Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 18:34

Λήμνος: Βλάβη στον καταπέλτη του πλοίου Aqua Star που μεταφέρει 516 επιβάτες

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Βλάβη στον κεντρικό καταπέλτη παρουσίασε νωρίτερα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Aqua Star με αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι αυτή την ώρα στο λιμάνι της Μύρινας, στη Λήμνο.

Το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αποπλεύσει στις 12.30 μεσημέρι για Καβάλα, μεταφέροντας 516 επιβάτες και 164 οχήματα. Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης προκειμένου το πλοίο να συνεχίσει το ταξίδι του.

Το ίδιο πλοίο, το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο Λαύριο- Άγιος Ευστράτιος- Λήμνος- Καβάλα, είχε παρουσιάσει το περασμένο Σάββατο βλάβη σε μία από τις μηχανές του εκτελώντας αντίστροφο δρομολόγιο προς Λαύριο.

Πηγή: iEfimerida.gr - Φωτογραφία: arxipelagos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 18:32

Σχετικά Άρθρα

  • Λήμνος: Νεκρός εντοπίστηκε 63χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν
    Λήμνος: Νεκρός εντοπίστηκε 63χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν

    Δεν είχε δώσει σημεία ζωής για ώρες και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του

    Νεκρός εντοπίστηκε ο 63χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοείτο από χθες, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου το απόγευμα στη Λήμνο. Το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε στην περιοχή Πολιόχνη, στα ανατολικά του νησιού.
    Στο Λιμενικό Σώμα είχε σημάνει συναγερμός χθες όταν οι συγγενείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής για ώρες και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.
    Το τραγικό νέο βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του 63χρονου αλλά και όλη την τοπική κοινωνία της Λήμνου.
    Όπως αναφέρει το limnoslive.gr, μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης ξεκίνησε από τις 8 χθες το απόγευμα μετά την κλήση για αγνοούμενο άνδρα στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, ο 63χρονος είχε πάει για ψαροντούφεκο από τις 12:00 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Πολιόχνης.

    Ωστόσο, δεν επέστρεψε στο σπίτι του στην προκαθορισμένη ώρα, γεγονός που ανησύχησε την οικογένειά του η οποία ξεκίνησε να τον αναζητεί και στη συνέχεια να δηλώσει την εξαφάνισή του στην Αστυνομία.

    Η Λιμενική Αρχή του νησιού ξεκίνησε άμεσα εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του με συμμετοχή λιμενικού σκάφους, δυτών και ελικοπτέρου, αλλά δυστυχώς ο 63χρονος εντοπίστηκε σήμερα χωρίς τις αισθήσεις του.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Απαγόρευση απόπλου πλοίου στη Ζάκυνθο - Μεγάλη ταλαιπωρία για πάνω από 250 επιβάτες
    Απαγόρευση απόπλου πλοίου στη Ζάκυνθο - Μεγάλη ταλαιπωρία για πάνω από 250 επιβάτες

    Στο λιμάνι της Ζακύνθου παραμένει το εμπορικό – οχηματαγωγό πλοίο «Μάρε Ντι Λεβάντε» λόγω της απαγόρευσης απόπλου που ανακοινώθηκε.

    Ο λόγος είναι μηχανική βλάβη που διαπιστώθηκε από τους μηχανικούς του πλοίου.

    Το πλοίο θα εκτελούσε το δρομολόγιο από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη και εκτός από τους 263 επιβάτες, μετέφερε και 55 Ι.Χ., 25 φορτηγά και τρία λεωφορεία. Οι επιβάτες θα μεταφερθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Αγωγός Ερυμάνθου: Σήμερα η επισκευή στη βλάβη του δικτύου ύδρευσης
    Αγωγός Ερυμάνθου: Σήμερα η επισκευή στη βλάβη του δικτύου ύδρευσης

    Στην επισκευή της διαπιστωμένης βλάβης που υπάρχει στον αγωγό υδροδότησης του Ερυμάνθου, θα προχωρήσει σήμερα ο Διαβαθμιδικός Σύνδεσμός.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διαβαθμιδικός "... υπάρχει διαπιστωμένη βλάβη στον αγωγό ύδρευσης κοντά στην περιοχή'' Βασιλάκι'' λίγα μέτρα μακριά από το διυλιστήριο του Ερυμανθου. Η επισκευή της βλάβης δεδομένων των πολύ υψηλών θερμοκρασιών των τελευταίων μηνών δεν ήταν δυνατόν να αποκατασταθεί άμεσα και να αφήσει τους πολίτες χωρίς νερό. Εφόσον μας το επιτρέπει ο καιρός ξεκίνησε σήμερα η επιδιόρθωση του αγωγού .

    Η αποκατάσταση θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν .Υπάρχει όμως ενδεχόμενο μειωμένης πίεσης νερού ή και διακοπή του από τις 13:00 μμ και μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης. Για το λόγο αυτό ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή σας" καταλήγει η ανακοίνωση.
  • Λήμνος: Δύο άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους
    Λήμνος: Δύο άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους

    Ένας 52χρονος και μια ηλικιωμένη ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους - Ο θάνατός τους προκλήθηκε λόγω αναθυμιάσεων από τη φωτιά

    Δύο άνθρωποι στη Λήμνο βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους. Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ σε οικία στην περιοχή Ανδρωνίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

    Ο θάνατός τους φαίνεται να προήλθε από αναθυμιάσεις καθώς δεν έφεραν εγκαύματα

    Άμεσα εκλήθη η Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 11 πυροσβέστες και 4 οχήματα. Όπως αναφέρει το limnosfm100.gr, οι άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν έναν άντρα 52 ετών και μια ηλικιωμένη γυναίκα, οι οποίοι δεν είχαν τις αισθήσεις τους.

    Η άτυχη ηλικιωμένη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτη.

    Τον 52χρονο και την ηλικιωμένη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο του νησιού, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

    Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, κανείς από τους δύο δεν έφερε εγκαύματα και όπως όλα δείχνουν ο θάνατός του προήλθε από τις αναθυμιάσεις.

    Πηγή: in.gr

  • ΔΕΥΑΠ: Νέα διακοπή νερού στον Πύργο για την αποκατάσταση της βλάβης στον κεντρικό αγωγό
    ΔΕΥΑΠ: Νέα διακοπή νερού στον Πύργο για την αποκατάσταση της βλάβης στον κεντρικό αγωγό

    Σε αναγκαστική διακοπή νερού στην πόλη του Πύργου προχώρησε πάλι η ΔΕΥΑΠ, καθώς συνεχίζονται εργασίες αποκατάστασης της βλάβης του κεντρικού αγωγού που υδροδοτεί την πόλη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, η διακοπή εκτιμάται να διαρκέσει μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.

    Η βλάβη είναι ιδιαίτερα σοβαρή και για λόγους ασφαλείας των εργατών, ακολούθησε αναγκαστική διακοπή προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

    Η ΔΕΥΑΠ ζητά την κατανόηση των δημοτών και ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία.

  • Λήμνος: Ασθενής έδειξε την ευγνωμοσύνη του στέλνοντας... 25 τυλιχτά στα επείγοντα νοσοκομείου
    Λήμνος: Ασθενής έδειξε την ευγνωμοσύνη του στέλνοντας... 25 τυλιχτά στα επείγοντα νοσοκομείου

    Ο άνδρας πήγε στο νοσοκομείο έχοντας κοιλιακούς πόνους και οι γιατροί αντιμετώπισαν το περιστατικό με επιτυχία

    Αξιοσημείωτος ήταν ο τρόπος, με τον οποίο ένας άνδρας επέλεξε να πει ευχαριστώ στο ιατρικό προσωπικό ενός νοσοκομείου στη Λήμνο, όπου χρειάστηκε να πάει, καθώς υπέφερε από κοιλιακούς πόνους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του limnosreport.gr, ο άνδρας, βρέθηκε στην Λήμνο προσκεκλημένος σε γάμο και θα έμενε λίγες ημέρες ακόμα στο νησί.

    Αλλά η ευχαρίστηση των διακοπών του διακόπηκε από έντονους κοιλιακούς πόνους, που τον οδήγησαν την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο νοσοκομείο, όπου και οι Εφημερεύοντες Γιατροί και Νοσηλευτικό προσωπικό αντιμετώπισαν με επιτυχία το περιστατικό και μετά από λίγη ώρα ο άνδρας αποχώρησε για να επιστρέψει στο μέρος όπου διέμενε.

    Όμως, πριν επιστρέψει στο διαμέρισμα του για να ξεκουραστεί από την ταλαιπωρία, έκανε μια στάση σε σουβλατζίδικο της πόλης και έστειλε 25 πίτες με γύρο (τυλιχτά) στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες τους.

    Πηγή: protothema.gr

  • Πολιτική Προστασία: Προσωρινή βλάβη στο 112 - Οδηγίες εκκένωσης σε Κωστοπουλαίικα και Πόρτες Αχαΐας
    Πολιτική Προστασία: Προσωρινή βλάβη στο 112 - Οδηγίες εκκένωσης σε Κωστοπουλαίικα και Πόρτες Αχαΐας

    Το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Παρασκευής (21/6) σύμφωνα με την οποία υπάρχει προσωρινή βλάβη στο 112.

    Το Υπουργείο ενημερώνει για δασική Πυρκαγιά στην περιοχή Κωστοπουλαίικα και Κάλφας Αχαΐας με οδηγία για απομάκρυνση των κατοίκων προς Λάτα, ζητώντας από τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

    Παράλληλα, ενημέρωσε για δασική πυρκαγιά στην περιοχή Πόρτες Αχαΐας, με οδηγία για απομάκρυνση των κατοίκων προς Βελίτσες.

    Πηγή: Cnn.grCnn.gr

  • Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Ερυμάνθου: Σημαντική βλάβη στον αγωγό στο Βασιλάκι
    Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Ερυμάνθου: Σημαντική βλάβη στον αγωγό στο Βασιλάκι

    Μειωμένη η ποσότητα και η πίεση νερού στον Πύργο

    Μεγάλη διαρροή στον αγωγό ύδρευσης κοντά στην περιοχή Βασιλάκι, διαπιστώθηκε σήμερα, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η υδροδότηση του Πύργου, σύμφωνα και με ανακοίνωση του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ερυμάνθου. Η διαρροή παρουσιάστηκε, σε έναν εκ των δύο αγωγών, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το διυλιστήριο του Ερυμάνθου.

    Προσωρινά όμως βρίσκεται σε λειτουργία. Ωστόσο λόγω της βλάβης αυτής, όπως σημειώνει ο Σύνδεσμος, δεν υπάρχει η δυνατότητα να σταλεί όλη η ποσότητα νερού στην πόλη του Πύργου.

    Η αποκατάσταση θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν .Υπάρχει όμως ενδεχόμενο μειωμένης πίεσης νερού από τις 14:00 και μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο