Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 16:44

Φθιώτιδα: Διέρρηξε εξοχικό και το άδειασε εντελώς!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το «άδειαζε» επί ένα μήνα - Διέρρηξε αποθήκη στη Βοιωτία για να κλέψει... μηχανήματα και λάδι

Τίποτα δεν άφησε μέσα σε μια εξοχική κατοικία σε περιοχή της Φθιώτιδας στην οποία τρύπωνε ανενόχλητος επί έναν ολόκληρο μήνα εκμεταλλευόμενος την απουσία των ιδιοκτητών της, ένας αλλοδαπός ο οποίος παραβίασε ένα παράθυρο και «σήκωσε» τα πάντα κάνοντας κανονική... μετακόμιση!

Από τις 8 Ιανουαρίου ως τις 7 Φεβρουαρίου, ο δράστης άρπαξε τμηματικά διάφορα έπιπλα, είδη οικιακής χρήσης, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία, ρούχα, ένα ποδήλατο, καθώς και ένα αεροβόλο τυφέκιο! Οι ιδιοκτήτες έπαθαν σοκ όταν βρήκαν το εξοχικό τους άδειο και κατήγγειλαν την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Σπερχειάδας.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε και τα στοιχεία ταυτότητας του αλλοδαπού εξακριβώθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε ένα μέρος του οικιακού εξοπλισμού, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του εξοχικού. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Άρπαξε μηχανήματα και λάδι από αποθήκη

Παραβιασμένη βρήκε τον περασμένο Δεκέμβριο την πόρτα της αποθήκης του σε περιοχή της Βοιωτίας

ο ιδιοκτήτης της και από μέσα έλειπαν ένα αγροτικό μηχάνημα έργων, ένας φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτων, ποσότητα ελαιόλαδου και διάφορα παλιά μεταλλικά αντικείμενα. Μετά την καταγγελία του στην Ασφάλεια Θηβών, ξεκίνησε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 11:57

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο από το σπίτι της με 50.000 ευρώ!
    Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της

    Την καταγγελία γυναίκας σύμφωνα με την οποία άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την οικία της και "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο που περιείχε 50.000 ευρώ, ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές της Πάτρας.

    Σύμφωνα με το tempo24 το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αγυϊάς και οι αστυνομικοί φαίνεται ότι εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στην οικίας της καταγγέλλουσας.

    Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την Αστυνομία για την ταυτοποίηση των δραστών.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Πύργος: Διάρρηξη με μεγάλη λεία σε μετρητά και κοσμήματα
    Πύργος: Διάρρηξη με μεγάλη λεία σε μετρητά και κοσμήματα

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Θύμα διάρρηξης έπεσε ελεύθερος επαγγελματίας του Πύργου, τα ξημερώματα της Κυριακής. Το περιστατικό έχει σημάνει συναγερμό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, που διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το “χτύπημα έγινε σε κατοικία, στο κέντρο της πόλης και σε σημείο που υπάρχει κίνηση όλες τις ώρες.

    Και αυτό είναι που προξενεί εντύπωση καθώς οι δράστες πρέπει να ήταν καλά διαβασμένοι για να αψηφήσουν τις αυξημένες πιθανότητες να γίνουν αντιληπτοί.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr οι δράστες “χτύπησαν” λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα και ενώ ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και έφυγαν με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό και κάποια κοσμήματα.

    Φωτογραφία αρχείου: Freepik/Mikki Orso

  • Πάρος: Διάρρηξη σε μονοκατοικία με λεία 100.000 ευρώ - Έκλεψαν μετρητά, Rolex και κοσμήματα μεγάλης αξίας
    Πάρος: Διάρρηξη σε μονοκατοικία με λεία 100.000 ευρώ - Έκλεψαν μετρητά, Rolex και κοσμήματα μεγάλης αξίας

    «Χρυσή» ήταν η λεία του δράστη που «τρύπωσε» σε μονοκατοικία της Πάρου, αφού κατά την διαφυγή του πήρε μαζί του μετρητά, ρολόι και κοσμήματα που αγγίζουν τις 100.000 ευρώ .

    Ο «ποντικός» που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είχε και συνεργούς , μπήκε στη μονοκατοικία στην περιοχή της Νάουσας την περασμένη Πέμπτη (22/8).

    Αφού εντόπισε το χρηματοκιβώτιο κατάφερε να το ανοίξει και άρπαξε από μέσα 3.000 ευρώ μετρητά, ένα ρολόι Rolex αξίας 50.000 ευρώ , ένα ζευγάρι λευκόχρυσα σκουλαρίκια με διαμάντια αξίας 20.000 ευρώ, μια χρήση βέρα με διαμάντια αξίας περίπου 2.000 ευρώ και ένα λευκόχρυσο δαχτυλίδι με κίτρινο διαμάντι 6 καρατίων αξίας περίπου 23.000 ευρώ .

    Ο 40χρονος ένοικος από την Αλβανία, υπέβαλε μήνυση στο τμήμα της Πάρου.

    Εχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της διάρρηξης είναι σε εξέλιξη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Κολωνάκι: Διάρρηξη «μαμούθ» σε διαμέρισμα – Άρπαξαν κοσμήματα 500.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο
    Κολωνάκι: Διάρρηξη «μαμούθ» σε διαμέρισμα – Άρπαξαν κοσμήματα 500.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο

    Οι δράστες εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός ότι ο 77χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της οικίας και απουσίαζε - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό τους

    Διάρρηξη «μαμούθ» με λεία κοσμήματα αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ σημειώθηκε προ ολίγων ημερών στο Κολωνάκι, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν σε διαμέρισμα και παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι ο ιδιοκτήτης του.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διάρρηξη σημειώθηκε μεταξύ 11 και 19 Αυγούστου. ‘Οπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 77χρονος ιδιοκτήτης, οι διαρρήκτες μπούκαραν στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου επί της οδού Βρασίδα από το μπαλκόνι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι εκείνος απουσίαζε

    Αφού οι διαρρήκτες «τρύπωσαν» στο εσωτερικό, ξεκίνησαν να ψάχνουν όλους του χώρους, ώσπου εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο του 77χρονου επιχειρηματία.

    Έφυγαν με «χρυσή» λεία

    Έχοντας… χρόνο στη διάθεσή τους, κατάφεραν να το παραβιάσουν και να αρπάξουν από αυτό κοσμήματα και ασημένια σερβίτσια και μαχαιροπίρουνα, που, όπως κατέθεσε ο επιχειρηματίας, η αξία τους άγγιξε τις 500.000 ευρώ. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

    Ο επιχειρηματίας απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, το οποίο ερευνά με προσοχή την υπόθεση.

    Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

    Πηγή: in.gr

  • Αμαλιάδα: Διάρρηξη με λεία άνω των 20.000 ευρώ - Η απουσία πέντε ημερών ήταν μοιραία
    Αμαλιάδα: Διάρρηξη με λεία άνω των 20.000 ευρώ - Η απουσία πέντε ημερών ήταν μοιραία

    Θύμα διαρρηκτών έπεσε μια γυναίκα σε χωριό της Αμαλιάδας τις προηγούμενες ημέρες. Η γυναίκα που είναι συγγενής γνωστού επιχειρηματία από τον χώρο της τηλεόρασης, βρισκόταν για διακοπές στο χωριό και χρειάστηκε να απουσιάσει για περίπου πέντε ημέρες. Επιστρέφοντας την περασμένη Κυριακή, βρήκε το σπίτι της άνω κάτω και αντικείμενα αξίας να έχουν κάνει φτερά.

    Οι δράστες άρπαξαν ένα ρολόι πολύ μεγάλης αξίας, δύο λάπτοπ και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και χρηματικό ποσό με τη λεία να ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

    Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας που ερευνά για τον εντοπισμό των διαρρηκτών.

    Φωτογραφία: Freepik/alisaa

  • Έκλεψε κρατικό όχημα, διέρρηξε σούπερ μάρκετ και πήρε δύο ταμειακές μηχανές
    Έκλεψε κρατικό όχημα, διέρρηξε σούπερ μάρκετ και πήρε δύο ταμειακές μηχανές

    Νωρίτερα ο νεαρός είχε κλέψει κρατικό όχημα για να μεταβεί στο σούπερ μάρκετ που είχε βάλει στόχο στον Βόλο

    Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε νεαρός που διέρρηξε σούπερ μάρκετ στον Βόλο, χθες τα μεσάνυχτα, αφού πρώτα δεν δίστασε να κλέψει κρατικό όχημα για να μεταβεί στο σημείο όπου βρισκόταν το κατάστημα που είχε βάλει στο μάτι.

    Ο νεαρός διαρρήκτης πριν τη διάρρηξη του σούπερ μάρκετ είχε κλέψει βαν με πορτοκαλί πινακίδες για να μεταβεί εκεί

    Αμέσως στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας σήμανε συναγερμός και μονάδες με περιπολικά και μοτοσικλέτες έφτασαν στο σημείο.

    Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν όπως και έγινε.

    Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο διαρρήκτης λίγο νωρίτερα αφού μπήκε στο σούπερ μάρκετ της οδού Διμηνίου αναζητώντας τις εισπράξεις, αποφάσισε τελικά να αφαιρέσει ολόκληρες δύο ταμειακές μηχανές και να τις πάρει μαζί του.

    Άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δράστης είχε κλέψει νωρίτερα κρατικό όχημα, ένα λευκό βαν με πορτοκαλί πινακίδες για να μεταβεί στο σούπερ μάρκετ και να κάνει τη διάρρηξη.

    Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα επί των οδών Δαμασκηνού και Βυζαντίου, κοντά στον κόμβο του Περιφερειακού, στον Βόλο.

    Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και του φόρεσαν χειροπέδες στην οδό Ακροναυπλιάς, ενώ κρατούσε τις δύο ταμειακές μηχανές.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

    Πηγή: in.gr

  • Αχαΐα: Διάρρηξη - "μαμούθ" σε οικία - Ράβδοι χρυσού, πίνακες αξίας και χιλιάδες ευρώ έκαναν "φτερά"
    Αχαΐα: Διάρρηξη -

    Διάρρηξη με μεγάλη λεία από οικία, κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές του Αιγίου, ο 63χρονος ιδιοκτήτης.

    Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς την Πέμπτη 8 Αυγούστου, διαπίστωσε από την οικία του στα Σελιανίτικα, ότι αφαιρέθηκαν 40 ράβδοι χρυσού, ατομικές συλλογές με πίνακες και το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

    Η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων, ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ περίπου, με την έρευνα των του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, να βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων αξίας 100.000 ευρώ στο Κατάκολο
    Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων αξίας 100.000 ευρώ στο Κατάκολο

    Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. - Κατηγορούμενος είναι ένας ημεδαπός άνδρας, ο οποίος αφαίρεσε τα κοσμήματα από εξοχική οικία ημεδαπού άνδρα

    Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή κοσμημάτων, που διαπράχθηκε πριν από δέκα ημέρες σε οικία σε περιοχή του Πύργου.

    Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

    Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος στις 24/7/2024 εισήλθε σε εξοχική οικία ημεδαπού άνδρα και αφαίρεσε μια κασετίνα με κοσμήματα, αξίας 100.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια μετέβη σε ενεχυροδανειστήριο στην Αττική, προκειμένου να πουλήσει τα κλεμμένα κοσμήματα.

    Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν ενδελεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου.

    Συνδρομή στην υπόθεση παρείχαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι εντόπισαν τον κατηγορούμενο στις 29/7/2024 το βράδυ, στην οικία του, σε περιοχή της Αττικής και τον προσήγαγαν.

    Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

    Φωτογραφία: Unsplash

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο