Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 18:48

Κατονόμασε και άλλα πρόσωπα ο 34χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή στον ISIS, αναλαμβάνει εφέτης ανακριτής

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο 34χρονος Ιρακινός είχε τεθεί υπό παρακολούθηση και είχε συλληφθεί στις 4 Οκτωβρίου από άνδρες τις Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, κατόπιν πληροφοριών της ΕΥΠ αλλά και ξένων μυστικών υπηρεσιών

Στα χέρια ειδικού εφέτη ανακριτή περνάει η δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά τη πρόσφατη σύλληψη 34χρονου Ιρακινού για συμμετοχή στον ISIS. Η συγκεκριμένη υπόθεση που τώρα ερευνάται από την 21η πρώτη τακτική ανακρίτρια Αθηνών, λόγω της σοβαρότητάς της και της εξαιρετικής φύσης της ακόμα και για λόγους εθνικής ασφάλειας, θα ερευνηθεί από εμπειρότερο δικαστικό λειτουργό, όπως αποφάσισε η Ολομέλεια Εφετών της Αθήνας. Την εξέλιξη αυτή, φαίνεται πως δρομολογεί το γεγονός ότι ο 34χρονος φέρεται να κατονόμασε στις αρχές και άλλα πρόσωπα που ενδέχεται να εμπλέκονται σε βραχίονες του Ισλαμικού Κράτους και δεν αποκλείεται αυτά να έχουν περάσει στην Ευρώπη.

Ο 34χρονος είχε τεθεί υπό παρακολούθηση και είχε συλληφθεί στις 4 Οκτωβρίου από άνδρες τις Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, κατόπιν πληροφοριών της ΕΥΠ αλλά και ξένων μυστικών υπηρεσιών. Κατά πληροφορίες, στις διωκτικές αρχές είχαν φτάσει αναφορές από μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού σύμφωνα με τις οποίες ο συλληφθείς από το 2014 έως το 2015 είχε στρατολογηθεί στον ISIS. Μάλιστα, ο 34χρονος εμφανίζεται σε βίντεο που είχε αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι της αμερικανικής εφημερίδας New York Times από το 2014 και το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αρχών, να κρατά Καλάσνικοφ και να εξυμνεί τη δράση του ISIS, ευρισκόμενος σε περιοχή της Συρίας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 34χρονος είχε μπει παράνομα στη χώρα μας το 2018 μαζί με τη γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά του από τη Λέσβο. Από εκεί ήρθε στην Αθήνα όπου και εγκαταστάθηκε και βρήκε εργασία. Μάλιστα, είχε υποβάλει δυο φορές αίτημα για άσυλο και καθώς αυτά είχαν απορριφθεί είχε προσφύγει στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, ζητώντας άσυλο για ανθρωπιστικούς λόγους. Η απόφαση αυτή δεν είχε εκδοθεί μέχρι τη σύλληψή του και έτσι ο 34χρονος παρέμενε στην Ελλάδα.

Εφέτης ανακριτής

Ωστόσο, μετά τις πληροφορίες που θέλουν τον κατηγορούμενο να έχει κατονομάσει και άλλα πρόσωπα ως εμπλεκόμενα στον ISIS, αποφασίστηκε η σχετική, εν εξελίξει, έρευνα να αναβαθμιστεί και η δικογραφία να ανατεθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή. Έχει προηγηθεί σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, κατόπιν της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, η οποία και αποφάσισε την ανάθεση της υπόθεση, που αξιολογήθηκε ως ιδιαιτέρως σοβαρή ακόμα και για λόγους εθνικής ασφάλειας, στην Εφέτη Ιωάννα Στρατσιάνη.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 18:28

Σχετικά Άρθρα

  • Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος
    Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος

    Στην σύλληψη ενός 19χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Παλαιού Φαλήρου, τον οποίο σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση ωστόσο βρέθηκε στην κατοχή του περίστροφο.

    Η σύλληψη του νεαρού έγινε βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, με τον δράστη να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, της επικίνδυνης οδήγησης και της πλαστογραφίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί μετά από σήμα του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για όχημα που προέβαινε σε επικίνδυνους ελιγμούς στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, εντόπισαν το όχημα να έχει σταθμεύσει στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με οδηγό τον 19χρονο.

    Έπειτα από έρευνα, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια στη θαλάμη, ένα μαχαίρι και πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας η οποία αντιστοιχεί σε άλλο όχημα.

    Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη και μεταφέρεται στον εισαγγελέα η 50χρονη για τη δολοφονία της 84χρονης
    Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη και μεταφέρεται στον εισαγγελέα η 50χρονη για τη δολοφονία της 84χρονης

    Στον εισαγγελέα η 50χρονη, η οποία συνελήφθη λίγο πριν, για τη δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα.

    Αν και η ίδια δεν έχει πει κουβέντα στους αστυνομικούς, τα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι πολλά.

    Τι την πρόδωσε

    Το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί από τη γειτονιά στην οποία διέμενε η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα, «πρόδωσε» την 50χρονη, που φαίνεται ότι είναι το τελευταίο άτομο που είδε ζωντανή την ηλικιωμένη.

    Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται η 50χρονη να μπαίνει στο σπίτι της 84χρονης και να μένει εκεί για περίπου 1.30 – 2 ώρες. Πάνω σε αυτό εντοπίστηκε και η πρώτη αντίφαση, καθώς η 50χρονη μετά την προσαγωγή της ανέφερε στους αστυνομικούς πως έφυγε νωρίτερα και πως παρέμεινε στο σπίτι της 84χρονης για σχεδόν 45 λεπτά.

    Δεν παρέδωσε τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της δολοφονίας

    Σε κοντινή απόσταση από τη σορό της 84χρονης, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ματωμένες πατημασιές, που από την πρώτη στιγμή είχαν συμπεράνει ότι ανήκουν στον δολοφόνο.

    Η 50χρονη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρνήθηκε να παραδώσει τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε την ημέρα της δολοφονίας, προκειμένου να εξεταστούν.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Την Κυριακή 13/10 ο 77χρονος ξάδερφος της άτυχης γυναίκας πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ζήτησε από τους αστυνομικούς να πάνε μαζί στο σπίτι της 84χρονης καθώς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της για μέρες.

    Με τη βοήθειά κλειδαρά, παραβίασαν την πόρτα, η οποία, όμως, δεν ήταν κλειδωμένη. Από τη μέσα μεριά της πόρτας ήταν τα κλειδιά της 84χρονης.

    Δίπλα στην πόρτα, οι αστυνομικοί και ο έντρομος ξάδερφος της 84χρονης αντίκρισαν το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, έφερε τραύμα στην πλάτη, πιθανόν, από μαχαίρι. Δίπλα της, οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος και ίχνη από ματωμένες πατημασιές παπουτσιών. Η πόρτα δεν είχε ίχνη παραβίασης, ενώ το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, ούτε υπήρχαν ενδείξεις ότι προηγήθηκε πάλη.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Δολοφονία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη γυναίκα από το στενό περιβάλλον του θύματος
    Δολοφονία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη γυναίκα από το στενό περιβάλλον του θύματος

    Στην σύλληψη μιας γυναίκας που ανήκει στο στενό περιβάλλον της 84χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στα Καμμένα Βούρλα, προχώρησαν οι διωκτικές αρχές.

    Πρόκειται για μια γυναίκα από την Αλβανία η οποία φέρεται να άνηκε στο στενό περιβάλλον της 84χρονης η οποία δολοφονήθηκε στις 12 Οκτωβρίου.

    Η σύλληψη της γυναίκας έγινε στην Εύβοια με την φερόμενη δράστιδα να εργαζόταν εκεί για άλλη ηλικιωμένη.

    Το χρονικό του εγκλήματος

    Στις 12 Οκτωβρίου οι αρχές ειδοποιήθηκαν από τον ξάδερφο της ηλικιωμένης καθώς εκείνη δεν είχε δώσει σημεία ζωής για παραπάνω από ένα 24ωρο.

    Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι εσωτερικά είχε τοποθετηθεί κλειδί στην κλειδαριά, αλλά η πόρτα δεν ήταν ασφαλισμένη, ενώ δεν υπήρχαν και ίχνη παραβίασης.

    Σε μικρή απόσταση από την πόρτα βρέθηκε πεσμένη η 84χρονη και κοντά της υπάρχαν κηλίδες αίματος, αλλά και αποτυπώματα από παπούτσια. Όμως όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχαν ίχνη πάλης.

    Άμεσα ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο σπίτι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, καθώς και ο Ιατροδικαστής Λαμίας.

    Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο η 84χρονη έφερε ένα τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

    Το δε κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να ήταν οικονομικό.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Ηλιούπολη: Συνελήφθη 23χρονος για πορνογραφία ανηλίκων - Ερευνάται η ύπαρξη κυκλώματος
    Ηλιούπολη: Συνελήφθη 23χρονος για πορνογραφία ανηλίκων - Ερευνάται η ύπαρξη κυκλώματος

    Την ύπαρξη ενός καλά οργανωμένο κυκλώματος με πλήθος αρχείων σκληρής πορνογραφίαςανηλίκων με κέρδος ερευνά η αστυνομία μετά τη σύλληψη ενός 23χρονου φοιτητή στην Ηλιούπολη.

    Ο φοιτητής για τον οποίο υπήρχε διεθνές σήμα για τα ηλεκτρονικά του ίχνη, απέκτησε πρόσβαση σε συγκεκριμένη διαδικτυακή εφαρμογή όπου και διαμοίραζε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Ο 23χρονος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα ενώ ερευνάται για το αν υπήρχε κύκλωμα γύρω του καθώς το περιστατικό δεν είναι το μόνο.

    Πλήθος αρχείων κατασχέθηκαν

    Ακολούθησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, φορητό μέσο αποθήκευσης (USB), καθώς και -2- εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ.

    Μάλιστα, από την επιτόπια έρευνα που διενεργήθηκε στα κατασχεμένα ψηφιακά πειστήρια, βρέθηκαν σε αυτά πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

    Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Πύργος: Τον συνέλαβαν γιατί έκλεψε κινητό τηλέφωνο από γραφείο

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία αφαίρεσε από γραφείο εργασίας ημεδαπής γυναίκας ένα κινητό τηλέφωνο.

  • Πάτρα: Ποιος είναι ο 50χρονος που είχε ληστέψει τον Π. Καλλίτση, καταδικάστηκε σε 41 χρόνια φυλακή και βγήκε στα 5
    Πάτρα: Ποιος είναι ο 50χρονος που είχε ληστέψει τον Π. Καλλίτση, καταδικάστηκε σε 41 χρόνια φυλακή και βγήκε στα 5

    Πλούσιο ποινικό παρελθόν έχει ο 50χρονος που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στην Πάτρα και όποιος πριν 8 χρόνια είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία εις βάρος του γνωστού κομμωτή στην Αθήνα

    Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 50χρονο, που συνελήφθη στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικών.

    Πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε πυροβολήσει τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση το 2016. Μάλιστα, στην κατοχή του είχε το ίδιο όπλο.

    Διακίνηση ναρκωτικών

    Αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στην κατοχή τους εδώ και καιρό οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, για τη δράση του 50χρονου άνδρα ο οποίος φέρεται να διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε κλαμπ και νυχτερινά μαγαζιά της αχαϊκής πρωτεύουσας, προχώρησαν στην σύλληψή του μαζί με ένα ακόμα άτομο ηλικίας 41 ετών.

    Εκτός από τον πυροβολισμό εναντίον του Πάνου Καλλίτση ο 50χρονος συμμετείχε και στη ληστεία της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ το 2009 με λεία 1.000.000 ευρώ, ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ακόμα ένα άτομο ηλικίας 41 ετών.

    Κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα σπίτια των δύο συλληφθέντων στην κατοχή του 50χρονου άνδρα βρέθηκε ένα όπλο. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ομολόγησε ότι είναι το ίδιο με αυτό που είχε πυροβολήσει στο στήθος τον Πάνο Καλλίτση στην είσοδο του πάρκινγκ του σπιτιού του στο Λυκαβηττό για να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του.

    Το πλούσιο ποινικό παρελθόν του 50χρονου

    Όπως αποκάλυψε στο Live News ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 50χρονος τη δεκαετία του 2000 είχε κατηγορηθεί για σειρά ληστειών τόσο στην Πάτρα όσο και στην Αθήνα.

    Συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 25 χρόνων, ωστόσο, αποφυλακίστηκε πρόωρα το 2007.

    Το 2009 συμμετείχε στη ληστεία της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ. Τότε είχε πάρει άδεια από τις φυλακές στην Αγιά Χανίων, έκανε τη ληστεία και επέστρεψε. Το 2010 εξιχνιάστηκε η ληστεία της χρηματαποστολής και φυλακίστηκε πάλι για αρκετά χρόνια.

    Όταν το 2016 λήστεψε τον Πάνο Καλλίτση είχε πάρει επίσης άδεια από τις φυλακές. Τότε, μάλιστα, είχε γίνει λόγος για διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ.

    Ο ίδιος καταδικάστηκε σε 41 χρόνια φυλακή, ωστόσο, το 2022 και μετά από συγχώνευση των ποινών του αποφυλακίστηκε για να συλληφθεί στις 12 Οκτωβρίου του 2024 για διακίνηση ροζ κοκαΐνης.

    Πηγή: In.gr

  • Πύργος: Τον έπιασε η Ειδική Ομάδα γιατί "χρωστούσε" οκτώ χρόνια κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών
    Πύργος: Τον έπιασε η Ειδική Ομάδα γιατί

    Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 46χρονος ημεδαπός άνδρας, καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος.

    Συγκεκριμένα εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών που εκδόθηκε πριν από ένα μήνα, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

  • Πάτρα: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του «πορτιέρη» που συνελήφθη για ναρκωτικά
    Πάτρα: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του «πορτιέρη» που συνελήφθη για ναρκωτικά

    Συλληφθείς με βαρύ ποινικό παρελθόν επιδιδόμενος ιδιαίτερα σε ληστείες είναι ο κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών που συνελήφθη τη νύχτα του Σαββάτου στην Πάτρα από αστυνομικούς του Τμήματος δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών.

    Όπως αποκάλυψε χθες το tempo24.news ο 50χρονος συλληφθείς (Π.Κ.) στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν όπλα σφαίρες και άλλα αντικείμενα, συμμετείχε σε ληστεία χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ με λεία 1.000.000 ευρώ, εκ των οποίων σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είχε πάρει ως μερίδιο το ποσό των 400.000 ευρώ.

    Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.news, από αυτά τα χρήματα είχε δαπανήσει 100.000 ευρώ προκειμένου να αγοράσει ένα πανάκριβο αυτοκίνητο μάρκας Aston Martin, καθώς ήταν και είναι γνωστή στην «πιάτσα» η προτίμησή του στα super cars.

    Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, είχαν από καιρό πληροφορίες για τη δράση του στην περιοχή και ειδικότερα σε ότι αφορά στη διακίνηση ουσιών.

    Αφού πρώτα εντόπισαν έναν άλλον άνδρα στον οποίο είχε πουλήσει ναρκωτικά, στη συνέχεια τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, γνωρίζοντας ευθύς εξ αρχής πως πρόκειται για «σκληρό» ποινικό με πλούσιο παρελθόν.

    Eκτός από τη συμμετοχή του στη μεγάλη ληστεία της χρηματαποστολής, συμμετείχε και μάλιστα ως εμπνευστής της, και στην απόπειρα ληστείας και τραυματισμού από πυροβολισμό που έγινε το 2016 σε βάρος του κομμωτή των επωνύμων Πάνου Καλλίτση.

    Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για το άτομο που είχε πυροβολήσει και τραυματίσει τον γνωστό κομμωτή.

    Η υπόθεση εξιχνιάστηκε τότε όπως φαίνεται από το διαβιβαστικό της Αστυνομίας μετά τη “σάρωση” των τηλεφωνικών κλήσεων που έγιναν στο τρίγωνο Λυκαβηττός – Χαλάνδρι – Ομόνοια και το “λοκάρισμα” των τριών τηλεφώνων που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να επικοινωνούν μεταξύ τους.

    Στις καταθέσεις τους τότε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι δύο συλληφθέντες, δηλαδή ο ειδικός φρουρός και ο Ιρακινός «δίνουν» τον 3ο συλληφθέντα, έναν 42χρονο κρατούμενο, σεσημασμένο για ληστείες με το μικρό όνομα Παντελής ως τον ιθύνοντα νου της ληστρικής επίθεσης.

    Πρόκειται δηλαδή για τον ίδιο άνδρα που συνελήφθη τη νύχτα του Σαββάτου στην Πάτρα και ο οποίος εργαζόταν και ως πορτιέρης σε πασίγνωστο νυχτερινό κλαμπ της πόλης.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Συνελήφθησαν, το βράδυ Σαββάτου στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, κατά περίπτωση, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν έναν ημεδαπό άνδρα στην Πάτρα και σε αστυνομικό έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν -1,1- γραμμάριο κάνναβης και -0,8- γραμμάριο κοκαΐνης, τα οποία είχε προμηθευτεί από τον έτερο κατηγορούμενο, έναντι του χρηματικού ποσού των -70- ευρώ.

    Στη συνέχεια οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών εντόπισαν και συνέλαβαν έξω από την οικία του τον κατηγορούμενο (διακινητή) και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν -1- κινητό τηλέφωνο και -675- ευρώ.

    Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε δυο οικίες του κατηγορούμενου διακινητή, στην Πάτρα και σε περιοχή της Πάτρας, βρήκαν και κατέσχεσαν:

    -1- πιστόλι κρότου λάμψεως, με -1- γεμιστήρα και -48- αβολίδωτα φυσίγγια
    -1- πιστόλι με σιγαστήρα και -1- γεμιστήρα με -7- φυσίγγια
    -1- συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer)
    -16,76- γραμμάρια κοκαΐνης
    -1- γραμμάριο ΡΟΖ κοκαΐνης
    -3- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
    -6- φυσίγγια
    -1- ζευγάρι χειροπέδες
    -1- μάσκα προσώπου από σιλικόνη
    -1- μάσκα προσώπου, κάλυψης στόματος-μύτης
    -1- ζευγάρι γάντια
    -3- εργαλεία χειρός
    -4- σπάτουλες και
    -1- μονωτική ταινία.

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch