Πέμπτη, 27 Μαϊος 2021 07:52

«Τρελάθηκα!»: Πατέρας 9χρονης μαθήτριας περιγράφει τα σεξουαλικά μηνύματα που της έστελνε ο δάσκαλός της

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Διαβάστε τους σοκαριστικούς διαλόγους - Αποκλειστικά το protothema.gr παρουσιάζει ολόκληρη τη δικογραφία της υπόθεσης - «Έψαχνε ερωτικό πεδίο με τις ανήλικες», ήταν το συμπέρασμα της προανάκρισης

Για τις συνομιλίες που είχε η κόρη του με τον δάσκαλό της, μίλησε ο πατέρας της μαθήτριας δημοτικού η οποία δεχόταν μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο από το δάσκαλό της.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, «ανοίχτηκε η μικρή και μου λέει να λέει ‘μπαμπά μου γράψε να με πάρει στην αγκαλιά του περιμένει πώς και πώς να με σφίξει στην αγκαλιά του και τέτοια και τρελάθηκα», σημειώνοντας πως συμβούλεψε το παιδί να τον ενημερώνει κάθε φορά που θα λάμβανε τέτοιο μήνυμα.

Κι ευτυχώς το παιδί το έκανε, γιατί «άρχιζε αυτός να στέλνει μηνύματα . Έχω 45 σελίδες μηνύματα σε τέσσερις ημέρες.

Εκδηλώθηκε την Πέμπτη άρχισε να της λέει "τι όμορφο κορίτσι που είσαι. Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι και έχεις ωραίο χαμόγελο και θα σου βγάλω τη μάσκα και θα σου φιλήσω λέω στο μαγουλάκι και άμα θες να σου δώσω ένα φιλάκι στο στόμα στα χειλάκια και εάν κάνουμε λέει ενισχυτική ιδιαίτερα" ας το πούμε, "δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω Και τι θες να κάνουμε τι θες να κάνουμε τι άλλο θες να κάνουμε".

Ξέφυγε εκεί ‘θα γίνω το αγόρι σου’ και ‘θα σου τα μάθω εγώ όλα και ότι θέλεις εσύ θα μου πεις’. Ξεφύγει η κατάσταση εγώ δεν άντεξα», περιγράφει ο πατέρας προσθέτοντας ότι, ο δάσκαλος συμβούλεψε τη μικρή να σβήνει τα μηνύματα, κι εκείνη του είπε ότι το κάνει.

Ο πατέρας την περασμένη Παρασκευή πήρε όλα τα πειστήρια, πήγε στο Ανηλίκων, «οι άνθρωποι με περίμεναν, ήταν ενημερωμένοι και με το που διάβασαν τα μηνύματα πήγαν και τον συνέλαβαν αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα», κατέληξε ο πατέρας.

«Θέλω να σε φιλήσω στο στόμα!»

Την ίδια ώρα, ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από τη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τον καθηγητή που φέρεται να έστελνε ερωτικά μηνύματά σε μαθήτριές του με αποτέλεσμα να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη. Το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά όλη τη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης, για την οποία έγιναν αρκετές καταγγελίες που σόκαραν την κοινή γνώμη.

Ένας πατέρας που είχε αποτυπώσει τις συνομιλίες της κόρη του με τον κατηγορούμενο βοήθησε τις αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης για τον δάσκαλο, ο οποίος τέθηκε σε αργία, μετά από απόφαση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. «Έψαχνε ερωτικό πεδίο με τις ανήλικες»
, ήταν το συμπέρασμα της προανάκρισης που διενήργησαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας.

Η δικογραφία και τα μηνύματα στο skype και στο viber

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα τα οποία βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας, όταν ένας άνδρας «μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Σαρωνικού και κατήγγειλε ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος ο οποίος τυγχάνει δάσκαλος σε Δημοτικό σχολείο της Αναβύσσου Αττικής και συγκεκριμένα στην Ε Τάξη όπου φοιτά η ανήλικη κόρη του (…) συνομιλούσε με την ανήλικη κόρη του, μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών «skype» και «viber”, αποστέλλοντάς της μηνύματα με άσεμνες προτάσεις γενετήσιου χαρακτήρα».

O πατέρας της ανήλικης ανέφερε ακόμη στους αστυνομικούς πως «τον τελευταίο ένα μήνα περίπου η κόρη του συνομιλούσε με ηλεκτρονικά μηνύματα με τον δάσκαλό της και κατηγορούμενο… μέσω της εφαρμογής webex, στα πλαίσια της τηλεκπαίδευσης. Την 16/5/2021, όπως του ανέφερε η ανήλικη, της ζήτησε τον προσωπικό της αριθμό τηλεφώνου, και εν συνεχεία άρχισε να της αποστέλλει ηλεκτρονικά μηνύματα στη διαδικτυακή εφαρμογή, viber, με ερωτικό περιεχόμενο εκφράζοντας την επιθυμία του να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει στο στόμα με τελευταία την 21/5/2021.

Από την έρευνα της αστυνομίας, όπως τονίζεται στο διαβιβαστικό της ασφάλειας, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος «κατά το χρονικό διάστημα τουλάχιστον από την 15-5-2021έως και την 21-5-2021 εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως δάσκαλος και καταχρώμενος της εμπιστοσύνης που του είχαν οι μαθητές του τμήματος αυτούς ανέπτυξε επικοινωνία μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών με ακόμη δύο ανήλικες μαθήτριες, στις οποίες επίσης έστελνε μηνύματα με περιεχόμενο που δεν αρμόζει στη σχέση δασκάλου- μαθητή κάνοντας τις ανήλικες να αισθάνονται άβολα, έχοντας προφανή σκοπό δημιουργίας ερωτικού πεδίου.». Από τους αστυνομικούς εξετάστηκαν και δύο γονείς, οι οποίοι παρέδωσαν και αυτοί με τη σειρά τους τα απαραίτητα screenshots με τις επίμαχες συνομιλίες του δασκάλου με τις μαθήτριες του!

Οι συνομιλίες….
Οι συνομιλίες και τα μηνύματα που έστελνε μαθήτριές του, αδιαμφισβήτητα «καίνε» τον καθηγητή:

- «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε...».

- «Αλήθεια κύριε; Με κάνετε και ντρέπομαι».

- «Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου» αναφέρει ο παιδόφιλος στη μικρή μαθήτρια η οποία όχι μονο ντρέπεται αλλα επιδεικνύει πολύ ώριμη στάση απένταντι σε αυτο το αρπακτικο, διαισθανόμενη προφανώς τον κίνδυνο. Σε άλλο διαλογο το παρακάτω σχόλιο προκαλεί αποστροφή. «Εισαι όμορφη. Αν κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα, θα ήταν αλλού το μυαλό μου», ήταν ακόμη ένα μήνυμά του.

Ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες μαθήτριες σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.
Πηγή: protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Μαϊος 2021 09:33

Σχετικά Άρθρα

  • Πώς μπορώ να επαναφέρω μηνύματα στο Messenger;
    Πώς μπορώ να επαναφέρω μηνύματα στο Messenger;

    Έσβησες κατά λάθος ένα σημαντικό μήνυμα στο Messenger και τώρα το ψάχνεις; Δεν είσαι ο πρώτος και σίγουρα, ούτε και ο τελευταίος! Το ζήτημα όμως είναι μπορείς να το επαναφέρεις; Κι αν ναι πως;

    Στο κείμενο αυτό θα επιχειρήσουμε να σου απαντήσουμε στο ερώτημα πως μπορείς να επαναφέρεις μηνύματα στο messenger. Υπό περιπτώσεις αυτό μπορεί να συμβεί.

    Επαναφορά Αρχείων Μηνυμάτων στο Messenger

    Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να εξετάσεις αν εν τέλει δεν έχεις διαγράψει το μήνυμα, αλλά το έχεις αρχειοθετήσει. Είτε λόγω βιασύνης, είτε λόγω άγνοιας αρκετές φορές μπερδευόμαστε και θεωρούμε τα αρχειοθετημένα, ως διαγεγραμμένα. Στην πραγματικότητα οι συνομιλίες που αρχειοθετούμε, απλά δεν εμφανίζονται στην κύρια λίστα των συνομιλιών.

    Πώς να δεις τα αρχειοθετημένα μηνύματα:

    1. Άνοιξε την εφαρμογή του Messenger.
    2. Πήγαινε στην αναζήτηση και πληκτρολόγησε το όνομα του ατόμου ή της ομάδας με την οποία είχες τη συνομιλία.
    3. Αν η συνομιλία είναι αρχειοθετημένη, θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης.

    Εάν τα μηνύματα είναι αρχειοθετημένα, θα τα δεις ξανά και μπορείς να συνεχίσεις τη συνομιλία κανονικά. Αν όμως τα έχεις διαγράψει, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο δύσκολα.

    Τι γίνεται αν διαγράψω οριστικά τα μηνύματα;

    Δυστυχώς, αν τα μηνύματα έχουν διαγραφεί οριστικά, δεν υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρεις απευθείας από το Messenger. Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι που μπορείς να δοκιμάσεις:

    1. Επαναφορά από αντίγραφα ασφαλείας: Αν έχεις ενεργοποιήσει τη δυνατότητα να δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας στο Facebook ή σε άλλες συσκευές, μπορείς να ανακτήσεις τα διαγραμμένα μηνύματα. Αυτό ισχύει κυρίως για χρήστες που κάνουν τακτικά backup των δεδομένων τους.
    2. Χρήση τρίτων εφαρμογών: Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές και προγράμματα που ισχυρίζονται ότι μπορούν να ανακτήσουν διαγραμμένα μηνύματα από το Messenger. Ωστόσο, να είσαι προσεκτικός καθώς πολλές από αυτές τις εφαρμογές δεν είναι ασφαλείς και μπορεί να παραβιάσουν την ιδιωτικότητά σου.
    Επαναφορά λογαριασμού Messenger

    Από εκεί και πέρα, αν το πρόβλημα σου είναι πως γενικότερα δεν μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου στο Messenger και πάλι υπάρχει λύση. Εμείς θα εξετάσουμε το σενάριο που έχεις ξεχάσει τον κωδικό σου, ή για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείς να συνδεθείς. Υπάρχουν λοιπόν μερικά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να τον επαναφέρεις:

    • Χρησιμοποίησε το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σου: Στην οθόνη σύνδεσης, κάνε κλικ στο «Ξέχασες τον κωδικό;» και ακολούθησε τις οδηγίες. Μπορείς να λάβεις έναν σύνδεσμο επαναφοράς είτε στο email σου είτε στο τηλέφωνό σου, ανάλογα με το τι έχεις συνδέσει στον λογαριασμό σου.
    • Επαλήθευση ταυτότητας: Αν δεν έχεις πρόσβαση ούτε στο email ούτε στο τηλέφωνό σου, η Facebook θα σου ζητήσει επιπλέον επαλήθευση ταυτότητας, όπως επαλήθευση μέσω φίλων σου στο Facebook.

    Aπαραίτητες προφυλάξεις

    Ενώ προσπαθείς να επαναφέρεις τα μηνύματά σου ή τον λογαριασμό σου, είναι σημαντικό να παραμείνεις ασφαλής. Απόφυγε τη χρήση αναξιόπιστων προγραμμάτων που μπορεί να υπόσχονται γρήγορες λύσεις. Η διαγραφή μηνυμάτων από το Messenger είναι συνήθως μόνιμη, οπότε η καλύτερη λύση είναι η πρόληψη, όπως η δημιουργία τακτικών αντιγράφων ασφαλείας.

    Η επαναφορά μηνυμάτων στο Messenger μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά με λίγη υπομονή και σωστή καθοδήγηση, μπορείς να βρεις τα χαμένα σου δεδομένα. Αν απλώς τα αρχειοθέτησες, η επαναφορά τους είναι πανεύκολη. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν έχουν διαγραφεί, οι επιλογές σου περιορίζονται σε αντίγραφα ασφαλείας ή εξωτερικές λύσεις, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός.

    Σκέψου προληπτικά: δημιούργησε αντίγραφα ασφαλείας και φρόντισε να παρακολουθείς τις κινήσεις σου στο Messenger για να μην ξαναβρεθείς σε αυτή τη θέση!

    Πηγή: Cnn.gr

  • Σοκ στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 26χρονος που παρενοχλούσε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο
    Σοκ στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 26χρονος που παρενοχλούσε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο

    Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο με μια 14χρονη να πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 26χρονος μπήκε σε αστικό λεωφορείο στο οποίο βρίσκονταν μέσα μαθητές. Τότε άρχισε να παρενοχλεί μια 14χρονη, ενώ στην συνέχεια έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τα ρούχα του

    Συνελήφθη ο 26χρονος στο Αγρίνιο

    Όταν τελικά το λεωφορείο έφτασε κοντά στο σχολείο και οι μαθητές κατέβηκαν, ο 26χρονος δράστης τους ακολούθησε, και τελικά χρειάστηκε να επέμβει η διευθύντρια καλώντας την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο δράστης. Τέλος, ο 26χρονος θα εξεταστεί και από ψυχίατρο, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Ηράκλειο: Πατριός ξυλοκόπησε άγρια στα δικαστήρια 39χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του
    Ηράκλειο: Πατριός ξυλοκόπησε άγρια στα δικαστήρια 39χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του

    Αφορμή αποτέλεσε το αίτημα του κατηγορούμενου για αναβολή της δίκης

    Την οργισμένη αντίδραση του πατριού μιας κοπέλας που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από 39χρονο προκάλεσε το αίτημα αναβολής της δίκης που ζήτησε ο κατηγορούμενος με αποτέλεσμα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου να πέσουν γροθιές και κλωτσιές.
    Η υπόθεση αφορά τη σύλληψη ενός Αιγυπτίου ο οποίος το 2020 είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία 14χρονης ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά με ασελγείς χειρονομίες και θωπείες.
    Σύμφωνα με το cretalive.gr ο 39χρονος επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ωστόσο επειδή η μητέρα της κοπέλας, από τη Ρουμανία, απουσίαζε και παρών ήταν μόνο ο 40χρονος Αιγύπτιος πατριός της κοπέλας, η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή, η οποία δόθηκε για τον Απρίλιο του 2025.

    Ακούγοντας την απόφαση για αναβολή, τόσο η κοπέλα όσο και ο πατριός εκνευρίστηκαν και έτσι την ώρα που ο κατηγορούμενος εξερχόταν της αίθουσας, η 18χρονη σήμερα κοπέλα τον χτύπησε με μπουνιά. Στη συνέχεια ο πατριός της άρχισε να κλωτσάει και να γρονθοκοπεί τον κατηγορούμενο, βγάζοντάς τον από την δικαστική αίθουσα και χτυπώντας τον σε όλο τον διάδρομο μέχρι τις τουαλέτες.

    Αστυνομικοί και αστυνομικοί της Δικαστικής Αστυνομίας έσπευσαν για να τους χωρίσουν τους δύο άνδρες.

    Ο πατριός της κοπέλας συνελήφθη για το επεισόδιο και πρόκειται να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ιδιοκτήτης γυμναστηρίου που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά 17χρονη αθλήτρια
    Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ιδιοκτήτης γυμναστηρίου που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά 17χρονη αθλήτρια

    Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 31χρονος έδειχνε στην 17χρονη τα γεννητικά του όργανα - Τι απαντούν ο κατηγορύμενος και η σύντροφός του

    Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 31χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 17χρονης αθλήτριάς του ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, κατ’ επανάληψη.
    Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για κατάχρηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.
    Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο 31χρονος εμφανίστηκε γυμνός μπροστά της στο γραφείο του γυμναστηρίου, μια φορά αυνανιζόταν, ενώ φέρεται να της ζήτησε να βαθμολογήσει και το μόριο του, σύμφωνα με την παθούσα.
    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν η ανήλικη αποκάλυψε στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί με τον 31χρονο και ακολούθησε η καταγγελία στην αστυνομία.

    Όπως κατέθεσε η μητέρα του θύματος, η κόρη της γνωρίζονταν με τον κατηγορούμενο περίπου τρία χρόνια, καθώς η ίδια ήταν αθλήτρια στίβου και ο άντρας προπονητής της. Στις αρχές Σεπτεμβρίου εγγράφηκε στο γυμναστήριο το οποίο διατηρεί ο κατηγορούμενος στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, καθώς η οικογένεια και η ανήλικη γνώριζαν τον 31χρονο και τον εμπιστεύονταν.

    «Πήγαινε στο γυμναστήριο τρεις - τέσσερεις φορές την εβδομάδα και επιλέξαμε τον κατηγορούμενο καθώς τον θεωρούσαμε "δικό μας παιδί". Εκείνος της έδινε καθημερινά το πρόγραμμα με τις ασκήσεις που θα πρέπει να κάνει, προσφέρθηκε από μόνος του», ανέφερε αρχικά.

    «Το Σάββατο το παιδί μου μίλησε. Άρχισε να μου λέει για τον κατηγορούμενο, φοβισμένη. Έβαλε τα κλάματα. Μου είπε ότι "μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα". Δεν ήξερε πώς να το πει. Μου είπε ήταν στο γραφείο, χτύπησε την πόρτα γιατί είναι συνεσταλμένη, ήθελε να πάρει το πρόγραμμα. Ήταν τουαλέτα αυτός με μισάνοιχτη πόρτα. Της είπε "έλα, μπορείς να μπεις". Γυρνώντας είδε το μόριο του. "Τρόμαξα μαμά, έκλεισα την πόρτα και έφυγα από το γραφείο". Μου είπε ότι ξαναέγινε αυτό. Αυτό έγινε δύο φορές στο γραφείο και στις επόμενες φορές μου λέει, ενώ ήταν στο γραφείο και περίμενε το πρόγραμμα, έβγαλε το μόριό του και το έβλεπε. Τον ρώτησε "τι κάνεις;", τρόμαξε η κόρη μου. Εκείνος της απάντησε "δεν σου αρέσει; Είναι κακό;". Όταν η κόρη μου έφυγε και πήγε στα όργανα την ακολούθησε και την ξαναρώτησε "πρώτη φορά βλέπεις γυμνό άντρα;". Πήγα αμέσως στην αστυνομία μόλις μου τα είπε αυτά τον παιδί μου», ανέφερε η μητέρα της ανήλικης.

    Η σύντροφος του 31χρονου και επίσης γυμναστήρια στο γυμναστήριο που διατηρεί ο κατηγορούμενος, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ουδέποτε ο άντρας είχε μείνει μόνος του με την ανήλικη και ότι εκείνη προσπαθούσε να τον προσεγγίσει και έμπαινε στο γραφείο του γυμναστηρίου χωρίς να χτυπήσει την πόρτα, ενώ απαγορευόταν. Μάλιστα, όπως είπε, της είχαν κάνει παρατήρηση για τον λόγο αυτό.

    «Μου είπε ότι θα έμπαινε για μπάνιο και η κοπέλα άνοιξε μόνη της την πόρτα χωρίς να χτυπήσει. Από όσο γνωρίζω έγινε δύο φορές», ανέφερε η μάρτυρας, προσθέτοντας ότι από το παράθυρο του γραφείου φαίνεται μέσα ο χώρος και δεν θα μπορούσε να ισχύει η καταγγελία.

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι έγιναν οι πράξεις τις οποίες κατήγγειλε η 17χρονη και υποστήριξε ότι η ανήλικη έμπαινε στο γραφείο του χωρίς άδεια, όταν εκείνος ήταν στο μπάνιο.

    «Όταν άνοιξε την πόρτα ήμουν έτοιμος να μπω για μπάνιο, ήμουν γυμνός και εκείνη την ώρα άνοιξε την πόρτα και θεωρώ ό,τι πρόλαβε να με δει. Αφού βγήκα από το μπάνιο της έκανα παρατήρηση. Έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε. Άλλες μια - δύο φορές μπήκε, αλλά δεν ήμουν γυμνός σε όλες τις περιπτώσεις. Άλλη μια φορά ξαναμπήκε όταν ήμουν τουαλέτα. Πάντα προσπαθούσα να τραβήξω την πόρτα, δεν ξέρω τι ακριβώς είδε. Είναι πολύ μικρός ο χώρος», ανέφερε.

    «Θεωρώ ότι η καταγγελία έγινε μετά από πίεση τρίτου ατόμου. Μπορεί να ένιωσε κάπως άβολα - άσχημα, το είπε στη μητέρα της και κάποιοι άλλοι θεωρώ ότι την προέτρεψαν να κάνει καταγγελία. Μπορεί να την πίεσε και το αγόρι της», σημείωσε.

    Την ενοχή του πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Συνελήφθη ιδιοκτήτης γυμναστηρίου - Ανήλικη τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση
    Συνελήφθη ιδιοκτήτης γυμναστηρίου - Ανήλικη τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση

    Στη σύλληψη ιδιοκτήτη γυμναστηρίου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές σε περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που κατέθεσε σε βάρος του ανήλικη.

    Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων διερεύνησαν την καταγγελία και συνέλαβαν χθες τον 31χρονο.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην καταγγελία αναφέρεται ότι ο 31χρονος άντρας, το χρονικό διάστημα από 27-09-2024 έως και 11-10-2024, προέβη κατ’ επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος 17χρονης στο γραφείο του γυμναστηρίου του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Λάρισα: Ποινή φυλάκισης σε οδηγό σχολικού λεωφορείου που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια Λυκείου
    Λάρισα: Ποινή φυλάκισης σε οδηγό σχολικού λεωφορείου που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια Λυκείου

    Ο οδηγός έκλεισε τη μαθήτρια μέσα στο σχολικό και στη συνέχεια την αγκάλιασε και την φίλησε

    Ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου, στον οποίο επιβλήθηκαν παράλληλα αυστηροί περιοριστικοί προκειμένου να ανασταλεί η 10μηνη ποινή φυλάκισης που αποφάσισε το δικαστήριο.
    Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του larissanet.gr, η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο μετά από καταγγελία μαθήτριας λυκείου ότι ο κατηγορούμενος σε χωριό της ΠΕ Λάρισας, το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου, την έκλεισε μέσα στο σχολικό και στη συνέχεια την αγκάλιασε και την φίλησε.
    Η κατάθεση της μαθήτριας

    Σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στο δικαστήριο η ανήλικη κατέθεσε αναλυτικά όσα έγιναν εκείνο το πρωί.

    Συγκεκριμένα, είπε πως, όταν το σχολικό έφτασε στην τελευταία στάση και κατέβηκαν όλα τα παιδιά και τελευταία η ίδια, ο κατηγορούμενος της είπε να επιστρέψει στο σχολικό και την τράβηξε από τον καρπό για να μπει μέσα. Μετά έκλεισε τις πόρτες και αφού προέβη στις καταγγελλόμενες πράξεις άνοιξε την πόρτα και την άφησε να φύγει.

    Ο πατέρας της, όταν έμαθε για το περιστατικό από τον υποδιευθυντή του σχολείου που φοιτά η κόρη του, κατήγγειλε τον άνδρα στην αστυνομία, αναφέροντας μάλιστα πως η κοπέλα ήταν ταραγμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

    Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο οδηγός

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την καταγγελία τονίζοντας πως τελευταίος κατέβηκε από το σχολικό ένας μαθητής λυκείου με τον οποίο είχε και συζήτηση προκειμένου να του εξηγήσει κάποια πράγματα για το σχολικό πάσο.

    Μάλιστα το τελευταίο στοιχείο επικαλέστηκε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζητώντας την αναβολή της δίκης προκειμένου να προσέλθει για να καταθέσει σχετικά ο μαθητής. Το δικαστήριο ωστόσο απέρριψε το αίτημα, απορρίπτοντας στη συνέχεια και δεύτερο αίτημα του κατηγορούμενου, στο οποίο ζητούσε να υποβληθεί η μαθήτρια σε ψυχολογική εξέταση.

    Τελικά εισαγγελέας και πρόεδρος έκριναν αμφότεροι πως τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις με το δικαστήριο να κηρύσσει τον κατηγορούμενο ένοχο και να του επιβάλει ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

    Η ποινή έχει ανασταλεί υπό τους όρους να μήν συνοδεύει στο πλαίσιο της εργασίας του ανήλικους, να δίνει το παρόν μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του και την απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα - όροι που επιβάλλονται συνήθως σε κατηγορούμενους για κακουργηματικές πράξεις.

    Τέλος το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη αλλά με τους ίδιους όρους.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χαλκιδική: 57χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά την 13χρονη κόρη του καλύτερου φίλου του
    Χαλκιδική: 57χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά την 13χρονη κόρη του καλύτερου φίλου του

    Η νεαρή κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου τα όσα συνταρακτικά βίωσε εκείνη την ημέρα

    Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκιδικής ένας 57χρονος που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του καλύτερου φίλου του.
    Το περαστικό, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ιστοτόπου voria.gr, σημειώθηκε τον Αύγουστο 2019, όταν το 13χρονο -τότε- κορίτσι ήταν στη θάλασσα με τους γονείς της καθώς και μέλη της οικογένειας του κατηγορούμενου.
    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 57χρονος φέρεται να προχώρησε σε άσεμνα αγγίγματα σε βάρος της και η ανήλικη κατήγγειλε αμέσως το συμβάν.

    Η νεαρή κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου τα όσα συνταρακτικά βίωσε εκείνη την ημέρα, ενώ ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στη δίκη και μέσω του δικηγόρου του αρνήθηκε την κατηγορία. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, επιβάλλοντάς του την παραπάνω ποινή. Σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών -και για το αδίκημα της παράνομης βίας, για το οποίο τελικά αθωώθηκε.

    «Είναι μία σημαντική ημέρα για τη δικαιοσύνη και μία δικαίωση για αυτό το κορίτσι και όσα πέρασε σε τόσο μικρή ηλικία», είπε στo ειδησεογραφικό μέσο ο συνήγορος προς υποστήριξη της κατηγορίας, Στάθης Κόλιας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αχαΐα: Γυμνασιάρχης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας
    Αχαΐα: Γυμνασιάρχης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

    Σύλληψη Πατρινού εκπαιδευτικού μετά από καταγγελία 14χρονης μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση.

    Μια σοβαρή καταγγελία κλήθηκαν να διερευνήσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, μετά από υποβολή μήνυση γονέων ανήλικης μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση κατά καθηγητή σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», συνελήφθη 65χρονος πατρινός, διευθυντής Γυμνασίου σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστηρίζει η 14χρονη, συνέβη εντός σχολικής αίθουσας -την περασμένη εβδομάδα- με τον γυμνασιάρχη κατά την παράδοση του μαθήματος, να την προσεγγίζει με εκείνη να ξαφνιάζεται, όταν της χάιδεψε τα μαλλιά και τον λαιμό. Η ανήλικη μαθήτρια, κατά την επιστροφή στο σπίτι της, ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, όπου κατήγγειλαν το συμβάν, ζητώντας την ποινική δίωξη του καθηγητή, καταθέτοντας μήνυση.

    Ο 65χρονος από την Πάτρα, μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας, αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

    Ο εκπαιδευτικός που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Π», μετακινήθηκε φέτος στην περιοχή, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση του σχολείου, αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος πως πρόκειται για παρεξήγηση. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως το άγγιγμά του παρερμηνεύθηκε από τη μαθήτρια. Ο 65χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

    Πηγή: Pelop.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο