Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 22:50

Η Αλίκη Κατσαβού μιλά για την απώλεια του Κώστα Βουτσά: «Έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε»

Γράφτηκε από
Ad Slot

Η τελευταία σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού μιλά για τους δύσκολους πρώτους μήνες μετά το θάνατο του

Απόψε τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τη χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού. Η τελευταία σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού μιλά για τους δύσκολους πρώτους μήνες μετά το θάνατο του, για το πώς βιώνει το πένθος της με το παιδί της και μας μιλά και για τη γνωριμία τους.

Συγκινείται όταν αναφέρεται στη στιγμή που ο Κώστας Βουτσάς της ζήτησε να γίνει μητέρα του παιδιού του και απαντά σε όλα όσα ακούγονται για τα κληρονομικά και τη σχέση της με τις κόρες του.
Στην εκπομπή φιλοξενείται και η Ματίνα Νικολάου που μιλά για τη ζωή της, για τον δύσκολο χωρισμό της και τις δυσκολίες να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί. Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως η νέα της σχέση έχει φέρει αέρα ζωντάνιας στη ζωή της.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 20:35

Σχετικά Άρθρα

  • Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά: Η Φίνος Φιλμ τιμά τη μνήμη του με ένα best of βίντεο
    Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά: Η Φίνος Φιλμ τιμά τη μνήμη του με ένα best of βίντεο

    Σαν σήμερα, πριν τέσσερα χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή ο Κώστας Βουτσάς.

    Ο σπουδαίος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, απεβίωσε το 2020 σε ηλικία 88 ετών, παρά τη μάχη που έδινε σε ΜΕΘ, εξαιτίας καρδιοαναπνευστικής ανεπάρκειας και λοίμωξης του αναπνευστικού.

    Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του, η Φίνος Φιλμ με την οποία συνεργάστηκε για δεκαετίες, δημιούργησε ένα βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές του.

    Το βίντεο και η ανάρτηση της Φίνος Φιλμς

    Η εταιρεία διαθέτει λογαριασμό στο Instagram και μαζί με το βίντεο ανάρτησε και ένα κείμενο για την απώλεια του σπουδαίου κωμικού.

    Ο Κώστας Βουτσάς έβαλε τη σφραγίδα του σε κωμωδίες, οι οποίες απέκτησαν διαχρονική αξία και προβάλλονται αδιάλειπτα από την μικρή οθόνη. Η Φίνος Φιλμ αποτέλεσε για αυτόν το πολυτιμότερο κεφάλαιο της καριέρας του, αφού γύρισε μαζί της 30 ταινίες – τις περισσότερες που γύρισε ηθοποιός σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Από την πρώτη του ταινία με τον Φίνο, «Η Κυρά μας η Μαμή» (1958), ο Κώστας είχε το χάρισμα να ερμηνεύει αβίαστα, πληθωρικά και αληθινά. Η περίοδος της καθιέρωσης και της αναγνώρισης ήρθε την δεκαετία του ΄60 όταν θα πρωταγωνιστήσει σε θρυλικές κωμωδίες, με τις ατάκες του να αφήνουν εποχή: «Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;», «Κααατίνα σαλααμάκι» και τόσες άλλες. Οι καρπαζιές που έριχνε στον Τζανετάκο και στον Τζεβελέκο δημιουργούν… «σχολή καρπαζιάς», ενώ η σκηνή που τραγουδάει το περίφημο «Φσστ μποινγκ» στο μιούζικαλ «Κάτι να Καίει» προκαλεί πανζουρλισμό στις αίθουσες.

    Υποδύεται διάφορους τύπους ρόλων με την ίδια ερμηνευτική ικανότητα και γίνεται ένας από τους μεγάλους σταρ του Δαλιανίδη και της Φίνος Φιλμ. Μερικοί από τους ρόλους που μένουν αξέχαστοι είναι ο μικροαστός φουκαράς στο «Ανθρωπάκι», ο Κωνσταντινοπολίτης μαμάκιας στη «Νύχτα Γάμου», ο τεμπέλης γιος στη «Χαρτοπαίχτρα», ο λαϊκός ποδοσφαιριστής στο «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», ο μικροαπατεώνας στον «Γόη», ο Άραβας γιαλαντζί στον «Ξυπόλητο Πρίγκηψ», και φυσικά ο γιός Ράμογλου με το κότερο στο «Κορίτσια για Φίλημα».

    Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τη μέρα που έφυγε μακριά μας και τον θυμόμαστε με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα από την διαδρομή του στην FF».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Κώστας Βουτσάς: Τρία χρόνια από τον θάνατό του – Η συγκινητική ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού
    Κώστας Βουτσάς: Τρία χρόνια από τον θάνατό του – Η συγκινητική ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού

    «Χθες άνοιξα την ντουλάπα σου κι έκλαψα λίγο»

    Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη το πανελλήνιο.

    Στις 7 Φεβρουαρίου, ο ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας, με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού. Άφησε την τελευταία του πνοή, ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου, σε ηλικία 88 ετών.

    Ο σπουδαίος ηθοποιός άφησε πίσω του την αγαπημένη του, Αλίκη Κατσαβού και τον γιο του, Φοίβο. Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

    «Κώστα, πέρασαν κιόλας τρία χρόνια! Όλο αυτό τον καιρό περπατήσαμε χεροπιασμένοι με το Φοίβο, ανάμεσα σε λογιών – λογιών χαλάσματα, μα μείναμε χαμογελαστοί και αντέξαμε. Αύριο θα είναι η επέτειος του γάμου μας και το Google photos θα μου θυμίσει εκείνες τις μέρες τις γελαστές που είχα τον γιο σου στην κοιλιά μου. Μα χθες άνοιξα την ντουλάπα σου κι έκλαψα λίγο» γράφει αρχικά.

    «Σε έχω πάντα στην κουΐντα μαζί μου. «Να βγαίνεις στη σκηνή – έλεγες – σαν κάποιος να σου έχει δώσει κλωτσιά». Έφτιαξα και ένα βίντεο για σένα που θα παίξει στο χειροκρότημα στη σημερινή παράσταση. Για μένα το έφτιαξα! Να θυμηθώ πώς είναι να πατώ το σανίδι μαζί σου! Για να συντηρώ μέσα μου την ελπίδα ότι οι τζίτζικες που κάνουν την καρδιά να τραγουδάει, θα είναι ακόμα χρήσιμοι στο αύριο που ξημερώνει!» συνέχισε στην ανάρτησή της.

    Δείτε τη δημοσίευση…

    Πηγή: in.gr

  • Kώστας Βουτσάς: Σαν σήμερα θα είχε τα γενέθλιά του - Οι συγκινητικές «ευχές» της κόρης του Θεοδώρας
    Kώστας Βουτσάς: Σαν σήμερα θα είχε τα γενέθλιά του - Οι συγκινητικές «ευχές» της κόρης του Θεοδώρας

    Ο αξέχαστος ηθοποιός είχε γεννηθεί στις 31 Δεκεμβρίου 1931, στον Βύρωνα Αττικής

    Σαν σήμερα 31 Δεκεμβρίου ο αξέχαστος Κώστας Βουτσάς θα είχε τα γενέθλιά του, και η κόρη του, Θεοδώρα θέλησε να μοιραστεί συγκινημένη τις σκέψεις της στο Instagram για την απουσία του «καλύτερου πατέρα» της.

    Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: «Zήσαμε έναν Έρωτα Βαθύ, Μεγάλο... για 42 χρόνια... Τέτοια ώρα θα σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω Χρόνια Πολλά Μπαμπά! Να τα εκατοστίσεις! Και θα με διόρθωνες... Να τα Χιλιάσω!!! Και 31.12 θα ερχόμουν με τον Νίκο και την #ΗλεκτραΚωνσταντινα να σου φέρουμε την τούρτα σου, να σβήσεις τα κεράκια, να κάνεις ευχή... Τώρα θα ανάψω άλλο κερί... στη μνήμη σου. Και θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ευχαριστώ που το αίμα σου, η δύναμη σου, κυλάει μέσα μου και με βοηθάει να αντιμετωπίσω το πένθος, την απώλεια, τη θλίψη... Θα πω ευχαριστώ που με έμαθες να σηκώνομαι, ευχαριστώ που με βοήθησες να ανακαλύψω τον καλλιτέχνη μέσα μου, να αγαπήσω τον εαυτό μου, να αισθάνομαι τυχερή που είμαι γυναίκα... Σ´ ευχαριστώ γατί με έπεισες ότι είμαι ικανή να κάνω ό,τι θέλω στη ζωή μου. Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί υπήρξες ο καλύτερος πατέρας για μένα...».
    Και συνέχισε με στίχους του Νίκου Εγγονόπουλου: «Η μόνη μου γαλήνη είναι ότι αυτό το δικαίωμα να σ’ αγαπώ μέχρι τα τρίσβαθα της ψυχής, δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει και να μου το αφαιρέσει κανείς. Σ’ αγαπώ. Κι είμαι κοντά σου, είμαι κοντά σου, είμαι πολύ κοντά σου, σου λέω, πάντα, παντού, αλλά τι κρίμα που δεν σ’ αγγίζω, που δεν σε βλέπω...».

    Πηγή: Protothema.gr
  • Αλίκη Κατσαβού: Ο Κώστας είχε μοιράσει την περιουσία του πριν με συναντήσε
    Αλίκη Κατσαβού: Ο Κώστας είχε μοιράσει την περιουσία του πριν με συναντήσε

    Η απάντησή της σε όλους εκείνους που λένε πως είναι δυασαρεστημένη

    Το τελευταίο διάστημα πολλά είναι εκείνα που έχουν ακουστεί και γραφτεί για την περιουσία του Κώστα Βουτσά. Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού Αλίκη Κατσαβού έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

    «Προφανώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα, ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

    Πηγή: Protothema.gr
  • Φοίβος Βουτσάς: «Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα» - Ο 4χρονος γιος του αξέχαστου ηθοποιού ξαναλέει τη θρυλική ατάκα
    σε Viral
    Φοίβος Βουτσάς: «Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα» - Ο 4χρονος γιος του αξέχαστου ηθοποιού ξαναλέει τη θρυλική ατάκα

    Η συγκινητική ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού

    Με ένα βίντεο που κοινοποίησε στο instagram η Αλίκη Κατσαβού, φαίνεται να θέλει να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του αξέχαστου Κώστα Βουτσά, και μέσα από τα παιχνίδια του γιου τους.

    Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο όπου ο 4χρονος Φοίβος Βουτσάς παίζοντας με τα νερά, λέει τη θρυλική ατάκα του διάσημου μπαμπά του: «Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα» που ως Ανδρέας Ράμογλου, έλεγε στην ταινία «Κορίτσια για φίλημα».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κώστας & Φοίβος Βουτσάς: Τρυφερές στιγμές 4 χρόνων σε 10 λεπτά - Το συγκινητικό βίντεο της Αλίκης Κατσαβού
    Κώστας & Φοίβος Βουτσάς: Τρυφερές στιγμές 4 χρόνων σε 10 λεπτά - Το συγκινητικό βίντεο της Αλίκης Κατσαβού

    Η σύζυγος του μεγάλου κωμικού ηθοποιού ταξιδεύει στις αναμνήσεις της μέσω instagram

    Δεκαεφτά μέρες μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η τελευταία του σύζυγος Αλίκη Κατσαβού και μητέρα του σχεδόν 4χρονου γιου τους Φοίβου, δεν μπορεί να ξεπεράσει την απουσία του. Με ένα συγκινητικό βίντεο που κοινοποίησε στο instagram, διάρκειας 10 λεπτών, ανατρέχει στις ευτυχισμένες στιγμές πατέρα και γιου που κατέγραψε από τον Ιούλιο του 2016, όταν ο Φοίβος ήρθε στη ζωή τους.


    Πηγή: Protothema.gr

  • Θεοδώρα Βουτσά: «Πάντα μετά από μεγάλο πόνο έρχεται μεγάλη χαρά»
    Θεοδώρα Βουτσά: «Πάντα μετά από μεγάλο πόνο έρχεται μεγάλη χαρά»

    Η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά προσπαθεί να ξεπεράσει τη μεγάλη απώλεια

    Ο θάνατος του Κώστα Βουτσά βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα. Ο πόνος όμως της οικογένειας του αείμνηστου ηθοποιού παραμένει πολύ μεγάλος. Η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά που βρέθηκε στην Αθήνα, από την Ολλανδία όπου ζει με την οικογένειά της, στέλνει μέσα από τα social media, μηνύματα αγάπης για τον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

    Αυτήν τη φορά, η Θεοδώρα δημοσίευσε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την κόρη της Ηλέκτρα Κωνσταντίνα, λίγο μετά τη γέννησή της. «Η πρώτη φωτογραφία της Ηλέκτρας Κωνσταντίνας να θυμίσει ότι πάντα μετά από μεγάλο πόνο έρχεται μεγάλη χαρά… 13.01.2018». Η κόρη της ηθοποιού, που είναι 2 χρόνων, γεμίζει χαρά και αισιοδοξία τη Θεοδώρα Βουτσά σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

    Δείτε την ανάρτησή της:

    theodoravoutsa_89268729_535737867069908_6919377195308985375_n

    Πηγή: Protothema.gr

  • Κώστας Βουτσάς: Η οικογένειά του δεν δέχεται τη δημοσία δαπάνη κηδεία του
    Κώστας Βουτσάς: Η οικογένειά του δεν δέχεται τη δημοσία δαπάνη κηδεία του

    «Θα θέλαμε να δοθούν τα χρήματα σε κάποιους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Έτσι θα έκανε ο πατέρας μας» αναφέρει σε δήλωση της η κόρη του

    Ένα μακροσκελές κείμενο ανέβασε πριν από λίγη ώρα η Θεοδώρα Βουτσά στον λογαριασμό της στο Facebook. H ίδια ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην κηδεία του πατέρα της και όλους αυτούς που στήριξαν την οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Mάλιστα ανακοίνωσε πως η οικογένεια επιθυμούσε η κηδεία να μην είναι δημόσια δαπάνη και καλύτερα το ποσό να δοθεί σε κάποιους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

    Διαβάστε την ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά
    «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την συμμετοχή σας στο πένθος μας.
    Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη που λαμβάνουμε από όλους για τον μπαμπά, για τον Κώστα, τον Κωστή.
    Σας ευχαριστούμε πολύ! Ευχαριστούμε τους φίλους, τους συνεργάτες, τους θαυμαστές που ήρθαν στην κηδεία, εκείνους που έστειλαν στεφάνια, που έστειλαν μηνύματα, που ήταν εκεί για τον μπαμπά με όποιο τρόπο μπορούσαν.

    Λάβαμε τόσα μηνύματα από όλα τα σημεία της γης όπου υπάρχουν Έλληνες.
    Αισθανθήκαμε την αγάπη όλων! Θα θέλαμε επίσης, με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αθηναίων. Ήταν όλοι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή.

    Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο προσωπικά και τον Δήμο για την προσφορά του τάφου και μνήματος προς τιμήν του μπαμπά και της προσφοράς του. Που να το φανταστεί η μητέρα του, στο υπόγειο στην πλατεία Δικαστηρίων στη Θεσσαλονίκη, όταν στην Κατοχή πούλαγαν τσιγάρα και γυαλικά από πάγκο για να ζήσουν, ότι ο γιος της θα λάμβανε τέτοια αγάπη και τιμή. Το δεχόμαστε με μεγάλη περηφάνια για τον πατέρα μας.

    Ευχαριστούμε θερμά την Υπουργό Πολιτισμού και Υπουργό Εσωτερικών, και των υπαλλήλων του κάθε υπουργείου για την στήριξη.
    Είμαστε πολύ περήφανες για τον πατέρα μας που προσφέρθηκε για εκείνον η Δημοσία Δαπάνη.
    Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που του κάνετε.
    Η οικογένεια όμως του Κώστα Βουτσά, αποφασίσαμε να μην δεχτούμε το ποσό της Δημοσίας Δαπάνης.

    Θα θέλαμε να δοθεί σε κάποιον ή κάποιους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
    Έτσι θα έκανε ο πατέρας μας.
    Ο πατέρας μας φρόντισε για μας, ακομα μια φορά- μέσα απο τον Διόνυσο, τον εισπρακτικό φορέα των ηθοποιών.

    Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε δημόσια το γραφείο τελετών Σκλια και προσωπικά τον ιδιοκτήτη των γραφείων Πάνο Σκλια για την υπέροχη διεκπεραίωση της τελετής. Ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, μας στήριξε και μας βοήθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρέχοντας ότι χρειαζόμασταν για να χαιρετήσουμε με τον τρόπο που θέλαμε τον Κώστα Βουτσά. Ευχαριστούμε τον κ. Γεωργουσόπουλο, τον Δήμαρχο Αθηνών κ. Μπακογιάννη, τον ΓΓ του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα, τον Αρχηγό της αγαπημένης του ΑΕΚ κ.Μελισσανιδη, τον Πρόεδρο του Διονυσου κ. Γαλανό, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κ. Λιγνάδη, την κα. Μιμή Ντενίση για τους υπέροχους επικήδειους λόγους τους, τα τελευταία υπέροχα λόγια που άκουσε ο μπαμπάς. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη.

    Είμαστε περήφανες για τα λόγια της αδερφής μας Νίκκο. Πιστεύουμε ότι είπε με τον καλύτερο τρόπο ότι θα ήθελε να ακούσει και να πει ο μπαμπάς.
    Ευχαριστούμε τον Λάκη Λαζόπουλο που μας βοήθησε να τον αποχαιρετήσουμε με τον δικό μας τρόπο, στο ΘΕΑΤΡΟ, γελώντας.
    Σε όλους που τον ευχαρίστησαν για το γέλιο που τους πρόσφερε,
    Σε όλους που του ευχήθηκαν καλό ταξίδι,
    Σε όλους εσάς που αγκαλιάσετε την οικογένεια του σαν να ηταν δικη σας και μας στηρίξατε Σ αυτή τη δύσκολη στιγμή,
    Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.
    Με εκτίμηση, Η οικογένεια του Κωστή».



    Πηγή: Protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch