Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 21:39

Ηγουμενίτσα: Πένθος για τον θάνατο του δίχρονου κοριτσιού μέσα στην κούνια

Γράφτηκε από
Ad Slot

Οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι είναι και οι δύο εκπαιδευτικοί, δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο άδικα έχασαν την μικρή τους κόρη

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς του άτυχου νηπίου οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η μικρή τους, μόλις δύο χρονών, στην προσπάθεια της να βγει έξω από την κούνια της πνίγηκε στα κάγκελα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περίγυρο της οικογένειας, η μητέρα, καθηγήτρια στο επάγγελμα, είχε προετοιμάσει τα πάντα το βράδυ της Κυριακής ώστε η μικρή Χρυσάνθη να απολαύσει άλλο ένα ξένοιαστο βραδινό ύπνο στη ζεστασιά και την ασφάλεια του σπιτιού της.

Κάποια στιγμή τα ξημερώματα, η μικρή ξύπνησε και χωρίς να γκρινιάξει προσπάθησε να βγει έξω από την κούνια της. Σε μια στιγμή έβαλε το κεφαλάκι της μέσα στα κάγκελα του κρεβατιού της και εγκλωβίστηκε στην προσπάθειά της να απεγκλωβιστεί.

Πνίγηκε χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

Λίγο μετά τις επτά το πρώι, οι γονείς της άτυχης μικρής πήγαν προς την κούνια και έμειναν έκπληκτοι από την εικόνα, χωρίς να χάσουν χρόνο απεγκλώβισαν την μικρούλα.

Έτρεξαν αμέσως στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του νηπίου.

Οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι είναι και οι δύο εκπαιδευτικοί, δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο άδικα έχασαν την μικρή τους κόρη και προσπαθούν να συγκρατήσουν τις δυνάμεις τους για να μεγαλώσουν το άλλο τους παιδί, μια κόρη πέντε ετών, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν ξέρει ακόμα κάτι για το χαμό της μικρής της αδερφής.

Το ζευγάρι μένει μόνιμα στην Ηγουμενίτσα και η 35χρονη μητέρα εργάζεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ ο σύζυγός της εργάζεται ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας ειδοποιήθηκε από τον εφημερεύοντα ιατρό του νοσοκομείου ότι τη Δευτέρα στις 7:30 το πρωί δύο γονείς μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις τους το παιδί τους, στο Κέντρο Υγείας.

Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ φως στις συνθήκες θανάτου της μικρής αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή στα Ιωάννινα.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 20:14

Σχετικά Άρθρα

  • Βόλος: Τραγωδία με νεκρό παιδί, μόλις 22 μηνών - Έπασχε από σπάνια νόσο
    Βόλος: Τραγωδία με νεκρό παιδί, μόλις 22 μηνών - Έπασχε από σπάνια νόσο

    Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο ενός παιδιού, μόλις 22 μηνών, στον Βόλο.

    Το παιδάκι που έπασχε από τη νόσο Krabbe νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στο Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά το Σάββατο (20/10), άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr.

    Νόσος Krabbe: Τι είναι

    Η νόσος Krabbe είναι μία σπάνια και συνήθως θανατηφόρος διαταραχή του νευρικού συστήματος. Είναι μία κληρονομική γενετική νόσος. Τα άτομα με νόσο Krabbe δεν είναι σε θέση να παράγουν επαρκείς ποσότητες μιας ουσίας που ονομάζεται GALC και είναι απαραίτητη για τη δημιουργία του στρώματος μυελίνης. Η μυελίνη είναι το υλικό που περιβάλλει και προστατεύει τα νευρικά κύτταρα. Χωρίς αυτή την προστασία, τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου θα πεθάνουν και τα νεύρα στον εγκέφαλο καθώς και σε άλλα μέρη του σώματος δεν θα λειτουργούν φυσιολογικά.

    Η νόσος Krabbe παρατηρείται κυρίως σε βρέφη (έναρξη έως την ηλικία των 6 μηνών), αλλά μπορεί να εμφανιστεί και αργότερα στη ζωή του ατόμου. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ίαση για τη νόσο Krabbe και τα περισσότερα βρέφη με την ασθένεια πεθαίνουν πριν την ηλικία των δύο ετών.

    Η νόσος Krabbe είναι μία γενετική κληρονομική διαταραχή. Προκαλείται από μία γενετική μεταλλαγή – μία μόνιμη αλλαγή στην αλληλουχία του DNA ενός συγκεκριμένου γονιδίου. Η μεταλλαγή επηρεάζει το σήμα που το γονίδιο αποστέλλει στα κύτταρα του σώματος.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Τρόμος για μοτοσικλετιστή στην Ηγουμενίτσα: Φίδι τυλίχθηκε εν κινήσει στο τιμόνι της μηχανής
    Τρόμος για μοτοσικλετιστή στην Ηγουμενίτσα: Φίδι τυλίχθηκε εν κινήσει στο τιμόνι της μηχανής

    Αντιμέτωπος με ένα τρομακτικό περιστατικό ήρθε μοτοσικλετιστής στην Ηγουμενίτσα, όταν επιστρέφοντας από τη δουλειά του με το δίκυκλο που οδηγούσε, διαπίστωσε πως στο τιμόνι είχε τυλιχθεί ένα φίδι.

    Ο οδηγός συνειδητοποίησε την παρουσία του ερπετού ενώ βρισκόταν εν κινήσει, αφού ένιωσε ένα ξαφνικό σκούντημα στο χέρι του. Τότε είδε ένα φίδι τυλιγμένο στο τιμόνι, το κεφάλι του οποίου ακουμπούσε το χέρι.

    Ο δικυκλιστής σταμάτησε τη μηχανή του στο πλάι του δρόμου και απομακρύνθηκε.

    Έπειτα κάλεσε δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν να εντοπίσουν το ερπετό, που κρύφτηκε στη μηχανή και να το απομακρύνουν, όπως μετέδωσε το thespro.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Νεκροψία και νεκροτομή για τον θάνατο του αγοριού στην Ιερισσό
    Νεκροψία και νεκροτομή για τον θάνατο του αγοριού στην Ιερισσό

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Ιερισσού, στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, από τον θάνατο 7χρονου αγοριού.

    Το σοκαριστικό περιστατικό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (17/08/2024) στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην Ιερισσό, με το παιδί να καταρρέει μπροστά στα μάτια των γονιών του, ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα στο σημείο.

    Οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες κάνοντας ΚΑΡΠΑ στο άτυχο παιδάκι, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα.

    Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Ιερισσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το παιδί είχε αμυγδαλίτιδα και υπάρχουν ενδείξεις πως του γύρισε σε οξεία περικαρδίτιδα

    Πηγή: cnn.gr

  • Τραγωδία στην Χαλκιδική: 8χρονο παιδί κατέρρευσε μπροστά στους γονείς του – Σε τι οφείλεται ο θάνατός του
    Τραγωδία στην Χαλκιδική: 8χρονο παιδί κατέρρευσε μπροστά στους γονείς του – Σε τι οφείλεται ο θάνατός του

    Το παιδί υπέφερε από αμυγδαλίτιδα και υπάρχουν ενδείξεις πως εξαιτίας αυτού υπέστη οξεία περικαρδίτιδα

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία Ιερισσού στην Χαλκιδική μετά τον θάνατο του 8χρονου παιδιού που κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γονιών του, το βράδυ του Σαββάτου.

    Παρά την άμεση άφιξη του ΕΚΑΒ και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, το παιδί δυστυχώς δεν τα κατάφερε, σκορπίζοντας την θλίψη στην τοπική κοινωνία. Πρόκειται μάλιστα για οικογένεια που διαθέτει εξοχικό στην Ιερισσό και επισκέπτεται την περιοχή τα καλοκαίρια.

    Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος αναφέρει στο Thesstoday.gr ότι «Πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι. Ένας μικρός φίλος από ένα έκτακτο γεγονός η αιτία του οποίου θα φανεί μέσα από τη νεκροψία – νεκροτομή, μάς άφησε τελείως ξαφνικά και η είδηση πραγματικά έχει διαδοθεί σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία. Όλοι είναι συγκλονισμένοι παρακολουθώντας πώς μπορεί να διακοπεί τόσο απότομα η ζωή ενός μικρού παιδιού. Επειδή έχουμε φροντίσει να υπάρχει άμεση ανταπόκριση από ΕΚΑΒ, ήρθε αρκετά γρήγορα το ασθενοφόρο με τους διασώστες έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού και φυσικά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πολυγύρου. Από εκεί και πέρα δυστυχώς η επόμενη πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι το παιδί κατέληξε».

    Πηγή: protothema.gr

  • Ηγουμενίτσα: 60χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μαχαίρι καρφωμένο στο αυτί
    Ηγουμενίτσα: 60χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μαχαίρι καρφωμένο στο αυτί

    Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, όταν ένας 60χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στον κήπο του σπιτιού του, και μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro, ο άνδρας έπεσε και ένα μαχαίρι που κρατούσε καρφώθηκε στο αυτί του, προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ταξί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) της Ηγουμενίτσας, έχοντας ακόμα το μαχαίρι καρφωμένο στο αυτί του. Αμέσως μετά, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή.

    Ηγουμενίτσα: Τρία περιπολικά άνοιγαν δρόμο στο ασθενοφόρο

    Κατά τη μεταφορά του από την Ηγουμενίτσα προς το νοσοκομείο, τρία οχήματα της αστυνομίας συνόδευαν το ασθενοφόρο, ανοίγοντας δρόμο στο κέντρο της πόλης.

    Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα ερευνώνται, ενώ οι ιατροί του Νοσοκομείου Φιλιατών κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σταθεροποίηση της κατάστασής του.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Θεσσαλονίκη: Νεκρό κορίτσι 2,5 ετών - Νοσηλευόταν με παρβοϊό
    Θεσσαλονίκη: Νεκρό κορίτσι 2,5 ετών - Νοσηλευόταν με παρβοϊό

    Κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών έφυγε από τη ζωή στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», με τις πληροφορίες να ανφέρουν ότι είχε νοσήσει από παρβοϊό, ο οποίος του προκάλεσε μυοκαρδίτιδα.

    Σύμφωνα με το thestival.gr, το παιδί είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, καθώς αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας. Έτσι παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

    Το παιδί νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” της Θεσσαλονίκης και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο “Ιπποκράτειο“, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες και συγκεκριμένα έως και χθες, Σάββατο, οπότε και καταγράφηκε ο θάνατός του.

    Παρβοϊός: Τα συμπτώματα που «προδίδουν» τον ιό - Τι να προσέχουν οι γονείς

    Το πιο διαδεδομένο σύμπτωμα που σχετίζεται με τη μόλυνση από τον παρβοϊό είναι το κόκκινο εξάνθημα στο πρόσωπο.

    «Στην αρχή πολλές μαμάδες το παρεξήγησαν, ότι είναι αλλεργία, γιατί είναι ένα απλό κοκκίνισμα στα μάγουλα, δεν έχει τίποτα άλλο το παιδί» αναφέρουν οι ειδικοί. Τα πιο κοινά συμπτώματα, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι ο πυρετός, ο πονοκέφαλος, ο βήχας, ο πονόλαιμος, η εμφάνιση εξανθημάτων και ο πόνος στις αρθρώσεις.

    Τα ανησυχητικά σημάδια

    «Αν ο γονιός παρατηρήσει ότι το παιδί του δεν είναι καλά, είναι νωθρό, έχει πρήξιμο στις αρθρώσεις, έχει προβλήματα κινητικότητας, δυσκολία στην αναπνοή και γενικά είναι αρκετά επηρεασμένη η κλινική του κατάσταση, θα πρέπει να μιλήσουν άμεσα με το γιατρό τους», λένε οι παιδίατροι. Παράλληλα κρούουν τον κώδωνα κίνδυνου στους γονείς και ιδιαιτέρα εκείνους με παιδιά σε νηπιακή ηλικία καθώς είναι πιο εύκολη η εξάπλωση. «Συνήθως οι ενήλικες την περνάνε όπως είναι μια γριπώδης συνδρομή, βεβαίως αυτό που θα πρέπει να προσέχουν είναι σε περίπτωση που υπάρχει υποκείμενο νόσημα».

    Πηγή: ethnos.gr

  • Νεκρός 48χρονος στην παραλία του Δρεπάνου Ηγουμενίτσας -Ήταν τρόφιμος δομής ψυχικής υγείας
    Νεκρός 48χρονος στην παραλία του Δρεπάνου Ηγουμενίτσας -Ήταν τρόφιμος δομής ψυχικής υγείας

    Σήμερα το απόγευμα, λίγο πριν τις 6, σημειώθηκε ένα τραγικό περιστατικό στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας, όταν ένας 48χρονος τρόφιμος δομής ψυχικής υγείας των Ιωαννίνων έχασε τη ζωή του, πιθανόν από πνιγμό, σύμφωνα με το thespro.

    Ο άνδρας βρισκόταν στην περιοχή στο πλαίσιο εκδρομής που διοργανώθηκε από τη δομή για μπάνιο.

    Κατά τη διάρκεια της κολύμβησης έχασε τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε από τη θάλασσα από τον ναυαγοσώστη της περιοχής, ο οποίος κατάφερε να τον επαναφέρει προσωρινά στη ζωή.

    Παρά τις προσπάθειες του ναυαγοσώστη και την άμεση μεταφορά του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) Ηγουμενίτσας, ο 48χρονος δυστυχώς κατέληξε λίγο αργότερα.

    Προανάκριση διενεργεί το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Ηράκλειο: Συγκλονισμένη η κοινωνία της Άρβης για τον πνιγμό του 7χρονου - «Ήταν άγγελος»
    Ηράκλειο: Συγκλονισμένη η κοινωνία της Άρβης για τον πνιγμό του 7χρονου - «Ήταν άγγελος»

    H μητέρα του πριν από λίγους μήνες γέννησε το δεύτερο παιδί της οικογένειας και την ώρα που συνέβη το κακό ήταν στο σπίτι με το μωρό

    Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο μικρό παραθαλάσσιο χωριό Άρβη της Κρήτης όταν έγινε γνωστό ότι ο 7χρονος Νικόλας έχασε τη ζωή του, όταν διέφυγε της προσοχής της μητέρας του για να κολυμπήσει σε παραλία της περιοχής, παρόλο που εκείνη του το είχε απαγορεύσει πολλάκις. Το παιδί πήγε κρυφά στη θάλασσα μαζί με έναν φίλο του και λίγα λεπτά αργότερα παρασύρθηκε από τα κύματα με αποτέλεσμα να πνιγεί και να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από το νερό.

    Λουόμενοι που εντόπισαν το παιδί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ αναφέροντας ότι βρέθηκε μπρούμυτα στο νερό, ενώ παράλληλα κάτοικοι έδωσαν σκληρή μάχη να το επαναφέρουν με τη συνδρομή γιατρού και απινιδωτή. Το παιδί φάνηκε να έχει ελαφρύ σφυγμό, αλλά ήταν πλέον αργά. Μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας στο Ηράκλειο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Σύμφωνα με το flashnews.gr η μητέρα του πριν από λίγους μήνες γέννησε το δεύτερο παιδί της οικογένειας και την ώρα που συνέβη το κακό ήταν στο σπίτι με το μωρό, ενώ ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά του. Οι γονείς βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και έδωσαν κατάθεση για το πώς συνέβη το περιστατικό.

    «Ήταν και είναι ένας άγγελος», λέει δακρυσμένος ο δάσκαλός του

    Συγκλονισμένος είναι και ο δάσκαλος του μικρού Νικόλα ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί δεν θα βρίσκεται στο σχολείο την ερχόμενη Δευτέρα. «Ένα παιδί τέλειο ήταν. Λέω πως επειδή θα γινόταν νωρίς άγγελος, γιατί ήταν και άγγελος τα επτά χρόνια που κάθισε στη γη», είπε χαρακτηριστικά στο neakriti.gr. Ο κ. Κουτεντάκης κάνει λόγο για ένα πολύ καλό παιδί, το οποίο διέμενε με την οικογένεια του, 40 περίπου μέτρα από το σημείο της τραγωδίας.

    «Το παιδί αγαπούσε πολύ τη θάλασσα»

    Τη θλίψη του εξέφρασε και ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο και περιέγραψε την αγάπη του Νικόλα για τη θάλασσα. «Το έψαχναν οι γονείς, έφυγε από το σπίτι χωρίς να το καταλάβουν. Το παιδί αυτό αγαπούσε πολύ τη θάλασσα, πήγαινε τακτικά στη θάλασσα. Σήμερα βρέθηκε μόνο του κι όταν το ανακάλυψαν ήταν πλέον αργά», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Βιάννου.

    «Το πήρε το ρεύμα»

    Αυτόπτης μάρτυρας είδε το παιδί να επιπλέει στο νερό και αμέσως σήμανε συναγερμός. «Δεν φυσούσε, αλλά είχε βουβό κύμα η θάλασσα είναι πολύ επικίνδυνη, γιατί κάνει ρεύματα. Το πήρε το ρεύμα από εκεί και το έφερε μέσα στο λιμάνι, αλλά σε κατάσταση που είχε χάσει τις αισθήσεις του. Είχε ένα ελαφρό παλμό, αλλά αναπνοή δεν υπήρχε» ανέφερε στο MEGA και συνέχισε: «Μισή ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζανε πρώτες βοήθειες. Κατέβηκε το ασθενοφόρο, ήρθε και μια γιατρός που αυτή είδε ότι υπάρχει παλμός. Εκεί στην παραλία δεν υπήρχε κάποιος να το δει το παιδί».

    Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

    Η μητέρα του άτυχου παιδιού πριν από λίγους μήνες γέννησε το δεύτερο παιδί της οικογένειας και την ώρα που συνέβη το κακό ήταν στο σπίτι με το μωρό, ενώ ο πατέρας βρισκόταν στο μεροκάματο. Όταν έμαθε τα τραγικά νέα ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

    «Ο,τι και να πούμε είναι λίγο. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», είπε στο Cretalive.gr ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Άρβης, Γιάννης Καρπαθάκης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσε στο σημείο που εντοπίστηκε το άτυχο σώμα του μικρού παιδιού. «Σε μία τέτοια τραγωδία πρέπει να είμαστε σιωπηλοί. Μπροστά στο πένθος να μην είμαστε επικριτικοί», πρόσθεσε με νόημα ο κ.Καρπαθάκης τονίζοντας πως οι γονείς του Νικόλα είναι εξαίρετοι άνθρωποι, που εργάζονται όλη μέρα για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα παιδιά τους», είπε.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο