Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 09:14

Νέα Σμύρνη: Από το «Πονάω» στον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικού - Το χρονικό της οργής

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μολότοφ, επεισόδια, καταστροφές, χάος, 27 προσαγωγές, 16 συλλήψεις και 10 αστυνομικοί τραυματίες. Και μια μεγάλη, ειρηνική πορεία που διαλύθηκε στα χημικά

Σε βομβαρδισμένο τοπίο έχει μετατραπεί η Νέα Σμύρνη μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα. Από το «πονάω» που φώναζε στους αστυνομικούς ο 29χρονος μεταπτυχιακός φοιτητής στους αστυνομικούς που τον χτυπούσαν με τα γκλοπ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, μέρα μεσημέρι, στον άγριο ξυλοδαρμό του 27χρονου αστυνομικού το βράδυ της Τρίτης από ομάδα χούλιγκαν.

Η ειρηνική πορεία χιλιάδων κατοίκων που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την αστυνομική βία στην πλατεία της περιοχής τους το μεσημέρι της Κυριακής, αμαυρώθηκε από κουκουλοφόρους και χούλιγκαν που ήθελαν μόνο να τα κάνουν γυαλιά καρφιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 27χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΡΑΣΗ.

«θα πεθάνεις», ήταν μια από τις φράσεις που άκουσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη. Αυτή η χυδαία φράση συνοδεύτηκε από άγρια χτυπήματα στον 27χρονο αστυνομικό. Και όσοι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την αστυνομική βία που είδαν να συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής όταν οι αστυνομικοί χτυπούσαν πολίτες, επισκιάστηκαν από ομάδες κουκουλοφόρων και χούλιγκαν που είχαν μόνο ένα σχέδιο: Να δημιουργήσουν επεισόδια.

Μολότοφ, επεισόδια, καταστροφές, χάος, 27 προσαγωγές, 16 συλλήψεις και 10 αστυνομικοί τραυματίες. Και μια μεγάλη, ειρηνική πορεία που διαλύθηκε στα χημικά. Οι εικόνες από τη Νέα Σμύρνη σοκάρουν. Νεαροί με κουκούλες και full face, αστυνομικοί που φωνάζουν σε πολίτες που σηκώνουν τα χέρια ή χτυπούν με γκλοπ ενώ πίσω τους η Νέα Σμύρνη φλέγεται...

Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη, επεισόδια

Νέα Σμύρνη, επεισόδια

Νέα Σμύρνη, επεισόδια

Πηγή: Εthnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KENTΡΙΚΗ EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ & EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 09:21

Σχετικά Άρθρα

  • Βοσνία: 15χρονος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και σκότωσε αστυνομικό με μαχαίρι
    Βοσνία: 15χρονος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και σκότωσε αστυνομικό με μαχαίρι

    Άγνωστα τα κίνητρα της επίθεσης του 15χρονου μέσα σε αστυνομικό τμήμα στην Μποσάνκα Κρούπα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

    Ένας 15χρονος στη Βοσνία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν αστυνομικό και τραυμάτισε άλλον έναν χθες, Πέμπτη (24/10), το βράδυ μέσα σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Μποσάνκα Κρούπα, στη βορειοδυτική πλευρά της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης.

    Ο έφηβος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μαχαίρι, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Άντναν Μπεγκάνοβιτς, στη βοσνιακή δημόσια τηλεόραση BHRT.

    Ο ένας υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

    Ο δράστης, γεννημένος το 2009, συνελήφθη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο οποίος διευκρίνισε πως έχει αρχίσει να διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν τα κίνητρα της επίθεσης, που παραμένουν άγνωστα.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά
    Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά

    Συναγερμός σήμανε στους Άγιους Ανάργυρους καθώς σοβάς από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι 14χρονης, η οποία και τραυματίστηκε σοβαρά.

    Περίμενε στη στάση με τη μητέρα της

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε στην στάση το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο
    Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο

    24χρονος οδηγός αγροτικού πιάστηκε στα χέρια με 27χρονο δικυκλιστή - Ο πρώτος έσπρωξε τον δεύτερο που κατέληξε στο οδόστρωμα - Την... γλίτωσε με τραυμαυτισμό στο πόδι

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένα άτομο τραυματίστηκε μετά από καυγά εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.
    Oλα συνέβησαν στην πλατεία Κορνάρου όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο. Αμέσως μετά την σύγκρουση, οι δύο οδηγοί κατέβησαν από τα οχήματά τους και ξεκίνησαν τον καυγά.
    Πάνω στον καυγά ο 24χρονος οδηγός του αγροτικού έσπρωξε τον 27χρονο δικυκλιστή με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο οδόστρωμα. Δυστυχώς, εκείνη την ώρα περνούσε ένα αυτοκίνητο που δεν τον είδε και τον πάτησε στο πόδι.
    Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 27χρονο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

    Ο 27χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος στο πόδι.

    Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 24χρονο ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης.

    Πηγή: Cretapost - Protothema.gr
  • Καταγγελία στο OPEN: Τραυματίας της τραγωδίας των Τεμπών με 70% αναπηρία δεν έλαβε την ειδική σύνταξη
    Καταγγελία στο OPEN: Τραυματίας της τραγωδίας των Τεμπών με 70% αναπηρία δεν έλαβε την ειδική σύνταξη

    «Για μια χειρότερη κόλαση από εκείνη που έζησε το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών» κάνει λόγο ο τραυματίας Θεόδωρος Κατσιούλης, ο οποίος ενώ έχει 70% αναπηρία δεν του έδωσαν ειδική σύνταξη. «Ας μην έβγαζαν τον νόμο, ας μην μας κορόιδευαν» είπε στην τηλεόραση του OPEN.

    «Ντρέπομαι, νιώθω επαίτης»

    «Να μην το ζήσει κανένας. Δεν ήταν μια τράκα, μετά την τράκα επακολούθησε η κόλαση. Αυτό το πράγμα όταν το βλέπεις μπροστά σου δεν μπορείς να το ξεχάσεις σε τρία χρόνια, ούτε σε εκατόν τρία» είπε για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς και πρόσθεσε «εγώ αυτή τη στιγμή παίρνω τρία φάρμακα για να σας μιλήσω αυτή την ώρα».

    Στη συνέχεια κατήγγειλε «Κάναμε την αίτηση όταν μας είπαν και εγώ πέρασα τον Ιούλιο του 2023 την ΑΣΥΕ, η οποία έβγαλε 70% αναπηρία αλλά η βρογχίτιδα που λέει γιατί εισέπνευσα τοξικές ουσίες, και εκείνη την εποχή έπαιρνα αγωγή από το Νοσοκομείο της Λάρισας για να μπορώ να αναπνεύσω. Πήρα την αγωγή και ήμουν καλύτερα για αυτό έβγαλαν αυτό το ποσοστό. Εγώ δεν μπορούσα να σταθώ, με κρατούσε ο γιος μου για να είμαι όρθιος. Η επιτροπή είπε ότι θέλουμε να σας βοηθήσουμε αλλά είπαν ότι ζητά μόνιμη αναπηρία, και είναι ειδικά αυτά που δίνουν μόνιμη αναπηρία. Ο νόμος έγινε εσκεμμένα, έβγαλαν νόμο φωτογραφικό για μόνιμη αναπηρία».

    Το ΙΚΑ δεν δέχεται την απόφαση της ΑΣΥΕ πρέπει να περάσεις ΚΕΠΑ. Πότε να κλείσεις ραντεβού, να πας ξανά και ξανά. Ντρέπομαι νιώθω επαίτης, ας μην έβγαζαν το νόμο ας μην μας κορόιδευαν, αυτό είναι χειρότερη κόλαση και από εκείνο το βράδυ» κατέληξε.

    Πηγή: cnn.gr

  • Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε αστυνομικός σε καταδίωξη - Εμβολίστηκε η μοτοσικλέτα του
    Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε αστυνομικός σε καταδίωξη - Εμβολίστηκε η μοτοσικλέτα του

    Αστυνομικός της Ομάδας Ζ τραυματίστηκε όταν έπεσε πάνω του μοτοσικλέτα που κινούνταν με υψηλή ταχύτητα στη Θεσσαλονίκη.

    Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/10) στην περιοχή του Κορδελιού.

    Σύμφωνα με το thestival.gr, δύο περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας Ζ έκριναν ύποπτη την κίνηση ενός μοτοσικλετιστή που κινούνταν στην οδό Γ. Παπανδρέου. Επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν ανακόπτοντας την πορεία του. Εκείνος τους αγνόησε, επιτάχυνε και εμβόλισε με τη μηχανή του τον έναν από τους δύο αστυνομικούς. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πεζός, εγκαταλείποντας στο σημείο το δίκυκλό του.

    Αμέσως δόθηκε σήμα στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν κοντά στο σημείο τους πρόσκρουσης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αναβάτη. Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς - Πώς ξεκίνησε
    Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς - Πώς ξεκίνησε

    Βίντεο - ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς που έπεσαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Συγγρού ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Από τα πυρά τραυματίστηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα.

    Πρόκειται για Έλληνες, ενώ άγνωστο είναι το τι προηγήθηκε και εάν υπάρχει κάποιο «ραντεβού» μεταξύ των εμπλεκομένων.

    Το χρονικό

    Συγκεκριμένα στις 3:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης η Άμεση Δράση πήρε σήμα για πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού στον αριθμό 255 στην Νέα Σμύρνη. Μια μηχανή με δύο άτομα, έναν 35χρονο και έναν 22χρονο σταμάτησε δίπλα από ένα κόκκινο αυτοκίνητο

    Ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατεβαίνει και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον 22χρονο και ξεκινά μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους.

    Στη συνέχεια κατεβαίνει και ο δεύτερος και πυροβολεί τον έναν στον ώμο, ενώ μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

    Οι δύο τραυματίες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Καλλίκωμο: Ένας δικυκλιστής τραυματίας σε τροχαίο στην Πύργου - Κυπαρισσίας
    Καλλίκωμο: Ένας δικυκλιστής τραυματίας σε τροχαίο στην Πύργου - Κυπαρισσίας

    Ένας άντρας τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην ΕΟ Πύργου - Κυπαρισσίας, λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης.

    Ο άντρας οδηγούσε μοτοσικλέτα που σύμφωνα με πληροφορίες συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο.

    Ο δικυκλιστής τραυματίστηκε και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου.

    Kalik troxaio mix 2

  • Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Τραμ παρέσυρε και τραυμάτισε παιδί
    Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Τραμ παρέσυρε και τραυμάτισε παιδί

    Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (25.09.24) στη Νέα Σμύρνη μετά από τροχαίο ατύχημα με το τραμ.

    Το τραμ παρέσυρε 15χρονο παιδί που ήταν με το πατίνι στη Νέα Σμύρνη.

    Το συμβάν έγινε στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, στα σύνορα Νέας Σμύρνης- Παλαιού Φαλήρου.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch