Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 18:17

Νέα Σμύρνη: Ελεύθερος ο 22χρονος σάτυρος - Πήρε αναβολή η δίκη του

Γράφτηκε από την
Ad Slot

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» είπε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου

Ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του έμεινε ο 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Η δίκη του, αναβλήθηκε για την Παρασκευή 14 Μαΐου, καθώς ο κατηγορούμενος που «πιάστηκε στα πράσα» από κάμερα κλειστού κυκλώματος στη Νέα Σμύρνη, ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες, καθώς και οι παθούσες.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» είπε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Γιώργος Μυταλούλης. Μάλιστα, συμπλήρωσε σχετικά με δήλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», ότι δεν έγινε ποτέ. «Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ότι το «έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγράφει» είπε.

Ο φοιτητής συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη μετά την καταγγελία κοπέλας, την οποία ακολούθησε «με το μόριο έξω» καθώς εκείνη έμπαινε στην πολυκατοικία που διαμένει στη Νέα Σμύρνη. Η νεαρή κοπέλα δημοσιοποίησε βίντεο στα social media από κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας και έτσι οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια, βέβαια, έγιναν κι άλλες καταγγελίες εναντίον του από άλλα θύματά του που τον αναγνώρισαν.

Ο 22χρονος νεαρός που φέρεται να κυνήγησε με το μόριό του έξω τη νεαρή γυναίκα στην Νέα Σμύρνη εμπλέκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο, η μία στο Π. Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η άλλη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Η τρίτη υπόθεση αφορά την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρους 28χρονης στη Νέα Σμύρνη, τον Σεπτέμβριο 2020. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν.

Πηγή: Εthnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 18:11

Σχετικά Άρθρα

  • Αναστάτωση στο Βόλο από ηλικιωμένο που κατέβαζε το εσώρουχό του σε περαστικούς
    Αναστάτωση στο Βόλο από ηλικιωμένο που κατέβαζε το εσώρουχό του σε περαστικούς

    Την παρέμβαση των τοπικών Αρχών στο Βόλο προκάλεσε το μεσημέρι της Κυριακής (20/10) ηλικιωμένος επιδειξίας.

    Ο άνδρας κυκλοφορούσε στο δρόμο με ζακέτα και το εσώρουχό του, το οποίο και κατέβαζε μπροστά σε περαστικούς.

    Το περιστατικό, κατήγγειλαν θαμώνες καφετέριας, με αστυνομικούς να εντοπίζουν τον άνδρα και να τον συλλαμβάνουν έξω από σπίτι, στο οποίο προσπάθησε να κρυφτεί.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες στο τοπικό μέσο TheNewspaper.gr, φαίνεται να μην είναι η πρώτη φορά που ο δράστης κάνει κάτι τέτοιο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!
    Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!

    Απίστευτο περιστατικό σε αστικό λεωφορείο που μετάφερε μαθητές, με 26χρονο που κατέβασε το παντελόνι του!

    Ολα συνέβησαν χθες το πρωί στις 7.30 το πρωί όταν μαθητές μπήκαν στο αστικό λεωφορείο για να τους μεταφέρει στο Γυμνάσιου Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας και μαζί τους επιβιβάστηκε ένας 26χρονος.

    Ο νεαρός άρχισε να παρενοχλεί 14χρονη μαθήτρια, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι τους μένοντας γυμνός. Σοκαρισμένοι η 14χρονη και οι συμμαθητές της κατέβηκαν και μπήκαν γρήγορα στο προαύλιο του σχολείου, όπου τους ακολούθησε και ο νεαρός επιδειξίας, συνεχίζοντας να τους παρενοχλεί.

    Η διευθύντρια του γυμνασίου ενημερώθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία που έφθασε αμέσως και τον συνέλαβε.

    Παράλληλα αναζητείται και ο οδηγός του λεωφορείου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση ανηλίκων.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς - Πώς ξεκίνησε
    Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς - Πώς ξεκίνησε

    Βίντεο - ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς που έπεσαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Συγγρού ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Από τα πυρά τραυματίστηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα.

    Πρόκειται για Έλληνες, ενώ άγνωστο είναι το τι προηγήθηκε και εάν υπάρχει κάποιο «ραντεβού» μεταξύ των εμπλεκομένων.

    Το χρονικό

    Συγκεκριμένα στις 3:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης η Άμεση Δράση πήρε σήμα για πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού στον αριθμό 255 στην Νέα Σμύρνη. Μια μηχανή με δύο άτομα, έναν 35χρονο και έναν 22χρονο σταμάτησε δίπλα από ένα κόκκινο αυτοκίνητο

    Ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατεβαίνει και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον 22χρονο και ξεκινά μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους.

    Στη συνέχεια κατεβαίνει και ο δεύτερος και πυροβολεί τον έναν στον ώμο, ενώ μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

    Οι δύο τραυματίες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Τραμ παρέσυρε και τραυμάτισε παιδί
    Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Τραμ παρέσυρε και τραυμάτισε παιδί

    Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (25.09.24) στη Νέα Σμύρνη μετά από τροχαίο ατύχημα με το τραμ.

    Το τραμ παρέσυρε 15χρονο παιδί που ήταν με το πατίνι στη Νέα Σμύρνη.

    Το συμβάν έγινε στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, στα σύνορα Νέας Σμύρνης- Παλαιού Φαλήρου.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Εξαφάνιση 17χρονης από δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη
    Εξαφάνιση 17χρονης από δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη

    Τα ίχνη μιας 17χρονης που έχει εξαφανιστεί από τις 13 Σεπτεμβρίου από τη δομή φιλοξενίας στην οποία διέμενε στη Νέα Σμύρνη αναζητούν οι Αρχές.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού η ανήλικη έφυγε από την Καλλιθέα και ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

    Πρόκειται για τη Μαρία Μ. έχει ύψος 1.55 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

    Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά ΕΔΩ και για Apple κινητά ΕΔΩ.

    Πηγή: cnn.gr

  • Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 43χρονη που σκότωσε τον αδελφό της
    Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 43χρονη που σκότωσε τον αδελφό της

    Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στην 43χρονη που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 46χρονο αδερφό της μετά από λογομαχία για ένα ποτήρι νερό.

    Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες βρίσκεται η αδελφή του 46χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι τους.

    Η γυναίκα, αθλήτρια των Special Olympics, φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του αδελφού της, με την εισαγγελία να ασκεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

    Η κατηγορούμενη, η οποία αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκε στον ανακριτή για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.

    Για ένα ποτήρι νερό

    Αργά χθες (13/9) το βράδυ, η 43χρονη κάτω από ειδικούς χειρισμούς των έμπειρων στελεχών του Ανθρωποκτονιών ομολόγησε το έγκλημα της. «Με αυτό το μαχαίρι τον χτύπησα», σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς και υπέδειξε το μαχαίρι με το οποίο έκανε την πράξη της.

    «Το έπλυνα στο μπάνιο και το έβαλα στη θέση του», φέρεται να ήταν τα επόμενα λόγια της ενώ, ύστερα από πολλές ώρες προσπαθειών των αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρόνη είπε ότι ο λόγος που έγινε ήταν γιατί «μου ζήτησε νερό, τσακωθήκαμε, δεν κατάλαβα τι έγινε».

    Ο δήμος της Νέας Σμύρνης φέρεται να είχε βάλει την γυναίκα να εργάζεται στο γήπεδο μπάσκετ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες θα οριστεί πραγματογνώμονας για την ψυχική της κατάσταση. Η 43χρόνη ζούσε με τον αδελφό της στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου έγινε το φονικό, από την παιδική τους ηλικία.

    Στην ομολογία της είπε σύμφωνα με πληροφορίες: «Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό τσακωθηκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη», ενώ φέρεται να υπέδειξε το μαχαίρι του εγκλήματος στους αστυνομικούς.

    Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη ήταν αυτή που ενημέρωσε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνη για τον θάνατο του αδερφού της. Αρχικά δεν ήταν ξεκάθαρο εάν πρόκειται για δολοφονία αλλά ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 46χρονο αποφάνθηκε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

    Ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή (13/9) το μεσημέρι στο διαμέρισμά τους με την αδελφή του η οποία είχε μπει στο κάδρο των υπόπτων από την Αστυνομία και είχε προσαχθεί για ανάκριση να ομολογεί το έγκλημα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Νέα Σμύρνη: Η αδελφή του ομολόγησε πως δολοφόνησε τον 46χρονο
    Νέα Σμύρνη: Η αδελφή του ομολόγησε πως δολοφόνησε τον 46χρονο

    Στην ομολογία πως σκότωσε τον 46χρονο αδελφό της, ο οποίος βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρός στο διαμέρισμά τους στην Νέα Σμύρνη προχώρησε η αδελφή του.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα ομολόγησε στην Ελληνική Αστυνομία πως τον δολοφόνησε μετά από έντονη λογομαχία, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι το οποίο στη συνέχεια έπλυνε και άφησε στον νεροχύτη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο είναι άτομα με νοητική στέρηση και τους φρόντιζε κοινωνική λειτουργός γιατί έχουν πεθάνει οι γονείς τους.

    Ο 46χρονος νοσηλευόταν με κυκλοφορικά προβλήματα στα πόδια εξαιτίας διαβήτη.

    Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος πρόσφατα είχε κάνει ένα χειρουργείο και μάλιστα βγήκε χθες από το νοσοκομείο από μακρά νοσηλεία.

    Πηγή: cnn.gr

  • Aντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης: «Δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι που βρέθηκε μαχαιρωμένος ο 46χρονος» - Το οικογενειακό δράμα
    Aντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης: «Δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι που βρέθηκε μαχαιρωμένος ο 46χρονος» - Το οικογενειακό δράμα

    Άγνωστες πτυχές της οικογενειακής τραγωδίας με τα δύο αδέλφια στη Νέα Σμύρνη φωτίζει στο ethnos.gr ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Οικονομίας και Αλληλεγγύης Παναγιώτης (Νότης) Γιατζίδης.

    Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, πίσω από την τραγωδία βρίσκεται ένα ατελείωτο δράμα δύο φτωχών παιδιών που από τότε που χάθηκαν οι γονείς τους (πριν 7 χρόνια η μητέρα και πριν 4 χρόνια ο πατέρας) επιβίωναν κάτω από άθλιες συνθήκες και με μοναδικό στήριγμα τον μισθό του θύματος και το σισίτιο από τις υπηρεσίες της κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου.

    Υπάλληλος στην υπηρεσία καθαριότητας

    Μάλιστα, είπε πως το θύμα για πολλά χρόνια ήταν υπάλληλος στην υπηρεσία καθαριότητας και πως με τον μισθό του συντηρούσε την 43χρονη αδελφή του.

    Αμφότεροι με πρωτοβουλία των υπηρεσιών του Δήμου Νέας Σμύρνης είχαν ενταχθεί στο κοινωνικό σισίτιο των απόρων ώστε να αποφεύγουν να μαγειρεύουν υπό το φόβο κάποιου ατυχήματος.

    «Πάντα ευγενικός»

    «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και λυπημένοι με αυτές τις ψυχές. Από χρόνια τα γνωρίζουμε τα αδέλφια. Ο Θανάσης ήταν υπάλληλος του Δήμου Νέας Σμύρνης ως οδοκαθαριστής. Ήταν πολλά χρόνια εργαζόμενος διότι είχε παλιά σύμβαση. Δεν γνωρίζουμε πως έγινε το κακό. Αυτό είναι έργο της αστυνομίας. Εγώ ξέρω να σας πω πως ο Θανάσης ήταν ψυχούλα. Είχε κάποιο ζήτημα με την υγεία του. Είχε κάποια νοητική στέρηση αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να επικοινωνεί. Ήταν πάντα τυπικός με την εργασία του και την συμπεριφορά του. Δεν ήταν πολυλογάς αλλά ήταν πολύ ευγενικός. Χαιρετούσε τους συμπολίτες του και ήταν ένα παιδί που σέβονταν και συνεργάζονταν. Δεν υπήρχε ποτέ καμία αρνητικά συμπεριφορά», λέει στο ethnos.gr ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Οικονομίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης.

    «Πρόβλημα με τις φλέβες του»

    Όπως τόνισε ο Νότης Γιατζίδης, ο 46χρονος Θανάσης τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί μερικές ημέρες στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος με τις φλέβες στα πόδια του:

    «Είχε ένα πρόβλημα με τις φλέβες του. Πήγε στο Κρατικό Νίκαιας και πήρε εξιτήριο προχθες. Ηταν καλά. Τον είχαμε το νου μας. Ημασταν κοντά του και εμείς αλλά και ο γιατρός εργασίας με τον οποίο ήταν σε επικοινωνία. Δεν του ανέφερε κάτι ανησυχητικό. Δεν χρειάστηκε κάτι ιδιαίτερο. Ήταν πολύ διακριτικός, δεν ήθελε να προκαλεί. Ηταν πολύ καλό παιδί και με τον μισθό του συντηρούσε και την αδελφή του. Η αδελφή του Κατερίνα είχε πιο σοβαρά προβλήματα. Είναι πιο βαριά περίπτωση. Επικοινωνεί με δυσκολία. Τους είχαμε βάλει στο πρόγραμμα σίτισης κυρίως για να αποφύγουν να μπουν στον κόπο να μαγειρέψουν για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα. Ποτέ δεν ζητούσαν κάτι ιδιαίτερο. Ότι μπορούσαμε το κάναμε. Μάλιστα ο γιατρός εργασίας πήγαινε στο σπίτι του και είδε έξω το ΕΚΑΒ το οποίο κάποιος το είχε καλέσει. Σοκαρίστηκε και ο γιατρός εργασίας με αυτό που είδε. Τι να σας πω. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και λυπημένοι. Δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε. Η έρευνα θα δείξει. Πολύ λυπούμαστε. Δεν ξέρω τι θα γίνει αυτή η ψυχή τώρα μόνη της...».

    Και τράπεζες...

    Όπως είπε ο αντιδήμαρχος, τα δύο αδέλφια έμεναν μόνα τους για πολλά χρόνια ενώ υπήρχαν φήμες που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν για παλιές οφειλές της οικογένειας προς τις τράπεζες που διεκδικούσαν το σπίτι τους: «Ως Δήμος κάναμε ό,τι ήταν νόμιμο και επιτρεπτό για να έχουν αξιοπρεπή διαβίωση τα δύο παιδιά ενώ κάποια στιγμή είχε γίνει γνωστό πως υπήρχαν απαιτήσεις τραπεζών στο σπίτι. Αυτά όμως δεν τα είχα συζητήσει ποτέ με τον Θανάση, ούτε μας είχε πει τίποτα, ούτε είχε ζητήσει μεσολάβηση ή βοήθεια για να βοηθήσουμε με κάποιες ενέργειες, κάποιον διακανονισμό ή κάτι άλλο. Όλα αυτά τώρα δεν έχουν μεγάλη σημασία. Χάθηκε ο Θανάσης και η Κατερίνα πολύ δύσκολα θα καταφέρει να επιβιώσει μόνη της. Είμαστε πολύ θλιμμένοι με αυτό το δράμα. Ως Δήμος και ως κοινότητα θα είμαστε στο πλευρό της Κατερίνας εάν και εφόσον χρειαστεί οτιδήποτε».

    Βρέθηκε νεκρός

    Ο άντρας βρέθηκε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά και μώλωπες στο πρόσωπο και ο ιατροδικαστής ξεκαθάρισε πως έχει μαχαιρωθεί στην κοιλιακή χώρα, διαγράφοντας τα σενάρια αιμορραγίας από προηγούμενο τραύμα.

    Να σημειωθεί πως γείτονες των δύο αδελφών υποστήριξαν πως δεν είχαν ακούσει ποτέ καυγάδες. Πριν από 7 χρόνια πέθανε ξαφνικά η μητέρα και πριν από 4 χρόνια έφυγε ο πατέρας και από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Σπάνια έρχονταν μία θεία τους από το χωριό και έπαιρνε τα δύο αδέλφια για μερικές ημέρες αλλά χωρίς να υπάρχουν φωνές και οι εντάσεις.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο