Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 22:07

Αντίνοος Αλμπάνης: Το μόνο που με απασχολεί είναι να είμαι ζωντανός

Γράφτηκε από την
Ad Slot

«Αυτό που εύχομαι όχι μόνο για τον νέο χρόνο αλλά για κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε μήνα μετά την περιπέτειά μου είναι να έχω υγεία», λέει ο ηθοποιός

O Αντίνοος Αλμπάνης σε συνέντευξή του μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά Ηλιος, για το πως βιώνει την καραντίνα αλλά και τι εύχεται να του φέρει η νέα χρονιά.

Αυτή την εποχή ο Φίλιππος δεν περνά καλά με τη γυναίκα του την Αλίκη. Αρχίζει κι αυτή να χάνει την υπομονή της;
«Ο Φίλιππος είναι λίγο σαν τον… Μπέντζαμιν Μπάτον! Όσο μεγαλώνει, τόσο… μικραίνει. Γίνεται όλο και πιο ανασφαλής και παρορμητικός, καθώς πολλά έχουν ανατραπεί στη ζωή του. Η μητέρα του με την παρεμβατικότητά της σε όλους τους τομείς της ζωής του έχει συμβάλει πολύ σε αυτό. Η επιστροφή της Λήδας και το γεγονός ότι έμαθε την ύπαρξη του Πέτρου τον έχουν μπερδέψει πολύ, και έτσι καταλήγει, άθελά του, να πληγώνει τους γύρω του».

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στον χαρακτήρα του ή εκεί τον οδηγούν οι δύο γυναίκες της ζωής του, Αλίκη και Λήδα;
«Σίγουρα η αναποφασιστικότητα του χαρακτήρα του δεν βοηθάει. Η Λήδα και η Αλίκη είναι δύο πολύ μεγάλα κεφάλαια στη ζωή του, είναι οι μητέρες των παιδιών του. Ο ίδιος ακροβατεί ανάμεσα στο πρέπει και το θέλω, και αυτό ξέρουμε πολύ καλά πως είναι ένα πολύ δύσκολο μάθημα ισορροπίας».

Πώς βλέπετε τον ήρωα που υποδύεστε; Τον αντιπαθείτε ή σας είναι συμπαθής;
«Στα πρώτα επεισόδια είχε κάποιες ευαισθησίες. Ήθελε να είναι όλοι ικανοποιημένοι, κάτω από τις φτερούγες του. Τον ένοιαζε να μην πληγώνει, και έτσι ένιωθα πως ίσως κάπου μοιάζαμε. Τώρα όμως, που συνεχώς αμφιταλαντεύεται και του είναι δύσκολο να αποφασίσει τι τελικά θα τον κάνει ευτυχισμένο, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τα συναισθήματα των άλλων, δεν νομίζω πως μοιάζουμε σε τίποτα».

Εσείς τι άνθρωπος είστε;
«Κοντά στα 40 μου, έχω καταλήξει ότι για να αντέξουν οι άνθρωποι πρέπει να τους φροντίζεις, όπως και το μέλλον που απλώνεται μπροστά σου. Όσο δεν περιποιείσαι τις σχέσεις σου, τόσο φθείρονται».

Την τηλεόραση φέτος πώς τη βλέπετε;
«Θα ήμουν μίζερος αν έλεγα πως είναι μια χρονιά κακή για την τηλεόραση; Ευτυχώς που υπάρχουν οι “Άγριες μέλισσες” και οι σειρές μυθοπλασίας, που στέκονται “παντελονάτα” απέναντι από όλα τα ριάλιτι υποκουλτούρας που πλασάρονται φέτος. Καμαρώνω πάρα πολύ για τους συναδέλφους, τους δημιουργούς, τους τεχνικούς, για όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτόν τον ωραίο ανταγωνισμό».

Πώς είναι να μην κάνετε θέατρο;
«Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Το να μην υπάρχει ούτε μισό θέατρο ανοιχτό με τρομάζει και μου φαίνεται πολύ δυστοπικό, γιατί μακροπρόθεσμα αυτό θα γράψει στις ζωές μας. Τα τελευταία χρόνια, που το εύκολο χρήμα, η αίσθηση φαστ φουντ σε όλα και η εύκολη αναγνωρισιμότητα έχουν βλάψει την ψυχοσύνθεσή μας, το θέατρο ήταν μια ακτίνα φωτός».

Τι θα θέλατε να σας φέρει η νέα χρονιά;
«Επειδή ζούμε σε δύσκολους καιρούς και είμαστε όλοι πιεσμένοι, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να χρησιμοποιήσουμε ό,τι απόθεμα καλοσύνης έχουμε και να προσφέρουμε στους γύρω μας, γιατί είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε και να αρχίσουμε να κατασπαράζουμε ο ένας τον άλλον, από το άγχος, την αγωνία και τον φόβο που έχουν προκληθεί από την πανδημία. Όσο για μένα; Αυτό που εύχομαι όχι μόνο για τον νέο χρόνο αλλά για κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε μήνα μετά την περιπέτειά μου είναι να έχω υγεία. Το μόνο που με απασχολεί είναι να είμαι ζωντανός. Εγώ το “στην υγειά μας” και το λέω και το εννοώ!», είπε ο ηθοποιός στο «Τηλέραμα».
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 20:59

Σχετικά Άρθρα

  • Αντίνοος Αλμπάνης: Γυναίκα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με τον ηθοποιό - Η ανάρτηση και τα σχόλια στο Twitter
    Αντίνοος Αλμπάνης: Γυναίκα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με τον ηθοποιό - Η ανάρτηση και τα σχόλια στο Twitter

    Mια ανάρτηση τουΑντίνοου Αλμπάνη στο Twitter, στην οποία ο ηθοποιός αναφερόταν σε ένα αμήχανο συμβάν ανάμεσα σε εκείνον και μια γυναίκα, κατάφερε να γίνει viral.

    Το Σάββατο 6 Απριλίου, ο ηθοποιός έγραψε στον λογαριασμό του ότι «μια κυρία σήμερα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εμένα γιατί όπως μου δήλωσε φοβάται τους άντρες και αυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δυο συνεδρίες με τον ψυχίατρο».

    Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη

    Η ανάρτησή του συζητήθηκε έντονα από όσους τον ακολουθούν και όχι μόνο. «Έχετε σκεφτεί ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έχει ένα τραύμα που σχετίζεται με έμφυλη βία;» είναι ένα από τα σχόλια που δέχτηκε, στο οποίο ο Αντίνοος Αλμπάνης και απάντησε: «Μα δεν την έκρινα και τίποτα να μην έχει ζήσει έχει κάθε λόγο να φοβάται και έχω κάθε λόγο να επηρεάζομαι από τον φόβο που της προκαλώ».

    Κάποιος άλλος του έγραψε: «Το "Δεν μπαίνουμε ποτέ στο ασανσέρ με κάποιον άγνωστο" είναι Ασφάλεια 101 και δεν θα ρισκάρουμε τη ζωή μας, για να μην τύχει και πληγωθούν τα συναισθήματα κανενός νοτολμενάκια».

    Και σε αυτό απάντησε, τονίζοντας: «Είστε δαιμόνια που καταφέρατε και διακρίνατε ότι αυτό που στα αλήθεια απαιτούσα από την ίδια ήταν να ρισκάρει τη ζωή της για να μην πληγωθώ εγώ σας χειροκροτώ όρθιος».

    Τέλος, ένα ακόμη σχόλιο που δέχτηκε ήταν: «Το γεγονός ότι δεν αφορούσε καν εσένα και ούτε εσύ συγκεκριμένα της προκάλεσες φόβο απλώς αποτελούσες έναν ακόμη άγνωστο για εκείνη που ενδεχομένως να ήθελε να της κάνει κακό το σκέφτηκες; Ή πρέπει να τα παίρνουμε όλα προσωπικά;». Ο Αντίνοος Αλμπάνης εξήγησε σχετικά με αυτό: «Το ότι η παρουσία μου και μόνο μπορεί να προκαλεί φόβο σε έναν οποιονδήποτε άνθρωπο μια οποιαδήποτε στιγμή είναι κάτι που με επηρεάζει και που έχω ανάγκη να βρω έναν τρόπο να το διαχειρίζομαι με τον ψυχίατρο μου».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Maestro: Ξεκινούν οι προετοιμασίες για τον β' κύκλο - Η αποκάλυψη του Αντίνοου Αλμπάνη
    Maestro: Ξεκινούν οι προετοιμασίες για τον β' κύκλο - Η αποκάλυψη του Αντίνοου Αλμπάνη

    Μια αποκάλυψη για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αποκάλυψε με story που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ότι έλαβε email με τα δύο πρώτα σενάρια της νέας σεζόν. «Παξοί ερχόμαστε», έγραψε ο ηθοποιός.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημείωσε ότι έχει στο μυαλό του το τέλος του δεύτερου κύκλου, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει περίπου τον Απρίλιο.

    «Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου» είχε πει ο δημιουργός σε συνέντευξή του τον Φεβρουάριο.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Αντίνοος Αλμπάνης: H χιουμοριστική ανάρτηση του ηθοποιού για τον... επίδοξο διαρρήκτη
    Αντίνοος Αλμπάνης: H χιουμοριστική ανάρτηση του ηθοποιού για τον... επίδοξο διαρρήκτη

    Δείτε τη δημοσίευση του γνωστού ηθοποιού στο Instagram

    Ο Αντίνοος Αλμπάνης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, λίγο πριν επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα.
    Ο ηθοποιός σε μία τελευταία χιουμοριστική του ανάρτηση στο Instagram, θέλησε να στείλει μήνυμα στον... επίδοξο διαρρήκτη, τώρα που δεν βρίσκεται σπίτι του. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε:
    «Αγαπητέ άνθρωπε που με ακολουθείς, όπως έχεις καταλάβει είμαι σε διακοπές ωστόσο, αν ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός συμπεριλαμβάνει κλοπές και διαρρήξεις, μάθε πως στο σπίτι μου βρίσκεται το σκυλί μου που έχει τα νεύρα του από 4 μηνών όπως και η κυρία που το κρατάει, η οποία έχει και αυτή τα νεύρα της από τα 4 και ξέρει και ουνάγκι επίσης, να σε ενημερώσω πως το μοναδικό πράγμα αξίας στο σπίτι είναι ένα αυτόγραφο της Σαμπρίνας που μου έδωσε το ‘92 στη γιορτή της Σταφίδας στα Κρέστενα Ηλείας. Τέλος, να ξέρεις πως μένω πολύ κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού ο οποίος λογικά παρακολουθεί -νόμιμα- το κινητό σου και θα σε πιάσει.

    Ξανασκέψου το
    φιλικά, Αντίνοος».

    Πηγή: Protothema.gr

  • Ο Αντίνοος Αλμπάνης "αδειάζει" τον Βαλάντη: "Ηλίθιε"
    Ο Αντίνοος Αλμπάνης

    Με μια ανάρτηση του στο Instagram ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να υπερασπιστεί την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καταδικάζοντας τον Βαλάντης και όσα είπε στο Survivor.

    Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής στο συμβούλιο της Κυριακής θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του, λέγοντας πως παρά την περιπέτεια της με την υγεία της δεν άλλαξε και δεν έγινε καλύτερος άνθρωπος.

    Τα λεγόμενα του έκαναν τον Αντίνοο Αλμπάνη να ξεσπάσει και έτσι έκανε δύο αναρτήσεις στο Instagram, λέγοντας: "Έπεσε, σηκώθηκε και ξαναπερπάτησε. Αυτό κανένας δε θα της το στερήσει. Η@@@@ε. #μετηνευρυδίκη".

    Αντίνοος Αλμπάνης insta

    Πηγή: Yuppi.gr

  • Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Ας σταματήσει να είναι ταμπού ο καρκίνος»
    Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Ας σταματήσει να είναι ταμπού ο καρκίνος»

    "Ακόμα και σήμερα έχω σοβαρούς πόνους από τις θεραπείες που έκανα και αυτοί οι πόνοι δεν θα φύγουν. Είναι πόνοι στα κόκαλα, στους μύες... Πόνοι σοβαροί, όχι σε τόσο μεγάλη ένταση όπως παλιά αλλά τους έχω κληρονομήσει και θα μου μείνουν" παραδέχθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

    Καλεσμένος της Κατερίνας Καραβάτου βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας στο τηλεοπτικό κοινό.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω την πεποίθηση ότι κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να περνάει τις δυσκολίες αυτής της ζωής μόνος του. Κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του επιλέγει και αποφασίζει πως θα πορευτεί. Οι αποφάσεις αυτές δεν είναι πάντα σωστές. Και γω το γεγονός ότι αρχικά αντιμετώπισα μόνος την ασθένεια μου δεν είναι ένα παράσημο το οποίο το κουβαλάω, λάθος ήταν και δεν θέλω να το επαναλαμβάνω αυτό το λάθος. Αυτό με απομακρύνει και από τον κόσμο, από τους ανθρώπους, από τις σχέσεις, από την οικογένεια, από το κοινό. Δεν θέλω να ζω έτσι».

    «Σε προηγούμενα χρόνια δεν θα το μοιραζόμουν καν, δεν θα το επικοινωνούσα αυτό το πράγμα. Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο είπα πως θα βγω και θα μιλήσω για αυτό, είναι ακριβώς για να πάρουν κουράγιο άνθρωποι που μπορεί να ζορίζονται πολύ με αυτό το ζήτημα και φυσικά να σταματήσει να είναι ταμπού το θέμα του καρκίνου. Δεν είναι ταμπού ο καρκίνος, έχει χτυπήσει όλα τα σπίτια και όλες τις οικογένειες και μπορεί να ξεπεραστεί».

    «Πάντα θα αφήσει κάτι. Και γω σήμερα μπορεί να ζορίζομαι και να έχω προβλήματα, Η ζωή είναι όμως ένα μεγάλο πλάνο και αυτό πρέπει να κοιτάς, όχι τα μικρούλια που έρχονται μπροστά σου. Ναι, θα πονάω αλλά θα σφίξω τα δόντια και θα πάω παρακάτω. Ακόμα και σήμερα έχω σοβαρούς πόνους από τις θεραπείες που έκανα και αυτοί οι πόνοι δεν θα φύγουν. Είναι πόνοι στα κόκαλα, στους μύες… Πόνοι σοβαροί, όχι σε τόσο μεγάλη ένταση όπως παλιά αλλά τους έχω κληρονομήσει και θα μου μείνουν» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.
    Πηγή: Zappit.gr
  • Αντίνοος Αλμπάνης για τα ριάλιτι: Απορώ πόση σαχλαμάρα χωράει στο κεφάλι μας
    Αντίνοος Αλμπάνης για τα ριάλιτι: Απορώ πόση σαχλαμάρα χωράει στο κεφάλι μας

    Πώς βλέπει ο ηθοποιός την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση

    Ο Αντίνoος Αλμπάνης σε συνέντευξή του μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση και ξέσπασε εναντίον των τόσων ριάλιτι που υπάρχουν.

    «Δεν μπορώ να μπω στα παπούτσια του κόσμου. Η τηλεόραση είναι σαν ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο. Ενα mall. Το τι έχει αυτό το εμπορικό πολυκατάστημα, τι προϊόντα πουλάει, αν είναι όλα ισάξια και ισότιμα, δεν θα το κρίνω. Το mall κοιτάει το κέρδος. Το θέμα είναι τι προϊόν επιλέγει ο καθένας μας για να βάλει στη σκέψη του και την ψυχή του. Θέλει τη μυθοπλασία; Θέλει τα ριάλιτι; Και εγώ πολλές φορές απορώ πόση σαχλαμάρα, πόσο τίποτα, πόσο ακόμη μηδενικό χωράει στο κεφάλι μας. Μας εκπροσωπεί αυτό το προϊόν; ΟΚ, μια τηλεόραση είναι πολυθεματική. Το θέμα είναι σε τι ποσότητα -για να γίνω και λίγο κυνικός- καταναλώνουμε τη σαχλαμάρα… Γιατί αν το δούμε κοινωνικά το θέμα, πόσο πολύ διαφέρουμε ως κοινωνία από αυτό που σε μεγάλες δόσεις καταναλώνουμε; Είμαστε διαφορετικοί από αυτό που καταναλώνουμε ή μήπως μοιάζουμε με αυτό που καταναλώνουμε», είπε ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Enjoy;

    Πηγή: Protothema.gr

  • Αντίνοος Αλμπάνης: «Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι μόνος. Πέρασα και ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας και ήταν ακόμα πιο δυσβάσταχτο»
    Αντίνοος Αλμπάνης: «Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι μόνος. Πέρασα και ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας και ήταν ακόμα πιο δυσβάσταχτο»

    Ο ηθοποιός έχει εξομολογηθεί δημόσια τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του λόγω του καρκίνου

    Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων στη Φαίη Σκορδά ότι μετά την τελευταία του σχέση, δεν ήθελε να δεσμευτεί ξανά καθώς του άφησε ‘’πληγές’’, ενώ πέρασε μόνος του και το δύσκολο διάστημα με την περιπέτεια υγείας που είχε.

    «Πρέπει να είσαι συγκεκριμένος με αυτό που θες και όχι γενικά και αόριστα πως ‘’θέλω μια κοπέλα’’. Να την κάνεις τι; Να σου μαγειρέψει; Να την ερωτευτείς;» ανέφερε ο ηθοποιός.

    «Έχω περάσει μεγάλο διάστημα που αποζητούσα τη μοναξιά, το να έχω τη βολή μου, την ευκολία μου, το να μην με ενοχλεί κανένας και να έχω αυτά που παρέχει μια συντροφική σχέση σε δόσεις. Να εξυπηρετώ τις ανάγκες μου εφήμερα. Υπήρχαν πολύ μεγάλα τέτοια διαστήματα, απόλυτα συνειδητά.Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι η τελευταία μου σχέση μού δημιούργησε τέτοια ταραχή μέσα μου που δεν ήθελα να ξανασυνδεθώ, να ξαναδιαθέσω τον εαυτό μου με τέτοιο τρόπο που να ξαναπεράσω αυτά που πέρασα. (…) Κάποια αγκαθάκια μένουν και μπορεί να είναι μεγάλα και να σε κάνουν να θες να είσαι μόνος σου και να μην επενδύσεις σε σχέση, για να μην ξαναπληγωθείς» συνέχισε.

    «Δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό, γιατί θέλει ρίσκο η ζωή και όσο κι αν μας πληγώνουν ή μας απογοητεύουν οι άνθρωποι, δεν σημαίνει ότι επαναλαμβάνεται αυτό συνέχεια.
    Πρέπει να αποζητούμε τη συντροφικότητα και το μαζί. Η μοναξιά είναι πολύ σκληρό πράγμα. Τα 5 τελευταία χρόνια είμαι μόνος μου, δεν είμαι σε σχέση. Και μέσα σε αυτά τα χρόνια πέρασα και ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας που δεν είχε κάπου να ακουμπήσει το μέσα μου, οπότε αυτό το έκανε ακόμα πιο δυσβάσταχτο. Εγώ δεν ήθελα. Δεν ήθελα να γίνω βάρος» κατέληξε.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Η εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη: «Θα ήταν εύκολο να μπω σε μια διαδικασία απομόνωσης»
    Η εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη: «Θα ήταν εύκολο να μπω σε μια διαδικασία απομόνωσης»

    Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

    Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του και αποκάλυψε για ποιο λόγο επέλεξε να συνεχίσει να εργάζεται και να μην αλλάξει την καθημερινότητά του.

    Χαρακτηριστικά, είπε: «Δεν θέλω να μπερδεύω καθόλου το κομμάτι της δουλειάς με το κομμάτι της ζωής μου. Αν αρχίσω να πιστεύω πως κάπως κούμπωσαν αυτά, θα αρχίσω να τρελαίνομαι.
    Η αλήθεια είναι ότι μέσα από τη δική μου περιπέτεια θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να μπω σε μια διαδικασία απομόνωσης και εγκλεισμού. Να πω ότι κλείνω τα παράθυρα, τις πόρτες και μένω στο σπίτι να το ζω μόνος μου όλο αυτό το πράγμα. Με βοήθησε πάρα πολύ το κείμενο σε αυτό το κομμάτι να αντιμετωπίσω αλλιώς την κατάσταση και να πω ότι δεν θα μείνω στο σπίτι και θα κάνω το ακριβώς αντίθετο. Θα βγω έξω, θα δουλέψω, θα κάνω ό,τι έκανα».
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch