Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 09:54

Κακοκαιρία «Ιανός»: «Πνίγηκε» το αεροδρόμιο της Λαμίας - Διεκόπη η κυκλοφορία

Γράφτηκε από
Ad Slot

Τα νερά σε κάποια σημεία έχουν ξεπεράσει τα δύο μέτρα

Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση που έπεσε μετά τις 00.00 το βράδυ της Παρασκευής στη Νότια πλευρά της Λαμίας και προς το Κόμμα.

Το νερό από τον Σπερχειο «κάθισε» μέσα στο αεροδρόμιο «πνίγοντας» ακόμη και τα αεροπλάνα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.
ae23


Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στο ύψος του αεροδρομίου και προς Κόμμα μιας και τα νερά σε κάποια σημεία έχουν ξεπεράσει τα δύο μέτρα και η στάθμη ανέβαινει. Ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακαντζάς βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες.

Διακοπές κυκλοφορίας

Διακοπή της κίνησης των οχημάτων σε δύο σημεία αποφάσισε νωρίς το πρωί η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε απαγορεύεται η κυκλοφορία στην 6η χιλιομετρική θέση της ΠΕΟ Λαμίας Αθηνών στο ύψος του Κόμματος και στην επαρχιακή οδό Λαμίας Γοργοποτάμου από το 3ο ως το 5ο χιλιόμετρο στο ύψος του Φρατζόμυλου.

ae3



Επίσης απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων στον παράδρομο της Ανθήλης αφού στο οδόστρωμα υπάρχει πολύ νερό.

Στο μεταξύ ένας μεγάλος βράχος βρίσκεται μέσα στον δρόμο στις στροφές του Μπράλου λίγο μετά το πρατήριο του Χαλβαντζή.

Σε ό,τι αφορά στον δρόμο Λαμίας Καρπενησίου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 20ο χλμ αφού υπάρχει πρόβλημα στην γέφυρα στο Παλιούρι.

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 09:32

Σχετικά Άρθρα

  • Λαμία: Σοκ για τον θάνατο του γιατρού σε τροχαίο - «Καλύτερα να πέθαινα εγώ» λέει ο 82χρονος που τον χτύπησε
    Λαμία: Σοκ για τον θάνατο του γιατρού σε τροχαίο - «Καλύτερα να πέθαινα εγώ» λέει ο 82χρονος που τον χτύπησε

    Την οδύνη του για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και τον θάνατο του 47χρονου γιατρού, που οδηγούσε μηχανή και επέστρεψε σπίτι από την εφημερία του, εκφράζει ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος.

    Ο ηλικιωμένος έχει κλειστεί μέσα στο σπίτι του και δεν έχει κουράγιο να σηκωθεί από το κρεβάτι του με τον ίδιο να υπογραμμίζει στο MEGA: «Καλύτερα να πέθαινα εγώ γιατί εγώ είμαι γέρος».

    Και συνέχισε ο οδηγός του αγροτικού: «Δεν έχω υποχρεώσεις. Τα παιδιά μου παντρεμένα είναι και τα εγγόνια μου. Καλύτερα -σου λέω- να σκοτωνόμουν εγώ. Ήταν χρήσιμος άνθρωπος και είχε 4 παιδιά. Και γιατρός στην κοινωνία, καταλαβαίνεις».

    «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες»

    Στο MEGA μίλησε και η πεθερά του 47χρονου γιατρού η οποία δήλωσε συντετριμμένη για την απώλεια του γαμπρού της: «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες κι έφευγε γιατί είναι και τα παιδιά. Σαν πολύτεκνοι, δεν πήραν συνυπηρέτηση. Τα παιδιά είναι στη Λαμία και ερχόταν η μαμά – έκανε διπλές βάρδιες στο ΝΙΜΤΣ και τα ρεπό και ερχόταν να διαβάζει λίγο τα παιδιά».

    Πηγή: Εthnos.gr
  • Τροχαίο σοκ στη Λαμία: Νεκρός πατέρας 4 παιδιών μετά από τρομακτική σύγκρουση
    Τροχαίο σοκ στη Λαμία: Νεκρός πατέρας 4 παιδιών μετά από τρομακτική σύγκρουση

    Πατέρας 4 παιδιών ήταν ο άτυχος οδηγός μηχανής που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Λαμία, σήμερα το μεσημέρι.

    Όπως μετέδωσε το LamiaReport, το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) στον δρόμο Λαμίας - Δομοκού, 45χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο, που βγήκε στη μέση του δρόμου.

    Ο άτυχος δικυκλιστής εκτοξεύτηκε πολλά μέτρα μακριά μετά τη σύγκρουση και βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου, επισήμανε το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο.

    Ο 45χρονος, γιατρός στο επάγγελμα, είναι το τρίτο άτομο που βρίσκει θάνατο στο ίδιο σημείο και με τον ίδιο τρόπο στον δρόμο Λαμίας Δομοκού, στον κόμβο της Λαμίας.

    Γιατρός και πατέρας 4 παιδιών ο άτυχος άνδρας

    Ο άτυχος άνδρας, πολύτεκνος πατέρας και χειρουργός στο επάγγελμα, μόλις είχε τελειώσει εφημερία και επέστρεφε σπίτι του.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το μοιραίο αγροτικό, με οδηγό έναν 82χρονο, βγήκε από παράδρομο - χωματόδρομο και θέλησε να περάσει απέναντι με κατεύθυνση προς Δομοκό, την ώρα που κινούνταν από Δομοκό προς Λαμία ο άτυχος γιατρός.

    Δυστυχώς, αν και φορούσε κράνος, η σύγκρουση, αλλά και η πτώση, ήταν τόσο σφοδρή που έχασε τη ζωή του ο 45χρονος, ενώ τραυματίας είναι και ο ηλικίας 82 ετών, οδηγός του αγροτικού.

    Σε σοκ οι συνάδελφοί του στο νοσομείο της Λαμίας

    Οι συνάδελφοι του γιατρού δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που συνέβη, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ολοκληρώσει την εφημερία του.

    Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας όταν έγινε γνωστή η ταυτότητα του νεκρού από το τροχαίο, γράφει το LamiaReport. Γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να περιθάλψουν και τον ηλικιωμένο οδηγό του αγροτικού που ήταν τραυματίας.

    Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Μανωλάδα: Νέα πυρκαγιά στη Λάμια
    Μανωλάδα: Νέα πυρκαγιά στη Λάμια

    Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή της Λάμιας στη Μανωλάδα και έθεσε σε κινητοποίηση τις δυνάμεις της Π.Υ. Λεχαινών.

    Στο σημείο επιχειρούν οι πυροσβέστες με επικεφαλής τον διοικητή της υπηρεσίας Αντιπύραρχο Θοδωρή Λεβέντη.

    Fotia Lamia 2

  • Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία - ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο, νεκρός ο οδηγός
    Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία - ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο, νεκρός ο οδηγός

    Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που κατευθυνόταν προς τη Λαμία συγκρούστηκε με Ι.Χ. το οποίο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα

    Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, κοντά στις στροφές της Αγίας Παρασκευής, στο σημείο όπου βρίσκεται το νεκροταφείο της περιοχής.

    Κατά πληροφορίες, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που κατευθυνόταν προς τη Λαμία συγκρούστηκε με Ι.Χ. το οποίο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.
    Ο 56χρονος οδηγός του Ι.Χ. απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τραυματίστηκε, ακόμα, και μια επιβάτιδα του λεωφορείου.
    Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.
    Πηγή: LamiaNow - Protothema.gr
  • Λαμία: Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε 2χρονο - Τον έσωσε η γιαγιά του που δέχθηκε δάγκωμα
    Λαμία: Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε 2χρονο - Τον έσωσε η γιαγιά του που δέχθηκε δάγκωμα

    Το περιστατικό συνέβη κοντά σε νηπιαγωγείο - Καταγγελίες ότι εκεί βρίσκονται δύο αδέσποτα που επιτίθενται

    Περιστατικό με επίθεση αδέσποτου σκύλου σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης στη Λαμία.
    Σύμφωνα με το lamiareport.gr όλα συνέβησαν όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε σε παιδί ηλικίας 2 ετών.
    Κατά την ίδια πηγή, το παιδί προστάτευσε η γιαγιά του, η οποία δέχθηκε τελικά δάγκωμα από τον σκύλο.
    Το δυσάρεστο συμβάν σημειώθηκε περί τις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Κισσάβου, στο ύψος του 20ου Νηπιαγωγείου.Το μεγαλόσωμο σκυλί επιτέθηκε στο παιδί κάτι που αντιλήφθηκε η γιαγιά του και μπήκε μπροστά με αποτέλεσμα να δεχτεί εκείνη το δάγκωμα και να τραυματιστεί ελαφρά. Η γυναίκα στη συνέχεια κατέφυγε σε ιδιωτικό ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ενημέρωσε και την αστυνομία.

    Όπως δήλωσε η γυναίκα στο LamiaReport αλλά και άλλοι πολίτες που μένουν κοντά, στο σημείο έχουν βρει καταφύγιο δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, δίπλα ακριβώς στο νηπιαγωγείο θέτοντας καθημερνά σε κίνδυνο τα διερχόμενα νήπια. Μάλιστα η συγκεκριμένη επίθεση δεν είναι η πρώτη και τα σκλιά έχουν δαγκώσει κι άλλα άτομα.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Freepik
  • Βουπρασία: Νυχτερινή πυρκαγιά στη Λάμια - Καίγεται ξανά το έλος
    Βουπρασία: Νυχτερινή πυρκαγιά στη Λάμια - Καίγεται ξανά το έλος

    Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην ελώδη περιοχή της Λάμιας στα όρια Ηλείας και Αχαΐας στη Βουπρασία, κοντά στο Κουνουπέλι.

    Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών με επικεφαλής τον Αντιπύραρχο Θοδωρή Λεβέντη, βρίσκονται στην περιοχή και προσπαθούν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά, που όμως λόγω της μορφολογίας δεν υπάρχει εύκολη προσέγγιση.

    Fotia Lamia Nixta 2

    Fotia Lamia Nixta 3

  • Γυναικοκτονία στη Λαμία: Σκότωσε την 60χρονη σύζυγό του και έδωσε τέλος στη ζωή του
    Γυναικοκτονία στη Λαμία: Σκότωσε την 60χρονη σύζυγό του και έδωσε τέλος στη ζωή του

    Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη Λαμία. 67χρονος πυροβόλησε τη γυναίκα του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

    Γυναικοκτονία έλαβε χώρα το απόγευμα Δευτέρας (12/8), στο Παγκράτι Λαμίας εκεί όπου ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

    Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ξαφνικά ακούστηκαν στη γειτονιά πυροβολησμοί. Όταν κάποιος έσπευσε στο σημείο, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε, καθώς δύο άτομα ήταν νεκρά μπροστά του μέσα στα αίματα.

    Πρόκειται για 67χρονο κάτοικο της περιοχής που έμενε μαζί με την 60χρονη γυναίκα του στο συγκεκριμένο σπίτι.

    Άμεσα, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ.

    Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας ερευνώνται τα αίτια που οδήγησαν στη γυναικοκτονία, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα τα ξημερώματα στις Ράχες Λαμίας - Τέσσερις τραυματίες
    Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα τα ξημερώματα στις Ράχες Λαμίας - Τέσσερις τραυματίες

    Άγρια συμπλοκή με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε στις Ράχες Στυλίδας τα ξημερώματα της Κυριακής (11.08.2024). Αρνητικοί πρωταγωνιστές της αιματηρής συμπλοκής ήταν πέντε νεαρά άτομα, που χτυπούσαν με μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ. Ένας εξ αυτών είναι 17 ετών, είναι γνωστός στις Αρχές και έχει εμπλακεί σε πολλά επεισόδια.

    Μάλιστα σύμφωνα με το LamiaReport ένας από τους δράστες της άγριας συμπλοκής, που έγινε πριν λίγες ώρες στις Ράχες, ήταν στην παρέα των "νταήδων" που είχε επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι τον 24χρονο στο Μαρίνι.

    Τι ομάδα είσαι;

    Όπως αναφέρουν μαρτυρίες μια ομάδα πέντε νεαρών ατόμων "ψαχνόταν για φασαρία πουλώντας τσαμπουκά και ρωτώντας νεαρούς από άλλες παρέες «τι ομάδα είσαι;». Οι δυο από τους πέντε νεαρούς "νταήδες" είναι από την περιοχή μας και ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 17 ετών, έχει εμπλακεί σε πάρα πολλά επεισόδια και είναι γνωστός στις Αρχές. Οι άλλοι τρεις της παρέας φέρεται να είναι οπαδικοί φίλοι από Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες και τα δύο παιδιά που δέχτηκαν τις μαχαιριές είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ δυο ακόμη τραυματίες, έναν 17χρονο και έναν 48χρονο (πατέρας ενός παιδιού) που διακομίστηκαν στο ΚΥ Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες.

    Οι αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας διενεργούν προανάκριση για την αιματηρή συμπλοκή, ενώ αναζητούνται οι πέντε δράστες με την μαύρη Mercedes

    Πηγή: cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch