Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 19:45

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στην Ομόνοια: Παρέμβαση εισαγγελέα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Χθες το μεσημέρι, ο υπάλληλος δέχθηκε την άνανδρη επίθεση δύο νεαρών επειδή τους ζήτησε να φορέσουν τη μάσκα τους και να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα

Ο άγριος ξυλοδαρμός του σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια, δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την άγρια επίθεση που έστειλε στο νοσοκομείο τον άτυχο εργαζόμενο.

Χθες το μεσημέρι, ο υπάλληλος δέχθηκε την άνανδρη επίθεση δύο νεαρών επειδή τους ζήτησε να φορέσουν τη μάσκα τους και να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα.

Εκείνοι, όχι μόνο τον έβρισαν, αλλά, μόλις κατέβηκαν από τον συρμό, τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα στην Ομόνοια άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές σε όλο του το σώμα.

Παράλληλα, διετάχθη έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών και για τον εντοπισμό των αγνώστων που έχουν τοιχοκολλήσει αφίσες στο Χαλάνδρι διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 19:04

Σχετικά Άρθρα

  • Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 28χρονος που ξυλοκόπησε την εγκυμονούσα αδελφή του και τον σύντροφό της
    Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 28χρονος που ξυλοκόπησε την εγκυμονούσα αδελφή του και τον σύντροφό της

    Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 28χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την 21 ετών εγκυμονούσα αδελφή του και τον 45χρονο σύντροφό της

    Το επεισόδιο σημειώθηκε έπειτα από καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους, το βράδυ της Τετάρτης, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

    Θεσσαλονίκη: Τι είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

    Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι άσκησε βία, αλλά αρνήθηκε τον ανθρωποκτόνο δόλο που του αποδίδεται με την απαγγελθείσα δίωξη η οποία είναι σε βαθμό κακουργήματος.

    Ανέφερε δε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ότι αντέδρασε με τον τρόπο αυτό, "απαντώντας" σε προηγούμενο χτύπημα που δέχθηκε από τον 45χρονο, ενώ αρνήθηκε ότι κρατούσε κουζινομάχαιρο, όπως επισημαίνεται στη δικογραφία.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα (με όρους), έχοντας εκτίσει ποινή πολυετούς κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξη την οποία τέλεσε στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη.

    Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

    Αξιολογώντας και το ποινικό του παρελθόν, εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν να επιστρέψει στις φυλακές, αφού τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

    Σημειώνεται ότι τα δύο θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Στην εγκυμονούσα αδελφή του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία της, όπως και το βρέφος της, ενώ ο 45χρονος σύντροφός της επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά
    Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά

    Συναγερμός σήμανε στους Άγιους Ανάργυρους καθώς σοβάς από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι 14χρονης, η οποία και τραυματίστηκε σοβαρά.

    Περίμενε στη στάση με τη μητέρα της

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε στην στάση το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 28χρονο που ξυλοκόπησε άγρια την έγκυο αδελφή του και τον σύντροφό της

    Ο κατηγορούμενος φέρεται να επιτέθηκε στην 21χρονη και στον 45χρονο, ενώ κάποια στιγμή άρπαξε ένα μαχαίρι

    Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος ενός 28χρονου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την 21 ετών εγκυμονούσα αδελφή του και τον 45χρονο σύντροφο της, στη Θεσσαλονίκη.
    Ο άντρας παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή ενώ οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή (με θύμα έγκυο) και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε το βράδυ της Τετάρτης, μέσα στο σπίτι όπου ζει η γυναίκα. Κατά τη διάρκεια ενός έντονου καβγά, ο κατηγορούμενος φέρεται να επιτέθηκε στην 21χρονη και στον 45χρονο, ενώ κάποια στιγμή άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα.
    Η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος και ο σύντροφός της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος αναμενεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το έμβρυο είναι καλά στην υγεία του.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Θεσσαλονίκη: 19 χρόνια κάθειρξη σε 24χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά και ξυλοκοπούσε τη σύντροφό του
    Θεσσαλονίκη: 19 χρόνια κάθειρξη σε 24χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά και ξυλοκοπούσε τη σύντροφό του

    Επί 10 μήνες ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της, πέφτοντας σχεδόν καθημερινά θύμα σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης.

    Kατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ξυλοδαρμοί και η σεξουαλική κακοποίηση συνεχίστηκαν ακόμη κι όταν κυοφορούσε το παιδί τους, ενώ από την κακοποιητική συμπεριφορά του δεν ξέφυγε ούτε το νεογέννητο.

    Υπό τον φόβο απειλών ότι θα κάνει κακό τόσο στην ίδια όσο και στο παιδί τους, η 22χρονη παθούσα τον «κάλυπτε», μέχρι που βρήκε τελικά τη δύναμη να απευθυνθεί σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες, καταγγέλλοντας τον 24χρονο σύντροφό της στην Αστυνομία.

    Ο 24χρονος, με καταγωγή από την Ολλανδία, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο τον καταδίκασε σε 19 χρόνια κάθειρξης. Ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, καθώς μετά από προηγούμενη καταδίκη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για άλλο ενδοοικογενειακό επεισόδιο εις βάρος της ίδιας γυναίκας, φαίνεται να εγκατέλειψε τη χώρα.

    Το χρονικό του εφιάλτη της νεαρής κοπέλας

    Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι καταγγελλόμενες πράξεις φαίνεται να συνέβησαν από τις αρχές του 2021 έως και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

    Όπως κατέθεσε συγγενικό πρόσωπο της 22χρονης, η ίδια είχε δει αρκετές φορές την παθούσα με μώλωπες στο κεφάλι και το σώμα, αλλά η νεαρή γυναίκα αρνούνταν στην αρχή ότι τη χτυπούσε ο κατηγορούμενος, επικαλούμενη διάφορες δικαιολογίες, όπως -για παράδειγμα- ότι χτύπησε σε έπιπλο.

    Τον Αύγουστο του 2021 της αποκάλυψε το μαρτύριο που βίωνε και εξομολογήθηκε ότι ο 24χρονος τη χτυπούσε όταν εκείνη δεν ήθελε να έχουν ερωτική επαφή, την τραβούσε από τα μαλλιά και της ασκούσε σωματική βία.

    «Μόλις έναν μήνα από τη στιγμή που γέννησε, τη βίασε και την ξυλοκόπησε ξανά» ανέφερε η μάρτυρας, μεταφέροντας όσα της εκμυστηρεύθηκε η 22χρονη.

    Την καταδίκη του ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας, κάνοντας λόγο στην αγόρευσή της για έναν «αδίστακτο και χειριστικό» άντρα, που υποτιμούσε τη σύντροφό του και προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις πράξεις του με βία και εκφοβισμό.

    Ομόφωνα, τακτικοί δικαστές και ένορκοι τον έκριναν ένοχο για βιασμό κατ' εξακολούθηση, τετελεσμένο και σε απόπειρα, σωματικές βλάβες σε βάρος εγκύου, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, σωματική βλάβη ανηλίκου, ενδοοικογενειακή απειλή κατ' εξακολούθηση και εξύβριση.

    Το δικαστήριο αποφάσισε η ποινή να είναι άμεσα εκτελεστή, που σημαίνει πως εφόσον ο καταδικασθείς συλληφθεί θα οδηγηθεί απευθείας στις φυλακές.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο
    Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο

    24χρονος οδηγός αγροτικού πιάστηκε στα χέρια με 27χρονο δικυκλιστή - Ο πρώτος έσπρωξε τον δεύτερο που κατέληξε στο οδόστρωμα - Την... γλίτωσε με τραυμαυτισμό στο πόδι

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένα άτομο τραυματίστηκε μετά από καυγά εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.
    Oλα συνέβησαν στην πλατεία Κορνάρου όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο. Αμέσως μετά την σύγκρουση, οι δύο οδηγοί κατέβησαν από τα οχήματά τους και ξεκίνησαν τον καυγά.
    Πάνω στον καυγά ο 24χρονος οδηγός του αγροτικού έσπρωξε τον 27χρονο δικυκλιστή με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο οδόστρωμα. Δυστυχώς, εκείνη την ώρα περνούσε ένα αυτοκίνητο που δεν τον είδε και τον πάτησε στο πόδι.
    Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 27χρονο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

    Ο 27χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος στο πόδι.

    Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 24χρονο ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης.

    Πηγή: Cretapost - Protothema.gr
  • Καταγγελία στο OPEN: Τραυματίας της τραγωδίας των Τεμπών με 70% αναπηρία δεν έλαβε την ειδική σύνταξη
    Καταγγελία στο OPEN: Τραυματίας της τραγωδίας των Τεμπών με 70% αναπηρία δεν έλαβε την ειδική σύνταξη

    «Για μια χειρότερη κόλαση από εκείνη που έζησε το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών» κάνει λόγο ο τραυματίας Θεόδωρος Κατσιούλης, ο οποίος ενώ έχει 70% αναπηρία δεν του έδωσαν ειδική σύνταξη. «Ας μην έβγαζαν τον νόμο, ας μην μας κορόιδευαν» είπε στην τηλεόραση του OPEN.

    «Ντρέπομαι, νιώθω επαίτης»

    «Να μην το ζήσει κανένας. Δεν ήταν μια τράκα, μετά την τράκα επακολούθησε η κόλαση. Αυτό το πράγμα όταν το βλέπεις μπροστά σου δεν μπορείς να το ξεχάσεις σε τρία χρόνια, ούτε σε εκατόν τρία» είπε για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς και πρόσθεσε «εγώ αυτή τη στιγμή παίρνω τρία φάρμακα για να σας μιλήσω αυτή την ώρα».

    Στη συνέχεια κατήγγειλε «Κάναμε την αίτηση όταν μας είπαν και εγώ πέρασα τον Ιούλιο του 2023 την ΑΣΥΕ, η οποία έβγαλε 70% αναπηρία αλλά η βρογχίτιδα που λέει γιατί εισέπνευσα τοξικές ουσίες, και εκείνη την εποχή έπαιρνα αγωγή από το Νοσοκομείο της Λάρισας για να μπορώ να αναπνεύσω. Πήρα την αγωγή και ήμουν καλύτερα για αυτό έβγαλαν αυτό το ποσοστό. Εγώ δεν μπορούσα να σταθώ, με κρατούσε ο γιος μου για να είμαι όρθιος. Η επιτροπή είπε ότι θέλουμε να σας βοηθήσουμε αλλά είπαν ότι ζητά μόνιμη αναπηρία, και είναι ειδικά αυτά που δίνουν μόνιμη αναπηρία. Ο νόμος έγινε εσκεμμένα, έβγαλαν νόμο φωτογραφικό για μόνιμη αναπηρία».

    Το ΙΚΑ δεν δέχεται την απόφαση της ΑΣΥΕ πρέπει να περάσεις ΚΕΠΑ. Πότε να κλείσεις ραντεβού, να πας ξανά και ξανά. Ντρέπομαι νιώθω επαίτης, ας μην έβγαζαν το νόμο ας μην μας κορόιδευαν, αυτό είναι χειρότερη κόλαση και από εκείνο το βράδυ» κατέληξε.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σοκ στον Τύρναβο: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ
    Σοκ στον Τύρναβο: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

    Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε γειτονιά του Τυρνάβου, όταν μια γυναίκα, συνοδευόμενη από το μικρό παιδί της, άρχισε να ουρλιάζει στην μέση του δρόμου ζητώντας βοήθεια.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα εξήγησε στους γείτονες, που βγήκαν έντρομοι να βοηθήσουν ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας και του παιδιού, ότι ο σύζυγός της την κυνηγούσε, την χτυπούσε, και προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του.

    Αναζητείται από τις Αρχές ο δράστης στον Τύρναβο

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tirnavospress.gr, οι κάτοικοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν άμεσα, προσφέροντας βοήθεια και ειδοποιώντας τις αρχές. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τη γυναίκα και το παιδί της, και τους μετέφερε στο τμήμα για την ασφάλεια τους. Ο σύζυγος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εγκαταλείψει το σημείο πριν την άφιξη των Αρχών.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα παρ’ ολίγον τραγωδία στο μετρό: Η κυβερνητική ενέργεια καταναλώνεται στη συγκάλυψη των Τεμπών
    ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα παρ’ ολίγον τραγωδία στο μετρό: Η κυβερνητική ενέργεια καταναλώνεται στη συγκάλυψη των Τεμπών

    Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ καλεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην παραμένει εγκληματικά άπραγο στις εκκλήσεις των εργαζομένων για δραστική παρέμβαση»

    Τα επικίνδυνα συμβάντα στον σιδηρόδρομο δεν έχουν τέλος, επισημαίνει ο βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Καραμέρος, με αφορμή τη νέα παρ’ ολίγον τραγωδία που σημειώθηκε στο μετρό, λίγο διάστημα μετά το περιστατικό στους Αγίους Αναργύρους όπου είχαν μπει δύο τρένα σε μονή γραμμή.

    Όπως σημειώνει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «είναι ευτύχημα που ο μηχανοδηγός αντελήφθη από τη φωτοσήμανση ότι πήγαινε προς λανθασμένη κατεύθυνση και ακινητοποίησε εγκαίρως το συρμό που κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά».

    «Οι πολίτες ζητούν τεκμηριωμένες απαντήσεις και ρεαλιστικές λύσεις»

    Προσθέτει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ «στον χώρο των μεταφορών καταναλώνει όλη την ενέργειά της προκειμένου να συγκαλύψει τις πολιτικές ευθύνες και ποινικές ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών».

    Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καλεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην παραμένει εγκληματικά άπραγο στις εκκλήσεις των εργαζομένων για δραστική παρέμβαση».

    Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Καραμέρου:

    «Τα επικίνδυνα συμβάντα στον σιδηρόδρομο δεν έχουν τέλος. Η ανασφάλεια στην καθημερινή μετακίνηση των πολιτών και στις συνθήκες για τους εργαζόμενους εντείνεται, ενώ η κυβέρνηση απλά απεύχεται νέο μοιραίο.

    Πιο πρόσφατο παράδειγμα, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου όταν όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών ο συρμός 4245 αναγκάστηκε σε οπισθοπορεία στην γραμμή του Προαστιακού Αθήνας καθώς είχε οδηγία της τηλεδιοίκησης του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών να εισέλθει σε λάθος γραμμή και συγκεκριμένα σε αυτήν του Μετρό στην περιοχή της Δουκίσσης Πλακεντίας.

    Είναι ευτύχημα που ο μηχανοδηγός αντελήφθη από τη φωτοσήμανση ότι πήγαινε προς λανθασμένη κατεύθυνση και ακινητοποίησε εγκαίρως το συρμό που κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά. Υπενθυμίζεται πως είχε αποφευχθεί την τελευταία στιγμή πριν ένα μήνα περίπου και πάλι, παραλίγο μετωπική σύγκρουση δύο συρμών του Προαστιακού προς το Αεροδρόμιο.

    Τα δύο αυτά σοβαρότατα περιστατικά δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι τα άλυτα και χρονίζοντα προβλήματα στο σιδηρόδρομο όχι απλώς αφήνουν αδιάφορη την κυβέρνηση της ΝΔ αλλά είναι μία ανεξήγητη πολιτική επιλογή της. Στον χώρο των μεταφορών καταναλώνει όλη την ενέργειά της προκειμένου να συγκαλύψει τις πολιτικές ευθύνες και ποινικές ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών.

    Ρωτάμε επισήμως, ποια θα είναι η τύχη της καταγγελίας άμεσης διερεύνησης του συμβάντος στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) που κατέθεσε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) η οποία εκπροσωπεί τους μηχανοδηγούς, αλλά και ποια ήταν η τύχη της έρευνας -αν κι εφόσον έγινε- του συμβάντος που προηγήθηκε αυτού της 9ης Οκτωβρίου, όταν η Hellenic Train συστηματικά αρνείται να κοινοποιεί τα εσωτερικά της πορίσματα και ταυτόχρονα μεταθέτει συστηματικά τις ευθύνες της με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και των αρμόδιων αρχών;

    Οι πολίτες ζητούν τεκμηριωμένες απαντήσεις και ρεαλιστικές λύσεις που δεν θα αφήνουν αναπάντητα ερωτήματα και δεν θα υπονομεύουν άλλο στην κοινωνική συνείδηση την ασφάλεια του σιδηρόδρομου.

    Είναι αδιανόητο οι μηχανοδηγοί να λαμβάνουν οδηγίες για βραδυπορίες και χαμηλές ταχύτητες ακόμα και με 6 χλμ/ώρα εξαιτίας της κατάστασης του δικτύου, ο ΟΣΕ και η Hellenic Train να μην προσαρμόζει τους δρομολογιακούς χρόνους. Οι πολίτες δικαίως να διαμαρτύρονται για μεγάλες καθυστερήσεις στη μετακίνησή τους, καθώς τα πραγματικά δρομολόγια και οι ώρες άφιξης και αναχώρησης των τρένων δεν αντιστοιχούν με εκείνες που αναγγέλλονται.

    Καλούμε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην παραμένει εγκληματικά άπραγο στις εκκλήσεις των εργαζομένων για δραστική παρέμβαση. Είναι χρέος της Πολιτείας να πράξει αυτό που της αναλογεί στο δικαίωμα των πολιτών για ασφαλείς μετακινήσεις. Είναι θλιβερό, όταν η χώρα μας ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία των ευρωπαϊκών Μεταφορών από τη θέση του αρμόδιου Επιτρόπου της ΕΕ, αντί να συζητούμε για αντίστοιχα βιώσιμες πολιτικές και σχέδια να αγωνιούμε για το αν θα φτάσει σώο και αβλαβές ένα τρένο και οι επιβάτες του, στον προορισμό τους».

    Πηγή: In.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο