Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 12:01

Μάγδα Φύσσα για Χρυσή Αυγή: Παύλο μου, νικήσαμε

Γράφτηκε από
Ad Slot

Με δάκρυα στα μάτια και με τα χέρια να κοιτά στον ουρανό η Μάγδα Φύσσα ύψωσε τα χέρια της και φώναξε προς τον ουρανό: «Παύλο μου, νικήσαμε. Δικαιωθήκαμε!». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, στο άκουσμα της απόφασης πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και τα στελέχη της, ανάμεσά τους και ο αρχηγός, Νίκος Μιχαλολιάκος, κρίθηκαν ένοχα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 12:34

Σχετικά Άρθρα

  • Παύλος Φύσσας: Πλήθος κόσμου στην πορεία για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του
    Παύλος Φύσσας: Πλήθος κόσμου στην πορεία για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του

    Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρωθήκαν στην οδό Φύσσα 60, στο μνημείο του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι προκειμένου να συμμετάσχουν στην πορεία μνήμης του 34χρονου καλλιτέχνη.

    Συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες, απλοί πολίτες που δεν γνώριζαν τον νεαρό τραγουδιστή έχουν συγκεντρωθεί στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, όπου ξεκίνησε η πορεία η οποία θα καταλήξει στη Μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς.

    Κλειστοί σταθμοί του Μετρό

    Υπενθυμίζεται πως από τις 17:30 οι σταθμοί του Μετρό «Μανιάτικα» και «Κορυδαλλός» έχουν κλείσει για το κοινό, έπειτα από εντολή της αστυνομίας, με αποτέλεσμα η προσέλευση των διαδηλωτών στο σημείο της συγκέντρωσης θα πρέπει να γίνει με άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

    Σε απόσταση από το μνημείο του Παύλου Φύσσα υπάρχει ήδη διακριτική παρουσία αστυνομικών, οι οποίοι ευελπιστούν πως δεν θα υπάρξουν επεισόδια από άτομα που ενδεχομένως παρεισφρήσουν στην πορεία μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν φασαρίες.'

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

    Ο βροχερός καιρός δεν πτόησε τους διαδηλωτές οι οποίοι συμμετέχουν στην καθιερωμένη πορεία στα στενά του Κερατσινίου και της Νίκαιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διευκόλυνση της κινητοποίησης. Δηλαδή, θα κλείσουν κεντρικοί δρόμοι και τα οχήματα θα εκτρέπονται σε παράπλευρους δρόμους.

    Παράλληλα, πραγματοποιούνται κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα. Σημειώνεται ότι, χιλιάδες ήταν και φέτος ο κόσμος, που έδωσε το «παρών» το βράδυ της Τρίτης (18/9) στην αντιφασιστική συναυλία του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος KillahP Φύσσας», στον Πολυχώρο των Λιπασμάτων της Δραπετσώνας.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI
  • Μάγδα Φύσσα για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου: «Μακάρι να ήμουν εγώ εκεί και να έτρωγα εγώ το μαχαίρι»
    Μάγδα Φύσσα για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου: «Μακάρι να ήμουν εγώ εκεί και να έτρωγα εγώ το μαχαίρι»

    Συγκλόνισε η Μάγδα Φύσσα για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του γιου της, Παύλου, από τους φασίστες της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

    Η μητέρα που έχει δώσει και δίνει μεγάλο αντιφασιστικό αγώνα, ανέβηκε στη σκηνή της μεγάλης συναυλίας στα Λιπάσματα το βράδυ της Τρίτης (17/9) και μίλησε για τον γιο της.

    «Μακάρι να μπορούσα να ήμουν εγώ εκεί και να έτρωγα εγώ το μαχαίρι αλλά δεν ήμουν Παύλο μου, κι οπότε τώρα είμαι εδώ υποχρεωμένη… Υποχρέωση απέναντι σε εσένα, σε αυτό το πλάσμα που ήσουν», είπε μεταξύ άλλων.

    Η ομιλία της Μάγδας Φύσσα

    «Τι να σου πρωτοπώ… Πώς αντέχουμε; Μεγάλος ο πόνος; Δε είχα άλλη επιλογή Παύλο. Δεν ήθελα άλλη επιλογή. Δεν ήθελα να κλειστώ στο σπίτι. Δεν θέλαμε να γίνει αυτό, γιατί, μόνο έτσι, με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να καταλάβουν τι ακριβώς έκαναν εκείνο το βράδυ, που σε μαχαιρώσανε.

    Μακάρι να μπορούσα να ήμουν εγώ εκεί και να έτρωγα εγώ το μαχαίρι αλλά δεν ήμουν Παύλο μου, κι οπότε τώρα είμαι εδώ υποχρεωμένη… Υποχρέωση απέναντι σε εσένα, σε αυτό το πλάσμα που ήσουν.

    Έντεκα χρόνια, να αποδείξουμε ότι ήσουν ένας σπουδαίος άνθρωπος και άξιζε να ζήσεις. Αλλά δεν σε αφήσαμε. Κοιτά γύρω σου να δεις τι γίνεται. Πόσος κόσμος σε γιορτάζει σήμερα. Πολύς κόσμος. Και πάντα. Και κάθε χρόνο.

    Αυτό που με πονάει περισσότερο από όλα είναι αυτό, ότι ήταν ο τελευταίος καφές που ήπιαμε, εκείνη την ρημάδα μέρα… Πού να το ξέρω όμως; Δεν το ήξερα… Και τόσα που δεν είπαμε, που δεν προλάβαμε γιατί δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους ότι έφυγες εκείνο το απόγευμα και ότι δεν θα σε ξαναδούμε και δεν θα ξανάακουσουμε τη φωνή σου.

    Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά που ήρθες στη ζωή μου, που εγώ ήμουν η μάνα σου. Και εύχομαι να έχουμε καλή αντάμωση. Εύχομαι να χαίρεσαι από εκεί, γιατί όλοι είναι εδώ: Τα αδέλφια σου, οι ανιψιές σου που μεγαλώσανε, το Παυλί σου, η Χριστίνα σου, όλοι είναι εδώ. Ο κόσμος είναι εδώ Παύλο, για εσένα.

    Δεν θέλαμε να κάνουμε μνημόσυνο, ποτέ δεν θέλαμε. Θέλαμε να σε γιορτάζουμε, πάντα θα σε γιορτάζουμε. Και όσο πάει και πληθαίνει ο κόσμος που σε αγαπάει. Και εγώ τους ευχαριστώ πολύ που σε αγαπάνε. Τους ευχαριστώ, γιατί το αξίζεις. Και ευχαριστώ όλους όσους έρχονται με μεγάλη αγάπη, οι καλλιτέχνες και προσφέρουν αυτό που προσφέρουν για σένανε, για εμάς όλους.

    Καλή αντάμωση παιδί μου, καλή αντάμωση».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • «Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»: Συγκινεί η Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό
    «Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»: Συγκινεί η Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό

    Μήνυμα στήριξης έστειλε η Μάγδα Φύσσα στο 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, θύμα μαστροπείας, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Νομική Σχολή από την Επιτροπή Αλληλεγγύης, την Τρίτη 26/3.

    «Πρέπει να ξέρει ότι δεν θα το αφήσουμε»

    Ειδικότερα, στην παρέμβαση της, η Μάγδα Φύσσα τόνισε ότι δεν πρόκειται να αφεθεί το κορίτσι μόνο του. «Είμαστε σήμερα εδώ για να μιλήσουμε για το παιδί. Το παιδί που αν γλιτώσει υπάρχει ελπίδα. Απευθύνομαι στο μικρό και του λέω ότι έχει παρά πολύ κόσμο που το αγαπάει και δεν φταίει αυτό που άνοιξε τα ματάκια του και ήρθε σε αυτόν τον κόσμο και έπεσε πάνω σε αυτό το τέρας και γνώρισε τον πιο άσχημο και απαίσιο κόσμο. Δεν φταίει αυτό. Εμείς όμως φταίμε.

    Και γι΄ αυτό είμαστε σήμερα εδώ για να το στηρίξουμε και πρέπει να ξέρει ότι δεν θα το αφήσουμε. Δεν ξέρουμε τι θα καταφέρουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε το αυτονόητο. Να καταδικαστούν» ανέφερε.

    Η Μάγδα Φύσσα απευθυνόμενη στη 12χρονη και την οικογένειά της τόνισε: «Πρέπει να ξέρει ότι η ζωή του ανήκει και δεν τη χρωστάει σε κανέναν. Σκεφτόμουν ερχόμενη εδώ, επειδή κι εγώ είμαι θύμα αυτής της κοινωνίας χάνοντας τον δολοφονημένο Παύλο, ποσό άδικο είναι που αυτό το παιδί δεν μπόρεσε να τον γνωρίσει. Γιατί ξέρω ότι θα ήταν σήμερα εδώ, με την αγάπη που είχε στα παιδιά θα μπορούσε να της απαλύνει τον πόνο. Υπάρχουν όμως κι άλλοι σαν τον Παύλο και είμαστε εδώ».

    Και κατέληξε, «θα είμαστε δίπλα της, δίπλα σε όλη την οικογένεια σε ό,τι χρειαστούν».

    Γιάννης Μάγκος: «Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν»

    Την ίδια ώρα, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γιάννης Μάγγος, θέτοντας τα εξής ερωτήματα «πολιτισμός η βαρβαρότητα; Ποιος είναι ο ρόλος των Εισαγγελέων; Τι δημοκρατία έχουμε; Ποιος ο ρόλος των θεσμών; Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη ή σε εντεταλμένη υπηρεσία; Έγκλημα, δολοφονία, συγκάλυψη, ατιμωρησία. Χαίρομαι που είμαστε όλοι εδώ και αντιστεκόμαστε στο τέρας της βαρβαρότητας».

    Σημειώνεται πως η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη απευθύνει κάλεσμα για τη συγκέντρωση την ημέρα της δικαστικής απόφασης στο Εφετείο, την Παρασκευή στις 29 Μαρτίου, στις 9.00 το πρωί.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Συνάντηση Χαρίτση και Ηλιόπουλου με τη Μάγδα Φύσσα στην κοινωνική κουζίνα στο Κερατσίνι - Τι συζήτησαν
    Συνάντηση Χαρίτση και Ηλιόπουλου με τη Μάγδα Φύσσα στην κοινωνική κουζίνα στο Κερατσίνι - Τι συζήτησαν

    Ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης και αντιπροσωπεία της Κ.Ο. επισκέφθηκαν σήμερα, Παρασκευή την κοινωνική κουζίνα του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, με στόχο να ενημερωθούν για τη δράση και τη λειτουργία της δομής, να συζητήσουν με εθελοντές, εργαζόμενους και πολίτες. Τον κ. Χαρίτση συνόδευσε ο Νάσος Ηλιόπουλος και εκεί συνάντησαν τη μητέρα του Πάυλου Φύσσα, Μάγδα, η οποία βοηθά στην κοινωνική κουζίνα.

    Οι δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα

    «Μακάρι να μη χρειαζόταν να υπάρχει το κοινωνικό συσσίτιο» είπε η κυρία Φύσσα στη συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Χαρίτση, το Νάσο Ηλιόπουλο και τον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο, τονίζοντας την μεγάλη σημασία που έχει η στήριξη του δήμου σε αυτή την προσπάθεια.

    «Αλλά σε αυτές τις συνθήκες, ευτυχώς που υπάρχει, δίνει ουσιαστική στήριξη με το πιο βασικό αγαθό, το φαγητό», πρόσθεσε. Η Μάγδα Φύσσα τους ενημέρωσε για την λειτουργία της κοινωνικής κουζίνας.

    «Όταν κάποιος άνθρωπος έρχεται και έχει ανάγκη ένα πιάτο φαγητό δεν μπορούμε να τον αφήσουμε απ έξω», σημείωσε, τονίζοντας ότι κάθε μέρα γίνεται διανομή φαγητού με αξιοπρέπεια , σεβασμό και διακριτικότητα στους δικαιούχους.

    Ο Αλέξης Χαρίτσης δεσμεύτηκε ότι η Νέα Αριστερά θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε κίνηση αλληλεγγύης που δίνει βοήθεια σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. «Έτσι, στην πράξη, μπαίνει φραγμός στην άνοδο της ακροδεξιάς», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς.

    Αλέξης Χαρίτσης και Μάγδα Φύσσα συμφώνησαν να τα ξαναπούν σύντομα δίνοντας την κοινή υπόσχεση: Αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη, αγώνας για ζωή.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Κασσελάκης για Φύσσα: Κανείς, τα τελευταία 10 χρόνια, δεν έχει προσφέρει τόσα πολλά στη Δημοκρατία
    Κασσελάκης για Φύσσα: Κανείς, τα τελευταία 10 χρόνια, δεν έχει προσφέρει τόσα πολλά στη Δημοκρατία

    Το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

    Δέκα χρόνια χωρίς τον Παύλο Φύσσα. Με αυτή την αφορμή ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως ουδείς την τελευταία 10ετία έχει προσφέρει τόσο πολλά στη Δημοκρατία.

    «Η ζωή του έγινε ζωή όλων μας. Η μάνα του έγινε μάνα όλων μας. Κανείς, τα τελευταία 10 χρόνια, δεν έχει προσφέρει τόσα πολλά στη Δημοκρατία. Γιατί σ’ αυτή την κοινωνία έχουμε θέση όλοι, όπου κι αν ανήκουμε. Όλοι, εκτός από τους φασίστες. Παύλος Φύσσας. Παρών. Πιο παρών δε γίνεται», γράφει στο «X».

    Εντωμεταξύ, έγινε γνωστό πως ο κ. Κασσελάκης θα επισκεφθεί Τρίκαλα και Καρδίτσα που δέχθηκαν σοβαρό πλήγμα κατά την πρόσφατη κακοκαιρία.

    Ειδικότερα, την Τρίτη 19/9, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα επισκεφθεί πληγείσες, από τις πρόσφατες φονικές πλημμύρες, περιοχές των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας.

    Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του θα είναι η γέφυρα της Μεταμόρφωσης, στις 11:30 το πρωί. Ο κ. Κασσελάκης θα συναντηθεί με αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη ομάδων αλληλεγγύης και κατοίκους των νόμων Τρικάλων και Καρδίτσας.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Παύλος Φύσσας: Το φιλί της μητέρας του στο μνημείο για τη δολοφονία του - Σε εξέλιξη αντιφασιστικές πορείες
    Παύλος Φύσσας: Το φιλί της μητέρας του στο μνημείο για τη δολοφονία του - Σε εξέλιξη αντιφασιστικές πορείες

    Αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 10 χρόνια.

    Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε, σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια, από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι. Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας (18/09), κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής πορείας στη μνήμη του μουσικού, η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του, φίλησε το μνημείο που έχει στηθεί στο σημείο όπου ο άνδρας έχασε τη ζωή του.

    Επισημαίνεται ότι πολλές αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί σε όλη τη χώρα. Αναλυτικά, κάλεσμα για αντιφασιστική πορεία υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, στις 19:00, στην Καμάρα. Στην Πάτρα, το κάλεσμα είναι για τις 18:00, στην Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου. Στο Ηράκλειο Κρήτης, η αντιφασιστική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, στην Πλατεία Ελευθερίας. Στα Ιωάννινα, κάλεσμα για συγκέντρωση υπάρχει στην Περιφέρεια Ηπείρου στις 18:00. Ακόμα, στη Λάρισα, το αντιφασιστικό κάλεσμα είναι επίσης για τις 18:00 στην Παλιά Ιατρική (κτήριο Κατσίγρα).

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

    Η Αστυνομία, λόγω της συγκέντρωσης στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, έχει προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Οι σταθμοί του μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» παραμένουν κλειστοί από τις 17:30 και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων, αφού μετά την συγκέντρωση, θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας μέχρι τη μάντρα του μπλόκου της Κοκκινιάς. Αυτό που διευκρινίστηκε είναι πως οι συρμοί θα εκτελούν κανονικά τα δρομολόγιά τους χωρίς, όμως, να κάνουν στάση στους συγκεκριμένους σταθμούς.

    Δείτε φωτογραφίες από τη Eurokinissi

    Παύλος Φύσσας, Δολοφονία, Πορεία Μνήμης, Κερατσίνι, Μάγδα Φύσσα

    Παύλος Φύσσας, Δολοφονία, Πορεία Μνήμης, Κερατσίνι, Μάγδα Φύσσα

    Παύλος Φύσσας, Δολοφονία, Πορεία Μνήμης, Κερατσίνι, Μάγδα Φύσσα

    Παύλος Φύσσας, Δολοφονία, Πορεία Μνήμης, Κερατσίνι, Μάγδα Φύσσα

    Παύλος Φύσσας, Δολοφονία, Πορεία Μνήμης, Κερατσίνι, Μάγδα Φύσσα

    Πηγή: ieidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

  • ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος
    ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος

    «Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά σε όσους αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται απέναντι στον φασισμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

    «Δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του από την εγκληματική, νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τη συμπλήρωση δέκα ετών, σήμερα, από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

    «Σε μια εποχή που η ακροδεξιά επιχειρεί να σηκώσει ξανά κεφάλι και να μολύνει το σώμα της κοινωνίας με το δηλητήριο του φασισμού, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, ο αγώνας για την δημοκρατία, την ελευθερία, την ισότητα και την αλληλεγγύη οφείλει να είναι καθημερινός.

    Ειδικά όταν οι εγκληματίες νεοναζί της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να επανέλθουν στην πολιτική ζωή του τόπου μέσω νέων φασιστικών μορφωμάτων, το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου οφείλει να είναι σε διαρκή εγρήγορση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «

    Δέκα χρόνια μετά δεν ξεχνάμε. Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά σε όσους αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται απέναντι στον φασισμό.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία καλεί σήμερα Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 μ.μ, κάθε δημοκρατικό πολίτη να συμμετάσχει μαζικά στη μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στην μνήμη του Παύλου Φύσσα».

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Γιατί 10 χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο φασισμός είναι εδώ: Στη Βουλή, στα λιμάνια, στους δρόμους, στα σπίτια, στον απέραντο πλημμυρισμένο Κάμπο
    Γιατί 10 χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο φασισμός είναι εδώ: Στη Βουλή, στα λιμάνια, στους δρόμους, στα σπίτια, στον απέραντο πλημμυρισμένο Κάμπο

    Κι όμως 10 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ο φασισμός είναι (ακόμα) εδώ: στη Βουλή, στα λιμάνια, στους δρόμους, στα σπίτια, στον απέραντο πλημμυρισμένο Κάμπο. Κι ο φασισμός είναι παντού!

    Έχουν περάσει κιόλας 10 χρόνια. Ήταν βράδυ του Σεπτέμβρη του 2013, μια μέρα σαν σήμερα, 17 προς 18 του μήνα, όταν ο Παύλος Φύσσας ξεψυχούσε σε ένα λερό ρείθρο πεζοδρομίου στο Κερατσίνι, στα χέρια των φίλων του, περιμένοντας ασθενοφόρο.

    Η δολοφονική οργάνωση Xρυσή Aυγή, λίγες μέρες πριν είχε επιτεθεί σε μέλη του ΠΑΜΕ, λίγους μήνες πριν είχε σκοτώσει τον Σαχζάτ Λουκμάν και δεν είχε περάσει ένας χρόνος από τότε που δύο αιγύπτιοι ψαράδες στο Πέραμα είχαν πέσει νεκροί από τα ελεεινά χέρια χρυσαυγητών, που έχουν πλέον αντικαταστήσει το επίθετο «φασίστας».

    Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch