρρηξη σε μονοκατοικία με λεία 100.000 ευρώ - Έκλεψαν μετρητά, Rolex και κοσμήματα μεγάλης αξίας

    «Χρυσή» ήταν η λεία του δράστη που «τρύπωσε» σε μονοκατοικία της Πάρου, αφού κατά την διαφυγή του πήρε μαζί του μετρητά, ρολόι και κοσμήματα που αγγίζουν τις 100.000 ευρώ .

    Ο «ποντικός» που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είχε και συνεργούς , μπήκε στη μονοκατοικία στην περιοχή της Νάουσας την περασμένη Πέμπτη (22/8).

    Αφού εντόπισε το χρηματοκιβώτιο κατάφερε να το ανοίξει και άρπαξε από μέσα 3.000 ευρώ μετρητά, ένα ρολόι Rolex αξίας 50.000 ευρώ , ένα ζευγάρι λευκόχρυσα σκουλαρίκια με διαμάντια αξίας 20.000 ευρώ, μια χρήση βέρα με διαμάντια αξίας περίπου 2.000 ευρώ και ένα λευκόχρυσο δαχτυλίδι με κίτρινο διαμάντι 6 καρατίων αξίας περίπου 23.000 ευρώ .

    Ο 40χρονος ένοικος από την Αλβανία, υπέβαλε μήνυση στο τμήμα της Πάρου.

    Εχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της διάρρηξης είναι σε εξέλιξη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Κολωνάκι: Διάρρηξη «μαμούθ» σε διαμέρισμα – Άρπαξαν κοσμήματα 500.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο
    Κολωνάκι: Διάρρηξη «μαμούθ» σε διαμέρισμα – Άρπαξαν κοσμήματα 500.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο

    Οι δράστες εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός ότι ο 77χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της οικίας και απουσίαζε - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό τους

    Διάρρηξη «μαμούθ» με λεία κοσμήματα αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ σημειώθηκε προ ολίγων ημερών στο Κολωνάκι, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν σε διαμέρισμα και παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι ο ιδιοκτήτης του.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διάρρηξη σημειώθηκε μεταξύ 11 και 19 Αυγούστου. ‘Οπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 77χρονος ιδιοκτήτης, οι διαρρήκτες μπούκαραν στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου επί της οδού Βρασίδα από το μπαλκόνι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι εκείνος απουσίαζε

    Αφού οι διαρρήκτες «τρύπωσαν» στο εσωτερικό, ξεκίνησαν να ψάχνουν όλους του χώρους, ώσπου εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο του 77χρονου επιχειρηματία.

    Έφυγαν με «χρυσή» λεία

    Έχοντας… χρόνο στη διάθεσή τους, κατάφεραν να το παραβιάσουν και να αρπάξουν από αυτό κοσμήματα και ασημένια σερβίτσια και μαχαιροπίρουνα, που, όπως κατέθεσε ο επιχειρηματίας, η αξία τους άγγιξε τις 500.000 ευρώ. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

    Ο επιχειρηματίας απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, το οποίο ερευνά με προσοχή την υπόθεση.

    Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

    Πηγή: in.gr

  • Αμαλιάδα: Διάρρηξη με λεία άνω των 20.000 ευρώ - Η απουσία πέντε ημερών ήταν μοιραία
    Αμαλιάδα: Διάρρηξη με λεία άνω των 20.000 ευρώ - Η απουσία πέντε ημερών ήταν μοιραία

    Θύμα διαρρηκτών έπεσε μια γυναίκα σε χωριό της Αμαλιάδας τις προηγούμενες ημέρες. Η γυναίκα που είναι συγγενής γνωστού επιχειρηματία από τον χώρο της τηλεόρασης, βρισκόταν για διακοπές στο χωριό και χρειάστηκε να απουσιάσει για περίπου πέντε ημέρες. Επιστρέφοντας την περασμένη Κυριακή, βρήκε το σπίτι της άνω κάτω και αντικείμενα αξίας να έχουν κάνει φτερά.

    Οι δράστες άρπαξαν ένα ρολόι πολύ μεγάλης αξίας, δύο λάπτοπ και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και χρηματικό ποσό με τη λεία να ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

    Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας που ερευνά για τον εντοπισμό των διαρρηκτών.

    Φωτογραφία: Freepik/alisaa

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο