Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 21:43

Δράμα: Ασανσέρ-«παγίδα» σε δημόσιο κτήριο - 62χρονος έπεσε στο φρεάτιο γιατί δεν υπήρχε θάλαμος

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ένας 62χρονος άντρας έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ που βρίσκεται στην είσοδο του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει η ζωή του.

Ωστόσο, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβιστεί και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο γενικό νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο άτυχος άντρας σήμερα το μεσημέρι χρησιμοποίησε ένα από τα ασανσέρ που βρίσκονται εντός του διοικητηρίου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Όταν άνοιξε την πόρτα πίσω από αυτή δεν βρίσκονταν ο θάλαμος αλλά το κενό, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος περίπου τριών μέτρων και να βρεθεί στο υπόγειο.

Επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική υπηρεσία. Πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το 62χρονο και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο για πιο λόγο πίσω από την πόρτα του ασανσέρ δεν υπήρχε ο θάλαμος.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ανέφερε ότι πληροφορήθηκε το συμβάν ενώ βρίσκονταν στην Κομοτηνή σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο. Όπως είπε επιστρέφοντας στη Δράμα θα ερευνήσει αν υπήρξε θέμα με την ασφάλεια του ανελκυστήρα και θα επικοινωνήσει προσωπικά με τον άτυχο άντρα.

Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Pixabay

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 19:36

Σχετικά Άρθρα

  • Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στη Σκαλωτή Δράμας
    Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στη Σκαλωτή Δράμας

    Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (16/10) σε δασική έκταση στην περιοχή Σκαλωτή Δράμας.

    Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων από 2η και 7η ΕΜΟΔΕ, 9 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Φαλακρό: Μεγάλη οικολογική καταστροφή από τη φωτιά που καίει για 6η μέρα - Τα λάθη στον σχεδιασμό
    Φαλακρό: Μεγάλη οικολογική καταστροφή από τη φωτιά που καίει για 6η μέρα - Τα λάθη στον σχεδιασμό

    Τεράστια οικολογική καταστροφή έχει προκαλέσει η φωτιά στο όρος Φαλακρό της Δράμας, η οποία καίει από την Τετάρτη 17 του μήνα. Πάντως, η εικόνα που παρουσιάζει το μέτωπο σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου, είναι βελτιωμένη και μάλιστα εκφράζεται αισιοδοξία ότι μέχρι νωρίς το βράδυ οι πυροσβέστες θα καταφέρουν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

    Μιλώντας στο ethnos.gr ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Μιχάλης Μουρβετίδης, σημείωσε ότι η βελτίωση της κατάστασης οφείλεται ξεκάθαρα στα πολλά εναέρια μέσα (τρία αεροπλάνα και τέσσερα ελικόπτερα) που επιχειρούν από σήμερα το πρωί στην περιοχή.

    Τα εναέρια μέσα έφυγαν πριν σβήσει η φωτιά

    Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, δύο ελικόπτερα επιχείρησαν την περασμένη Πέμπτη αλλά την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 19 Ιουλίου, έφυγαν από το σημείο, χωρίς να έχει ελεγχθεί η φωτιά, αφού μεταφέρθηκαν στη Ροδόπη προκειμένου να σβήσουν μία πιο επικίνδυνη πυρκαγιά, η οποία έκαιγε πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

    Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο εστίες σε μεγάλο ύψος στο Φαλακρό να «φουντώσουν» από το δυνατό αέρα αλλά και ουσιαστικά την απουσία πυρόσβεσης, αφού καιγόταν ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή, την οποία δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν οι επίγειες δυνάμεις.

    Κάηκαν πάνω από 11.000 στρέμματα

    Έτσι μέχρι στιγμής έχει σημειωθεί μία μεγάλη οικολογική καταστροφή στην περιοχή, αφού η φωτιά έχει κάψει περισσότερα από 11.000 στρέμματα. Το μόνο παρήγορο, κατά τον κ. Μουρβετίδη, είναι ότι καίγονται χορτολιβαδική έκταση και πουρνάρια.

    Ωστόσο, αν δεν ενισχύονταν τα εναέρια μέσα αλλά και οι επίγειες δυνάμεις με εκατό πυροσβέστες από την Αθήνα, οι φλόγες θα έφταναν σε γειτονικές δασώδεις περιοχές και ενδεχομένως να απειλούσαν ακόμα και κατοικημένες περιοχές.

    «Τις δύο μέρες που έλειψαν τα εναέρια μέσα, την Παρασκευή και το Σάββατο, μείναμε ‘’ξεκρέμαστοι’’. Οι επίγειες δυνάμεις ήταν αδύνατο να προσεγγίσουν τη φωτιά, αφού η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη και δεν μπορούν να κινηθούν οχήματα και αυτοκίνητα. Ρίξαμε στη ‘’μάχη’’ όλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας αλλά το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν να ανοίξουμε κάποιες ζώνες και να περιμένουμε τα εναέρια μέσα. Μετά από κραυγές αγωνίας όλων μας και τεράστιες πιέσεις προς τους αρμόδιους φορείς της κυβέρνησης, επέστρεψαν την Κυριακή τα δύο ελικόπτερα και από σήμερα το πρωί επιχειρούν συνολικά εφτά εναέρια μέσα, τρία αεροπλάνα και τέσσερα ελικόπτερα. Γι’ αυτό η φωτιά παρουσιάζει εμφανώς καλύτερη εικόνα. Είναι κρίμα, διότι η φωτιά την προηγούμενη εβδομάδα πήγε να σβήσει αλλά, δυστυχώς, έφυγαν τα εναέρια μέσα», τονίζει στο ethnos.gr ο κ. Μουρβετίδης.

    Κατά τον ίδιο, μία άλλη αιτία που απέκτησε μεγαλύτερες διαστάσεις η φωτιά στο Φαλακρό, ήταν ότι τα εναέρια μέσα έπαιρναν νερό από μία μικρή λίμνη που χρησιμοποιείται για αρδευτικούς λόγους και η οποία απέχει αρκετά από τις εστίες φωτιάς, ενώ θα μπορούσαν να γεμίζουν από το Φράγμα του Θησαυρού που βρίσκεται πολύ πιο κοντά και έτσι να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος.

    Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Μουρβετίδη, ο οποίος επικαλείται εκτιμήσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, οι δύο εστίες φωτιάς ξέσπασαν από κεραυνούς που έπεσαν στο όρος Φαλακρό.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Δράμα: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τη φωτιά που ξέσπασε την Τετάρτη στο Φαλακρό
    Δράμα: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τη φωτιά που ξέσπασε την Τετάρτη στο Φαλακρό

    Ξεκίνησε από δυο κεραυνούς που έπεσαν στην περιοχή Χιονότρυπα σε δυο διαφορετικά σημεία δημιουργώντας δυο πύρινα μέτωπα

    Συνεχίζεται η τιτάνια προσπάθεια των εναέριων και επίγειων πυροσβεστικών μέσων για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο όρος Φαλακρό της Δράμας ενώ καίει μέχρι στιγμής μόνο χορτολιβαδικές εκτάσεις.
    Η φωτιά, που επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων, ξεκίνησε από δυο κεραυνούς που έπεσαν στην περιοχή Χιονότρυπα σε δυο διαφορετικά σημεία δημιουργώντας δυο πύρινα μέτωπα τα οποία καθώς επεκτείνονταν η φωτιά ενώθηκε σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο πύρινο μέτωπο.
    Η περιοχή στην οποία εκδηλώθηκε η φωτιά είναι ιδιαίτερα δύσβατη και η προσέγγιση των πεζοπόρων τμημάτων της πυροσβεστικής γίνεται με δυσκολία και μόνο με τετρακίνητα φορτηγά αυτοκίνητα ή ελικόπτερα. Το μεγάλο πρόβλημα παραμένει ο δυνατός αέρας στην περιοχή, γιατί είναι μεγάλο το ύψος στο Φαλακρό, με αποτέλεσμα η φωτιά να μην έχει μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.
    Από το απόγευμα της Τετάρτης γίνονται συνεχείς ρίψεις νερού από αέρος προκειμένου να περιοριστεί το πύρινο μέτωπο. Στην περιοχή επιχειρούν στελέχη της ΕΜΟΔΕ (Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων) που έφτασαν στη Δράμα από την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη ενώ σήμερα το πρωί έφτασαν και πενήντα άτομα από την Αθήνα.

    Ο φόβος των τοπικών φορέων και των πυροσβεστικών αρχών είναι η φωτιά να επεκταθεί χωρίς έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν δασικές εκτάσεις και κατοικημένες περιοχές.

    Η ανακοίνωση του δήμου Δράμας

    Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμος Δράμας ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με τη φωτιά στο Φαλακρό, η οποία καίει από την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

    Στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής: «Επειδή τις τελευταίες μέρες ανησυχούμε όλοι για τις εξελίξεις με τη φωτιά στο Φαλακρό, ο Δήμος Δράμας σας ενημερώνει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να αποσοβηθεί ο κίνδυνος. Την Κυριακή 21 Ιουλίου, από τις 6.30 το πρωί ο δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος μαζί με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Μαυρίδη και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Γιάννη Γεωργιάδη βρέθηκαν στο μέτωπο της φωτιάς μαζί με όλες τις δυνάμεις του Δήμου. Με πρωτοβουλία του δημάρχου επιτάχθηκαν οχήματα για τις ανάγκες, JCB και Γκρέιντερ. Σε συνεννόηση με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ και τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας και με την άοκνη και συνεχή βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας επιχειρούν στην περιοχή. Οι καιρικές συνθήκες και το μέτωπο της φωτιάς εξελίσσονται δυσμενώς και ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

    Θα σας ενημερώσουμε με νεότερες ανακοινώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας. Όπως και όλες τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος και οι υπηρεσίες του Δήμου είναι σε πλήρη επιφυλακή».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Φωτιές σε Δράμα και Πέλλα: Συνεχίζεται για ακόμη μια μέρα η μάχη για κατάσβεση
    Φωτιές σε Δράμα και Πέλλα: Συνεχίζεται για ακόμη μια μέρα η μάχη για κατάσβεση

    Μάχη με τις φλόγες για ακόμη μια ημέρα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο Φαλακρό της Δράμας και στο όρος Πάικο της Πέλλας.

    Ποια είναι η εικόνα στα πύρινα μέτωπα

    Στο Φαλακρό η φωτιά που εκδηλώθηκε από τις 17 Ιουλίου καίει μέσα σε χαράδρες, σε ορεινή δύσβατη περιοχή της Σίτνας, ενώ ξεκίνησε από την περιοχή της Χιονότρυπας και κατευθύνθηκε νοτιοανατολικά νότια προς την πλευρά των Πύργων. Στο σημείο επιχειρούν σήμερα 35 πυροσβέστες με πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος συνδράφμουν τρία ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

    Στο όρος Πάικο Πέλλας, στην περιοχή Κρανιά η φωτιά είναι σε εξέλιξη επίσης από τις 17 Ιουλίου το βράδυ και εκδηλώθηκε μετά από σφοδρή καταιγίδα με πολλαπλούς κεραυνούς που έπληξαν την περιοχή.

    Στην περιοχή επιχειρούν για τρίτη μέρα 21 πυροσβέστες, πεζοπόρα τμήματα, επτά οχήματα της πυροσβεστικής και από αέρος ένα ελικόπτερο.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Δράμα: Βρήκε κομμένα τα φρένα της από ανθρώπινο χέρι - Κινδύνεψαν και τα παιδιά της
    Δράμα: Βρήκε κομμένα τα φρένα της από ανθρώπινο χέρι - Κινδύνεψαν και τα παιδιά της

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Δράμα, όταν 38χρονη κατήγγειλε ότι άγνωστοι της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή η δική της και των δύο παιδιών της.

    «Στα φρένα έχει μπει ανθρώπινο χέρι»

    Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε στην αστυνομία άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, την ώρα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της. «Μπήκα με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο επειδή είχαμε κάτι προγραμματισμένο. Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα το φρένο δεν πατιόταν. Είχα αναπτύξει μόλις 20 – 30 χιλιόμετρα, ευτυχώς ήμουν σε μικρό δρόμο και πρόλαβα να το σταματήσω με χειρόφρενο και τις ταχύτητες», περιέγραψε στη Voria.gr σοκαρισμένη η 38χρονη.

    Αρχικά δεν υποψιάστηκε κάτι και πίστεψε πως πρόκειται για μηχανική βλάβη, καθώς είδε λάδια κάτω από το αυτοκίνητο. Κάλεσε οδική βοήθεια και μετέφερε το αυτοκίνητο στο συνεργείο, ενώ η ίδια και τα παιδιά της εξυπηρετήθηκαν με το αυτοκίνητο του συζύγου της. Ο τρόμος όμως την κυρίευσε το επόμενο πρωί, όταν ο ιδιοκτήτης του συνεργείου της τηλεφώνησε. «Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ», μου είπε με ύφος και ανέφερε ότι στα φρένα έχει μπει ανθρώπινο χέρι. Ότι έκοψαν το σωληνάκι των φρένων, ότι έγινε ανθρώπινη παρέμβαση», είπε η γυναίκα.

    Η Αστυνομία της είπε ότι δεν υπήρχε έγκλημα

    Άμεσα τηλεφώνησε στην αστυνομία μεταφέροντας όσα είχαν συμβεί για να λάβει τηλεφωνικά την απάντηση «μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα», όπως είπε η 38χρονη. «Του απάντησα ότι το γεγονός πως είμαι ζωντανή δεν σημαίνει ότι δεν έγινε απόπειρα και ότι μπορούσαν να το διαπιστώσουν και αυτοί από την αστυνομία. Του έδωσα πληροφορίες και του είπα ότι θα πάω στο τμήμα για να κάνω μήνυση», μετέφερε η 38χρονη. Απευθύνθηκε τηλεφωνικά και στην Εισαγγελία, απ’ όπου την παρέπεμψαν πάλι στην αστυνομία.

    «Η γυναίκα αυτή κινδυνεύει, πρόκειται για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με όσα ξέρουμε. Μπορεί ο δράστης ανά πάσα στιγμή να στραφεί εναντίον της με άλλους τρόπους. Το βασικό είναι να καταλάβουν οι αρχές τι ακριβώς συμβαίνει και κάνουμε ό,τι μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τις αρχές με όσα γνωρίζουμε», είπε από την πλευρά του στη Voria.gr, ο συνήγορός της Ιορδάνης Χατζηκαλλινικίδης.

    Όταν η γυναίκα προσέφυγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων έσπευσαν στο συνεργείο και εξέτασαν το αυτοκίνητο. «Επιβεβαιώθηκε ότι είναι κομμένο το μεταλλικό σωληνάκι από τα φρένα, όπως μου είπαν είναι με εργαλείο. Μου το πιστοποίησαν και από το εγκληματολογικό της αστυνομίας», είπε η γυναίκα. Πλέον δεν υπήρχε αμφιβολία και οι φόβοι της ενισχύθηκαν.

    «Έχω σοκαριστεί»

    «Έχω σοκαριστεί. Κάθομαι και αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να θέλει να μου κάνει τόσο κακό με δύο παιδικά καρεκλάκια στο πίσω κάθισμα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαι μητέρα με δύο παιδιά», περιέγραψε στη Voria.gr η μητέρα.

    Η 38χρονη μετέφερε στην αστυνομία ότι δεν μπορεί να υποπτευθεί κανέναν, ωστόσο παραμένει τρομοκρατημένη. Οι ανησυχίες της εντείνονται από το γεγονός πως ο δράστης ή οι δράστες έκοψαν τα φρένα σε ένα χρονικό σημείο που είχε κίνηση κοντά στο σπίτι της χωρίς να διστάσουν για οτιδήποτε. «Έχει επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι στα φρένα. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιος ήθελε να τη βλάψει. Ο κίνδυνος είναι ακόμη μεγαλύτερος αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και τα δύο ανήλικα παιδιά της», συμπλήρωσε ο κ. Χατζηκαλλινικίδης.

    Η γυναίκα ζήτησε προστασία από την αστυνομία, με την έννοια να γίνεται έλεγχος από περιπολικό έστω στη γειτονιά της. «Εγώ ήδη σταθμεύω το αυτοκίνητο σε άλλη περιοχή», ανέφερε και είπε πως οι αστυνομικοί της μετέφεραν ότι διαθέτουν ένα μόνον περιπολικό για ολόκληρη την περιοχή.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Έκρηξη σε λατομείο στη Δράμα - Νεκρός ένας 62χρονος
    Έκρηξη σε λατομείο στη Δράμα - Νεκρός ένας 62χρονος

    Έκρηξη σε λατομείο με νεκρό 62χρονο στη Δράμα. Οι πρώτε πληροφορίες.

    Έκρηξη πριν από λίγο σημειώθηκε σε λατομείο στον Κορύλοβο στη Δράμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το proinostypos, από το σημείο της έκρηξης, ανασύρθηκε νεκρός ένας 62χρονος, ο οποίος χειριζόταν εκρηκτικά.

    Συγκεκριμένα, το δυστύχημα έγινε σε μία αποθήκη στους πρόποδες του Κορυλόβου, σε ένα εγκαταλελειμμένο λατομείο.

    Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική και πυροσβεστική δύναμη. Τα αίτια διερευνώνται.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και έναν τραυματία
    Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και έναν τραυματία

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη Δράμα, με δύο νεκρούς και έναν τραυματία.

    Σύμφωνα με το thestival.gr, στις 00:30, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος αλλοδαπός και στο οποίο επέβαινε ένας ακόμα 53χρονος αλλοδαπός.

    Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Δράμας, όπου λίγο αργότερα, οι δύο οδηγοί υπέκυψαν στα τραύματά τους.

    Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ο ουρανός στη Δράμα πιο εντυπωσιακός από ποτέ: Το Βόρειο Σέλας έκανε την εμφάνισή του!
    Ο ουρανός στη Δράμα πιο εντυπωσιακός από ποτέ: Το Βόρειο Σέλας έκανε την εμφάνισή του!

    Οι κάτοικοι της Δράμας ξύπνησαν σήμερα (1/12) με... άλλον αέρα, καθώς απόλαυσαν ένα πρωτόγνωρο θέαμα στον ουρανό της πόλης, καθώς το Βόρειο Σέλας έκανε ξανά την εμφάνισή του στην Ελλάδα.

    Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως σήμερα σημειώθηκε ισχυρή γεωμαγνητική καταιγίδα στη Γη, σύμφωνα με το National Oceanic and Atmospheric Administration.

    Υπενθυμίζεται πως το φαινόμενο του Βόρειου Σέλαος είχε «βάψει» κόκκινο τον ουρανό σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας δημιουργώντας εντυπωσιακότατες εικόνες, στις αρχές του Νοέμβρη.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ/ EUROKINISSI

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο