Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 09:34

Μονή Πετράκη: Στον εισαγγελέα ο ιερέας για την επίθεση – Πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών - Ποιοι πήραν εξιτήριο

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη 24 Ιουνίου ο ιερέας δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης κατά των μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη, και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το Συνοδικό Δικαστήριο που θα αποφάσιζε την αποπομπή του.

Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Πώς προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό ο ιερέας

Ο δράστης, που ανήκει στη Μητρόπολη Βεροίας και έχει κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών το 2018, όταν κατάλαβε ότι το Συνοδικό Δικαστήριο είχε λάβει απόφαση να τον καθαιρέσει, έβγαλε από ένα σάκο που είχε μαζί του δύο μπουκάλια με καυστικό υγρό και άρχισε να το ρίχνει στους μητροπολίτες που ήταν στην αίθουσα, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει εγκαύματα. Από την επίθεση τραυματίστηκε και ο αστυνομικός που ήταν έξω από την αίθουσα και έσπευσε να βοηθήσει τους Μητροπολίτες.

Ο δράστης που οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών αρχικά δεν έλεγε λέξη στους αστυνομικούς, ενώ λίγο αργότερα τους είπε: «Τους έριξα το υγρό γιατί με καθαίρεσαν», ενώ όπως υποστήριξε στη συνέχεια αγόρασε το καυστικό υγρό από το διαδίκτυο.

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών - Ποιοι πήραν εξιτήριο

Από την επίθεση τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται με οφθαλμολογικά προβλήματα οι Μητροπολίτες Κηφισιάς, Γουμένισσας, Κονίτσης και Κασσανδρείας στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ οι Μητροπολίτες Γλυφάδας και Ζακύνθου έλαβαν εξιτήριο από το ΚΑΤ όπου παραμένει μόνο ο Γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων στην Πλαστική Χειρουργική, χωρίς να κρίνεται ανησυχητική η κατάστασή της υγείας του. Εξιτήριο έλαβε και ο Μητροπολίτης Άρτας Καλλίνικος.

Το προφίλ του δράστη

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά το Συνοδικό Δικαστήριο είχε ως αντικείμενο την καθαίρεση του 37χρονου αρχιμανδρίτη από τη Βόρεια Ελλάδα, που κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε υπόθεση ναρκωτικών. Την ώρα της συνεδρίασης ο δράστης αιφνιδιάζοντας τους πάντες έβγαλε ένα μπουκάλι με το καυστικό υγρό και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να επιτίθεται σε όσους βρίσκονταν στον χώρο. Προσπάθησε, μάλιστα, να διαφύγει αλλά τον σταμάτησε ο φρουρός της Μονής και έτσι συνελήφθη.

Ο 37χρονος ιερέας, που λειτουργούσε σε χωριό της Αλεξάνδρειας στην Ημαθία, είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2018 όταν βρέθηκε να κρύβει κάτω από το ράσο του ποσότητα κοκαΐνης. Συγκεκριμένα συνελήφθη καθώς εντοπίστηκε να έχει κρυμμένο ένα «φιξάκι» με 1,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Τότε είχε υποστηρίξει ότι ήταν μια στιγμή αδυναμίας, ενώ μετά την άσκηση δίωξης για κατοχή ναρκωτικών, είχε αφεθεί ελεύθερος.

Είχε απασχολήσει και πάλι, όμως, τις Αρχές κατα τη διάρκεια επεισοδιακής λειτουργίας σε χωριό της Βέροιας. Είχαν μάλιστα ξεσπάσει επεισόδια που επεκτάθηκαν από τον ναό στο προαύλιο ανάμεσα στον ίδιο και ενορίτες που τον κατηγόρησαν για οικονομικές παρατυπίες.

Συγκλονιστική μαρτυρία του συνηγόρου του δράστη στο ethnos.gr

Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του δράστη, ξεδίπλωσε το χρονικό της αδιανόητης επίθεσης, μιλώντας στο ethnos.gr. Ο Γιώργος Τζήκας, σημειώνει πως «είχε άγιο», καθώς φορούσε κουστούμι και το καυστικό υγρό δεν ήρθε σε επαφή με το δέρμα του. «Αμα δείτε το κουστούμι μου θα το καταλάβετε» υπογραμμίζει. Μάλιστα τονίζει πως αρχικά κανένας δεν κατάλαβε πως το υγρό με το οποίο τους ράντιζε ήταν καυστικό, μέχρι που «ο τόπος γέμισε με αίματα και καμένα ράσα»

Ο κ. Τζήκας τονίζει στο ethnos.gr, πως ο δράστης ήταν απόλυτα πεπεισμένος πως το δικαστήριο ήταν προκατειλημμένο απέναντί του και συγκεκριμένα πως τους είχε μιλήσει ο μητροπολίτης Βέροιας.

«Kαθόμουν ακριβώς πίσω από τον κατηγορούμενο ιερέα και βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία. Μπροστά μας ήταν οι συνοδικοι μητροπολίτες. Η αίθουσα ήταν μεγάλη. Ξαφνικά (ο δράστης) σηκώθηκε και άνοιξε μια μεγάλη τσάντα που είχε και έβγαλε δυο μεγάλα κόκκινα δοχεία. Φώναξε στους μητροπολίτες "είστε μιλημένοι από τον Βέροιας; Σας έχει μιλήσει ο μητροπολίτης Βεροίας;" Ήταν πεπεισμένος ότι η έδρα ήταν προκατειλημμένη», ανέφερε ο δικηγόρος του δράστη και στη συνέχεια περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την επίθεση σημειώνοντας πως στην αρχή όλοι οι παρευρισκόμενοι νόμιζαν πως τους ρίχνει νερό.

iera sunodos moni petraki small1

iera sunodos moni petraki small2

Πηγή: Εthnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 09:53

Σχετικά Άρθρα

  • Χαμός σε εκκλησία: Επίτροπος βρήκε ιερέα να κοιμάται… μεθυσμένος μέσα στο ναό
    Χαμός σε εκκλησία: Επίτροπος βρήκε ιερέα να κοιμάται… μεθυσμένος μέσα στο ναό

    «Η παπαδιά του τον έδιωξε το βράδυ από το σπίτι»

    Επίτροπος εκκλησίας πήγε σήμερα στην εκκλησία στην περιοχή του Ταύρου με σκοπό να την ετοιμάσει για την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία και βρήκε μέσα ιερέα που κοιμόταν και μύριζε αλκοόλ.

    «Η παπαδιά του τον έδιωξε το βράδυ από το σπίτι»

    Όπως αναφέρει ο ίδιος στο ekklisiaonline.gr, «με το που ξεκλειδώνω την πόρτα και εισέρχομαι στον Ναό, βλέπω μια φιγούρα ξαπλωμένη στα πίσω καθίσματα. Τρόμαξα πως είχαν μπει κλέφτες και άρχισα να φωνάζω ώσπου φτάνω κοντά και βλέπω τον 61χρονο εφημέριο του Ιερού Ναού να είναι ξαπλωμένος και να κοιμάται έχοντας ενώσει δύο πλαστικά καθίσματα».

    Όπως σημειώνει ο επίτροπος της εκκλησίας, ο εφημέριος μύριζε κρασί ενώ όταν τον ρώτησε γιατί κοιμάται εδώ, ο κληρικός ζήτησε συγγνώμη υποστηρίζοντας ότι η παπαδιά του τον έδιωξε το βράδυ από το σπίτι γιατί γύρισε πολύ αργά.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Κυψέλη: Μαχαίρωσαν 17χρονο και προσπάθησαν να τον κλέψουν
    Κυψέλη: Μαχαίρωσαν 17χρονο και προσπάθησαν να τον κλέψουν

    Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε 17χρονος στην Κυψέλη, όταν άγνωστος άντρας τον προσέγγισε τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και αποπειράθηκε να το αφαιρέσει χρήματα.

    Μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας

    Το περιστατικό συνέβη στις 12 το πρωί στην οδό Κεφαλληνίας.

    Ο 17χρονος που είναι από το Αφγανιστάν μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας που του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Βοσνία: 15χρονος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και σκότωσε αστυνομικό με μαχαίρι
    Βοσνία: 15χρονος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και σκότωσε αστυνομικό με μαχαίρι

    Άγνωστα τα κίνητρα της επίθεσης του 15χρονου μέσα σε αστυνομικό τμήμα στην Μποσάνκα Κρούπα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

    Ένας 15χρονος στη Βοσνία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν αστυνομικό και τραυμάτισε άλλον έναν χθες, Πέμπτη (24/10), το βράδυ μέσα σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Μποσάνκα Κρούπα, στη βορειοδυτική πλευρά της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης.

    Ο έφηβος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μαχαίρι, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Άντναν Μπεγκάνοβιτς, στη βοσνιακή δημόσια τηλεόραση BHRT.

    Ο ένας υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

    Ο δράστης, γεννημένος το 2009, συνελήφθη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο οποίος διευκρίνισε πως έχει αρχίσει να διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν τα κίνητρα της επίθεσης, που παραμένουν άγνωστα.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Τρίπολη: Αδέλφια εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν ανήλικο σε σχολείο  - Συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα τους
    Τρίπολη: Αδέλφια εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν ανήλικο σε σχολείο  - Συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα τους

    Στη σύλληψη δύο αδελφών και του πατέρα τους προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Τρίπολης για επίθεση σε ανήλικο.

    Σύμφωνα με το arcadia938, τα δύο παιδιά φέρονται να εξύβρισαν, να απείλησαν και να χτύπησαν τον ανήλικο σε προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος το μεσημέρι της ίδια ημέρας, με τις Αρχές να προχωρούν και στη σύλληψη του πατέρα τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Γλυφάδα: Επίθεση με κατσαβίδι σε 21χρονο από ομάδα 10 ατόμων - Στο νοσοκομείο ο νεαρός
    Γλυφάδα: Επίθεση με κατσαβίδι σε 21χρονο από ομάδα 10 ατόμων - Στο νοσοκομείο ο νεαρός

    Με τραύμα στην πλάτη ο 21χρονος. Πώς δέχθηκε την επίθεση σε κεντρική πλατεία της Γλυφάδας.

    Στο νοσοκομείο με τραύμα στην πλάτη μεταφέρθηκε ένας 21χρονος, μετά από επίθεση με κατσαβίδι που δέχθηκε από ομάδα 10 ατόμων, στη Γλυφάδα.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο νεαρός περπατούσε στον δρόμο, όταν ξαφνικά 10 άτομα -τα οποία επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα- του επιτέθηκαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τραυματίζοντας τον στην πλάτη με κατσαβίδι.

    Το συμβάν έγινε στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Γλυφάδα.

    Αμέσως μετά την επίθεση οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

    Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τον τραυματισμένο νεαρό και τον μετέφερε -με συνοδεία πληρώματος αστυνομικών της ΔΙΑΣ- στο Ασκληπιείο της Βούλας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

    Τα αίτια της επίθεσης παραμένουν άγνωστα και ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ στο σημείο που έλαβε χώρα το περιστατικό οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κατσαβίδια.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Καλαμάτα: Ανήλικοι χτύπησαν 11χρονο για να αρπάξουν το αναψυκτικό του
    Καλαμάτα: Ανήλικοι χτύπησαν 11χρονο για να αρπάξουν το αναψυκτικό του

    16χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση

    Όλο και περισσότερο ξεφεύγει η κατάσταση με τις επιθέσεις μεταξύ ανηλίκων, αλλά το περιστατικό που συνέβη στο Πάρκο του ΟΣΕ στην Καλαμάτα ξεπερνά κάθε όριο, καθώς ένα αγοράκι μόλις 11 χρόνων έπεσε θύμα ξυλοδαρμού για να του πάρουν το… αναψυκτικό που κρατούσε!
    Το παιδί ήταν μόνο στο Πάρκο το βράδυ της Δευτέρας, όταν το πλησίασαν τρεις μεγαλύτεροί του ανήλικοι, οι οποίοι άρχισαν να το βρίζουν χωρίς λόγο, ενώ ο ένας το χτύπησε και άρπαξε από τα χέρια του το αναψυκτικό. Στη συνέχεια, το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν.
    Ο 11χρονος ενημέρωσε τους γονείς του που υπέβαλαν καταγγελία στην Ασφάλεια και, βάσει της περιγραφής που έδωσε, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης έναν 16χρονο και τον προσήγαν στο τμήμα, όπου αναγνωρίστηκε από το παιδί ως αυτός που το χτύπησε.
    Ο 16χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, η οποία περιλαμβάνει τους δυο άγνωστους νεαρούς που ήταν μαζί του, αλλά και τους γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή τον κλείδωσε έξω όταν άργησε να επιστρέψει από βραδινή έξοδο
    Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή τον κλείδωσε έξω όταν άργησε να επιστρέψει από βραδινή έξοδο

    Φώναζε και απειλούσε, έλεγε ότι δεν είχα δικαίωμα να τον κλειδώσω έξω από το σπίτι, κατέθεσε η γυναίκα

    Στο «σκαμνί» του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης έκατσε ένας άντρας που επιτέθηκε στη σύζυγό του όταν επέστρεψε από βραδινή έξοδο με τους φίλους του και διαπίστωσε ότι η εξώπορτα του διαμερίσματος ήταν… κλειδωμένη.
    Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου μέσα στο σπίτι που ζει το ανδρόγυνο, με τον άντρα να βγαίνει «εκτός εαυτού» και να συλλαμβάνεται για ενδοοικογενειακή βία, καθώς θεώρησε προσβολή ότι η σύζυγός του τον άφησε εκτός σπιτιού επειδή βγήκε για να διασκεδάσει και άργησε να επιστρέψει.
    Όπως περιέγραψε στην κατάθεσή της η γυναίκα, όλα έγιναν όταν ο κατηγορούμενος επέστρεψε στην οικία τους αφού κατανάλωσε αλκοόλ κατά τη διάρκεια της διασκέδασής του και νευρίασε όταν διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη.
    «Κλείδωσα και ξάπλωσα για να κοιμηθώ, δεν ήξερα αν θα γυρνούσε στο σπίτι. Τα μεσάνυχτα τον άκουσα που χτυπούσε και του άνοιξα. Μόλις μπήκε μέσα ξεκίνησε ένας μεγάλος καβγάς που αναστάτωσε όλη την πολυκατοικία, με αποτέλεσμα να κατέβει και μια γειτόνισσα για να δει τι συμβαίνει. Εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία», είπε η γυναίκα.

    «Νευρίασε επειδή κλείδωσα την πόρτα. Νόμιζα θα κοιμόταν στην μάνα του. Φώναζε και απειλούσε, έλεγε ότι δεν είχα δικαίωμα να τον κλειδώσω έξω από το σπίτι. Έλεγε πάρα πολλά, ότι θα με διώξει από την οικία μας, ότι θα με χτυπήσει αν δεν φύγω από το σπίτι κι άλλα. Με έπιασε από τα χέρια δυνατά, μου όρμησε. Κάποια στιγμή τον χτύπησα με σφαλιάρα στο μάγουλο για να συνέλθει, ήταν μεθυσμένος. Τρόμαξα πολύ, ίσως να ήταν λάθος που τον κλείδωσα έξω από το σπίτι», σημείωσε.

    Η γυναίκα ανέφερε στους δικαστές ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μαλώνει με τον σύζυγό της καθώς, παρόλο που έχουν δύο παιδιά και τρία εγγόνια, εκείνος εξακολουθεί να τη ζηλεύει παθολογικά. «Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες, όταν ανακάλυψα ότι είχε βάλει κοριό στο σπίτι για να ακούει με ποιον μιλάω. Ζηλεύει πολύ, πραγματικά δεν ξέρω τι άκουσε με τον κοριό αλλά από τότε άρχισαν οι καβγάδες», πρόσθεσε.

    «Ήθελα να κοιμηθώ και είχε κλειδώσει την πόρτα»

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι βγήκε εκτός εαυτού όταν γύρισε από την έξοδό του και βρήκε κλειδωμένη την πόρτα του διαμερίσματος.

    Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «το Σάββατο βγήκα με τους φίλους μου μετά από τη δουλειά και ήπια λίγο παραπάνω. Ήθελα να κοιμηθώ αλλά μόλις γύρισα η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Όταν δεν μπόρεσα να μπω στο σπίτι νευρίασα πολύ. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Έχουμε παιδιά και τρία εγγόνια, δεν έχει συμβεί ξανά τέτοιο περιστατικό. Οι γείτονες κατέβηκαν γιατί άκουσαν τις φωνές και νόμιζαν ότι έγινε κάτι σοβαρό, έτσι κάλεσαν την αστυνομία. Είναι ψέματα ότι τους κυνήγησα ως το διαμέρισμά τους, απλά τους ρώτησα γιατί κατέβηκαν στο σπίτι μου», είπε.

    Τελικά το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ενδοοικογενειακή απειλή και του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αγρίνιο: Απατεώνες θα άρπαζαν από ηλικιωμένη 10.000 ευρώ - Η σωτήρια παρέμβαση του ιερέα
    Αγρίνιο: Απατεώνες θα άρπαζαν από ηλικιωμένη 10.000 ευρώ - Η σωτήρια παρέμβαση του ιερέα

    Απατέωνες στο Αγρίνιο, παριστάνοντας τους γιατρούς, παραλίγο να αρπάξουν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη γυναίκα με το ψεύτικο επιχείρημα του τροχαίου ατυχήματος συγγενικού της προσώπου. Ωστόσο η παρέμβαση του ιερέα που απευθύνθηκε η μεγάλη γυναίκα, αποδείχθηκε σωτήρια καθώς ο εφημέριος ειδοποίησε την αστυνομία.

    Σύμφωνα με το agrinionews.gr μια ηλικιωμένη γυναίκα παραλίγο έλειψε να πέσει θύμα των επίδοξων απατεώνων, το πρωί της Δευτέρας 21/10.

    Άγνωστοι που παρίσταναν τους γιατρούς επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της με την πρόφαση ότι χτύπησε η κόρη της σε τροχαίο ατύχημα. Της ζήτησαν 45 χιλιάδες ευρώ για επέμβαση στην οποία και θα έπρεπε η τραυματισμένη κόρη της να υποβληθεί…

    Μάλιστα, έκλεισαν ραντεβού μαζί της στην περιοχή της Αγίας Τριάδας ενώ εν συνεχεία άλλαξαν το σημείο συνάντησης, ζητώντας της να μεταβεί στο νοσοκομείο.

    Η ηλικιωμένη κυρία στον πανικό της απευθύνθηκε στον εφημέριο του ναού της Αγίας Τριάδας ώστε να καλέσει ταξί και να πάει τα χρήματα στο νοσοκομείο.

    Ο ιερέας -ευτυχώς- αντί για ταξί κάλεσε την αστυνομία και ηλικιωμένη κυρία γλίτωσε τα 10.000€ που είχε πάνω της…

    Πηγή: Cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch