Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 08:43

Ενώπιον του ανακριτή η παίκτρια ριάλιτι για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο σύντροφος της πρώην παίκτριας ριαλιτι αναμένεται υποστηρίξει ότι ο ίδιος έχει εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες, και για αυτόν τον λόγο αναγκάστηκε να συμμετέχει στη μεταφορά της ποσότητας

Την πόρτα της πρώην σχολής Ευελπίδων θα ανοίξουν σήμερα συνοδεία αστυνομικών η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφος της, οι οποίοι θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι δύο κατηγορούμενοι πρόκειται να δώσουν εξηγήσεις κατά περίσταση για τα αδικήματα της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών από κοινού, και κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα (κακούργημα) και της βίας κατά υπαλλήλων. Την ώρα της σύλληψής του, ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να κατείχε με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7.827 γραμμαρίων.

Όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, ο σύντροφος της πρώην παίκτριας ριαλιτι αναμένεται υποστηρίξει ότι ο ίδιος έχει εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες, και για αυτόν τον λόγο αναγκάστηκε να συμμετέχει στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε.

Δεν είχε γνώση ούτε εμπλοκή

Μάλιστα, οι συνήγοροί του έχουν ήδη αναφέρει ότι η πρώην παίκτρια του ριάλιτι και σύντροφος του δεν είχε καμιά απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες.

Ωστόσο, ερώτημα παραμένει γιατί, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας, η 29χρονη κατηγορουμένη απέρριψε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του χώρου της τουαλέτας του διαμερίσματος στο Παγκράτι που διέμενε με το σύντροφό της, όταν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί ήταν στο διαμέρισμα. Μάλιστα, στο σπίτι είχε εντοπιστεί 0,10 γραμμάρια κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασία, 5.050 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύλληψη έπειτα από ανώνυμη πληροφορία

Κατά τη δικογραφία, η σύλληψη των δύο κατηγορουμένων ήταν αποτέλεσμα μίας ανώνυμης πληροφορίας. Αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης και των δύο, στην κατάθεσή του φέρεται να έχει περιγράψει πώς ο 32χρονος κατηγορούμενος τέθηκε υπό παρακολούθηση, ύστερα από τις πληροφορίες που έλαβαν οι αρχές από πρόσωπο που «θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, μέσω του ανώνυμου αυτού προσώπου, πληροφορήθηκαν ότι «ημεδαπός με μικρό όνομα Δημήτρης ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και ημεδαπή με μικρό όνομα Ελένη ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής και διαμένουν σε οικία επί της οδού (κατονομάζεται η οδός) στην Αθήνα».

Το ζευγάρι όπως είπε ο άγνωστος μετέφερε τα ναρκωτικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα, και πουλούσε κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 11:07

Σχετικά Άρθρα

  • Βία ανηλίκων: Πάνω από 6.500 συλλήψεις το πρώτο 9μηνο του 2024
    Βία ανηλίκων: Πάνω από 6.500 συλλήψεις το πρώτο 9μηνο του 2024

    10.480 είναι οι ανήλικοι που έχουν απασχολήσει τις Αρχές από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα.

    Δεν έχουν τέλος τα βίαια περιστατικά με πρωταγωνιστές ανήλικους, τα οποία πολλές φορές συμβαίνουν εντός των σχολικών χώρων.

    Τα στοιχεία που αποτυπώνουν τη νεανική παραβατικότητα - σύμφωνα με το mega- είναι σοκαριστικά, καθώς, σύμφωνα με αυτά, το πρώτο 9μηνο του 2024 έγιναν πάνω από 6.500 συλλήψεις ανηλίκων για σωρεία αδικημάτων.

    10.480 είναι οι ανήλικοι που έχουν απασχολήσει τις Αρχές από την αρχή του έτους μέχρι και τώρα, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι όπου ο αριθμός αυτός ανήλθε σε 7.422.

    Ενδεικτικά, οι υποθέσεις αφορούν:

    – 721 υποθέσεις κλοπών

    – 726 υποθέσεις ναρκωτικών

    – 3.731 παραβάσεις του ΚΟΚ

    Πηγή: NewsBomb.gr

  • Κολομβία: Η παραγωγή κοκαΐνης έσπασε ρεκόρ το 2023
    Κολομβία: Η παραγωγή κοκαΐνης έσπασε ρεκόρ το 2023

    Η παραγωγή υδροχλωρικής κοκαΐνης έφθασε έτσι την περασμένη χρονιά τους 2.664 τόνους - Στις ζώνες με τις μεγαλύτερες καλλιέργειες κόκας, το 98% του εδάφους ελέγχεται από τουλάχιστον μια ένοπλη οργάνωση

    Η παραγωγή κοκαΐνης κατέγραψε εκρηκτική αύξηση (+53%) το 2023 στην Κολομβία, φθάνοντας σε επίπεδο που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ, κατέγραψε κοινή έκθεση της κολομβιανής κυβέρνησης και της υπηρεσίας του ΟΗΕ κατά των ναρκωτικών (ONUDC).
    Η παραγωγή υδροχλωρικής κοκαΐνης έφθασε έτσι την περασμένη χρονιά τους 2.664 τόνους, σύμφωνα με την έκθεση αυτή, που δημοσιοποιήθηκε χθες Παρασκευή στην Μπογοτά.
    Οι ζώνες όπου καλλιεργείται κόκα, το φυτό τα φύλλα του οποίου είναι η πρώτη ύλη στην παραγωγή κοκαΐνης και η Κολομβία είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή τους παγκοσμίως, επίσης μεγεθύνθηκαν κατά 10%, εκτείνονται πλέον σε 2.530.000 στρέμματα της κολομβιανής επικράτειας.
    «Αντίθετα με την αύξηση η οποία παρατηρήθηκε μεταξύ του 2021 και του 2022 και ήταν επικεντρωμένη κυρίως στον νομό Πουτουμάγιο (νοτιοδυτικά, στα σύνορα με τον Ισημερινό), η αύξηση αυτή τη φορά είναι πιο γενικευμένη», σύμφωνα με το κείμενο.
    «Αφορά 16 από τους 19 νομούς» όπου έχει καταγραφεί η παρουσία καλλιεργειών κόκας. Η Κάουκα (νοτιοδυτικά) και η Ναρίνιο (νοτιοδυτικά), όπου είναι έντονη η παρουσία ένοπλων οργανώσεων, «επλήγησαν περισσότερο».

    Σε τέσσερις νομαρχίες, οι καλλιέργειες κόκας είναι μεγαλύτερες από 300.000 στρέμματα: στην Κάουκα, στη Ναρίνιο, στην Πουτουμάγιο και στη Βόρεια Σανταντέρ (βορειοανατολικά, γειτονεύει με τη Βενεζουέλα).

    Η έκθεση καταπιάνεται ιδιαίτερα με δεκαπέντε θυλάκους παραγωγής, όπου είναι συγκεντρωμένο το 39% της έκτασης καλλιεργειών κόκας, σε μόλις το 14% της επικράτειας.
    Στο κείμενο εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία για τις «ζώνες επέκτασης», όπου «οι καλλιέργειες κόκας δεν είναι παρούσες παρά εδώ και μόλις τρία χρόνια», το 40% εκ των οποίων βρέχεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό — πρόκειται για τις πιο φτωχές και απομονωμένες περιοχές του κράτους της Λατινικής Αμερικής.

    «Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως σε ορισμένους νομούς, οι τιμές των παραγώγων των φύλων κόκας (πάστα κοκαΐνης και βάση κοκαΐνης) έχουν φθάσει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα», ενώ σε άλλες περιοχές «δεν υπάρχει αγορά» εξαιτίας «της έλλειψης αγοραστών».

    Παρ’ όλ’ αυτά, «στη μεγάλη πλειονότητά τους, στις καλλιέργειες κόκας συνεχίζεται η συγκομιδή» και οι περιορισμοί της αγοράς οδήγησαν στη δημιουργία «στοκ πάστας κοκαΐνης και βάσης κοκαΐνης», που ενίοτε χρησιμοποιούνται για εμπορικές συναλλαγές σε είδος κατά τόπους, σύμφωνα με το κείμενο.

    «Η καλλιέργεια κόκας και η παραγωγή κοκαΐνης συνεχίζουν να αποτελούν απειλή για την προστασία του περιβάλλοντος, για τη βιοποικιλότητα και την πολιτισμική ποικιλομορφία», τονίζεται στο κείμενο, που δημοσιοποιήθηκε λίγα 24ωρα προτού αρχίσει (μεθαύριο Δευτέρα) στην Κάλι (νοτιοδυτικά) η COP16, το παγκόσμιο φόρουμ για τη βιοποικιλότητα.

    Η παραγωγή εντοπίζεται κατά το 4% σε εθνικά πάρκα, κατά το 10% σε προστατευόμενες περιοχές αυτοχθόνων, κατά το 14% σε δασικές εκτάσεις και κατά το 20% σε εδάφη Αφροκολομβιανών.

    Στις ζώνες με τις μεγαλύτερες καλλιέργειες κόκας, το 98% του εδάφους ελέγχεται από τουλάχιστον μια ένοπλη οργάνωση. Σε ορισμένες πόλεις κοντά σε τομείς παραγωγής, η παραοικονομία της κοκαΐνης αντιπροσωπεύει πάνω από το 42% της τοπικής οικονομίας.

    Ένοπλες οργανώσεις που ενέχονται στη διακίνηση ναρκωτικών, όπως ο ELN (Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης), διαφωνούντες των πρώην FARC, ή ακόμη παραστρατιωτικοί, «διατηρούν σχέσεις με το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, το οποίο επικεντρώνεται στην παραγωγή και στη διακίνηση κοκαΐνης».

    Ορισμένες ζώνες παραγωγής έχουν έτσι μετατραπεί σε «στρατηγικά σημεία ως προς τις παράνομες δραστηριότητες», με «εντατικοποίηση της διακίνησης, της παράνομης εξόρυξης μεταλλευμάτων και της εμπορίας ανθρώπων», καθώς και «μεγάλη διαθεσιμότητα χρηματοδοτήσεων και εξειδίκευσης της παραγωγής».

    Αυτοί οι τρομακτικοί αριθμοί ανακοινώνονται με υπόβαθρο τη μεγάλη επέκταση της αγοράς της κοκαΐνης, τόσο από τη σκοπιά της προσφοράς όσο κι από αυτή της ζήτησης: όπως υπογραμμίζεται στο έγγραφο, η αύξηση της κατανάλωσης έχει φθάσει το 20% σε παγκόσμια κλίμακα εδώ και δέκα χρόνια.

    «Υπάρχουν περισσότεροι καταναλωτές κοκαΐνης στην Αμερική απ’ ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή (του κόσμου), όμως το ποσοστό των ανθρώπων που δήλωσαν πως κατανάλωσαν κοκαΐνη κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς ήταν υψηλότερος στην Αυστραλία, ενώ ακολούθησαν οι ΗΠΑ και η δυτική Ευρώπη».

    Η βόρεια Αμερική, η δυτική και η κεντρική Ευρώπη και η νότια Αμερική ήταν οι μεγαλύτερες αγορές κατανάλωσης κοκαΐνης ως προς τον αριθμό χρηστών την περασμένη χρονιά, κατά την έκθεση.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
  • Πύλος: Συλλήψεις 3 διακινητών - Αναχωρούν σήμερα για Μαλακάσα οι 75 μετανάστες
    Πύλος: Συλλήψεις 3 διακινητών - Αναχωρούν σήμερα για Μαλακάσα οι 75 μετανάστες

    Τρία άτομα ως διακινητές προέκυψαν από την προανάκριση που έκανε το Λιμεναρχείο Πύλου στους 78 μετανάστες που βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας στην προβλήτα του λιμανιού της Πύλου.

    Οι 75 μετανάστες είχαν ξεκινήσει από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας από λιμάνι της Τουρκίας με προορισμό την Ιταλία, όταν το σκάφος τους εξέπεμψε σήμα κινδύνου 32 ν.μ. ΝΔ της νήσου Σχίζας τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

    Οι τρεις διακινητές που μετέβαιναν στο σκάφος είχαν συμφωνήσει να λάβουν από τον καθένα ορισμένες χιλιάδες δολάρια για να τους μεταφέρουν.

    Πρόκειται για υπηκόους από το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Ιράκ και την Αίγυπτο, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται 8 παιδιά και 10 γυναίκες.

    Εκτός από τους τρεις διακινητές που θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης, οι 75 μετανάστες που από χθες παραδόθηκαν από το Λιμεναρχείο Πύλου στην Αστυνομία, θα αναχωρήσουν σήμερα το πρωί από την Πύλο για την κλειστή δομή μεταναστών στη Μαλακάσα.

    Πηγή: Εleftheriaonline.gr

  • Πύργος: Τρεις συλλήψεις για ρευματοκλοπές
    Πύργος: Τρεις συλλήψεις για ρευματοκλοπές

    Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχές του Πύργου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις ημεδαπές γυναίκες, (η μια 16χρονη).

    Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

  • Αμαλιάδα: 76χρονος συνελήφθη με πάνω από ένα κιλό χασίς στο σαλόνι του - Μια σύλληψη Ιρακινού για ναρκωτικά στο Βαρθολομιό
    Αμαλιάδα: 76χρονος συνελήφθη με πάνω από ένα κιλό χασίς στο σαλόνι του - Μια σύλληψη Ιρακινού για ναρκωτικά στο Βαρθολομιό

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Ένα νέο πλήγμα στη διακίνηση ναρκωτικών στην Ηλεία, πέτυχαν χθες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας. Συνέλαβαν έναν 76χρονο σε περιοχή της Αμαλιάδας, καθώς μετά από αξιοποίηση πληροφοριών σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, εντόπισαν στο σαλόνι του πάνω από ένα κιλό χασίς, σε έξι συσκευασίες.

    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, στην έρευνα που έκαναν στην κατοικία του 76χρονου δράστη εντόπισαν έξι συσκευασίες με 300, 270, 190, 160, 115 και 90 γραμμάρια χασίς και συνολικά 1125 γραμμάρια χασίς. Στο εξωτερικό χώρο του σπιτιού οι αστυνομικοί βρήκαν στον κήπο ένα δενδρύλλιο, ενώ μέσα στο σπίτι πίσω από ντουλάπα εντόπισαν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο ο ηλικιωμένος κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Κατά τον έλεγχο το όπλο βάσει των στοιχείων του φάνηκε πως είναι δηλωμένο ως κλεμμένο από την περιοχή της Γαστούνης.

    Και στο Βαρθολομιό

    Το μεσημέρι της Τρίτης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν υπήκοο Ιράκ, που είχε στην κατοχή του συνολικά 98 γραμμάρια χασίς σε τρεις συσκευασίες, σε περιοχή του Βαρθολομιού.

    Ο Ιρακινός βρίσκεται στην Ελλάδα έχοντας αιτηθεί άσυλο και αναμένεται μετά την εξέλιξη αυτή να κινηθούν σε βάρος του διαδικασίες διοικητικής απέλασης.

  • Κ. Αχαγιά: Αλλοδαπός συνελήφθη για παράνομη διακίνηση εργατών γης - Δρούσε σε Ηλεία και Αχαΐα
    Κ. Αχαγιά: Αλλοδαπός συνελήφθη για παράνομη διακίνηση εργατών γης - Δρούσε σε Ηλεία και Αχαΐα

    Ένας αλλοδαπός συνελήφθη χθες στην Κάτω Αχαγιά με την κατηγορία της παράνομης διακίνησης εργατών γης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

    Ο αλλοδαπός φέρεται να προωθούσε σε ιδιοκτήτες αγροτικών εκμεταλλεύσεων αλλοδαπούς εργάτες γης, στην Ηλεία και την Αχαΐα.

    Ο κατηγορούμενος φέρεται να παρακρατούσε για την αμοιβή των υπηρεσιών του μέρος των χρημάτων που ελάμβαναν οι εργάτες ως αμοιβή.

    Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο χώρο που διέμενε ο κατηγορούμενος, εντόπισαν χρηματικό ποσό, διαβατήρια και άλλα έγγραφα, εργόσημα κ.α. που σχετίζονται με την υπόθεση.

    Ο αλλοδαπός επί της ουσίας είχε συστήσει ένα άτυπο γραφείο ευρέσεως εργασίας εξυπηρετώντας τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους αλλοδαπούς εργάτες γης που έφταναν στη χώρα μας με κάθε τρόπο, αναζητώντας το μεροκάματο.

  • Ηλεία: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε τυπικούς ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ.
    Ηλεία: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε τυπικούς ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ.

    Δεν ήταν λίγα τα περιστατικά συλλήψεων ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Ηλεία την τελευταία εβδομάδα, στο πλαίσιο τυπικών ελέγχων σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

    Στην Ε.Ο. Πύργου - Αρχ. Ολυμπίας - Τριπόλεως, οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας συνέλαβαν ημεδαπό διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη,
    συνολικού βάρους 45,9 γραμμαρίων.

    Σε δύο άλλες περιπτώσεις, στην Ε.Ο. Πύργου - Αρχ. Ολυμπίας - Τριπόλεως και στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, συνελήφθησαν δυο ημεδαποί, όπου κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 6,1 γραμμάρια κάνναβης.

    Σε περιοχή του Πύργου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους -15,8- γραμμαρίων.

    Στο δρόμο είχε μικροποσότητα, στο σπίτι είχε “πακέτο”

    Συνελήφθη, στην Ε. Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Δουνέικων, από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν -0,4- γραμμάρια κάνναβης.

    Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη του συλληφθέντα σε περιοχή του Πύργου, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της ΟΠΚΕ της ιδίας Υπηρεσίας βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν -247,8- γραμμάρια κάνναβης.

    Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου και υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

  • Για απόπειρα φόνου συνελήφθη 21χρονος στο Αγρίνιο - Συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή
    Για απόπειρα φόνου συνελήφθη 21χρονος στο Αγρίνιο - Συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή

    21χρονος άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Αγρίνιο.

    Συνελήφθη το περασμένο βράδυ καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε αιματηρό επεισόδιο που συνέβη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

    Η συμπλοκή σημειώθηκε στην οδό Παναιτωλικού, στην περιοχή του Ιερού Ναού (νέου) Αγίου Χριστοφόρου όπου 20χρόνος φέρεται να μαχαιρώθηκε στην κοιλιά και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται αφου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

    Κατηγορητήριο αντιμετωπίζει και ο ίδιος ο παθών καθώς φέρεται να χτύπησε σε κεφάλι και μάτι τον 21χρονο με αιχμηρό αντικείμενο. Για απειλή και εξύβριση συνελήφθη και ο αδερφός του 20χρονου.

    Φέρεται αίτιο της συμπλοκής των νεαρών να ήταν προσωπικοί λόγοι ενώ είχε προηγηθεί επεισόδιο και το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

    Στο σπίτι του 21χρονου που κατηγορείται για απόπειρα φόνου εντοπίστηκε το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε και η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά και σε παράβαση του Νόμου περί όπλων.

    Πηγή: Αgrinionews.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο