Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 14:20

Χαλκίδα: Κολόνα καταπλάκωσε εργάτη κατά την κατεδάφιση κτηρίου

Γράφτηκε από
Ad Slot

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση

Συναγερμός σήμανε το πρωί στην Πυροσβεστική και στο ΕΚΑΒ στην Χαλκίδα, καθώς εργάτης καταπλακώθηκε από κολόνα κτηρίου.

Κατά τη διάρκεια εργασιών κατεδάφισης, ο εργάτης βρισκόταν στην ταράτσα και καταπλακώθηκε από κολόνα. Οι συνάδελφοί του αναζήτησαν αμέσως βοήθεια και η γειτόνισσα που άκουσε τις φωνές κάλεσε την Πυροσβεστική που έσπευσε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

xalkida2
xalkida3
xalkida4
xalkida5


Πηγή: Τvstar.gr - Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 19:34

Σχετικά Άρθρα

  • Καλαμάτα: 42χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα
    Καλαμάτα: 42χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα

    Τραγικό εργατικό δυστύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Καλαμάτας.

    Πιο συγκεκριμένα γύρω στις 12 το μεσημέρι 42χρονος Έλληνας εργάτης οικοδομής, που έκοβε και τοποθετούσε κάγκελα σε εξώστη 1ου ορόφου, και κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό από ύψος περίπου 4 μέτρων.

    Ο άτυχος άνδρας έπεσε σε κορμό δέντρου και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

    Στο πλαίσιο του αυτόφωρου αναζητείται ο εργολάβος του έργου, ενώ την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Καλαμάτας.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Εργατικό δυστύχημα στη Λάρισα: Μπροστά στα μάτια τους συζύγου της πέθανε η 25χρονη που εγκλωβίστηκε στην πρέσα
    Εργατικό δυστύχημα στη Λάρισα: Μπροστά στα μάτια τους συζύγου της πέθανε η 25χρονη που εγκλωβίστηκε στην πρέσα

    Ένα τραγικό εργατικό δυστύχημα συνέβη τη Δευτέρα σε εκκοκκιστήριο κοντά στην Γλαύκη Λάρισας, όπου μια 25χρονη εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα τυποποίησης βάμβακος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

    Πέθανε μπροστά στα μάτια τους συζύγου της

    Ειδικότερα, σύμφωνα με το MEGA, λίγο πριν τις 04.00 τα ξημερώματα, η 25χρονη πήγε να το καθαρίσει όταν το μηχάνημα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο τέθηκε σε λειτουργία.

    Η νεαρή είχε κλείσει μία εβδομάδα στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, ενώ παρών στο τραγικό περιστατικό ήταν ο σύζυγός της με τον οποίο ήταν και συνάδελφοι. Για τον απεγκλωβισμό της έσπευσαν δέκα Πυροσβέστες με τρία όχημα, οι οποίοι έβγαλαν από το μηχάνημα την 25χρονη η οποία δεν είχε τις αισθήσεις της.

    Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούν οι αρμόδιες Αρχές.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Σοβαρός τραυματισμός πυροσβέστη στο μέτωπο της πυρκαγιάς (photos & video) (upd)
    Σοβαρός τραυματισμός πυροσβέστη στο μέτωπο της πυρκαγιάς (photos & video) (upd)

    Ένας πυροσβέστης της 6ης ΕΜΟΔΕ τραυματίστηκε σοβαρά σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή ανάμεσα σε Μπουμπούνα και Χάβαρι.

    Στο σημείο σπεύδουν συνάδελφοί του καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Νεότερη ενημέρωση

    Ο τραυματισμένος πυροσβέστης μεταφέρεται απευθείας με ελικόπτερο από το σημείο του ατυχήματος στο Νοσοκομείο του Πύργου για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

    Νεότερη ενημέρωση

    Ο πυροσβέστης έχει υποστεί συντριπτικο κάταγμα τρίτου βαθμού στο πόδι κατά την διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

    Δείτε το video και φωτογραφία από την μεταφορά του στο Γ.Ν. Πύργου

    pyrosvestis atyxima. 1

    Περισσότερα σε λίγο...

  • Προς ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στην Αρχ. Ολυμπία
    Προς ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στην Αρχ. Ολυμπία

    Συνάντηση Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας με πρόεδρο ΕΚΑΒ στην Αθηνά

    Προς επίλυση βρίσκεται ένα από τα φλέγοντα ζητήματα, το οποίο αποτέλεσε και προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και αφορά στην ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στην Αρχαία Ολυμπία.

    Την περασμένη εβδομάδα, ο Δήμαρχος, κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Νίκο Παπαευσταθίου, όπου για πρώτη φορά τέθηκε το ζήτημα ίδρυσης Τομέα ΕΚΑΒ στην Αρχαία Ολυμπία και μάλιστα η συζήτηση έληξε με την άμεση και θετική ανταπόκριση του κ. Παπαευσταθίου και με ενέργειες που ήδη δρομολογήθηκαν και από τις δύο πλευρές.

    Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαευσταθίου, αναγνωρίζοντας τον τεράστιο όγκο επισκεπτών στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς και την ανθρωπογεωγραφία του Δήμου, ζήτησε να σταλεί άμεσα ένα έγγραφο από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, το οποίο θα περάσει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ, με ζήτημα την προκήρυξη δύο θέσεων ιατρών στο Κέντρο Υγείας.

    Όπως επισήμανε ο κ. Παναγιωτόπουλος «βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίλυση ενός από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας εδώ και χρόνια στον τομέα της υγείας. Η έλλειψη ιατρικού προσωπικού, αλλά και η ανάγκη να συνοδεύει ο κάθε γιατρός το ασθενοφόρο ως τον Πύργο σε περίπτωση συμβάντος, άφηνε κυριολεκτικά ακέφαλο και ευάλωτο το Κέντρο Υγείας της Αρχαίας Ολυμπίας. Είναι χρέος όλων μας η Αρχαία Ολυμπία να γίνει μια πόλη ασφαλής και έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε δυσάρεστο περιστατικό. Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την άμεση και θετική ανταπόκριση».

    (Δελτίο Τύπου)

  • Εργατικό δυστύχημα στην Εύβοια: Νεκρός δασεργάτης που τον καταπλάκωσε δέντρο
    Εργατικό δυστύχημα στην Εύβοια: Νεκρός δασεργάτης που τον καταπλάκωσε δέντρο

    Σοβαρό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή Τελέθριο της Βόρειας Εύβοιαςλίγο μετά τις 10:00.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr πρόκειται για έναν άντρα οποίος εκτελούσε υλοτομικές εργασίες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως έφυγε το συρματόπλεγμα από κορμό δέντρουκαι τον καταπλάκωσε.

    Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία για την καταγραφή του τροχαίου δυστυχήματος αλλά και δύο πυροσβέστες με ένα όχημα.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Νεκρός οδηγός σε τροχαίο στη Χαλκίδα - Προσέκρουσε σε μάντρα το αυτοκίνητό του
    Νεκρός οδηγός σε τροχαίο στη Χαλκίδα - Προσέκρουσε σε μάντρα το αυτοκίνητό του

    Τροχαίο με ένα νεκρό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (13/9) στη Χαλκίδα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ κατευθυνόταν προς το Αφράτι με ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο, το όχημα να εκτραπεί και συγκρουστεί η πίσω πλευρά σε μια μάντρα σπιτιού.

    Στο σημείο, όπως αναφέρει το eviathema.gr έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ όπου εντόπισαν τον οδηγό στο πίσω κάθισμα χωρίς τις αισθήσεις του. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

    Αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας έσπευσαν στο σημείο για την καταγραφή του περιστατικού ενώ διερευνούνται τα αίτια.

    Πηγή: cnn.gr

  • Χαλκίδα: 17χρονος ανέβηκε στη γέφυρα και απειλούσε να πέσει στο κενό
    Χαλκίδα: 17χρονος ανέβηκε στη γέφυρα και απειλούσε να πέσει στο κενό

    Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας με έναν ανήλικο να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 17χρονο Χαλκίδα, ο οποίος λίγο μετά τις 12 το βράδυ έφυγε από το σπίτι του μόνος του, με τους γονείς του να ανησυχούν και να καλούν την αστυνομία.

    Προηγήθηκε διαμάχη με τους γονείς του

    Πηγές ανέφεραν στο evima.gr, πως υπήρξε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που προκάλεσε έντονη διαμάχη ανάμεσα στον ανήλικο και τους γονείς του.

    Το παιδί είδαν περαστικοί να έχει βγει έξω από τα κάγκελα της υψηλής γέφυρας και να απειλεί να πέσει.

    Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να το αποτρέψουν να πέσει στο κενό.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Στον 9ο Γύρο Χαλκίδας οι Τσίμπρης - Πεντζούρης του Ποδηλατοδρόμου Πύργου
    Στον 9ο Γύρο Χαλκίδας οι Τσίμπρης - Πεντζούρης του Ποδηλατοδρόμου Πύργου

    Την Κυριακή που μας πέρασε ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου με τους Μάριλο Πεντζούρη και Γιάννη Τσίμπρη πήρε μέρος στον 9ο Γύρο Χαλκίδας.

    Οι δύο αθλητές έλαβαν μέρος στα πλαίσια της πρόκρισής τους για την συμμετοχή στην 36η Σπαρτακιάδα (Αθήνα – Σπάρτη) που θα διεξαχθή στα τέλη Οκτωβρίου. Οι δύο αθλητές είχαν καλή εμφάνιση και με την παρουσία τους τίμησαν την ομάδα στην όμορφη Εύβοια και δήλωσαν την παρουσία της.

    Τέλος την ερχόμενη Κυριακή η πυργιώτικη ομάδα σχεδιάζει να εμφανιστεί στην Λάρισα σε διήμερο αγώνα που διοργανώνει τοπικός σύλλογος, κάτι που δείχνει κινητικότητα και κρατά το άθλημα της ποδηλασίας ζωντανό.

    podilatodr 9o xalkida 2

    podilatodr 9o xalkida 3

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο