Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 21:18

Οδηγός εγκλωβίστηκε από τον χιονιά στο Αρδαμέρι-Πολύωρη επιχείρηση διάσωσης

Γράφτηκε από
Ad Slot

Χαρακτηριστικό της δυσκολίας της επιχείρησης ήταν πως πέρα από τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα, το όχημα έπεσε σε χωράφι με κανάλι που είχε βύθισμα 70 πόντους.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός οδηγού, ο οποίος λόγω της έντονης χιονόπτωσης, εγκλωβίστηκε χθες το βράδυ με το αυτοκίνητό του στο δρόμο μετά το ΣΕΟ Χορτιάτη προς Αρδαμέρι.

Καθοριστική ήταν η συνδρομή της Επίλεκτης Ομάδας Διάσωσης, η οποία έσπευσε στο σημείο και μετά από μια πολύωρη επιχείρηση, κατάφερε να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

Σύμφωνα με την Επίλεκτη Ομάδα Διάσωσης, το ακριβές σημείο που ήταν ακινητοποιημένο το όχημα δόθηκε μέσω στίγματος GPS.

Χαρακτηριστικό της δυσκολίας της επιχείρησης ήταν πως πέρα από τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα, το όχημα έπεσε σε χωράφι με κανάλι που είχε βύθισμα 70 πόντους.

Η ανακοίνωση της Επίλεκτης Ομάδας Διάσωσης αναφέρει:

"Αίσιο τέλος είχε ο εντοπισμός και απεγκλωβισμός ατόμου σε ορεινή περιοχή την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, 1.5 χλμ πρίν το Αρδαμέρι.

Η Elite Rescue Team- ΕΠΙΛΕΚΤΗ ομαδα διασωσης , ειδοποιήθηκε περίπου στις 20:00 για αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας ISUZU T-MAX που είχε ακινητοποιηθεί λόγω έντονης χιονόπτωσης στο δρόμο μετά το ΣΕΟ Χορτιάτη προς Αρδαμέρι.

Το ακριβές σημείο δόθηκε μέσω στίγματος GPS όπου και έσπευσαν 3 τζιπ της ομάδας μας με ειδικό εξοπλισμό, καθώς ο οδηγός είχε χάσει το δρόμο και έπεσε σε χωράφι με κανάλι που είχε βύθισμα 70 πόντους. Η ρυμούλκηση και αποκόλληση έγινε με ειδικούς ιμάντες, χωρίς να παρασχεθούν Α’ βοήθειες μιας και ο οδηγός ήταν καλά στην υγεία του.

Λόγω έντονης χιονόπτωσης όλη τη νύχτα στην περιοχή, η επιχείρηση έληξε στις 02:00 ξημερώματα Πέμπτης. Ο οδηγός ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές της Elite Rescue Team για την άμεση κινητοποίηση και το ενδιαφέρον τους".

Δείτε φωτογραφίες της ΕΟΔ από την επιχείρηση:

Πηγή: Τhestival.gr - TheToc.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 20:23

Σχετικά Άρθρα

  • Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός
    Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός

    Δύο νεαρά άτομα, το ένα νεκρό, εντόπισε Τούρκος οδηγός φορτηγού στο Νεοχώρι Παραμυθιάς στη Θεσπρωτία.

    Συναγερμός σήμανε στην Παραμυθιά, όταν ένας Τούρκος οδηγός εντόπισε στο φορτηγό του, δύο νεαρούς, τον έναν εξ αυτών νεκρό.

    Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο οδηγός ενώ είχε σταθμεύσει το απόγευμα σήμερα (24/10), σε πρατήριο στο Νεοχώρι Παραμυθιάς, εντόπισε τη σφραγίδα του φορτίου του να έχει παραβιαστεί.

    Ελέγχοντας το εσωτερικό του φορτίου, ανακάλυψε δύο νεαρά άτομα να κείτονται μέσα, ενώ επιβεβαιώθηκε αργότερα πως ο ένας ήταν ήδη νεκρός.

    Αφού ειδοποίησε την αστυνομία και έσπευσε το ΕΚΑΒ, ο ένας εκ των δύο που βρέθηκε σώος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών για ιατρική περίθαλψη. Την ίδια στιγμή, το Α.Τ. Παραμυθιάς διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ΚΤΕΛ μέσα στο λεωφορείο
    Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ΚΤΕΛ μέσα στο λεωφορείο

    Θα εκτελούσε μαθητικό δρομολόγιο, όμως λόγω αδιαθεσίας τον κάλυψε ένας συνάδελφός του

    Νεκρός βρέθηκε οδηγός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ μέσα σε λεωφορείο στην Κέρκυρα, στην περιοχή των Νυμφών.
    Σύμφωνα με το kerkyrasimera, ο συγκεκριμένος οδηγός επρόκειτο να εκτελέσει μαθητικό δρομολόγιο προς την περιοχή Θινάλι, αλλά όταν εξέφρασε την αδιαθεσία του σε συνάδελφο, εκείνος προσφέρθηκε να κάνει τη διαδρομή του.
    Έτσι, ο συνάδελφός του και οδηγός τουριστού λεωφορείου ανέλαβε το δρομολόγιο και μετάφερε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν αργότερα προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί, εκείνος δεν απαντούσε. Έτσι, πήγε στο σημείο που ήξερε ότι ήταν ο συνάδελφός του και τον εντόπισε νεκρό μέσα στο λεωφορείο.
    Οι αρχές αναμένεται να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο οδηγός του λεωφορείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • «Τσουχτερό» κρύο με ισχυρούς ανέμους το Σαββατοκύριακο – Πού θα πέσουν «πασπάλες χιονιού»
    «Τσουχτερό» κρύο με ισχυρούς ανέμους το Σαββατοκύριακο – Πού θα πέσουν «πασπάλες χιονιού»

    Ο υδράργυρος φαίνεται ότι υποχωρεί περαιτέρω το Σαββατοκύριακο, ενώ, περιμένουμε και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά.

    Αναψαν ήδη τα τζάκια στα βόρεια, εξαιτίας της ραγδαίας πτώσης της θερμοκρασίας σε όλη την επικράτεια. Πάντως, ο υδράργυρος φαίνεται ότι υποχωρεί περαιτέρω το Σαββατοκύριακο, ενώ, αναμένεται να «πέσουν» και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά.

    Οι βροχές, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, θα περιορισθούν κυρίως στη δυτική – βορειοδυτική χώρα, ενώ, τη νέα εβδομάδα οδεύοντας προς το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο καιρός θα «μαλακώσει», με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται κοντά στα κανονικά –για την εποχή– επίπεδα.

    Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα, Σάββατο 19 Οκτωβρίου

    Η πρόγνωση για αύριο, Κυριακή 20 Οκτωβρίου

    Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και το πρωί στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6, στο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 18 με 20 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

    Πρόγνωση για τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

    Στην ανατολική ηπειρωτική χώρα από τη Θεσσαλία και νοτιότερα, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Στα δυτικά αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στο Ιόνιο. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικόί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

    Πρόγνωση για την Τρίτη 22 Οκτωβρίου

    Στην ανατολική ηπειρωτική χώρα από τη Θεσσαλία και νοτιότερα, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Στα δυτικά αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

    Πρόγνωση για Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

    Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με αραιές νεφώσεις κατά τόπους και μόνο στις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

    Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

    Πηγή: NewsBomb.gr
  • Καλάβρυτα: "Έσπασα με το πόδι μου το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές" - Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου που ανατράπηκε στο Μάνεσι 
    Καλάβρυτα:

    Σε δηλώσεις του στο tempo24.news ο οδηγός του λεωφορείου που εξετράπη και ανατράπηκε πέφτοντας από ύψος έξι μέτρων περίπου στο δρόμο Πατρών Καλαβρύτων λίγο μετά τη Βλασία, λέει πως έγινε το τροχαίο.

    Υποστηρίζει πως η εκτροπή από την πορεία του οχήματος έγινε όταν ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει άλλο όχημα που είδε να έρχεται και για να μη γίνει μετωπική σύγκρουση έκανε ελιγμό ο οποίος οδήγησε στην εκτροπή και την ανατροπή του λεωφορείου.

    Μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο ίδιος έσπασε με το πόδι του το παρμπρίζ προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι πέντε μαθητές και οι δύο εκπαιδευτικοί.

    Όπως έγραψε από το πρωί το tempo24.news aπό θαύμα γλύτωσαν μαθητές και επιβάτες όταν το λεωφορείο που τους μετάφερε έπεσε σε χαράδρα, στην περιοχή των Καλαβρύτων.

    Tο υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βλασία Καλάβρυτα , κοντά στο χωριό Μάνεσι εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο λόγο και έπεσε σε χαράδρα, μικρού βάθους.

    Μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν 5 μαθητές , δύο εκπαιδευτικοί και ταξιδιώτες που πήγαιναν στα Καλάβρυτα.

    Από τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει τραυματίας, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες βοηθώντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

    Οι περισσότεροι από τους επιβάτες ήδη επικοινώνησαν με τους οικείους τους λέγοντάς τους πως "είναι καλα", βέβαια οι περισσότεροι είχαν υποστεί σοκ από το ατύχημα.

    Παράλληλα άλλο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ μετάφερε μαθητές και επιβάτες στα Καλάβρυτα και μεταβαίνουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

    Kalavrita Leoforeio 2

    Kalavrita Leoforeio 3

    Kalavrita Leoforeio 4

    Πηγή: Tempo24.news
  • Λάρισα: Ποινή φυλάκισης σε οδηγό σχολικού λεωφορείου που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια Λυκείου
    Λάρισα: Ποινή φυλάκισης σε οδηγό σχολικού λεωφορείου που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια Λυκείου

    Ο οδηγός έκλεισε τη μαθήτρια μέσα στο σχολικό και στη συνέχεια την αγκάλιασε και την φίλησε

    Ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου, στον οποίο επιβλήθηκαν παράλληλα αυστηροί περιοριστικοί προκειμένου να ανασταλεί η 10μηνη ποινή φυλάκισης που αποφάσισε το δικαστήριο.
    Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του larissanet.gr, η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο μετά από καταγγελία μαθήτριας λυκείου ότι ο κατηγορούμενος σε χωριό της ΠΕ Λάρισας, το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου, την έκλεισε μέσα στο σχολικό και στη συνέχεια την αγκάλιασε και την φίλησε.
    Η κατάθεση της μαθήτριας

    Σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στο δικαστήριο η ανήλικη κατέθεσε αναλυτικά όσα έγιναν εκείνο το πρωί.

    Συγκεκριμένα, είπε πως, όταν το σχολικό έφτασε στην τελευταία στάση και κατέβηκαν όλα τα παιδιά και τελευταία η ίδια, ο κατηγορούμενος της είπε να επιστρέψει στο σχολικό και την τράβηξε από τον καρπό για να μπει μέσα. Μετά έκλεισε τις πόρτες και αφού προέβη στις καταγγελλόμενες πράξεις άνοιξε την πόρτα και την άφησε να φύγει.

    Ο πατέρας της, όταν έμαθε για το περιστατικό από τον υποδιευθυντή του σχολείου που φοιτά η κόρη του, κατήγγειλε τον άνδρα στην αστυνομία, αναφέροντας μάλιστα πως η κοπέλα ήταν ταραγμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

    Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο οδηγός

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την καταγγελία τονίζοντας πως τελευταίος κατέβηκε από το σχολικό ένας μαθητής λυκείου με τον οποίο είχε και συζήτηση προκειμένου να του εξηγήσει κάποια πράγματα για το σχολικό πάσο.

    Μάλιστα το τελευταίο στοιχείο επικαλέστηκε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζητώντας την αναβολή της δίκης προκειμένου να προσέλθει για να καταθέσει σχετικά ο μαθητής. Το δικαστήριο ωστόσο απέρριψε το αίτημα, απορρίπτοντας στη συνέχεια και δεύτερο αίτημα του κατηγορούμενου, στο οποίο ζητούσε να υποβληθεί η μαθήτρια σε ψυχολογική εξέταση.

    Τελικά εισαγγελέας και πρόεδρος έκριναν αμφότεροι πως τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις με το δικαστήριο να κηρύσσει τον κατηγορούμενο ένοχο και να του επιβάλει ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

    Η ποινή έχει ανασταλεί υπό τους όρους να μήν συνοδεύει στο πλαίσιο της εργασίας του ανήλικους, να δίνει το παρόν μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του και την απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα - όροι που επιβάλλονται συνήθως σε κατηγορούμενους για κακουργηματικές πράξεις.

    Τέλος το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη αλλά με τους ίδιους όρους.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Σύμη: Έχουν ασθενοφόρο αλλά όχι οδηγό εδώ και 22 χρόνια!
    Σύμη: Έχουν ασθενοφόρο αλλά όχι οδηγό εδώ και 22 χρόνια!

    Εδώ και 22 χρόνια, η Σύμη έχει ασθενοφόρο αλλά δεν έχει οδηγό, με τα περιστατικά να αναλαμβάνει όποιος είναι διαθέσιμος. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Παπακαλοδούκας μιλώντας στην ΕΡΤ3.

    Όπως είπε, το νησί διαθέτει δύο ασθενοφόρα για το Κέντρο Υγείας της Σύμης, με τους 3.000 μόνιμους κατοίκους από τους οποίους 500 παιδιά και τους 500.000 επισκέπτες κάθε καλοκαίρι αλλά δεν διαθέτει οδηγό.

    Όποιος μπορεί, οδηγεί

    Το ασθενοφόρο οδηγεί όποιος είναι διαθέσιμος, είτε δημοτικός υπάλληλος ή ακόμα και πολίτες!«Το πρόβλημα υπάρχει τουλάχιστον εδώ και 22 χρόνια που είμαι εγώ δήμαρχος», τονίζει ο κ. Παπακαλοδούκας.

    Δεν έχει προκηρυχτεί καν η θέση οδηγού

    Μάλιστα, όπως τονίζει, «η θέση του οδηγού δεν έχει καν προκηρυχθεί όπως και θέσεις ιατρικού προσωπικού».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Θεσσαλονίκη: Οδηγός σχολικού λεωφορείου οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - Του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο για αλκοόλ
    Θεσσαλονίκη: Οδηγός σχολικού λεωφορείου οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - Του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο για αλκοόλ

    Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας, αφού ο 51χρονος είχε αφήσει τους μαθητές στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο όπου εργάζεται

    Στη σύλληψη ενός 51χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου ο οποίος οδηγούσε χωρίς να διαθέτει άδεια οδήγησης καθώς του είχε αφαιρεθεί δύο εβδομάδες νωρίτερα επειδή εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.
    Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας, αφού ο 51χρονος είχε αφήσει τους μαθητές στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο όπου εργάζεται. Επιπλέον, εκτός από το δίπλωμα οδήγησης το οποίο δε διεθεται, διαπιστώθηκε ότι και σήμερα οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και γι’ αυτό του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.
    Μετά τη σύλληψή του ο οδηγός του σχολικού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (για οδήγηση άνευ άδειας ικανότητας) και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Στη φυλακή ο οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια στη Θέρμη - Τι υποστήριξε στην απολογία του
    Στη φυλακή ο οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια στη Θέρμη - Τι υποστήριξε στην απολογία του

    Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε, μετά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 46χρονος οδηγός που κατηγορείται ότι παρέσυρε και τραυμάτισε το ζευγάρι και το δύο ετών παιδί τους, στη Θέρμη.

    Ο 46χρονος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη τριών ατόμων». Επιπλέον ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για το ανήλικο παιδί, και για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή» πλημμέλημα.

    Απολογούμενος στην ανακρίτρια φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο κατά τη διάρκεια γεύματος που είχε προηγηθεί της τριπλής παράσυρσης. Επεσήμανε, δε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα και πως ο δρόμος στο σημείο που «έχασε» το αυτοκίνητο είναι «επικίνδυνος».

    Ανακρίτρια και εισαγγελέας, ομόφωνα, αποφάσισαν ότι θα πρέπει να κρατηθεί προσωρινά (αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Λάρισας), λαμβάνοντας υπ' όψιν και το ιστορικό του 46χρονου που κατά το παρελθόν είχε καταληφθεί άλλες πέντε φορές να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος, μεταξύ αυτών όταν το 2020 παρέσυρε και τραυμάτισε μία 77χρονη στην Καλαμαριά.

    Η έκτη φορά που συνελήφθη να οδηγεί έχοντας καταναλώσει αλκοόλ ήταν το πρωί της περασμένης Τετάρτης, 11 Σεπτεμβρίου, στην επαρχιακή οδό Περαίας-Πολυγύρου, όπου παρέσυρε την οικογένεια. Οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη μετά από το τροχαίο έδειξαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ παραπάνω από το επιτρεπτό όριο οδήγησης και συγκεκριμένα 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

    Την ίδια ώρα, και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από πηγές του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», οι δύο γονείς -37 ετών ο άντρας και 34 ετών η γυναίκα - εξακολουθούν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του συγκεκριμένου νοσηλευτικού ιδρύματος. Η κατάσταση του 37χρονου κρίνεται κρίσιμη, ενώ κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της 34χρονης, η οποία υπεβλήθη, το τελευταίο 24ωρο, σε επέμβαση διακοπής της εγκυμοσύνης της και αφαίρεσης του εμβρύου που κυοφορούσε στον πέμπτο μήνα.

    Η επέμεβαση κρίθηκε απαραίτητη από τους γιατρούς λόγω αρνητικών παλμών του εμβρύου. Το δύο ετών παιδί τους νοσηλεύεται σε απλή κλίνη στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου.

    Πηγή: cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο