Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 07:52

Αποπλάνηση μαθητριών σε Ηλιούπολη-Ερέτρια: Προφυλακίστηκαν ως επικίνδυνοι οι δύο εκπαιδευτικοί

Γράφτηκε από
Ad Slot

Ο καθηγητής από την Ηλιούπολη παραδέχθηκε ότι ήρθε σε στενή επαφή με τη μαθήτριά του και δήλωσε μετανιωμένος - Για δύο ώρες κατέθετε ο καθηγητής από την Ερέτρια

Δύο υποθέσεις αποπλάνησης ανηλίκων μαθητριών από τους καθηγητές τους που αποκαλύφθηκαν με ελάχιστη χρονική διαφορά μεταξύ τους, με πολλές ομοιότητες, αλλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Οι δύο καθηγητές από την Ηλιούπολη και την Ερέτρια απολογήθηκαν στις ανακριτικές αρχές την Πέμπτη. Ο 44χρονος καθηγητής από την Ηλιούπολη εμφανίστηκε μετανιωμένος και παραδέχθηκε ότι ήρθε σε στενή επαφή με τη 14χρονη μαθήτριά του τουλάχιστον μία φορά.

Στην απολογία του στον ανακριτή, που κράτησε 3 ώρες, ο καθηγητής δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του, ενώ ισχυρίστηκε πως με τη μαθήτρια ήρθε μια φορά σε στενή επαφή, τον Φεβρουάριο του 2020. Παράλληλα, ανέφερε πως τη βοηθούσε με τα μαθήματά της.
Ο ανακριτής έκρινε ότι ο 44χρονος είναι επικίνδυνο να κυκλοφορεί ελεύθερος και διέταξε την κράτησή του, έως και τη διεξαγωγή της δίκης του.

dikastiria_dolofonos_3
dikastiria_dolofonos_1
dikastiria_dolofonos_2


Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης στην Ηλιούπολη

Το κουβάρι της υπόθεσης στην Ηλιούπολη άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα της 14χρονης είδε μαζί τον 44χρονο και την κόρη της.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσεκτικά έχουν εντοπίσει στο κινητό της 14χρονης αλλοδαπής μαθήτριας φωτογραφίες του 44χρονου καθηγητή ενώ παράλληλα προσπαθούν να εξακριβώσουν είχε συνάψει σχέση και με άλλες ανήλικες.

Το στοιχείο που πυροδότησε τα σενάρια περί σχέσεων και με άλλα κορίτσια ήταν οι μαρτυρίες που ήθελαν τον καθηγητή να πείραζε λεκτικά τις μαθήτριές του και ορισμένες φορές να άγγιζε τα όρια της χυδαιότητας με αστεία του.

Η προσέγγιση
Ο καθηγητής, που ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να προσέγγισε την 14χρονη πριν από περίπου ένα χρόνο και ύστερα από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι δυο τους έβγαιναν συχνά ραντεβού, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της ανήλικης τίποτα.

Ο 44χρονος, που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, είχε πάει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

Προφυλακίστηκε κι ο δάσκαλος από την Ερέτρια

Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προφυλακίστηκε ο 51χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου της Ερέτριας, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (06-07-2020) στην Ερέτρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας.

Συνελήφθη για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην τρίτη γυμνασίου σε σχολείο της Ερέτριας. Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό. Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ακολούθως στον Ανακριτή Χαλκίδας όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί.

Στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης ο 51χρονος μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς στα Δικαστήρια Χαλκίδας υπό άκρα μυστικότητα και από άλλη είσοδο. Με συνήγορο τον Δημήτρη Ανδρέου, -ο οποίος δεν έκανε καμία δήλωση και απέφυγε τους δημοσιογράφους φεύγοντας από την πίσω πόρτα-, απολογήθηκε αρχικά στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια στον Ανακριτή Χαλκίδας, οι οποίοι στις 15:30 το μεσημέρι αποφάσισαν την προφυλάκιση του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα οδηγηθεί στις Φυλακές Γρεβενών.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 09:14

Σχετικά Άρθρα

  • Σε σοβαρή κατάσταση η μαθήτρια με μηνιγγίτιδα στην Πάτρα - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
    Σε σοβαρή κατάσταση η μαθήτρια με μηνιγγίτιδα στην Πάτρα - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

    Βρίσκεται σε εξέλιξη η ανίχνευση των επαφών της - Λιποθύμησε στην τάξη

    Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε ΜΕΘ η μαθήτρια από το σχολικό συγκρότημα της περιοχής Αγίας Σοφίας στην Πάτρα, καθώς έπειτα από εξετάσεις, που της έγιναν διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από μηνιγγιτιδόκοκκο.
    Η μαθήτρια λιποθύμησε χθες, ενώ βρισκόταν στο σχολείο της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι εξετάσεις που έγιναν βγήκαν θετικές στο μηνιγγιτιδόκοκκο και αμέσως δόθηκε εντολή να μην λειτουργήσει το σχολικό συγκρότημα σήμερα και να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο.
    Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, συνεργεία θα προχωρήσουν στην απολύμανση του χώρου, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η ανίχνευση των επαφών της.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Νίκαια: Ξυλοκόπησαν 10χρονη μέσα στο σχολείο – Τι λέει ο πατέρας της ανήλικης
    Νίκαια: Ξυλοκόπησαν 10χρονη μέσα στο σχολείο – Τι λέει ο πατέρας της ανήλικης

    Ο πατέρας του παιδιού μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Mega καταγγέλλοντας ότι το περιστατικό αποκρύφθηκε από το σχολείο

    Πολύ σοβαρές είναι οι καταγγελίες που έκανε ο πατέρας της 10χρονης μαθήτριας την οποία χτύπησαν συμμαθητές της στο σχολείο την ώρα του διαλείμματος, με αποτέλεσμα να στείλουν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο.

    Παράλληλα, η μητέρα του παιδιού είπε ότι δέχθηκε άγρια επίθεση από τέσσερις συμμαθητές της. Είκοσι παιδιά παρακολουθούσαν χωρίς να αντιδρούν.

    Όταν η δεκάχρονη επέστρεψε στο σπίτι της ένιωθε έντονη αδιαθεσία, πονούσε το κεφάλι της και ζαλιζόταν. Τότε, οι γονείς της ανησυχήσαν και τη μετέφεραν στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας.

    Τι συνέβη μέσα στο σχολείο

    Ο πατέρας της ανήλικης μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για το συμβάν.

    «Ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο, της έβαλαν αλοιφές για να μην φαίνονται οι μελανιές. Ήταν ατύχημα είπαν από το σχολείο και απέκρυψαν την αλήθεια. Την έβαλαν κάτω καμιά δεκαριά άτομα και τη χτυπούσαν. Δεν υπήρχε κανένας δάσκαλος στο προαύλιο εκείνη την ώρα. Μάλλον έπιναν καφέ μέσα στην αίθουσα», είπε αρχικά ο πατέρας του θύματος.

    «Την αποκάλεσαν ψωνάρα, την έβαλαν κάτω και τη χτυπούσαν. Έχουμε κάνει μηνύσεις», κατήγγειλε στην συνέχεια.

    Τόνισε μάλιστα ότι η 10χρονη δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο ενώ ανέφερε ότι έχει προχωρήσει σε μηνύσεις.

    Πηγή: in.gr

  • Νίκαια: Ανήλικα χτύπησαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι συμμαθήτριά τους στη διάρκεια του διαλείμματος
    Νίκαια: Ανήλικα χτύπησαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι συμμαθήτριά τους στη διάρκεια του διαλείμματος

    Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (9/10), αυτή τη φορά σε δημοτικό σχολείο της Νίκαιας.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, τρία αγόρια και ένα κορίτσι χτύπησαν και τραυμάτισαν ελαφρά στο κεφάλι μία συμμαθήτριά τους κατά τη διάρκεια διαλείμματος.

    Το κοριτσάκι ένιωσε αδιαθεσία το απόγευμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Λάρισα: Ποινή φυλάκισης σε οδηγό σχολικού λεωφορείου που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια Λυκείου
    Λάρισα: Ποινή φυλάκισης σε οδηγό σχολικού λεωφορείου που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια Λυκείου

    Ο οδηγός έκλεισε τη μαθήτρια μέσα στο σχολικό και στη συνέχεια την αγκάλιασε και την φίλησε

    Ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου, στον οποίο επιβλήθηκαν παράλληλα αυστηροί περιοριστικοί προκειμένου να ανασταλεί η 10μηνη ποινή φυλάκισης που αποφάσισε το δικαστήριο.
    Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του larissanet.gr, η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο μετά από καταγγελία μαθήτριας λυκείου ότι ο κατηγορούμενος σε χωριό της ΠΕ Λάρισας, το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου, την έκλεισε μέσα στο σχολικό και στη συνέχεια την αγκάλιασε και την φίλησε.
    Η κατάθεση της μαθήτριας

    Σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στο δικαστήριο η ανήλικη κατέθεσε αναλυτικά όσα έγιναν εκείνο το πρωί.

    Συγκεκριμένα, είπε πως, όταν το σχολικό έφτασε στην τελευταία στάση και κατέβηκαν όλα τα παιδιά και τελευταία η ίδια, ο κατηγορούμενος της είπε να επιστρέψει στο σχολικό και την τράβηξε από τον καρπό για να μπει μέσα. Μετά έκλεισε τις πόρτες και αφού προέβη στις καταγγελλόμενες πράξεις άνοιξε την πόρτα και την άφησε να φύγει.

    Ο πατέρας της, όταν έμαθε για το περιστατικό από τον υποδιευθυντή του σχολείου που φοιτά η κόρη του, κατήγγειλε τον άνδρα στην αστυνομία, αναφέροντας μάλιστα πως η κοπέλα ήταν ταραγμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

    Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο οδηγός

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την καταγγελία τονίζοντας πως τελευταίος κατέβηκε από το σχολικό ένας μαθητής λυκείου με τον οποίο είχε και συζήτηση προκειμένου να του εξηγήσει κάποια πράγματα για το σχολικό πάσο.

    Μάλιστα το τελευταίο στοιχείο επικαλέστηκε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζητώντας την αναβολή της δίκης προκειμένου να προσέλθει για να καταθέσει σχετικά ο μαθητής. Το δικαστήριο ωστόσο απέρριψε το αίτημα, απορρίπτοντας στη συνέχεια και δεύτερο αίτημα του κατηγορούμενου, στο οποίο ζητούσε να υποβληθεί η μαθήτρια σε ψυχολογική εξέταση.

    Τελικά εισαγγελέας και πρόεδρος έκριναν αμφότεροι πως τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις με το δικαστήριο να κηρύσσει τον κατηγορούμενο ένοχο και να του επιβάλει ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

    Η ποινή έχει ανασταλεί υπό τους όρους να μήν συνοδεύει στο πλαίσιο της εργασίας του ανήλικους, να δίνει το παρόν μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του και την απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα - όροι που επιβάλλονται συνήθως σε κατηγορούμενους για κακουργηματικές πράξεις.

    Τέλος το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη αλλά με τους ίδιους όρους.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Βόλος: Μαθήτρια έκλεψε μηχανάκι και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ιδιοκτήτη του
    Βόλος: Μαθήτρια έκλεψε μηχανάκι και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ιδιοκτήτη του

    Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η μαθήτρια χτυπήθηκε με αγριότητα, μπροστά σε κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και την αστυνομία

    Μαθήτρια Γυμνασίου στο Βόλο έκλεψε μηχανάκι και έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ιδιοκτήτη του δικύκλου, σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου gegonotanews.gr, μισ παρέα μαθητών καθόταν σε παγκάκι έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής και εκείνη την ώρα ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών περίπου πήγε στο κατάστημα για να ψωνίσει. Άφησε το κλειδί πάνω στη μηχανή και μπήκε στο σούπερ μάρκετ.
    Τότε μια μαθήτρια από την παρέα ανέβηκε στο δίκυκλο, έβαλε μπρος και έφυγε προς έναν στενό δρόμο της περιοχής. Λίγα μέτρα παρακάτω, όμως, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε.
    Βγαίνοντας από το κατάστημα και αντιλαμβανόμενος τι είχε συμβεί, ο ιδιοκτήτης του δικύκλου έτρεξε προς το σημείο και ενώ η ανήλικη βρισκόταν τραυματισμένη στο έδαφος, εκείνος άρχισε να την χτυπάει με μπουνιές σε όλο το σώμα της.
    Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η μαθήτρια χτυπήθηκε με αγριότητα, μπροστά σε κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και την αστυνομία.

    Το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο κορίτσι και στη συνέχεια το μετέφερε στο Νοσοκομείο συνοδευόμενο από την μητέρα του.

    Στο σημείο μετέβη μετά από λίγο και η Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Πάτρα: Αναστάτωση σε γυμνάσιο για την αποβολή μαθήτριας - Η διεύθυνση λέει οτι ...μούτζωσε καθηγητή - Η ίδια το αρνείται
    Πάτρα: Αναστάτωση σε γυμνάσιο για την αποβολή μαθήτριας - Η διεύθυνση λέει οτι ...μούτζωσε καθηγητή - Η ίδια το αρνείται

    Η υπόθεση έφτασε μέχρι την διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

    Αναστάτωση σε Γυμνάσιο της Πάτρας μετά από μονοήμερη αποβολή που δόθηκε σε μαθήτρια την οποία «κάρφωσαν» συμμαθητές της πως… μούτζωσε καθηγητή.

    Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα της μαθήτριας, όλα ξεκίνησαν όταν συμμαθητής της ανέφερε πως είδε την μαθήτρια να κάνει την συγκεκριμένη απρεπή χειρονομία στον καθηγητή της.

    Όμως λίγο αργότερα, ο μαθητής αναίρεσε την καταγγελία του, ενώ στο σχολείο μετέβη και ο πατέρας του για να διαβεβαιώσει την Διεύθυνση πως ο γιος του αναιρεί τα όσα είπε.

    Η Διεύθυνση όμως δεν δέχτηκε την αναίρεση, υποστηρίζοντας πως άλλοι 7 μαθητές επιβεβαιώνουν ότι συνέβη.

    Η μητέρα του κοριτσιού ρώτησε αν ο καθηγητής επιβεβαιώνει αυτό που δήθεν συνέβη όμως ο ίδιος δηλώνει πως δεν το είδε.

    Η διαμάχη στο σχολείο καλά κρατεί, ενώ χθες ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Η μητέρα απευθύνθηκε στην προϊσταμένη εκπαιδευτική Αρχή προκειμένου να βρει το δίκιο της, όπως λέει, ενώ τόνισε πως το παιδί της έχει υποστεί και bullying κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν παιδοψυχίατροι με έγγραφες γνωματεύσεις.

    Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρότεινε στη μητέρα να υποβάλλει ένσταση έτσι ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση.

    Το κορίτσι στο μεταξύ αρνείται κάθε κατηγορία και υποστηρίζει πως ουδέποτε έκανε άσεμνη χειρονομία σε βάρος καθηγητή της.

    Πηγή: Εφημερίδα "Γνώμη" - TheBest.gr

  • Αχαΐα: Γυμνασιάρχης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας
    Αχαΐα: Γυμνασιάρχης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

    Σύλληψη Πατρινού εκπαιδευτικού μετά από καταγγελία 14χρονης μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση.

    Μια σοβαρή καταγγελία κλήθηκαν να διερευνήσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, μετά από υποβολή μήνυση γονέων ανήλικης μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση κατά καθηγητή σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», συνελήφθη 65χρονος πατρινός, διευθυντής Γυμνασίου σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστηρίζει η 14χρονη, συνέβη εντός σχολικής αίθουσας -την περασμένη εβδομάδα- με τον γυμνασιάρχη κατά την παράδοση του μαθήματος, να την προσεγγίζει με εκείνη να ξαφνιάζεται, όταν της χάιδεψε τα μαλλιά και τον λαιμό. Η ανήλικη μαθήτρια, κατά την επιστροφή στο σπίτι της, ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, όπου κατήγγειλαν το συμβάν, ζητώντας την ποινική δίωξη του καθηγητή, καταθέτοντας μήνυση.

    Ο 65χρονος από την Πάτρα, μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας, αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

    Ο εκπαιδευτικός που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Π», μετακινήθηκε φέτος στην περιοχή, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση του σχολείου, αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος πως πρόκειται για παρεξήγηση. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως το άγγιγμά του παρερμηνεύθηκε από τη μαθήτρια. Ο 65χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

    Πηγή: Pelop.gr
  • Κομοτηνή: Μαθήτρια βρήκε κατσαρίδα μέσα σε σχολικό γεύμα - Δείτε εικόνες
    Κομοτηνή: Μαθήτρια βρήκε κατσαρίδα μέσα σε σχολικό γεύμα - Δείτε εικόνες

    Νεκρή κατσαρίδα εγκλωβισμένη σε συσκευασία ψωμιού στα σχολικά γεύματα, εντόπισε μαθήτρια σε σχολείο της πόλης Κομοτηνής.

    Το συμβάν κατήγγειλε η μητέρα του κοριτσιού

    Σύμφωνα με το xronos.gr ο συμβάν κατήγγειλε η μητέρα της μαθήτριας, αποστέλλοντας προς επιβεβαίωση φωτογραφία της κλειστής και της ανοικτής συσκευασίας. Ευτυχώς, η μαθήτρια εντόπισε την κατσαρίδα στη συσκευασία του ψωμιού.

    Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία σοβαρή παραβίαση των συνθηκών υγιεινής που βαρύνει την ανάδοχο εταιρία και όχι τη σχολική μονάδα, μεταδίδει η ιστοσελίδα xronos.gr. Ο Δήμος Κομοτηνής καλείται άμεσα να ενεργήσει κατάλληλα προς την προμηθεύτρια εταιρία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα, η υγιεινή και η ασφάλεια των σχολικών γευμάτων που καταναλώνουν μαθητές.

    Kατσαρίδα σε σχολικό γεύμα/xronos gr
    Kατσαρίδα σε σχολικό γεύμα/xronos gr
    Kατσαρίδα σε σχολικό γεύμα/xronos gr

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch