Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 15:23

Με πλαστά έγγραφα διακινούν λαθραία καπνικά είδη στη Σάμο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου

Χρησιμοποιώντας πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα έκαναν οργανωμένο λαθρεμπόριο καπνικών ειδών στη Σάμο τρεις αλλοδαποί ηλικίας 29, 33 και 29 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφαλείας του Λιμεναρχείου έχοντας 376 πακέτα καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης στο όχημα ιδιοκτησίας του 33χρονου.

Ο ίδιος φέρεται και ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος, καθώς η έρευνα στην κατοικία τουλάχιστον έφερε στο φως τα «μαύρα» έσοδα από την πώληση των λαθραίων προϊόντων, ύψους 4.950 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν! Ακόμη, βρέθηκαν μία πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία του 33χρονου, μία πλαστή άδεια διαμονής και ένα κατεστραμμένο δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία άλλων προσώπων και δύο αποδείξεις παραλαβής χρημάτων από εταιρεία ταχυπληρωμών.
Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και πλαστογραφία κατά περίπτωση, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 33χρονου καθώς και τρία λαθραία πακέτα τσιγάρων που είχε στο σπίτι του και αποδόθηκαν στο Τελωνείο του νησιού μαζί με τα υπόλοιπα λαθραία καπνικά προϊόντα.

Το μεσημέρι της Κυριακής οι άνδρες της Ασφαλείας της λιμενικής αρχής Σάμου συνέλαβαν άλλους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 32 και 24 χρόνων, μετά από έρευνα στην κατοικία του 32χρονου όπου κατασχέθηκαν 60 λαθραία πακέτα τσιγάρων, ένα παραποιημένο δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία άλλου προσώπου και δύο τετράδια στα οποία ήταν καταχωρημένες αγοραπωλησίες στην αραβική και την ελληνική γλώσσα. Και αυτοί, αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες με τους προηγούμενους.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 10:49

Σχετικά Άρθρα

  • Ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο
    Ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

    Ναυάγιο με μετανάστες σημειώθηκε στην θαλάσσια περιοχή του Ισιδώρου, βορειοδυτικά της Σάμου, το πρωί του Σαββάτου (26/10) με το Λιμενικό Σώμα, να πραγματοποιεί επιχείρηση διάσωσης.

    Στο σημείο βρίσκονται τρία σκάφη του λιμενικού καθώς και ελικόπτερο που έσπευσαν αμέσως στο σημείο.

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η λέμβος στην οποία επέβαινε αριθμός μεταναστών άρχισε να βουλιάζει σιγά-σιγά με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες να πέσουν στο νερό.

    Μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεγεί αρκετά άτομα με αδιευκρίνιστο το αριθμό των επιβαινόντων.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ έχουν διασωθεί 20 άτομα.

    Η επιχείρηση διάσωσης του λιμενικού βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστούν και άλλοι ναυαγοί.

    Υπενθυμίζεται ότι 200 μετανάστες είχαν μεταφερθεί το μεσημέρι τις Πέμπτης από τη Ρόδο στην Σάμο.

    Αναχώρησαν από τη Σάμο με το πλοίο της γραμμής για την υπηρετική Ελλάδα το Σάββατο.

    Σύμφωνα με το Samos 24, συνολικά 35 άτομα επιβιβάστηκαν σε βάρκα και ξεκίνησαν το επικίνδυνο ταξίδι τους από την Τουρκία τα ξημερώματα του Σαββάτου.

    Ανάμεσά τους βρίσκονταν 14 Αφγανοί και 21 Σύριοι, καθώς και πέντε ανήλικα παιδιά. Η βάρκα αναποδογύρισε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Τραγωδία στη Σάμο: Βυθίστηκε λέμβος με μετανάστες - Δύο νεκροί
    Τραγωδία στη Σάμο: Βυθίστηκε λέμβος με μετανάστες - Δύο νεκροί

    Έχουν διασωθεί 22 άτομα μέχρι στιγμής, ενώ δύο άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί μετά την βύθιση σκάφους στην Σάμο.

    Μια ακόμα τραγωδία με δύο νεκρούς γράφτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, ανοιχτά της Σάμου όταν λέμβος που μετέφερε παράνομους μετανάστες άρχισε να μπάζει νερά.

    Αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν στο νερό συνολικά 22 άτομα που επέβαιναν στη βάρκα.

    Τις δύο σορούς ενός άνδρα και μιας γυναίκας ανέσυραν από τη θάλασσα στελέχη του λιμενικού σε πλοίο ανοιχτής θαλάσσης και θα μεταφερθούν στο λιμάνι της Σάμου.

    Έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων συνεχίζονται από δύο πλωτά του Λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος και ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Μανωλάδα: Τους έπιασαν με λαθραίο καπνό και τσιγάρα
    Μανωλάδα: Τους έπιασαν με λαθραίο καπνό και τσιγάρα

    Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αλλοδαπών για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

    Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα σε βάρος δύο αλλοδαπών ανδρών, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί προχθές το μεσημέρι στη Μανωλάδα διαπιστώθηκε ότι κατείχαν προς διακίνηση

    • 950 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και
    • 240 συσκευασίες λαθραίου καπνού,

    Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας κατέσχεσαν τα λαθραία καπνικά προϊόντα καθώς και το χρηματικό ποσό των -5.502- ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση των λαθραίων καπνικών προϊόντων.

    Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των αλλοδαπών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

    Lathraia tsig2

  • Σάμος: Εντοπισμός 18 μεταναστών και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη
    Σάμος: Εντοπισμός 18 μεταναστών και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη

    Κατά την προανακριτική διαδικασία ο 22χρονος αναγνωρίστηκε ως ο διακινητής και συνελήφθη

    Στον εντοπισμό και τη διάσωση 18 μεταναστών προχώρησε στις 3 Οκτωβρίου, η Λιμενική Αρχή της Σάμου, έπειτα από καταδίωξη.
    Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου ένα περιπολικό σκάφος του λιμενικού εντόπισε ταχύπλοο με έναν αλλοδαπό, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου.
    Το σκάφος του λιμενικού προέβη σε χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, όμως ο χειριστής του ταχύπλοου δεν σταμάτησε. Ακολούθησε καταδίωξη και ρίψη προειδοποιητικών βολών με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση ταχύπλοου.

    Ο 22χρονος αλλοδαπός χειριστής του δήλωσε ότι είχε μεταφέρει και αποβιβάσει στις βορειοανατολικές ακτές της Σάμου, δεκαοκτώ μετανάστες. Στη συνέχεια, στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου εντόπισαν βορειανατολικά της Σάμου, τους δεκαοκτώ αλλοδαπούς (09 άνδρες, 04 γυναίκες και 05 ανήλικα) και τους μετέφεραν στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Σάμου (ΚΕΔΝ).

    Κατά την προανακριτική διαδικασία ο 22χρονος αναγνωρίστηκε ως ο διακινητής και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 25 του Ν. 5038/2023 «Διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών», του άρθρου 83 του Ν. 3386/2005 «Παράνομη είσοδος και έξοδος από τη χώρα» και του άρθρου 169 Π.Κ. «Απείθεια». Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το μέσο διακίνησης καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Σάμος: Συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης μετά το ναυάγιο με τις 4 νεκρές - Συνελήφθη ο διακινητής
    Σάμος: Συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης μετά το ναυάγιο με τις 4 νεκρές - Συνελήφθη ο διακινητής

    Τρεις γυναίκες και ένα ανήλικο κοριτσάκι είναι μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Σάμου, όταν πνευστή λέμβος με μετανάστες ανατράπηκε και βυθίστηκε, υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες (6 μποφόρ) πλησίον του όρμου του Αγίου Ισιδώρου.

    Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, στη θαλάσσια περιοχή είναι σε εξέλιξη και σήμερα από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και παραπλέοντα πλοία.

    Πλήρωμα βοηθητικού σκάφους του Πλοίου Ανοιχτής Θαλάσσης ΠΑΘ του Λιμενικού, αρχικά εντόπισε και διέσωσε πέντε αλλοδαπούς στη θαλάσσια περιοχή, ενώ στελέχη της λιμενικής Αρχής του Καρλοβασίου, με τη συνδρομή στελεχών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, εντόπισαν σε χερσαία περιοχή πλησίον του όρμου του Αγίου Ισιδώρου επιπλέον είκοσι έξι αλλοδαπούς, εκ των οποίων μία γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης.

    Κατά την προανακριτική διαδικασία, ένας 21χρονος αλλοδαπός αναγνωρίστηκε από τους υπόλοιπους ως ο χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε στην Ελλάδα από τις έναντι τουρκικές ακτές και συνελήφθη. Η πνευστή λέμβος μεταφοράς των αλλοδαπών καταστράφηκε.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Τραγωδία στη Σάμο μετά από ναυάγιο - Τουλάχιστον τρεις νεκροί μετανάστες και αγνοούμενοι
    Τραγωδία στη Σάμο μετά από ναυάγιο - Τουλάχιστον τρεις νεκροί μετανάστες και αγνοούμενοι

    Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, υπό τον Συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού, για τον εντοπισμό αλλοδαπών στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ισιδώρου Β.Δ της Σάμου, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει βυθιστεί πλαστική λέμβος, στην οποία επέβαιναν 33 άτομα (κατά δήλωσή τους), εκ των οποίων 5 βρέθηκαν στην ξηρά και τρία άτομα ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

    Πάνω από 20 αγνοούμενοι

    Τουλάχιστον 25 άτομα αγνοούνται ενώ στις έρευνες λαμβάνουν μέρος ένα πλωτό σκάφος και ένα περιπολικό πλοίο του Λ.Σ-EΛ.AKT., ένα σκάφος της ΕΟΔ Σάμου καθώς και ένα ελικόπτερο.

    Στην περιοχή πνέουν άνεμοι ΒΔ 5-6 μποφόρ. Επίσης, αστυνομικοί χτενίζουν την ευρύτερη χερσαία περιοχή.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Καταρρέει η εικόνα του ΕΣΥ που παρουσιάζει ο Γεωργιάδης - Σάλος με την Σάμο και τις δηλώσεις του υπουργού
    Καταρρέει η εικόνα του ΕΣΥ που παρουσιάζει ο Γεωργιάδης - Σάλος με την Σάμο και τις δηλώσεις του υπουργού

    Οι ελλείψεις γιατρών ειδικά στα νησιά και στις άγονες περιοχές αυξάνονται αντί να μειώνονται

    Έντονες αντιδράσεις προκαλεί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με τις δημόσιες τοποθετήσεις του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ.

    Την ώρα που οι ελλείψεις γιατρών ειδικά στα νησιά και στις άγονες περιοχές αυξάνονται αντί να μειώνονται, ο υπουργός Υγείας δηλώνει ότι είναι «ψευδής η εικόνα κατάρρευσης του ΕΣΥ».

    «Θαμπή» η ωραιοποιημένη εικόνα που παρουσιάζει ο Γεωργιάδης

    Η ωραιοποιημένη εικόνα που αντιλαμβάνεται για το δημόσιο σύστημα υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης πάντως δεν φαίνεται να αντικατοπτρίζει και την εικόνα που έχουν τόσο οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, όσο και οι κάτοικοι των περιοχών που αναζητούν απεγνωσμένα μέσα στο κατακαλόκαιρο ιατρικές υπηρεσίες.

    Και μπορεί η κυβέρνηση να επιχειρεί με κάθε τρόπο να δείξει ότι στηρίζει το δημόσιο σύστημα, όμως οι πολίτες που καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με αναμονές και έλλειψη πρόσβασης σε γιατρούς και υπηρεσίες, φαίνεται ότι έχουν φτάσει πλέον στο όριο τους.

    Δεν είναι τυχαία άλλωστε η θερμή υποδοχή που είχαν ετοιμάσει για τον Άδωνι Γεωργιάδη οι κάτοικοι της Λέρου όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο για να δει την κατάσταση από κοντά.

    «Δεν δικαιολογείται να γράφεται ότι έπαθε εγκεφαλικό από τις εφημερίες»

    Όμως η υπόθεση με την οποία φαίνεται να ξεχείλισε το ποτήρι είναι αυτή της Σάμου. Η μοναδική παιδίατρος του νησιού που κατέρρευσε έπειτα από συνεχόμενες ενεργές εφημερίες και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην κατά την κυβέρνηση ομαλή εικόνα που παρουσιάζει το ΕΣΥ. Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη ωστόσο: «Η γιατρός δεν έπαθε εγκεφαλικό. Η γιατρός, ευτυχώς, το τονίζω, είναι καλά στην υγεία της, μίλησα και ο ίδιος μαζί της. Θα γυρίσει σε 15 μέρες στη δουλειά της. Έκανε πολλές εφημερίες, όπως κάνουν πολλοί γιατροί στα περιφερειακά νοσοκομεία, οι περισσότερες από αυτές όμως ήταν “on call”. Δεν ήταν στο νοσοκομείο, ήταν στο σπίτι της. Δεν δικαιολογείται δηλαδή να γράφεται ότι έπαθε εγκεφαλικό από τις εφημερίες. Ήταν όμως πιεσμένη; Ναι. Ζήτησα και έλαβα την παραίτηση της διοικήτριας και έχω διορίσει προσωρινό Διοικητή, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ΑΣΕΠ».

    «Tραγικές ελλείψεις σε ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό»

    Αντίθετη άποψη έχει η Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ). Όπως αναφέρει: «Η κατάρρευση της μοναδικής μόνιμης Παιδιάτρου του νοσοκομείου της Σάμου, λόγω των εξαντλητικών ωραρίων και των συνεχών ενεργών εφημεριών, η οποία υπέστη ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο για το οποίο διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής, είναι αδιάψευστος μάρτυρας των τραγικών ελλείψεων σε ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό και της δραματικής κατάστασης που επικρατεί στο νοσοκομείο, την οποία επανειλημμένως έχουν αναδείξει και καταγγείλει η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Σάμου, ο Σύλλογος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου, το Εργατικό Κέντρο Σάμου, σωματεία και μαζικοί φορείς του νησιού. Επισημαίνουμε (όπως είχαμε επισημάνει και στην περίπτωση της συναδέλφου Αναισθησιολόγου στο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης) πως η αιτιολογική συσχέτιση της υπερεργασίας με την πρόκληση ισχαιμικών αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων είναι απόλυτα τεκμηριωμένη επιστημονικά».

    Παρ’ αυτά κατά τον υπουργό Υγείας είναι δικαιολογημένο ένα δημόσιο σύστημα υγείας να μην διαθέτει γιατρούς παντού. Ειδικότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στις καταγγελίες του δήμου Αλμυρού για την τουρίστρια που πέθανε στην Ανάβρα σε απόσταση αναπνοής από το κλειστό αγροτικό ιατρείο όπου δεν υπήρχε γιατρός, ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε με κυνικό τρόπο ότι «κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού ιατρούς».

    Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι η Ομοσπονδία των νοσοκομειακών γιατρών εδώ και καιρό καταγγέλλει ότι στο ΕΣΥ υπάρχουν 8000 κενές οργανικές θέσεις γιατρών, ενώ πλέον οι περισσότερες καλύπτονται με επικουρικούς γιατρούς. Να υπενθυμιστεί επίσης ότι η κυβέρνηση από την προηγούμενη θητεία της κιόλας είχε δεσμευτεί για 10.000 μόνιμες προσλήψεις υγειονομικών στα νοσοκομεία οι οποίες ακόμη και σήμερα δεν έχουν υλοποιηθεί.

    Κασσελάκης: «Άμεση αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη»

    Στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απευθύνεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας την αποπομπή του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Συγκεκριμένα αναφέρει:

    «Κύριε Μητσοτάκη, η δήλωση του ακροδεξιού που κάνατε υπουργό Υγείας, "η ασθενής έπαθε ανακοπή Κυριακή και τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί, κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού ιατρούς", είναι ακραίο δείγμα κυνισμού. Ξέρω ότι με τον κ. Γεωργιάδη μοιράζεστε τον ίδιο κυνισμό και την ίδια έλλειψη ενσυναίσθησης (το είδαμε από τα Τέμπη ως την Πεντέλη), αλλά η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να "θεραπευτεί" μόνο με άμεση αποπομπή του».

    Πηγή: ethnos.gr

  • Σάμος: Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή από το Λιμενικό - Διασώθηκαν 23 άνθρωποι
    Σάμος: Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή από το Λιμενικό - Διασώθηκαν 23 άνθρωποι

    Συναγερμός σήμανε χτες, Παρασκευή, στο Λιμενικό καθώς ενημερώθηκαν για την ύπαρξη ενός ύποπτου ταχύπλοου σκάφους που προερχόταν από τις τουρκικές ακτές και κατευθυνόταν προς τις νοτιανατολικές ακτές του της Σάμου.

    Ακολούθησε καταδίωξη

    Άμεσα, στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό σκάφος, το οποίο εντόπισε το ταχύπλοο και έκανε υποδείξεις στον χειριστή του για να σταματήσει, ωστόσο εκείνος δεν δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές του Λιμενικού με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και ακινητοποίηση του.

    Διασώθηκαν 23 μετανάστες

    Το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους του Λιμενικού περισυνέλεξε τους 23 αλλοδαπούς επιβαίνοντες του ταχύπλοου (10 άντρες, 6 γυναίκες και 7 ανήλικα), οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του Πυθαγορείου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Σάμου.

    Ο 29χρονος αλλοδαπός χειριστής του σκάφους, συνελήφθη ως διακινητής των υπολοίπων για παράβαση του άρθρου 25 του Ν. 5038/2023 “Διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών” και του άρθρου 83 του Ν. 3386/2005 “Παράνομη είσοδος στη χώρα”.

    Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το μέσο μεταφοράς.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο