Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 09:33

Πυροβολισμοί στην Ανάβυσσο: Άγρια συμπλοκή με 3 τραυματίες

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Συμπλοκή στην Ανάβυσσο με 3 τραυματίες

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00, στην οδό Μανωλιάς, στην Ανάβυσσο.

Οι τρεις τραυματίες, από πυροβόλο όπλο, αλλοδαποί κατά πληροφορίες, διακομίστηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Στη συνέχεια, όμως, οι δύο από αυτούς διακομίστηκαν στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς".

Έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της συμπλοκής.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: Εthnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 09:49

Σχετικά Άρθρα

  • Ανάβυσσος: «Σε ψάχνει όλη η Β’ Γυμνασίου» – Απειλές σε 12χρονη από μαθητές που μοιράζουν ναζιστικά φυλλάδια
    Ανάβυσσος: «Σε ψάχνει όλη η Β’ Γυμνασίου» – Απειλές σε 12χρονη από μαθητές που μοιράζουν ναζιστικά φυλλάδια

    Μία 12χρονη βρέθηκε στο στόχαστρο παρέας μαθητών που έγραψαν ναζιστικά συνθήματα στους τοίχους του σχολείου.

    «Χαρωπά σπάω κεφάλια αλλοδαπών» και «αντιφασίστες έρχονται κρεμάλες» έγραφαν τα φυλλάδια που μοίραζαν μαθητές γυμνασίου στην Ανάβυσσο, προκαλώντας σοκ τόσο στο σχολικό περιβάλλον, όσο και στην τοπική κοινωνία.

    Η συγκεκριμένη ομάδα των μαθητών, που μοιάζει με ακραίους νοσταλγούς του ναζισμού, κόλλησε και αφίσες με σβάστιγκες, συνθήματα κατά των αλλοδαπών και το όνομα του καταδικασμένου για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

    Ωστόσο, κάποιοι μαθητές είδαν ποιοι ήταν αυτοί που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση και ενημέρωσαν τη διεύθυνση του σχολείου. Οι μαθητές αυτοί μπήκαν στο στόχαστρο της ομάδας των φασιστών και δέχονται απειλές και ακραίο bullying.

    «Είχανε ζωγραφίσει σκίτσα ναζιστικά, σβάστικες, μηνύματα, Κασιδιάρης, κρεμάλα στους αλλοδαπούς και διάφορα άλλα τέτοια», είπε ο πατέρας της 12χρονης που ήταν ένα από τα άτομα που απείλησε η παρέα των νοσταλγών του ναζισμού.

    «Την προηγούμενη εβδομάδα, η μεγάλη μου η κόρη μου είπε ότι έχει γίνει κάτι με την μικρή. Της λέω πες μου τι ακριβώς έχει γίνει. Μου είπε: «έρχονται και μου λένε την ψάχνουν. Πού βρίσκεται;», είπε ο πατέρας της 12χρονης.

    «Σε ψάχνει όλη η Β’ Γυμνασίου»

    Οι μαθητές που αφισοκόλλησαν τα ναζιστικά φυλλάδια έχουν βάλει στο στόχαστρο την συγκεκριμένη μαθήτρια. «Σε ψάχνει όλη η Β’ Γυμνασίου για να σε χτυπήσει» φέρεται να της είπε συμμαθήτριά της, με την 12χρονη να απευθύνεται τρομοκρατημένη στους γονείς της, ενημερώνοντάς τους ότι κινδυνεύει.

    «Βγαίνοντας από το φροντιστήριο, ταραγμένη, μου λέει: «ήρθε μία συμμαθήτρια μου από το φροντιστήριο και μου είπε ότι με ψάχνουνε από την β’ γυμνασίου, με ψάχνει όλη η β’ γυμνασίου». Αυτό ως υπερβολή προφανώς. Προφανώς και δεν την έψαχναν από όλη την Β’ Γυμνασίου όλοι. Την έψαχναν για να την λιντσάρουν. Της είπα μην φοβάσαι από εκείνη την ημέρα εγώ είμαι συνεχώς μαζί τους», είπε ο πατέρας της ανήλικης μιλώντας στο MEGA.

    Τι υποστήριξε η διευθύντρια

    Το πολεμικό αυτό σκηνικό επιχείρησε να κατευνάσει η διευθύντρια του σχολείου, η οποία σε ανάρτηση της στο Facebook ανέφερε πως κανένα περιστατικό παραβατικότητας δεν είναι ανεκτό.

    «Δυστυχώς η αύξηση της παραβατικότητας των μαθητών αυτής της ηλικίας σε πανελλήνιο επίπεδο είναι τεράστιο πλήγμα. Υπήρξε περιστατικό, που αν και σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το αντιμετωπίσαμε από την πρώτη στιγμή άμεσα και μεθοδικά, πράττοτας τα νόμιμα ως οφείλαμε ενημερώνοντας άμεσα τους αρμόδιους», ανέφερε.

    «Η διευθύντρια του σχολείου έκανε ό,τι ενέργεια πέρναγε από το χέρι της η γυναίκα. Από την Δευτεροβάθμια της είπαν ‘‘ναι εντάξει. Βάλτους να γράψουν μια έκθεση’’. Δηλαδή τιμωρία των δύο μαθητών ήταν 3ήμερη αποβολή και να κάνουν κάποιες δράσεις και να γράψουν για τον φασισμό», είπε ο πατέρας της 12χρονης.

    Εξετάζουν αν συνδέεται με προηγούμενο περιστατικό

    Για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημερώθηκε και η αρμόδια εισαγγελία, αφού οι συγκεκριμένοι μαθητές φέρονται να είναι φίλοι με έναν 14χρονο, ο οποίος έχει αποβληθεί από το σχολείο, αφού σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, σε βάρος της μεγαλύτερης αδερφής της 12χρονης.

    «Αυτά τα δύο περιστατικά, αν συνδέονται μεταξύ τους, της μεγάλης μου κόρης, το οποίο έγινε στις 15 Ιουνίου και αυτό που συνέβη τώρα, την στοχοποίηση της μικρής εάν αυτά τα δύο συνδέονται, θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια για τα παιδιά μου», είπε ο πατέρας της 12χρονης.

    «Δεν θα παραμείνουμε σιωπηλοί» διαμηνύει η πλευρά της οικογένειας ζητώντας την αρωγή των δικαστικών αρχών για να διαπιστωθεί αν τα δύο αυτά περιστατικά σε διάστημα 4 μηνών συνδέονται.

    Πηγή: In.gr
  • Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς - Πώς ξεκίνησε
    Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς - Πώς ξεκίνησε

    Βίντεο - ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς που έπεσαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Συγγρού ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Από τα πυρά τραυματίστηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα.

    Πρόκειται για Έλληνες, ενώ άγνωστο είναι το τι προηγήθηκε και εάν υπάρχει κάποιο «ραντεβού» μεταξύ των εμπλεκομένων.

    Το χρονικό

    Συγκεκριμένα στις 3:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης η Άμεση Δράση πήρε σήμα για πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού στον αριθμό 255 στην Νέα Σμύρνη. Μια μηχανή με δύο άτομα, έναν 35χρονο και έναν 22χρονο σταμάτησε δίπλα από ένα κόκκινο αυτοκίνητο

    Ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατεβαίνει και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον 22χρονο και ξεκινά μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους.

    Στη συνέχεια κατεβαίνει και ο δεύτερος και πυροβολεί τον έναν στον ώμο, ενώ μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

    Οι δύο τραυματίες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από επιχείρηση στον Κολωνό - Ένας τραυματίας
    Επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από επιχείρηση στον Κολωνό - Ένας τραυματίας

    Συναγερμός έχει σημάνει στον Κολωνό μετά από πυροβολισμούς έξω από κατάστημα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν τραυματία.

    Οι πρώτες πληροφορίες

    Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν δύο άτομα.

    Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και εξετάζεται το σενάριο το περιστατικό να αφορά προσωπικές διαφορές.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Πάτρα: Πανικός τη νύχτα από πυροβολισμούς στην Ηφαίστου
    Πάτρα: Πανικός τη νύχτα από πυροβολισμούς στην Ηφαίστου

    Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα από πυροβολισμούς στο κέντρο της Πάτρας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 άγνωστο άτομο ενώ βρισκόταν στη διασταύρωση των πεζόδρομων Ηφαίστου και Γεροκωστοπούλου άρχισε να πυροβολεί με πιστόλι στον αέρα έξω από κατάστημα διασκέδασης που ήταν σε λειτουργία, στις 2.30 τα ξημερώματα.

    Απότέλεσμα ήταν να προκληθεί πανικός, καθώς εκείνη την ώρα πλήθος νεαρόκοσμου βρισκόταν στο σημείο, διασκεδάζοντας τόσο στο ίδιο όσο και σε παρακείμενα καταστήματα.

    Άμεσα στο σημείο έφθασε η Αστυνομία που εντόπισε δύο κάλυκες των 9mm.

    Ο δράστης αναζητείται.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Αχαΐα: Πυροβόλησαν σε σπίτι και απείλησαν τους ενοίκους
    Αχαΐα: Πυροβόλησαν σε σπίτι και απείλησαν τους ενοίκους

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι χθες τα ξημερώματα, διερχόμενοι με όχημα έξω από οικία, στην οποία βρίσκονταν τρεις άνδρες πυροβόλησαν με άσφαιρα φυσίγγια, ενώ στη συνέχεια απείλησαν λεκτικά και με την επίδειξη πιστολιού τους παρευρισκόμενους.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Κολωνός: Βίντεο-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην πλατεία Πέτρουλα - Βεντέτα για τους πάγκους στη λαϊκή
    Κολωνός: Βίντεο-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην πλατεία Πέτρουλα - Βεντέτα για τους πάγκους στη λαϊκή

    Πυροβολισμοί σε κεντρική πλατεία στον Κολωνό αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής.

    Πρόκειται για βεντέτα ανάμεσα σε Aλβανούς και Ρομά που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/9) στην πλατεία Πέτρουλα.

    Τουλάχιστον 9 πυροβολισμοί έπεσαν, όπως ακούγεται στο βίντεο-ντοκουμέντο του Star, κατά την επίθεση εις βάρος 25χρονου στον Κολωνό, την ώρα που κυκλοφορούσε κόσμος στον δρόμο.

    Η βεντέτα ανάμεσα σε Ρομά και Αλβανούς οδήγησε τους δράστες να ανοίξουν πυρ μέσα από αυτοκίνητο, αδιαφορώντας για τους πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν τη βόλτα τους.

    Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ο κόσμος άρχισε να τρέχει μέσα στα μαγαζιά για να προστατευθεί. «Ακούω πυροβολισμούς και κάνω έτσι για να μη φάω καμιά αδέσποτη», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

    Κολωνός: Βεντέτα Αλβανών και Ρομά για τους πάγκους στη λαϊκή

    Τέσσερις δράστες μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου άνοιξαν πυρ σε ομάδα Ρομά που ήταν στην πλατεία, με στόχο έναν 25χρονο.

    Ομάδες Ρομά και Αλβανών οπλοφορούν και δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν πιστόλια σε πλατείες ακόμη κι αν έχουν κόσμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βεντέτα ξεκίνησε για το ποιος θα κυριαρχήσει στους πάγκους των λαϊκών αγορών.

    Συνελήφθησαν 4 Αλβανοί πιστολέρο

    Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν τα δύο αυτοκίνητα των δραστών και συνέλαβαν τους τέσσερις Αλβανούς πιστολέρο, ηλικίας από 20 έως 32 ετών.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τζόρτζια: Η μητέρα του 14χρονου δράστη είχε προειδοποιήσει το σχολείο για τους πυροβολισμούς
    Τζόρτζια: Η μητέρα του 14χρονου δράστη είχε προειδοποιήσει το σχολείο για τους πυροβολισμούς

    Η μητέρα του 14χρονου μαθητή που πυροβόλησε και σκότωσε δύο συμμαθητές του και δύο καθηγητές σε λύκειο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ την Τετάρτη είχε πάρει τηλέφωνο στο σχολείο το πρωί της τραγωδίας και είχε πει σε σχολικό σύμβουλο ότι υπάρχει μια «εξαιρετικά έκτακτη ανάγκη», ανέφερε η εφημερίδα Washington Post.

    Η Μάρσι Γκρέι δήλωσε ότι ζήτησε από τον σχολικό σύμβουλο να βρει αμέσως τον γιο της Κολτ, σημείωσε η εφημερίδα.

    Τα αρχεία από τις τηλεφωνικές κλήσεις της Μάρσι Γκρέι, τα οποία δόθηκαν στην Washington Post από συγγενή της, δείχνουν ότι η γυναίκα είχε τηλεφωνική συνομιλία με κάποιον στο λύκειο Apalachee στο Γουίντερ της Τζόρτζια επί 10 λεπτά, στις 09:50 τοπική ώρα, περίπου μισή ώρα προτού ο γιος της ξεκινήσει την επίθεση.

    Η Γκρέι αρνήθηκε να αποκαλύψει για ποιο λόγο πήρε τηλέφωνο στο σχολείο του γιου της, αλλά σημείωσε στην εφημερίδα χθες Σάββατο ότι έχει ενημερώσει για την ενέργειά της τις αρχές που ερευνούν την τραγωδία. Εξάλλου δήλωσε ότι νιώθει συμπόνια «για τον πόνο και τα δεινά» που περνούν τα θύματα και οι οικογένειές τους.

    Μέλος του διοικητικού προσωπικού του λυκείου πήγε στην αίθουσα όπου ο Κολτ Γκρέι θα έπρεπε να παρακολουθεί μάθημα μαθηματικών, αλλά ο 14χρονος δεν βρισκόταν εκεί.

    Εις βάρος του Κολτ Γκρέι έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τέσσερις ανθρωποκτονίες και θα δικαστεί σαν ενήλικας. Ο πατέρας του, Κόλιν Γκρέι, επίσης κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σκληρή συμπεριφορά έναντι ανηλίκου, σε μια προσπάθεια να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη οι γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να έχουν πρόσβαση σε πυροβόλα όπλα με τα οποία εξαπολύουν επιθέσεις.

    Οι εισαγγελείς έχουν πει ότι ο Κόλιν Γκρέι παρείχε το όπλο που χρησιμοποίησε ο γιος του στο μακελειό.

    Τον Μάιο του 2023 ερευνητές από γειτονική κομητεία είχαν ανακρίνει πατέρα και γιο, έπειτα από απειλές που έγιναν στο διαδίκτυο για επιθέσεις σε σχολείο. Ο Κολτ Γκρέι δήλωσε ότι δεν έκανε εκείνος τις απειλές και ο πατέρας του τόνισε πως ο γιος του δεν έχει πρόσβαση στα κυνηγετικά τουφέκια του.

    Η υπόθεση έκλεισε αφού οι αρχές δεν κατάφεραν να συνδέσουν κανέναν από τους δύο με τις απειλές.

    Πηγή: cnn.gr

  • Θανατηφόρο τροχαίο στην Ανάβυσσο: Ένας 28χρονος και μια 30χρονη οι νεκροί, είχε δηλωθεί κλεμμένη η μηχανή τους
    Θανατηφόρο τροχαίο στην Ανάβυσσο: Ένας 28χρονος και μια 30χρονη οι νεκροί, είχε δηλωθεί κλεμμένη η μηχανή τους

    Η μηχανή που επέβαιναν ο 28χρονος κα η 30χρονη εμβολίστηκε από ΙΧ

    Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα δύο νέους ανθρώπους σημειώθηκε γύρω στις 9 το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Αναβύσσου.

    Συγκεκριμένα, στις 9:15, στην λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου και στη συμβολή με την οδό Ηλέκτρας, μία μηχανή που οδηγούσε ένας 28χρονος και μία 30χρονη, εμβολίστηκε από ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
    Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η μηχανή μαζί με τους αναβάτες να εκσφενδονιστούν.
    Και οι δύο αναβάτες, ο 28χρονος ημεδαπός και η 30χρονη αλλοδαπή, έχασαν τη ζωή τους, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα και εξακρίβωση των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε πως η μηχανή τους είχε δηλωθεί ως κλεμμένη στις 6 Αυγούστου του 2023.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο