Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 15:18

Λεία 65.000 ευρώ για σπείρα με δέκα διαρρήξεις στην Κόρινθο

Γράφτηκε από
Ad Slot

Για τη συμμετοχή τους στη σπείρα έχουν ήδη ταυτοποιηθεί τέσσερις Έλληνες ηλικίας από 23 έως 30 χρονών

Γερή μπάζα είχε κάνει η εγκληματική ομάδα που δρούσε στην Κόρινθο, αφού από τις επτά διαρρήξεις που είχε διαπράξει σε σπίτια της πόλης είχε αποκομίσει μετρητά, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας άνω των 65.000 ευρώ, ενώ εξιχνιάστηκαν και τρεις απόπειρες διάρρηξης.

Για τη συμμετοχή τους στη σπείρα, που η δράση της είχε ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2019, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης τέσσερις Έλληνες ηλικίας 23 ως 30 χρόνων, ενώ εμπλέκεται και άγνωστος αριθμός συνεργών τους για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν αν η σπείρα έχει «χτυπήσει» και άλλα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 10:38

Σχετικά Άρθρα

  • Κόρινθος: Σοκαριστικό ατύχημα για ηλικιωμένη - Γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μεταλλική βέργα
    Κόρινθος: Σοκαριστικό ατύχημα για ηλικιωμένη - Γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μεταλλική βέργα

    Ένα ακραίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στην Κόρινθο, όταν ηλικιωμένη γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μία μεταλλική βέργα.

    Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της στην Κόρινθο και έκανε δουλειές όταν γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι σε γλάστρα, μέσα στην οποία βρισκόταν η μεταλλική βέργα που στήριζε το φυτό.

    Κόρινθος: Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής

    Για το περιστατικό χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου.

    Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την γυναίκα στο νοσοκομείο Κορίνθου.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Κόρινθος: Γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονήσει στον Ισθμό - Την πρόλαβαν αστυνομικοί την ώρα που έγραφε σημείωμα
    Κόρινθος: Γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονήσει στον Ισθμό - Την πρόλαβαν αστυνομικοί την ώρα που έγραφε σημείωμα

    Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κόρινθο, όταν μία 48χρονη απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα του Ισθμού.

    Σύμφωνα με το korinthostv, η γυναίκα ζει μόνιμα στη Νεμέα και πήγε στον Ισθμό για να βάλει τέλος στη ζωή της.

    Για την απόπειρα αυτοκτονίας ενημερώθηκε το Α.Τ. Νεμέας από συγγενικό πρόσωπο της 48χρονης, το οποίο με τη σειρά του ειδοποίησε το Α.Τ. Κορίνθου.

    Κόρινθος: Αστυνομικοί απέτρεψαν την αυτοκτονία -Πρόλαβαν την 48χρονη την ώρα που έγραφε σημείωμα

    Αστυνομικοί έσπευσαν στον Ισθμό και εντόπισαν το αυτοκίνητο της γυναίκας κοντά στα ΚΤΕΛ. Πλησιάζοντας το όχημα, την είδαν καθισμένη στο πίσω κάθισμα, όπου έγραφε σημείωμα για την απόφασή της να βάλει τέλος στη ζωή της.

    Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια, οι άνδρες του Α.Τ. Κορίνθου κατάφεραν να τη μεταπείσουν, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο από το σπίτι της με 50.000 ευρώ!
    Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της

    Την καταγγελία γυναίκας σύμφωνα με την οποία άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την οικία της και "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο που περιείχε 50.000 ευρώ, ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές της Πάτρας.

    Σύμφωνα με το tempo24 το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αγυϊάς και οι αστυνομικοί φαίνεται ότι εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στην οικίας της καταγγέλλουσας.

    Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την Αστυνομία για την ταυτοποίηση των δραστών.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορίνθου ο Απόστολος Λύτρας - Πότε θα γίνει η δίκη του
    Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορίνθου ο Απόστολος Λύτρας - Πότε θα γίνει η δίκη του

    Στις φυλακές Κορίνθου μεταφέρθηκε πριν από ένα μήνα ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την παραβίαση των περιοριστικών όρων, που του είχαν επιβληθεί μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

    Σύμφωνα με το MEGA δύο είναι τα σενάρια για μεταγωγής του: είτε να έχει προκύψει κάποιο ζήτημα με συγκρατούμενούς του είτε να υπάρχει πληρότητα στις φυλακές.

    Η δίκη του Απόστολου Λύτρα θα γίνει εντός του Σεπτεμβρίου.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Πύργος: Διάρρηξη με μεγάλη λεία σε μετρητά και κοσμήματα
    Πύργος: Διάρρηξη με μεγάλη λεία σε μετρητά και κοσμήματα

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Θύμα διάρρηξης έπεσε ελεύθερος επαγγελματίας του Πύργου, τα ξημερώματα της Κυριακής. Το περιστατικό έχει σημάνει συναγερμό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, που διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το “χτύπημα έγινε σε κατοικία, στο κέντρο της πόλης και σε σημείο που υπάρχει κίνηση όλες τις ώρες.

    Και αυτό είναι που προξενεί εντύπωση καθώς οι δράστες πρέπει να ήταν καλά διαβασμένοι για να αψηφήσουν τις αυξημένες πιθανότητες να γίνουν αντιληπτοί.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr οι δράστες “χτύπησαν” λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα και ενώ ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και έφυγαν με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό και κάποια κοσμήματα.

    Φωτογραφία αρχείου: Freepik/Mikki Orso

  • Πυροβολισμοί στην Κόρινθο: Στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου ο 38χρονος - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη
    Πυροβολισμοί στην Κόρινθο: Στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου ο 38χρονος - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

    Στο νοσοκομείο της Κορίνθου με τραύμα από 9αρι πιστόλι μεταφέρθηκε ένας 38χρονος, μετά από άγρια συμπλοκή έξω από γνωστά κλαμπ στην Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστο λόγο στις 05:10 τα ξημερώματα της Κυριακής (1/9), ομάδα ατόμων ξεκίνησε να συμπλέκεται έξω από τα νυχτερινά καταστήματα. Γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με έναν από τους εμπλεκόμενους να βγάζει πιστόλι και να πυροβολεί κατά του 38χρονου, τραυματίζοντας τον στο αριστερό χέρι. Ακολούθησε πανικός με τον δράστη να απομακρύνεται από το σημείο πριν προσέλθουν οι αστυνομικοί.

    Στο νοσοκομείο ο 38χρονος στην Κόρινθο

    Ο τραυματίας παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ τα στελέχη της ασφάλειας Κορίνθου, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον δράστη του πυροβολισμού, εντός ορίων του αυτοφώρου.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Κόρινθος: Πυροβολισμοί και τραυματισμός 38χρονου τα ξημερώματα στα Καλάμια
    Κόρινθος: Πυροβολισμοί και τραυματισμός 38χρονου τα ξημερώματα στα Καλάμια

    Αγνωστοι διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους και βγήκαν πιστόλια

    Πυροβολισμοί έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής 1/9 στα Καλάμια της Κορίνθου.

    Σύμφωνα με το korinthosΤv, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από δύο επιχειρήσεις, όταν άγνωστοι διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους και στη συνέχεια, ο ένας εξ αυτών πυροβόλησε στο αριστερό χέρι τον 38χρονο ημεδαπό. Μετά την συμπλοκή ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

    Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

    Ο 38χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

    Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

    Πηγή: protothema.gr

  • Πάρος: Διάρρηξη σε μονοκατοικία με λεία 100.000 ευρώ - Έκλεψαν μετρητά, Rolex και κοσμήματα μεγάλης αξίας
    Πάρος: Διάρρηξη σε μονοκατοικία με λεία 100.000 ευρώ - Έκλεψαν μετρητά, Rolex και κοσμήματα μεγάλης αξίας

    «Χρυσή» ήταν η λεία του δράστη που «τρύπωσε» σε μονοκατοικία της Πάρου, αφού κατά την διαφυγή του πήρε μαζί του μετρητά, ρολόι και κοσμήματα που αγγίζουν τις 100.000 ευρώ .

    Ο «ποντικός» που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είχε και συνεργούς , μπήκε στη μονοκατοικία στην περιοχή της Νάουσας την περασμένη Πέμπτη (22/8).

    Αφού εντόπισε το χρηματοκιβώτιο κατάφερε να το ανοίξει και άρπαξε από μέσα 3.000 ευρώ μετρητά, ένα ρολόι Rolex αξίας 50.000 ευρώ , ένα ζευγάρι λευκόχρυσα σκουλαρίκια με διαμάντια αξίας 20.000 ευρώ, μια χρήση βέρα με διαμάντια αξίας περίπου 2.000 ευρώ και ένα λευκόχρυσο δαχτυλίδι με κίτρινο διαμάντι 6 καρατίων αξίας περίπου 23.000 ευρώ .

    Ο 40χρονος ένοικος από την Αλβανία, υπέβαλε μήνυση στο τμήμα της Πάρου.

    Εχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της διάρρηξης είναι σε εξέλιξη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο