Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 16:55

Νάντια Μπουλέ - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εγκυμοσύνη: «Είναι παιδί της καραντίνας»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως βρίσκεται στον έκτο μήνα της κύησης

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και αποκάλυψε πως διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως περιμένει κοριτσάκι. Παράλληλα, ανέφερε πως η εγκυμοσύνη θα ενταχθεί στον ρόλο της στην «Αγγελική» το σίριαλ που πρωταγωνιστεί στον Alpha.

«Στην Αγγελική θα δούμε την Τζένη εγκυμονούσα. Θα μπει μέσα στην ιστορία όλη αυτή η εξέλιξη, γιατί θα αρχίσει να μην μπορεί το πράγμα να κρυφτεί. Οπότε οι σεναριογράφοι μας θα το εντάξουν στο ρόλο. Δεν ξέρουμε από ποιον έχει διάφορες επιλογές η Τζένη. Έχει τον επίσημο σύζυγο, τον ανεπίσημο και έχει και έναν ακόμα εραστή που θα προκύψει. Μπορώ να σας πω ότι εξελίσσεται σε πολύ ραδιούργα και κακούργα πάρα την εγκυμοσύνη και τις εξωσυζυγικές σχέσεις.

Η εγκυμοσύνη είναι μια χαρούμενη εξέλιξη στη ζωή μου, η οποία σε συνδυασμό με τη δουλειά, ένιωσα ότι έπρεπε να το επικοινωνήσω εγώ και όχι να επικοινωνηθεί από μόνο του, επειδή δε θα μπορούσε να κρυφτεί. Είναι πολύ πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, είναι πολύ ιδιαίτερα τα συναισθήματα που νιώθεις, έχει όλη τη γκάμα των συναισθημάτων που μπορείς να νιώσεις.

Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του το ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι στιγμής. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό.

Είμαι πολλά χρόνια με τον σύντροφό μου, οπότε ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, χωρίς ιδιαίτερο προγραμματισμό. Μου αρέσει αυτό που προέκυψε πιο αβίαστα. Είναι παιδί της καραντίνας. Ο γάμος δεν είναι στο πρόγραμμα προς το παρόν», δήλωσε μεταξύ άλλων η Νάντια Μπουλέ.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 10:50

Σχετικά Άρθρα

  • Νάντια Μπουλέ: Ο δύσκολος τοκετός και οι πρώτες μέρες με την κόρη της
    Νάντια Μπουλέ: Ο δύσκολος τοκετός και οι πρώτες μέρες με την κόρη της

    «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε», αναφέρει η ηθοποιός

    Η Nάντια Μπουλέ πριν από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 16 Ιουλίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

    «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Επιστροφή στο σπίτι με το κορίτσι μας», ήταν τα πρώτα της λόγια στα social media, λίγες μέρες αφότου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.
    Η Νάντια Μπουλέ θήλασε τη νεογέννητη κόρη της από την πρώτη στιγμή και παρά τα ξενύχτια και την κούραση απολαμβάνει τη μητρότητα. Η ηθοποιός δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από την μικρή της πριγκίπισσα!

    Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό: «Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό… Γέννησα φυσιολογικά και είχε την πιο ωραία και είχα την πιο ωραία εμπειρία τοκετού! Κανένας τοκετός δεν είναι ίδιος αλλά χαίρομαι που έζησα το δικό μου τόσο όμορφα. Θήλασα αμέσως μετά και κάνω αποκλειστικό θηλασμό μέχρι τώρα».

    Στα stories η Νάντια Μπουλέ αναφέρει ότι η μικρούλα της δεν την αφήνει να κοιμηθεί...
    Nadia_Boule

    Πηγή: Protothema.gr
  • Νάντια Μπουλέ: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της
    Νάντια Μπουλέ: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της

    Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

    Λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της η Νάντια Μπουλέ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. H ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με μερικά ροζ μπαλόνια που κοσμούν το σαλόνι της και έγραψε:

    «Περπατώ κι όπου με βγάλει θα σταθώ. Θα σταθώ σε μια πόλη πιο μεγάλη και στο πιο μικρό χωριό. Θα βαδίσω όλους τους δρόμους κι όταν λίγο κουραστώ θα πατήσω όλους τους νόμους την απάντηση να βρω. Κι αν την βρω θα την ρωτήσω τι είν’ αυτό, τι ειν’ αυτό που μπορώ να σου χαρίσω πώς μπορώ να χαριστώ. Κι αν μου πει πως δε σου φτάνω θα ντραπώ και θα πω ότι ξέρω πως δεν κάνω μα θα κάνω ό, τι μπορώ.
    [τραγούδι: Αύριο/Αλκίνοος Ιωαννίδης]».

    Πηγή: Protothema.gr

  • Γέννησε η Νάντια Μπουλέ - Το love story με τον Γιώργο Ισαάκ
    Γέννησε η Νάντια Μπουλέ - Το love story με τον Γιώργο Ισαάκ

    Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι - Πώς είχε ανακοινώσει στον σύντροφό της ότι περιμένουν παιδί

    Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της βιώνει η Νάντια Μπουλέ, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγειάστατο κοριτσάκι.
    Τις τελευταίες ημέρες η ηθοποιός με αναρτήσεις της στα social media μετρούσε αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

    «Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό…», είχε αποκαλύψει η Νάντια Μπουλέ για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον σύντροφό της.

    Η εγκυμοσύνη και το love story
    Ήταν 4 Μαρτίου όταν η Νάντια Μπουλέ η οποία μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook ανακοίνωνε πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Και επειδή αυτή η χαρά δεν κρύβεται η ηθοποιός που φέτος συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Αγγελική» είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία της στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

    Δήλωνε ξαφνιασμένη και ανέφερε χαρακτηριστικά στο ποστ της: «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού».

    Προσωπική ζωή καλά φυλαγμένη

    Η Νάντια Μπουλέ φροντίζει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Βέβαια η όμορφη ηθοποιός τα τελευταία πέντε χρόνια έχει βρει την ηρεμία, την ασφάλεια και τη γαλήνη στο πλευρό του θεατρικού παραγωγού Γιώργου Ισαάκ. Οι δύο τους κρατούν χαμηλούς τόνους και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι από ελάχιστες ως σπάνιες.

    Η σχέση τους μετράει ήδη πέντε χρόνια ενώ τα τελευταία δύο χρόνια συγκατοικούν στον Χολαργό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο θέατρο και η αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια καθόρισε την επαγγελματική συνεργασία τους, η οποία εκτυλίχθηκε σταδιακά σε μία τρυφερή, ερωτική σχέση.

    Η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο θέατρο, όπως στα μιούζικαλ «Rocky Horror Show» στο Rex, στο «Cabaret» στο Μέγαρο Μουσικής και τελευταία φορά στο «Chicago».

    Τι είχε πει η Νάντια Μπουλέ για το γάμο και το σύντροφό της

    Η Νάντια Μπουλέ από τις σπάνιες φορές που μιλάει για ζητήματα προσωπικά πριν από μερικούς μήνες είχε αναφερθεί στο θέμα γάμος στην εκπομπή «Pop Up»: «Δεν νομίζω να γραφτεί ποτέ ότι παντρεύομαι. Το έχω ξεκαθαρίσει. Θέλω να πω δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου, ο γάμος. Είναι ιδανική συνθήκη… Είμαι καλά, προφανώς δεν έχω κάτι να κρύψω. Γιατί να μη φαίνεται αυτό προς τα έξω; Και όταν ο άνθρωπος που είστε μαζί δεν είναι μπροστά από τα φώτα, είναι και λίγο πιο εύκολο».
    Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τον Γιώργο Ισαάκ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «Δεν νομίζω ότι ο σύντροφός μου θα εμφανισθεί ποτέ με δαχτυλίδι. Κάπως βλέπουμε τα πράγματα κοινά και κάποια στιγμή που μου είχε φέρει ένα δώρο που εγώ θεώρησα ότι θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο άσπρισα και έπαθα πολλαπλό εγκεφαλικό και έτσι κατάλαβε ότι δεν είμαστε για τέτοια πράγματα…».
    Όσο για τον αν υπάρχει ζήλια στη σχέση τους, είχε πει: «Ο Γιώργος δεν ζηλεύει και αυτό είναι κάτι που λατρεύω σε εκείνον. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν θέλω να τελειώσουν ποτέ, θέλω να είναι έτσι. Αν έχεις ζήσει το ανάποδο, εκτιμάς το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφός σου. Το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφος σου είναι ένδειξη αυτοπεποίθησης, ενώ το αντίθετο είναι ένδειξη μεγάλης ανασφάλειας. Οπότε γιατί να το θέλω αυτό το πράγμα; Σε καμία περίπτωση!».

    Το ενδεχόμενο ενός παιδιού

    Η Νάντια Μπουλέ είχε πει και το πώς ένιωθε στην ιδέα να κάνει ένα παιδί: «Το παιδί έχει πολλές ευθύνες πρέπει να είσαι έτοιμος, έχεις κάνει ένα κύκλο. Εγώ νιώθω ότι δεν έχω ολοκληρώσει τον προσωπικό μου κύκλο! Συγκρίνομαι με τη δική μου μαμά! Δεν έχω καλές αναμνήσεις από εκείνη! Αυτά που κουβαλάω από τη μαμά μου έχουν σκιές. Δεν βιάζομαι να κάνω παιδί! Δεν έχω σχέσεις με τη μαμά μου! Η σχέση μου με την τηλεόραση δεν ξέρω εάν έχει τελειώσει, είναι σε διάλειμμα. Έχω δώσει προσοχή στο μιούζικαλ. Ήμουν σε πανικό όταν έκανα τηλεόραση. Ήταν “πολύ” αυτό που μου συνέβαινε!».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Η Νάντια Μπουλέ λάμπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της! Δείτε την φωτογραφία
    Η Νάντια Μπουλέ λάμπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της! Δείτε την φωτογραφία

    Η Νάντια Μπουλέ αδυνατεί να κρύψει την χαρά της

    Η Νάντια Μπουλέ μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και απ' ότι φαίνεται δεν βλέπει την ώρα να γίνει μανούλα. Για την ακρίβεια θέλησε να εκφράσει την χαρά της και διαδικτυακά. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε μία φωτογραφία που "φωνάζει” ευτυχία.

    Ειδικότερα, η ίδια φόρεσε τις πιτζάμες της και έδειξε υπερήφανα την κοιλίτσα της στον φακό της κάμερας. Στο πρόσωπό της σχηματίστηκε ένα πλατύ χαμόγελο. Η ηθοποιός παρουσιάστρια κάτω από την ανάρτησή της έγραψε: "This is 9” αναφερόμενη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

    Πηγή: Υupii.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

  • Έγκυος η Νάντια Μπουλέ - Δείτε φωτογραφία
    Έγκυος η Νάντια Μπουλέ - Δείτε φωτογραφία

    Το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook

    Η Νάντια Μπουλέ είναι πολύ φειδωλή και μετρημένη στις δηλώσεις της σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή. Όμως αυτό που της συμβαίνει είναι τόσο χαρμόσυνο που η ίδια θέλησε να το μοιραστεί δημοσίως. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

    «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού», έγραψε στην ανάρτησή της, την οποία συνόδεψε με μια φωτογραφία που τη δείχνει με φουσκωμένη την κοιλιά.

    boule




    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch