Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 20:28

Γλυκά Νερά: Η τηλεφωνική κλήση του 34χρονου στο 100, το θέατρο και τα μουγκρητά

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Κτηνωδία, αναλγησία, θράσος. Ακούστε την εμετική ερμηνεία του γυναικοκτόνου των Γλυκών Νερών. Η στιγμή που καλεί το 100.

Ένα αρρωστημένο μυαλό, ένας αδίστακτος γυναικοκτόνος, ο οποίος, την ίδια στιγμή που η σύζυγός του κειτόταν νεκρή δίπλα στο μωρό τους, ούσα δολοφονημένη από τα χέρια του μες στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο ίδιος επιδιδόταν σ’ ένα ρεσιτάλ υποκριτικής.

Στο τηλεφώνημα που έκανε λίγο μετά από την ψυχρή εκτέλεση της Καρολάιν, τ’ οποίο μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δειλός κακούργος ακούγεται ν’ αγκομαχά στην αστυνομικό και να μιλά ακατάληπτα, παριστάνοντας πως είναι φιμωμένος και συνάμα πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Τα πρώτα 38 δευτερόλεπτα, υποδυόταν τον ανήμπορο και παρίστανε πως τάχα δεν ήταν σε θέση να δώσει κανένα στοιχείο στις Αρχές, προκειμένου να τονίσει την άθλια κατάσταση στην οποίαν υποτίθεται πως βρισκόταν. Περιοριζόταν στο να λέει «βοήθεια» και να βογγά σαν πληγωμένο ζώο, ενώ η αστυνομικός τον ρωτούσε διαρκώς πού βρισκόταν και τι του είχε συμβεί.

Όταν τ’ όργανο της τάξης του είπε «δεν καταλαβαίνω τι σας συμβαίνει», τότε ο γυναικοκτόνος αποφάσισε να αρχίσει να της δίνει στοιχεία. Αρχικά της είπε πως βρισκόταν στα Γλυκά Νερά, έπειτα της έδωσε την ακριβή διεύθυνση της οικείας, κι ύστερα ζήτησε να μεταβεί επί τόπου ασθενοφόρο.

Στην αρχή, η αστυνομία θεώρησε πως επρόκειτο για κάποιον ηλικιωμένο που είχε υποστεί εγκεφαλικό ή κάτι ανάλογο - κι όχι αδίκως, όπως θα καταλάβετε κι οι ίδιοι ακούγοντας το εν λόγω ηχητικό ντοκουμέντο.

Ακούστε και γνωρίστε το άκρον άωτον της απανθρωπιάς:

Πηγή: iEidiseis.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 19:13

Σχετικά Άρθρα

  • Φωτιές στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο 80χρονος για εμπρησμό
    Φωτιές στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο 80χρονος για εμπρησμό

    Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 80χρονος που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για την πρόκληση τεσσάρων πυρκαγιών στα Γλυκά Νερά.

    Ο 80χρονος, που είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση και κάτ' εξακολούθηση, είναι υπαίτιος, σύμφωνα με τη δικογραφία, για τις 4 εστίες πυρκαγιάς στα Γλυκά Νερά στις 11 Αυγούστου, ημέρα που ξέσπασε και η μεγάλη φωτιά στον Βαρνάβα.

    Στα στοιχεία που οδήγησαν στην σύλληψη του, περιλαμβάνεται βιντεοληπτικο υλικό στο οποίο φέρεται να έχει καταγραφεί να πετά από το αυτοκίνητο του, εύφλεκτο υλικό σε τέσσερα σημεία.

    Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία . Η Ανακρίτρια πριν ακούσει τον 80χρονο έλαβε κατάθεση από μία μάρτυρα υπεράσπισης που προτάθηκε από τον ηλικιωμένο.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Την Τετάρτη απολογείται ο 80χρονος που έβαλε 4 φωτιές - Πετούσε φλεγόμενα αντικείμενα από το αυτοκίνητο
    Την Τετάρτη απολογείται ο 80χρονος που έβαλε 4 φωτιές - Πετούσε φλεγόμενα αντικείμενα από το αυτοκίνητο

    Την Τετάρτη θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, ο 80χρονος που συνελήφθη μετά από ένταλμα, ως υπαίτιος της πρόκλησης τεσσάρων πυρκαγιών στα Γλυκά Νερά την περασμένη Κυριακή (11/8).

    Ο 80χρονος, που οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια και έλαβε προθεσμία, βαρύνεται με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος του εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση, που επισείει ποινή κάθειρξης μέχρι 20 έτη.

    Το κατηγορητήριο

    Στον ηλικιωμένο αποδίδεται ότι είναι ο υπαίτιος για τρεις εστίες φωτιάς που ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής, σχεδόν ταυτόχρονα, στα Γλυκά Νερά, σε απόσταση 100 μέτρων μεταξύ τους, καθώς και για μία ακόμη το βράδυ της ίδιας μέρας.

    Σύμφωνα με στοιχεία, από βιντεοληπτικό υλικό που έχουν συλλέξει σε βάρος του οι αρχές, ο 80χρονος φαίνεται να πετούσε φλεγόμενα αντικείμενα σε ξερά χόρτα, μετακινούμενος με το αυτοκίνητό του.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Γλυκά Νερά: Συνελήφθη 80χρονος που κατηγορείται για την πρόκληση από πρόθεση τεσσάρων πυρκαγιών
    Γλυκά Νερά: Συνελήφθη 80χρονος που κατηγορείται για την πρόκληση από πρόθεση τεσσάρων πυρκαγιών

    Ο 80χρονος κατηγορείται για 3 εστίες φωτιάς που ξέσπασαν ταυτόχρονα περίπου στις 13:30 στα Γλυκά Νερά, σε απόσταση 100 μέτρων μεταξύ τους και για άλλη μια φωτιά στις 20:30 της ίδια ημέρας

    Συνελήφθη από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκληματών Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης, ένας 80χρονος ως υπαίτιος πρόκλησης τεσσάρων πυρκαγιών σε δασική έκταση, από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση στις 11 Αυγούστου 2024, στην περιοχή Γλυκά Νερά Αττικής.

    Ο 80χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο στην ανακρίτρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

    Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια:

    Ο 80χρονος κατηγορείται για 3 εστίες φωτιάς που ξέσπασαν ταυτόχρονα περίπου στις 13:30 στα Γλυκά Νερά, σε απόσταση 100 μέτρων μεταξύ τους και για άλλη μια φωτιά στις 20:30 της ίδια ημέρας. Υπενθυμίζεται ότι το διάστημα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετώπιζαν τις παραπάνω φωτιές ξέσπασε η πυρκαγιά στα Μέγαρα (σ.σ. στις 13:32) και ακολούθησε η μεγάλη φωτιά στο Βαρνάβα Αττικής (σ.σ. στις 15:03) και η πυρκαγιά στην Αγία Κυριακή Ερέτριας (σ.σ. στις 15:53).

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 80χρονος, που είναι συνταξιούχος του ιδιωτικού τομέα (διατηρούσε κατάστημα) και δεν έχει ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων, αρνείται να μιλήσει και δεν έχει ομολογήσει, ούτε έχει παραδεχθεί τις πράξεις του.

    Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν άδεια μπιτόνια που χρησιμοποιούνται για βενζίνη.

    Οι φωτιές μπήκαν με τη ρίψη φλεγόμενου αντικείμενου (πανί ή χαρτί), ενώ στην τελευταία εστία βρέθηκε και αναπτήρας τύπου zippo (ανοιχτός).

    Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από βιντεοληπτικό υλικό όπου φαίνεται πως έβαζε τις φωτιές μετακινούμενος με το αυτοκίνητό του. Συγκεκριμένα έκοβε ταχύτητα και πετούσε το φλεγόμενο αντικείμενο σε ξερά χόρτα.

    Πηγή: protothema.gr

  • Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ξεσπά η πυρκαγιά και τη διαφυγή των υπόπτων
    Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ξεσπά η πυρκαγιά και τη διαφυγή των υπόπτων

    Τέσσερις άνδρες έχουν προσαχθεί ως ύποπτοι για τη μεγάλη πυρκαγιά στην πλαγιά του Υμηττού, στα Γλυκά Νερά - Φέρονται να έκαναν δοκιμαστικές πτήσεις drone - Τεράστια η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

    Οι δραματικές στιγμές που δείχνουν το ξέσπασμα της μεγάλης φωτιάς στα Γλυκά Νερά που απείλησε τον Υμηττό, αλλά και όσα ακολούθησαν με τους ανθρώπους οι οποίοι φέρονται να ευθύνονται και η προσπάθειά τους να απομακρυνθούν όταν είδαν ότι είχαν αρχίσει ήδη να καίγονται πεύκα, έχουν καταγραφεί σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.
    Στο πρώτο μέρος του βίντεο, φαίνεται καθαρά να έχει μόλις πιάσει φωτιά στα ξερόχορτα πάνω από το γήπεδο και το νεκροταφείο των Γλυκών Νερών και ένας άνδρας σπεύδει να απομακρυνθεί. Στο δεύτερο μέρος ένα βαν σκούρου χρώματος απομακρύνεται με ταχύτητα από το σημείο, ενώ οι φλόγες έχουν ήδη θεριέψει.
    Δείτε το βίντεο:

    Για τη μεγάλη πυρκαγιά έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα στο αστυνομικό τμήμα της Παιανίας, ενώ σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία η φωτιά ξεκίνησε μετά από πτώση drone με το οποίο οι τέσσερις έκαναν δοκιμαστική πτήση στη δασική περιοχή.

    Μάλιστα, την ώρα που μετέβαιναν στο σημείο οι αστυνομικοί Βορειοανατολικής Αττικής, εντόπισαν αυτά τα τέσσερα άτομα που έφευγαν γρήγορα από την περιοχή.

    Τότε οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν και στη συνέχεια, κατόπιν ελέγχου, τους προσήγαγαν. Τους οδήγησαν στο ΑΤ Παιανίας ενώ έχει ενημερωθεί και η Πυροσβεστική.

    Βίντεο με το drone που βρέθηκε στο σημείο:
    Σημειώνεται πως η φωτιά στα Γλυκά Νερά, σε λιγότερο από δύο ώρες, οριοθετήθηκε χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής αφού στο σημείο έσπευσαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις ενώ επιχείρησαν και εναέρια μέσα. Συγκεκριμένα, έσπευσαν 100 πυροσβέστες με 6 πεζοπόρα τμήματα και 25 οχήματα ενώ συνέδραμαν και 9 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα συντονιστικό.

    Δεν είχε αέρα στο σημείο και παρότι ξέσπασε πλησίον του οικισμού, δεν πήγε προς τον αστικό ιστό.

    Δείτε βίντεο από τη φωτιά στα Γλυκά Νερά:
    Νωρίτερα, εστάλη μήνυμα από το 112 ώστε όσοι βρίσκονταν στην περιοχή να είναι σε ετοιμότητα.

    Το drone είναι τύπου SARISA SRS-1A της εταιρείας SAS. Τον ίδιο τύπο drone έχει και η Πυροσβεστική υπηρεσία με το εν λόγω μη επανδρωμένο όχημα να είναι η στρατιωτική έκδοση, που πιστοποιήθηκε από το ΝΑΤΟ ως εκτοξευτής ρουκετών. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρείας, ο χρόνος πτήσης εξαρτάται από το φορτίο, την αποστολή και τις συνθήκες, αλλά σε κάθε περίπτωση ξεπερνά τα 20 λεπτά με μέγιστο φορτίο. Το SARISA SRS-1A προωθείται εμπορικά στη διεθνή αγορά των οπλισμένων drone, στην κατηγορία των συστημάτων χαμηλού κόστους. Το drone, σύμφωνα με το εμπορικό του φυλλάδιο μπορεί να εξοπλιστεί με μονό ή διπλό εκτοξευτή ρουκετών, συμπεριλαμβανόμενης της ρουκέτα 2,75 ιντσών HYDRA 70.

    Nα σημειωθεί πως το ελληνικό drone παρουσιάστηκε το 2021 στην έκθεση DEFEA ενώ φέτος συμμετέχει στη Eurosatory 2024 στο Παρίσι.
  • Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Εστάλη 112, εκκενώνεται το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος
    Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Εστάλη 112, εκκενώνεται το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

    Σε συναγερμό έθεσε την Πυροσβεστική φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα Γλυκά Νερά.

    Εστάλη 112 - Κοντά σε οικισμό οι φλόγες

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι φλόγες είναι κοντά σε οικισμό, ενώ εστάλη και 112 που ζητά από τους κατοίκους να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

    Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:20 σε δασική έκταση στα Γλυκά Νερά Αττικής, στη βόρεια πλευρά του Υμηττού και μέχρι στιγμής κινείται αντίθετα από τα σπίτια, προς το δασικό κομμάτι σε σημείο όπου υπάρχει πυκνή δασική έκταση.

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

    Λόγω της η Αστυνομία έχει προχωρήσει στις εξής εκτροπές κυκλοφορίας:

    • Κρητικού Πελάγους και Αγίου Ιωάννου (περιοχή Γλυκά Νερά)

    • Επί Ανωνύμου οδού στο ύψος του στρατοπέδου Σακέτα προς Υμηττό (περιοχή Βύρωνα)

    • Επί της οδού Αναστάσεως από το ύψος των νεκροταφείων (περιοχή Παπάγου)

    • Αγίου Ιωάννη και Κολοκοτρώνη προς Υμηττό (περιοχή Γλυκά Νερά)

    • Γραβιάς και Ανατολικής Μεσογείου (περιοχή Αγίας Παρασκευής)

    Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής - Εκκενώθηκε το Αμερικανικό Κολλέγιο

    Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί 100 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα και από αέρος 9 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα για συντονισμό. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές με εθελοντικά οχήματα, υδροφόρες ΟΤΑ ενώ στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις.

    Για λόγους ασφαλείας εκκενώνεται αυτή την ώρα το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Γλυκά Νερά: Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης
    Γλυκά Νερά: Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης

    Missing Alert εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση 13χρονης από τα Γλυκά Νερά και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

    Η ανακοίνωση

    Η Αναστασία Κ. έχει ύψος 1,70μ. και είναι 90kg, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ και μαύρη φόρμα και ΝΙΚΕ μαύρα αθλητικά παπούτσια.

    Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Γλυκά Νερά: Ισόβια και 11,5 χρόνια στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο Εφετείο για τη δολοφονία της Καρολάιν (upd)
    Γλυκά Νερά: Ισόβια και 11,5 χρόνια στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο Εφετείο για τη δολοφονία της Καρολάιν (upd)

    Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος - Εισαγγελέας: «Από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν γίνει στον κόσμο» - Απουσίαζε ο πιλότος από το δικαστήριo

    Σε ομόφωνη απόφαση για ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, όπως και σε πρώτο βαθμό, κατέληξε πριν από λίγο το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας. Αυτό σημαίνει ότι ο καταδικασθείς ως συζυγοκτόνος πρωτοδίκως είναι αντιμέτωπος με ισόβια και πολυετή κάθειρξη. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απουσιάζει και σήμερα από τη δικαστική αίθουσα.

    Το δικαστήριο με απόφασή του επί των ποινών διατήρησε τις πρωτοδίκες ποινές που είχαν επιβληθεί στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. ΄Έτσι ο κατηγορούμενος καταδικάσθηκε και πάλι σε ισόβια κάθειρξη, σε πρόσκαιρη ποινή 11 ετών και 6 μηνών και συνολική χρηματική ποινή ύψους 21.000 ευρώ.

    Η απόφαση δικαστών και ενόρκων του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου περί ενοχής αφορά στη δολοφονία της συζύγου του Κάρολαιν Κράουτς, τη θανάτωση της σκυλίτσας της οικογένειας, την ψεύδη καταγγελία και την ψεύδη κατάθεση κατ’ εξαλουθηση. Τα συγκεκριμένα, εγκλήματα τελέστηκαν τον Μάιο του 2021.

    Από την πλευρά της η υπεράσπιση του ζήτησε από το δικαστήριο να του αναγνωρίσει το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου. «Ήταν φιλόζωος, άριστος μαθητής και καλό παιδί», είπαν οι συνήγοροι της υπεράσπισης με τον εισαγγελέα να αντιτείνει λέγοντας τα εξής: «Ο ισχυρισμός περί αναγνωρίσεως ελαφρυντικής περίστασης είναι αυτοτελής ισχυρισμός και για να γίνει δεκτός πρέπει να είναι ορισμένος και να προβάλλονται στο πλαίσιο του συγκεκριμένα περιστατικά. Θα πρέπει να υπάρχω συνειδητή νομοταγής διαβίωση του δράστη. Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με την πρωτοβάθμια απόφαση όταν είχε αγοραστεί ένα οικόπεδο με χρήματα κυρίως της οικογένειας του θύματος, αλλά μπήκε στο όνομα του δράστη. Επίσης είχε γίνει ένα εργολαβικό συμβόλαιο και εργοδότες τέθηκαν και οι δυο σύζυγοι, ενώ ήταν στην κυριότητα τη δίκη του. Την κατέστησε αντικείμενο υποχρεώσεων χωρίς να έχει κυριότητα επί του οικοπέδου. Δεν υπάρχουν περιθώρια αναγνώρισης αυτού του ελαφρυντικού στον κατηγορούμενο».

    Ακόμη ο εισαγγελέας αναφέρθηκε στις προπαρασκευαστικές του εγκλήματος πράξεις τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έδρασε με ένα τρόπο πρωτοφανή. Είναι ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν γίνει στον κόσμο. Ζήτησε να κάνει συνεδρίες με την ψυχολόγο αφού είχε κάνει το έγκλημα και δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ».

    Πηγή: Protothema.gr

  • Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Σήμερα η τελική απόφαση για τον γυναικοκτόνο - Ανακοινώνεται η ποινή του από το Εφετείο
    Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Σήμερα η τελική απόφαση για τον γυναικοκτόνο - Ανακοινώνεται η ποινή του από το Εφετείο

    Σήμερα ανακοινώνει την τελική του απόφαση για την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο. Υπενθυμίζεται πως ο πιλότος ομολόγησε που σκότωσε την Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και προσπάθησε να παραπλανήσει την αστυνομία στήνοντας ένα σκηνικό δήθεν ληστείας.

    Παρά την αιφνιδιαστική κίνηση να παραιτηθεί της έφεσής του τον περασμένο Ιούνιο, το Δικαστήριο όχι μόνον δεν την έκανε δεκτή αλλά ήρθε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και η εισαγγελική πρόταση- κόλαφος σε βάρος του.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με το dikastiko.gr, ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή του πιλότου για όλες τις κατηγορίες σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν και του σκύλου της οικογένειας.

    Σκιαγραφώντας το πορτρέτο του κατηγορουμένου, ο εισαγγελικός λειτουργός έκανε λόγο για ένα πρόσωπο με «ναρκισιστική διαταραχή» και χειριστική συμπεριφορά. «Δε δίστασε να βάλει το μωρό στη νεκρή μητέρα του, δε δίστασε να το πάρει στην κηδεία της, δε δίστασε να ζητήσει 2.000 ευρώ από τη μητέρα της για το φέρετρο! Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της φιλαυτίας, της χειριστικής συμπεριφοράς και του ναρκισισμού τότε ποιο είναι; Τιμώρησε την Κάρολαιν γιατί τόλμησε να πάει κόντρα στις βουλήσεις του Θεού. Ποιου Θεού; Του ίδιου!» είπε χαρακτηριστικά.

    Η πρωτόδικη ποινή

    Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε την ενοχή του πιλότου για την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του και την θανάτωση της σκυλίτσας τους, τον Μάιο του 2021, σύμφωνα με την κατηγορία για την οποία σε πρώτο βαθμό του επιβλήθηκε ισόβια και επιπλέον 11,5 χρόνια κάθειρξη.

    Ο ίδιος ο κατηγορούμενος απουσιάζει από το εδώλιο, καθώς τον περασμένο Ιούνιο κατά την διάρκεια της δίκης ενώπιον του ΜΟΕ, παραιτήθηκε της έφεσής του, ενώ παραίτηση δηλώσαν και οι συνήγοροι υπεράσπισης που είχε ορίσει ο ίδιος. Το δικαστήριο έχει προχωρήσει σε αυτεπάγγελτο διορισμό συνηγόρων, τους οποίους δεν αποδέχθηκε, με έγγραφό του, ο κατηγορούμενος. Ωστόσο, με απόφαση του δικαστηρίου η δίκη συνεχίστηκε με τους δικηγόρους που έλαβαν εντολή να παρασταθούν προς υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

    «Θέλησε να αποκρύψει σκοτεινά στοιχεία του χαρακτήρα του;» αναρωτήθηκε ο εισαγγελέας

    Ο εισαγγελέας αναφερόμενος στην αλλαγή της συμπεριφοράς του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου και στην απόφασή του να παραιτηθεί μεσούσης της δευτεροβάθμιας δίκης σχολίασε: «Αν θυμάστε δήλωσε την παραίτηση αυτή με το που κινδύνευε να δημοσιευθεί κάποια επιστολή που ανάφερε η κ. Ηγουμενάκη που της έστειλε ο κατηγορούμενος και απευθυνόταν στη μητέρα του θύματος. Δεν τη διαβάσαμε ποτέ την επιστολή. Μήπως θέλησε να αποκρύψει τη διερεύνηση κάποιων σκοτεινών στοιχείων του χαρακτήρα του;».

    Περιγράφοντας την άτυχη 20χρονη έκανε λόγο για ένα «λαμπερό πλάσμα γεμάτο ζωή» που γνώρισε τον κατηγορούμενο σε ευαίσθητη ηλικία και θαμπώθηκε. «Η Κάρολαιν ήταν ένα κορίτσι γεμάτο ζωή που θαμπώθηκε από τον κατηγορούμενο. Τις έφερνε πίτσες με ελικόπτερο στο σχολείο, ήταν ευπαρουσίαστος, το κορίτσι 15-16 ετών τότε θαμπώθηκε. Και μετά δημιουργήθηκε μια σχέση συνεξάρτησης. Η Κάρολαιν έφτασε σε σημείο να παντρευτεί στο εξωτερικό τρεις ημέρες μετά την ενηλίκωσή της. Αυτές οι αποφάσεις ήταν με πρωτοβουλία της Κάρολαιν;».

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο