Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 13:39

Φθιώτιδα: Βαριά «καμπάνα» στον κυνηγό που σκότωσε άνθρωπο που τον πέρασε για αγριογούρουνο

Γράφτηκε από
Ad Slot

Η συνεδρίαση για την υπόθεση ήταν μαραθώνια

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας αποφάσισε την κάθειρξη οκτώ ετών με αναστολή για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, στον 41χρονο κυνηγό από την Κυρτώνη Αταλάντης, που πριν από εφτά χρόνια είχε σκοτώσει σε καρτέρι αγριογούρουνου, 51χρονο συγχωριανό του.

Η συνεδρίαση ήταν μαραθώνια και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης (14/10), σύμφωνα με το lamiareport.gr. Στην ακροαματική διαδικασία ο κατηγορούμενος πέρασε τον 51χρονο για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε. Ομολόγησε όμως την πράξη του τρεις μέρες αργότερα (26/9), καθώς όπως ειπώθηκε φοβήθηκε τις συνέπειες και για τις δύο οικογένειες.

«Μου σκότωσε το παιδί…»

Τραγικές φιγούρες στην αίθουσα του ΜΟΔ Λαμίας η μητέρα και η αδελφή του θύματος που ξέσπασαν κατά του ανθρώπου που πήρε τη ζωή του γιου και αδελφού τους. «Μου σκότωσε το παιδί άδικα. Εφτά χρόνια τώρα και κανένας δεν ζήτησε συγνώμη», είπε η μάνα σύμφωνα με το lamiareport.gr. και πρόσθεσε: «Ο γιος μου δεν κυνηγούσε. Δε συμπαθούσε τους κυνηγούς. Ήταν εκεί γιατί καθάριζε το μονοπάτι για να έχει πρόσβαση στο Μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων».

Φέρνοντας στη μνήμη της τις τραγικές στιγμές που έζησε η οικογένεια του 51χρονου, η αδερφή του θύματος κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος ομολόγησε μετά την κηδεία. «Έχουν περάσει εφτά χρόνια περίσσιου πόνου και θλίψης. Δεν ζήτησε καμιά συγνώμη ούτε ο ίδιος, ούτε οι δικοί του. Αυτό το μονοπάτι που υπερασπιζόταν ο αδερφός μου σε αυτό έδωσε τη ζωή του. Ο κατηγορούμενος είναι φονιάς του αδελφού μου».

«Συγνώμη…»

Από την πλευρά του ο 41χρονος, στην απολογία του ξεκίνησε ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του θύματος επιμένοντας στην κακιά στιγμή που προκάλεσε τόσο μεγάλο κακό. Επανέλαβε, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το lamiareport.gr ότι πίστευε ότι πυροβόλησε αγριογούρουνο και όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. «Την πρώτη φορά είπα στην αστυνομία ότι πήγα στην περιοχή για ξύλα και τον άκουσα που βόγκαγε. Μετά από τρεις ημέρες που έγινε η κηδεία, πήγα στην Ασφάλεια και είπα όλη την αλήθεια», απολογήθηκε, ενώ απαντώντας σε ερώτηση της Προέδρου Μαριάννα Μπέη γιατί αρχικά είπε ψέματα, είπε ότι φοβήθηκε τις συνέπειες για τις δύο οικογένειες, άποψη που επανέλαβαν και οι μάρτυρες υπεράσπισης. Σημείωσαν μάλιστα το γεγονός ότι δεν πηγαίνουν πλέον στο χωριό λόγω του τραγικού συμβάντος.

Πηγή: Εthnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 12:20

Σχετικά Άρθρα

  • Φθιώτιδα: Στη φυλακή 58χρονος για την κακοποίηση της συζύγου του και των παιδιών τους
    Φθιώτιδα: Στη φυλακή 58χρονος για την κακοποίηση της συζύγου του και των παιδιών τους

    Ποινή φυλάκισης δύο ετών κι έξι μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας στον 58χρονο από χωρίο της Φθιώτιδας που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία.

    Σύμφωνα με το lamiareport, η ποινή είναι χωρίς μετατροπή και χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης 30 ημερών για τις πράξεις της ενδοοικογενειακής απειλής και κατά τον ορθό νομικό χαρακτηρισμό, απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, καθώς πάνω στο μεθύσι του φέρεται να χτύπησε ελαφρά την 12χρονη κόρη του με μια καρέκλα.

    Φθιώτιδα: Τον κατήγγειλε η σύζυγός του και μετά ανασκεύασε την κατάθεσή της

    Ενώπιον του Δικαστηρίου βρέθηκε η σύζυγός του 58χρονου που τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, ανασκευάζοντας πλήρως την αρχική της κατάθεση. Βέβαια, παρά την προσπάθειά της να τον παρουσιάσει ως καλό οικογενειάρχη, δεν κατάφερε να τον γλιτώσει από τη φυλακή.

    Έτσι, ο 58χρονος θα μείνει στη φυλακή για ακόμη 27 ημέρες, καθώς οι τρεις ημέρες της προσωρινής κράτησής του αφαιρούνται από τη συνολική ποινή.

    Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι για ναρκωτικά

    Παράλληλα, υπήρξε και μία δεύτερη δικογραφία σε βάρος του 58χρονου, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν 148 γραμμάρια κάνναβης.

    Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να του επιβάλλουν περιοριστικούς όρους για να μην τον προφυλακίσουν, με την τακτική εμφάνισή του στο ΑΤ της περιοχής του μια φορά τον μήνα, αλλά και 5.000 ευρώ εγγύηση.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό της Φθιώτιδας - Χτύπησε την κόρη του με καρέκλα
    Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό της Φθιώτιδας - Χτύπησε την κόρη του με καρέκλα

    Την καταγγελία έκανε η μητέρα της 12χρονης

    Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε χωριό στη Φθιώτιδα, όπου μία γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της χτύπησε με καρέκλα τη 12χρονη κόρη τους.
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν και 148 γραμμάρια χασίς.
    Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα και η μάνα με το κορίτσι διανυκτέρευσαν σε δομή φιλοξενίας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • «Μας είπαν ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά», καταγγέλλει ο πατέρας του 5χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα
    «Μας είπαν ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά», καταγγέλλει ο πατέρας του 5χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα

    Λίγο έλειψε να καταλήξουν σε τραγωδία οι διακοπές του Πάσχα για μια οικογένεια στον Άγιο Στέφανο Δομοκού στη Φθιώτιδα.

    Ανήμερα του Πάσχα υποχώρησε η σιδερένια πόρτα του σχολείου και πλάκωσε το 5χρονο παιδί της οικογένειας. Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 8 το βράδυ, όταν το παιδί που έπαιζε με το πατίνι του, πλησίασε και προσπάθησε να ανοίξει τη σιδερένια πόρτα.

    Η μεγάλη πόρτα υποχώρησε και χτύπησε το παιδί στην πλάτη, ενώ πλάκωσε το πατίνι.

    Οι καταγγελίες του πατέρα του παιδιού

    Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού, η παλιά βαριά σκουριασμένη πόρτα έπρεπε να είναι κλειστή με λουκέτο. Ωστόσο, ήταν μισάνοιχτη. Απόδειξη το παλιό σκουριασμένο λουκέτο και το καινούριο που μπήκε λίγες ώρες μετά την παραλίγο τραγωδία.

    «Είχαμε άγιο, το λέω και ανατριχιάζω… ήρθαμε για το Πάσχα και θα είχαμε άλλα πράγματα. Και το ωραίο ποιο είναι; Η τοπική αυτοδιοίκηση μας είπε ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά γιατί δεν πρόσεχαν τα παιδιά», είπε ο πατέρας του παιδιού στο STAR. «Ζυγίζει 150 κιλά η πόρτα. Ευτυχώς έπεσε μέσα στη σίτα, γιατί αν τον χτύπαγε το σίδερο δε θα μιλάγαμε σήμερα», πρόσθεσε ο πατέρας.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Σοβαρό ατύχημα στη Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε 6χρονο
    Σοβαρό ατύχημα στη Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε 6χρονο

    Παραλίγο τραγωδία το βράδυ ανήμερα του Πάσχα στον Άγιο Στέφανο Δομοκού, στη Φθιώτιδα, όταν υποχώρησε η σιδερένια πόρτα του σχολείου και πλάκωσε νήπιο.

    Ειδικότερα, όπως κατέγραψε το LamiaReport.gr, το ατύχημα συνέβη περίπου στις 8 το βράδυ, όταν το 6χρονο παιδί που έπαιζε με το πατίνι του, πλησίασε και προσπάθησε να ανοίξει τη σιδερένια πόρτα.

    Η μεγάλη πόρτα υποχώρησε και χτύπησε το παιδί στην πλάτη, πλάκωσε το πατίνι, ενώ στο σημείο έμεινε και το μπουφάν του.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Φθιώτιδα: «Τα λεφτά αλλιώς θα πεθάνετε, θα σας κάψουμε» - Οι στιγμές τρόμου που έζησαν τα ηλικιωμένα αδέλφια
    Φθιώτιδα: «Τα λεφτά αλλιώς θα πεθάνετε, θα σας κάψουμε» - Οι στιγμές τρόμου που έζησαν τα ηλικιωμένα αδέλφια

    «Εκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι, δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα, ούτε τα φάρμακά μας» λέει η γυναίκα που έζησα τρομοκρατικές στιγμές

    Τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια των δύο ανδρών που μπήκαν στο σπίτι τους το βράδυ της Τρίτης περιέγραψε η 82χρονη η οποία έπεσε θύμα των ληστών μαζί με τον 85χρονο αδελφό της στη Φθιώτιδα.

    Όπως είπε στο MEGA ο τρόμος για τα δύο αδέλφια διήρκησε συνολικά τρεις ώρες: «Μας έδεσαν τα χέρια σταυρωτά με ταινία, μας έδεσαν τα πόδια, μας φίμωσαν εκεί και έλεγαν ‘’τα λεφτά αλλιώς θα πεθάνετε’’. Έψαχναν τα λεφτά, ‘’θα σας σκοτώνουμε, θα κάνουμε, θα φτιάξουμε’’. Έψαξαν το σπίτι, το έκαναν φύλλο και φτερό. Δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα, ούτε τα φάρμακά μας».

    Σύμφωνα με την ηλικιωμένη γυναίκα «δεν μας χτύπησαν. Μόνο έλεγαν ‘’μην μιλάτε, θα σας σκοτώσουμε’’. Πήραν και μία ψαλίδα, αυτές που κόβουν τα πλέγματα, μας είπαν ‘’θα σας κόψουμε τα δάχτυλα’’. Το κινητό μας το έσπασαν, μας χάλασαν το ρούτερ, δεν είχαμε να πάρουμε τηλέφωνο. Ποιος να μας βοηθήσει; Δεν έχουμε κανέναν εδώ».

    Οι δύο ληστές απείλησαν, μάλιστα, να κάψουν τα δύο αδέλφια: «Χαρτιά που είχαμε εδώ, τα έκαψαν στον διάδρομο. Έκαψαν και τα χαλιά, έριξαν οινόπνευμα και τα έκαιγαν. ‘’Θα σας κάψουμε μέσα’’, έδεσαν τον αδελφό μου σε μία καρέκλα ‘’θα σε πάρουμε να σε πάμε μέσα εκεί’’».
    Κατά τη γυναίκα οι δύο ληστές «είχαν μαύρες κουκούλες, τα μάτια τους ήταν έξω και τα δόντια τους. Αυτοί πήγανε και χαλάσανε το ρολόι, σταμάτησε το ρεύμα. Σκίσανε στο σαλόνι μαξιλάρια, ρούχα. Έχουμε μία αποθήκη πίσω εδώ, από το σπίτι που έχουμε τα πράγματά μας, πήγαν τα άδειασαν όλα. Είχαμε ένα οίκημα, είχαμε λουλούδια, χάλασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα».

    Τελικά οι ληστές άφησαν τα δύο ηλικιωμένα αδέρφια στις 3 τα ξημερώματα και όταν ο 85χρονος τους έδειξε πού είχε 4.000 ευρώ του είπαν «να, έχεις λεφτά, φέρε και τα υπόλοιπα’’. Πήραν την κάρτα που είχαμε και φύγανε, αλλά δεν τους έδωσε το σωστό PIN ο αδελφός μου»
    Πηγή: Εthnos.gr
  • Φθιώτιδα: Άγρια ληστεία - Εδεσαν δύο ηλικιωμένα αδέρφια, έβαλαν φωτιά στο σπίτι και άρπαξαν χιλιάδες ευρώ
    Φθιώτιδα: Άγρια ληστεία - Εδεσαν δύο ηλικιωμένα αδέρφια, έβαλαν φωτιά στο σπίτι και άρπαξαν χιλιάδες ευρώ

    Οι δράστες μπούκαραν με κινηματογραφικό τρόπο στο σπίτι που έμενε ένας 82χρονος με την 85χρονη αδερφή του

    Μια άγρια ληστεία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Λευκάδα Φθιώτιδας.
    Τουλάχιστον δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και γάντια, μπούκαραν σε σπίτι που διέμενε ένας 82χρονος με την 85χρονη αδερφή του αφού πρώτα έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι κόβωντας καλώδια.
    Όταν μπήκαν στο σπίτι, έδεσαν τα δύο αδέρφια με ταινία στα χέρια και στη συνέχεια άναψαν φωτιά στο χαλί του σαλονιού. Υπό την απειλή μεταλλικού κόφτη μετάλλων, τους τοποθέτησαν στο σαλόνι της οικίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.700 ευρώ και μία μια τραπεζική κάρτα.

    Μετά από τρεις ώρες, οι δράστες αποχώρησαν από την οικία και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Οι δύο ηλικιωμένοι κατάφεραν να λυθούν στις 7 το πρωί της επόμενης ημέρας και ενημέρωσαν φιλικό τους πρόσωπο, ο οποίος λίγο αργότερα ενημέρωσε τις αρχές στην Σπερχειάδα.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Φθιώτιδα: Αυξάνουν τα κρούσματα ευλογιάς προβάτου – Σε αδιέξοδο οι κτηνοτρόφοι
    Φθιώτιδα: Αυξάνουν τα κρούσματα ευλογιάς προβάτου – Σε αδιέξοδο οι κτηνοτρόφοι

    Οριοθετούνται νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης – Η επιδημιολογική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη

    Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Φθιώτιδα μετά την επιβεβαίωση και νέων κρουσμάτων ευλογιάς του προβάτου στην Αταλάντη, μια εξέλιξη που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους κτηνοτρόφους της περιοχής. Το σύνολο των κοπαδιών έχουν τεθεί σε επιτήρηση με τους κτηνοτρόφους να βρίσκονται σε αδιέξοδο καθώς δεν μπορούν ελεύθερα να ασκήσουν τις δραστηριότητες τους.

    Ειδικότερα, στις 10 Ιανουαρίου 2024, το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς για την ευλογιά των προβάτων και αιγών επιβεβαίωσε την παρουσία του ιού σε εκτροφή αιγοπροβάτων αποτελούμενη από 14 πρόβατα και 7 αίγες στη Δημοτική Κοινότητα Αταλάντης, του Δήμου Λοκρών, της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

    Σε αδιέξοδο οι κτηνοτρόφοι της περιοχής

    Τα πρώτα κρούσματα στη Φθιώτιδα επιβεβαιώθηκαν στις 8 Δεκεμβρίου 2023, όταν εντοπίστηκε ο ιός σε πρόβατο εκτροφής αποτελούμενη από 454 ζώα στη δημοτική κοινότητα Μαλεσίνας, ενώ στις 21 Δεκεμβρίου 2023 επιβεβαιώθηκε ο ιός σε 2 εκτροφές αποτελούμενες από 240 και 190 πρόβατα, στη δημοτική κοινότητα Αταλάντης.

    Νέες απαγορευμένες ζώνες

    Σύμφωνα με το Τμήμα Λοιμωδών και Παρασιτικών Νοσημάτων του ΥπΑΑΤ, όλα τα προβλεπόμενα μέτρα εφαρμόζονται από τις αρμόδιες κτηνιατρικές αρχές της ΠΕ Φθιώτιδας, ενώ η επιδημιολογική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Με βάση τα παραπάνω οριοθετήθηκαν και πρόκειται να ενσωματωθούν οι παρακάτω ζώνες:

    • Ζώνη Προστασίας ακτίνας 10 Km γύρω από τις εστίες εντός του Δήμου Λοκρών της ΠΕ Φθιώτιδας.
    • Ζώνη Επιτήρησης ακτίνας 20Km γύρω από τις εστίες η οποία περιλαμβάνει τη λοιπή επικράτεια του Δήμου Λοκρών και τις Δημοτικές Ενότητες Αγίου Κωνσταντίνου και Ελάτειας στην ΠΕ Φθιώτιδας και τον Δήμο Ορχομενού και τη Δημοτική Ενότητα Χαιρώνειας στην Π.Ε. Βοιωτίας.
    • Περαιτέρω Απαγορευμένη Ζώνη η οποία περιλαμβάνει ολόκληρη την επικράτεια της ΠΕ Φθιώτιδας, ολόκληρη την επικράτεια της ΠΕ Βοιωτίας, ολόκληρη την επικράτεια της ΠΕ Λέσβου και ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Χαλκιδαίων της ΠΕ Ευβοίας.

    Ακριβής οριοθέτηση των Απαγορευμένων Ζωνών καθώς και λεπτομέρειες που αφορούν την ημερομηνία λήξης των μέτρων θα δοθούν με νέα εγκύκλιο.

    Επισημαίνεται η σημασία της παθητικής επιτήρησης για την έγκαιρη ανίχνευση του νοσήματος και τονίζεται ότι απαιτείται η συνεργασία και η ετοιμότητα όλων των εμπλεκομένων για την αποτροπή εξάπλωσης της σημαντικής αυτής επιζωοτίας.

    Πώς μεταδίδεται

    Η ευλογιά των προβάτων και αιγών χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση δερματικών αλλοιώσεων που είναι πιο εμφανείς στο κεφάλι, το πρόσωπο, και γενικά τα άτριχα μέρη του σώματος (μασχάλες, κοιλιά, εσωτερικό μέρος της ουράς, μαστό, γεννητικά όργανα).

    Η μετάδοση γίνεται με:

    • άμεση επαφή με μολυσμένα ζώα
    • έμμεση επαφή με μολυσμένα αντικείμενα ή προϊόντα (π.χ. εργαλεία, οχήματα, χόρτα, στρωμνή, μαλλί, δέρματα κ.λπ).

    Η ευλογιά των προβάτων και αιγών χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση δερματικών αλλοιώσεων

    Πηγή: In.gr
  • Φθιώτιδα: Κλέφτης ξέχασε το κινητό του στο σπίτι που διέρρηξε!
    Φθιώτιδα: Κλέφτης ξέχασε το κινητό του στο σπίτι που διέρρηξε!

    Θύμα διάρρηξης έπεσε 74χρονη γυναίκα στο σπίτι της στον Αχινό Στυλίδας, στη Φθιώτιδα, το μεσημέρι της Τρίτης (2/1).

    Σύμφωνα με το lamiareport μια γυναίκα που βρισκόταν μόνη της στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της, ξαφνικά είδε έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα να ψάχνει τα πράγματά της. Προτού η γυναίκα φωνάξει ο άγνωστος δράστης πρόλαβε και εξαφανίστηκε.

    Ο θρασύτατος κλέφτης, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είχε εισέλθει στο δωμάτιο που κοιμόταν και είχε απομακρύνει από εκεί συρτάρι επίπλου και την τσάντα της, τα οποία έψαξε με την ησυχία του σε παρακείμενο δωμάτιο.

    Τελικά, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, ο κλέφτης έκλεψε μόνο το πορτοφόλι της γυναίκας που περιείχε 90 ευρώ, ενώ κάποια κοσμήματα μικρής αξίας δεν τα πήρε μαζί του.

    Ομοίως και τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού τα οποία ο δράστης είχε ακουμπισμένα στο μπράτσο του καναπέ και υπέθεσαν ότι δεν πρόλαβε να τα πάρει μαζί του.

    Μπέρδεψε το τηλέφωνό του με αυτό του ιδιοκτήτη!

    Αργότερα όμως διαπίστωσαν ότι το ένα από τα κινητά δεν ήταν δικό τους και έλειπε το κινητό του συζύγου! Προφανώς ο δράστης πάνω στη βιασύνη του, μπέρδεψε το κινητό το δικό του και πήρε το κινητό του συζύγου της 74χρονης το οποίο βέβαια και απενεργοποίησε!

    Για να μπορέσει να εισέλθει στο σπίτι ο κλέφτης σκαρφάλωσε τουλάχιστον 3,5 μέτρα για να φτάσει στο μπαλκόνι και να παραβιάσει την μπαλκονόπορτα. Μάλιστα χρησιμοποίησε ένα σκαλιστήρι που βρήκε και το οποίο παράτησε στο σημείο.

    Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο ΑΤ Στυλίδας που ανέλαβε την προανάκριση.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο