Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 14:07

Χίος: Ποινή κάθειρξης 7 ετών σε 31χρονο που είχε τραυματίσει με σιδηρολοστό 49χρονο μετανάστη

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Συνολική ποινή κάθειρξης επτά ετών χωρίς αναστολή και χρηματική ποινή επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Χίου σε 31χρονο σήμερα Μυτιληνιό ο οποίος στις 8 Δεκεμβρίου του 2018 είχε επιτεθεί και τραυματίσει με σιδηρολοστό τον 49χρονο σήμερα Εσμάν Ουντίν μετανάστη από το Μπαγκλαντές.

Ο Εαμάν Ουντίν ο οποίος βρίσκεται στη Λέσβο εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, εργάζεται και σήμερα στον εξωτερικό χώρο μεγάλου σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης. Όπως το ΑΠΕ - ΜΠΕ είχε γράψει πριν τρία χρόνια δημοσιοποιώντας το γεγονός, επιμελούμενος γενικότερα το χώρο και στο πλαίσιο της δουλειάς του είχε ζητήσει τη μέρα που δέχθηκε την επίθεση, από πελάτη να μη σταθμεύσει το αυτοκίνητο του σε χώρο προοριζόμενο αποκλειστικά για τη στάθμευση αυτοκινήτων που οδηγούνται από ΑμεΑ.

Ο καταδικασθείς Μυτιληνιός εξέλαβε την παρατήρηση ως προσβολή ισχυριζόμενος μάλιστα ότι προσέβαλε την συνοδό του, βγήκε από το αυτοκίνητο του και επιτέθηκε στον Ουντίν καθυβρίζοντας τον και τραυματίζοντας τον σοβαρά με μεταλλικό λοστό που έβγαλε από το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΑΠΕ - ΜΠΕ που επιβεβαιώθηκε πλήρως κατά τη χθεσινή διαδικασία στο δικαστήριο, εγκατέλειψε τον τραυματία ο οποίος από περαστικούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη, χειρουργήθηκε για την ανάταξη καταγμάτων και νοσηλεύθηκε. Έμεινε δε εκτός εργασίας επί μεγάλο διάστημα. Ο δράστης είχε συλληφθεί αφού εντοπίστηκε από τις κάμερες του καταστήματος. Είχε δε αφεθεί ελεύθερος από τον Εισαγγελέα με περιοριστικούς όρους.

Χθες το Δικαστήριο απέρριψε αίτημα αναβολής του κατηγορούμενου που είχε άλλες τρεις φορές πετύχει την αναβολή της δίκης και προχώρησε στην ερήμην του κατηγορουμένου εκδίκαση της υπόθεσης κρίνοντας τον ομόφωνα ένοχο για όλες τις πράξεις του και σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Τον καταδίκασε δηλαδή για τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας. Επίσης αποφάσισε η έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.
Την εκπροσώπηση του Ουντίν είχε αναλάβει ο δικηγόρος Στρατής Σκουτιανέλλης και η οργάνωση HIAS Ελλάδος δια του δικηγόρου της Σπύρου Τζουανόπουλο.

Το γεγονός

Ο Εσμάν Ουντίν, μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ στις 11 Δεκεμβρίου του 2018, από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά τον τραυματισμό του είχε περιγράψει τα γεγονότα. Όπως είχε πει, ο δράστης τής σε βάρος του επίθεσης «ήθελε να τον σκοτώσει».

Όπως είχε πει, με ένα λοστό που έβγαλε από το αυτοκίνητο τού επιτέθηκε βρίζοντας τον, σήκωσε δε το λοστό προσπαθώντας να τον χτυπήσει στο κεφάλι. «Σήκωσα το χέρι μου και το έβαλα στο κεφάλι για να προστατευτώ και έτσι με χτύπησε και μου έσπασε το χέρι» λέει.

Ο Εαμάν Ουντίν περιέγραψε το τι έγινε στο χώρο της στάθμευσης του σούπερ μάρκετ. Ήταν αργά το απόγευμα, η κίνηση είχε μειωθεί κατά πολύ και σχεδίαζε σε μισή ώρα να φύγει για το σπίτι του στον προσφυγικό (από την καταστροφή του 1922) Συνοικισμό όπου και διαμένει. «Καθόμουν και κάπνιζα και ένα αυτοκίνητο ήρθε και πάρκαρε στο χώρο των αναπήρων πλάι στα καροτσάκια για τους πελάτες όπου καθόμουνα.

Του είπα ότι όλο το παρκινγκ είναι άδειο. Ας τον αφήσει αυτόν το χώρο ελεύθερο. Χωρίς δεύτερη κουβέντα βγήκε και μου επιτέθηκε βρίζοντας με. «Τι γυρεύεις εδώ ρε; Εδώ είναι η δική μου πατρίδα. Ποιος σου είπε να έρθεις ρε λαθρομετανάστη, κ.ά.».

Ο Εαμάν Ουντίν αναφέρει και άλλες υβριστικές λέξεις που χρησιμοποίησε αυτός που του επιτέθηκε. «Δεν έδωσα σημασία, κάποιοι μάλιστα πελάτες μου είπαν "άστον μη κάνεις τίποτα". Ξαφνικά τον είδα μπροστά μου με το λοστό. Προσπάθησε να με χτυπήσει στο κορμί αλλά δεν τα κατάφερε. Κάποια στιγμή γλίστρησα, έπεσα και ήρθε από πάνω μου. Σήκωσε το λοστό να με χτυπήσει στο κεφάλι συνεχίζοντας να με βρίζει. Σήκωσα το χέρι μου και έτσι με χτύπησε. Με παράτησε πεσμένο κάτω, μπήκε στο αυτοκίνητο του και έφυγε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 10:52

Σχετικά Άρθρα

  • Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά
    Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά

    Συναγερμός σήμανε στους Άγιους Ανάργυρους καθώς σοβάς από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι 14χρονης, η οποία και τραυματίστηκε σοβαρά.

    Περίμενε στη στάση με τη μητέρα της

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε στην στάση το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο
    Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο

    24χρονος οδηγός αγροτικού πιάστηκε στα χέρια με 27χρονο δικυκλιστή - Ο πρώτος έσπρωξε τον δεύτερο που κατέληξε στο οδόστρωμα - Την... γλίτωσε με τραυμαυτισμό στο πόδι

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένα άτομο τραυματίστηκε μετά από καυγά εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.
    Oλα συνέβησαν στην πλατεία Κορνάρου όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο. Αμέσως μετά την σύγκρουση, οι δύο οδηγοί κατέβησαν από τα οχήματά τους και ξεκίνησαν τον καυγά.
    Πάνω στον καυγά ο 24χρονος οδηγός του αγροτικού έσπρωξε τον 27χρονο δικυκλιστή με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο οδόστρωμα. Δυστυχώς, εκείνη την ώρα περνούσε ένα αυτοκίνητο που δεν τον είδε και τον πάτησε στο πόδι.
    Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 27χρονο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

    Ο 27χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος στο πόδι.

    Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 24χρονο ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης.

    Πηγή: Cretapost - Protothema.gr
  • Καταγγελία στο OPEN: Τραυματίας της τραγωδίας των Τεμπών με 70% αναπηρία δεν έλαβε την ειδική σύνταξη
    Καταγγελία στο OPEN: Τραυματίας της τραγωδίας των Τεμπών με 70% αναπηρία δεν έλαβε την ειδική σύνταξη

    «Για μια χειρότερη κόλαση από εκείνη που έζησε το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών» κάνει λόγο ο τραυματίας Θεόδωρος Κατσιούλης, ο οποίος ενώ έχει 70% αναπηρία δεν του έδωσαν ειδική σύνταξη. «Ας μην έβγαζαν τον νόμο, ας μην μας κορόιδευαν» είπε στην τηλεόραση του OPEN.

    «Ντρέπομαι, νιώθω επαίτης»

    «Να μην το ζήσει κανένας. Δεν ήταν μια τράκα, μετά την τράκα επακολούθησε η κόλαση. Αυτό το πράγμα όταν το βλέπεις μπροστά σου δεν μπορείς να το ξεχάσεις σε τρία χρόνια, ούτε σε εκατόν τρία» είπε για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς και πρόσθεσε «εγώ αυτή τη στιγμή παίρνω τρία φάρμακα για να σας μιλήσω αυτή την ώρα».

    Στη συνέχεια κατήγγειλε «Κάναμε την αίτηση όταν μας είπαν και εγώ πέρασα τον Ιούλιο του 2023 την ΑΣΥΕ, η οποία έβγαλε 70% αναπηρία αλλά η βρογχίτιδα που λέει γιατί εισέπνευσα τοξικές ουσίες, και εκείνη την εποχή έπαιρνα αγωγή από το Νοσοκομείο της Λάρισας για να μπορώ να αναπνεύσω. Πήρα την αγωγή και ήμουν καλύτερα για αυτό έβγαλαν αυτό το ποσοστό. Εγώ δεν μπορούσα να σταθώ, με κρατούσε ο γιος μου για να είμαι όρθιος. Η επιτροπή είπε ότι θέλουμε να σας βοηθήσουμε αλλά είπαν ότι ζητά μόνιμη αναπηρία, και είναι ειδικά αυτά που δίνουν μόνιμη αναπηρία. Ο νόμος έγινε εσκεμμένα, έβγαλαν νόμο φωτογραφικό για μόνιμη αναπηρία».

    Το ΙΚΑ δεν δέχεται την απόφαση της ΑΣΥΕ πρέπει να περάσεις ΚΕΠΑ. Πότε να κλείσεις ραντεβού, να πας ξανά και ξανά. Ντρέπομαι νιώθω επαίτης, ας μην έβγαζαν το νόμο ας μην μας κορόιδευαν, αυτό είναι χειρότερη κόλαση και από εκείνο το βράδυ» κατέληξε.

    Πηγή: cnn.gr

  • Θεσσαλονίκη: 10 χρόνια κάθειρξη σε 40χρονο για τη δολοφονία με το ακέφαλο πτώμα - Κρίθηκε συνεργός
    Θεσσαλονίκη: 10 χρόνια κάθειρξη σε 40χρονο για τη δολοφονία με το ακέφαλο πτώμα - Κρίθηκε συνεργός

    Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών σ’ έναν 40χρονο Ιρακινό, κουρδικής καταγωγής, για απλή συνέργεια στη δολοφονία 30χρονου συμπατριώτη του, τον Σεπτέμβριο 2020.

    Ο άτυχος άνδρας εκτελέστηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι ενώ η σορός του βρέθηκε διαμελισμένη και ακέφαλη, σε προχωρημένη σήψη, στην περιοχή του Κάτω Σχολαρίου Θεσσαλονίκης.

    Ο καταδικασθείς μαζί με έναν άλλον συμπατριώτη του, ηλικίας 54χρόνων, φέρονταν πως διέπραξαν από κοινού την ανθρωποκτονία. Ο τελευταίος κατηγορούμενος 10 μέρες μετά το έγκλημα αναχώρησε αεροπορικώς για το Ιράκ, εγκαταλείποντας τη σύζυγο και τέσσερα παιδιά του στην Ελλάδα. Εις βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης και θα δικαστεί αν συλληφθεί.

    Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αθώωσε ομόφωνα τον παρόντα κατηγορούμενο για τη ληστεία και για την παράνομη οπλοφορία- οπλοχρησία ενώ τον έκρινε ένοχο, κατά πλειοψηφία (6-1), για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία, κατά επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας. Η έφεση του δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής κι έτσι επέστρεψε στη φυλακή.

    Ο 40χρονος ήταν προφυλακισμένος καθώς είχε συλληφθεί, έναν μήνα μετά την ανθρωποκτονία, στα Ιωάννινα για παράνομη μεταφορά μεταναστών.
    Κατά την απολογία του, σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αρνήθηκε την κατηγορία. Παραδέχτηκε ότι βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τους άλλους δύο άνδρες και ισχυρίστηκε ότι κατά την επιστροφή τους από την Χαλκιδική σταμάτησαν σε παράδρομο γιατί ο καταζητούμενος συμπατριώτης του προφασίστηκε ότι ήθελε να κάνει τη σωματική του ανάγκη ενώ από το όχημα κατέβηκε και το θύμα.

    Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως δεν αποβιβάστηκε και ότι άκουσε μόνο τους θορύβους που παρέπεμπαν σε πυροβολισμούς. Στη συνέχεια αποχώρησαν αυτός και ο συγκατηγορούμενος του, με το ίδιο όχημα.

    Διευκρίνισε ότι ο 54χρονος, νωρίτερα, είχε διαπληκτιστεί έντονα με τον 30χρονο γιατί ο τελευταίος του χρωστούσε χρήματα. Στην αρχή της απολογίας του τόνισε πως έχει δεχτεί απειλές από τον έτερο κατηγορούμενο για την οικογένειά του που βρίσκεται στην Γερμανία.

    Οι δύο άνδρες παραπέμφθηκαν να δικαστούν για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία – οπλοχρησία. Ως κίνητρο της δολοφονίας φέρεται η οικονομική διαφορά που είχε το θύμα με τον δεύτερο – καταζητούμενο συμπατριώτη του καθώς δεν μπορούσε να του καταβάλει το μερτικό του από διακίνηση μεταναστών γιατί ξόδευε χρήματα σε τυχερά παιχνίδια.

    Το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου 2020, σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στην περιοχή Κάτω Σχολαρίου, εντοπίστηκε το ακέφαλο πτώμα. Σε ακτίνα περίπου δύο χιλιομέτρων, αστυνομικοί εντόπισαν τα υπόλοιπα μέλη του σώματος τα οποία διασκορπίστηκαν με τη συνδρομή ζώων. Το κρανίο έφερε κακώσεις από πυροβολισμούς.

    Ο παθών βρισκόταν νόμιμα στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγο του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες δεν εργαζόταν, είχε όμως στην κατοχή του μεγάλα χρηματικά ποσά που προέρχονταν από τη συμμετοχή του σε πράξεις διακίνησης παράτυπων μεταναστών, τα οποία δαπανούσε σε τυχερά παιχνίδια, μεταβαίνοντας τακτικά σε καταστήματα Opap Play και στο καζίνο Θεσσαλονίκης, όπως αναγράφεται στο βούλευμα.

    Όπως προέκυψε το θύμα και οι δύο κατηγορούμενοι, τον 15Αυγουστο του 2020, δείπνησαν σε ταβέρνα της Χαλκιδικής. Κατά την επιστροφή τους στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η δολοφονία ενώ η παρουσία των δύο κατηγορουμένων συνέπιπτε με τον τόπο και τον χρόνο καθώς σχετιζόταν με τα τηλεφωνικά δεδομένα.

    Και οι τρεις φέρονται πως μετείχαν σε παράνομες διακινήσεις παράτυπων μεταναστών, εισπράττοντας μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία ο παθών δαπανούσε σε τυχερά παιχνίδια.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Καλλίκωμο: Ένας δικυκλιστής τραυματίας σε τροχαίο στην Πύργου - Κυπαρισσίας
    Καλλίκωμο: Ένας δικυκλιστής τραυματίας σε τροχαίο στην Πύργου - Κυπαρισσίας

    Ένας άντρας τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην ΕΟ Πύργου - Κυπαρισσίας, λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης.

    Ο άντρας οδηγούσε μοτοσικλέτα που σύμφωνα με πληροφορίες συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο.

    Ο δικυκλιστής τραυματίστηκε και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου.

    Kalik troxaio mix 2

  • Λασίθι: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ τουριστών –Με τραύμα στο κεφάλι 43χρονος
    Λασίθι: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ τουριστών –Με τραύμα στο κεφάλι 43χρονος

    Μια παρεξήγηση που σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο τουρίστες που διασκέδαζαν σε ξενοδοχείο της Ιεράπετρας στο Λασίθι της Κρήτης είχε ως αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί στο κεφάλι και να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νομού.

    Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται 43χρονος Πολωνός ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι όταν άλλος 22χρονος Γερμανός τουρίστας τον έσπρωξε και χτύπησε πέφτοντας στο έδαφος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive οι δύο αλλοδαποί, ένας 22χρονος Γερμανός και ένας 43χρονος Πολωνός, διασκέδαζαν όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, παρεξηγήθηκαν.

    Κάποια στιγμή πάνω στη μεταξύ τους λογομαχία (και οι δύο είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ) , ο Γερμανός έσπρωξε τον Πολωνό, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να χάσει την ισορροπία του, να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι.

    Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του, ενώ ο 22χρονος συνελήφθη.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Πύργος: Ένας τραυματίας από πτώση γκαραζόπορτας στην Πατρών - Πύργου
    Πύργος: Ένας τραυματίας από πτώση γκαραζόπορτας στην Πατρών - Πύργου

    Ένας άντρας τραυματίστηκε όταν καταπλακώθηκε από μεγάλη μεταλλική γκαραζόπορτα στην περιοχή των Βυτινείκων στην Ε.Ο Πατρών Πύργου.

    Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Ο τραυματίας απεγκλωβίστηκε και διεκομίσθη στην Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας στην προσπάθειά του να περάσει από την γκαραζόπορτα με το αυτοκίνητό του χτύπησε σε αυτή, με αποτέλεσμα η πόρτα να βγει από την μεταλλική ράγα.

    Τότε, επιχειρώντας να την επαναφέρει τον καταπλάκωσε.

    gkarazoporta atyxima 1

    gkarazoporta atyxima 2

  • Χίος: Καταδίωξη διακινητή μεταναστών - Διασώθηκαν 21 άνθρωποι
    Χίος: Καταδίωξη διακινητή μεταναστών - Διασώθηκαν 21 άνθρωποι

    O χειριστής του ταχύπλοου προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς, με σκοπό να αποφύγει τη σύλληψη

    Το μεσημέρι της Τετάρτης (18/9), ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου για την ύπαρξη ταχύπλοου σκάφους με αλλοδαπούς επιβαίνοντες, το οποίο κινούταν στη θαλάσσια περιοχή Νενήτων προερχόμενο από τις τουρκικές ακτές. Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ενώ ο χειριστής του ταχύπλοου προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς, με σκοπό να αποφύγει τη σύλληψη.
    Το Λιμενικό ακινητοποίησε το ταχύπλοο και περισυνέλεξε 21 αλλοδαπούς (10 άντρες, 5 γυναίκες και 6 ανήλικοι), ενώ συνελήφθη ο 27χρονος αλλοδαπός διακινητής για παράβαση του Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος στην ελληνική επικράτεια) και του άρθρου 25 του Ν. 5038/2023 (Κώδικας μετανάστευσης). Οι 21 αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο κέντρο καταγραφής και ταυτοποίησης ΚΕΔΝ Χίου. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο