Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 19:26

Λειτουργούν αύριο Δευτέρα οι βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Από αύριο ανοίγουν και τα φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Κέντρα Εργοθεραπείας και Λογοθεραπείας

Κανονικά λειτουργούν αύριο, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, οι βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της χώρας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Τα ανωτέρω ισχύουν, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ' αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/2021 (ΦΕΚ Β' 6290/29-12-2021) ΚΥΑ «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 06:00».

«Για οποιαδήποτε εξέλιξη, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση, μετά τις οδηγίες των ειδικών» διευκρινίζει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σημειώνεται πως αύριο θα λειτουργήσουν και τα φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Κέντρα Εργοθεραπείας και Λογοθεραπείας.

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 19:43

Σχετικά Άρθρα

  • Με ενέργειες του Χ. Χριστοδουλόπουλου, όλα τα παιδιά που έκαναν εμπρόθεσμες αιτήσεις, φιλοξενούνται εφέτος στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου
    Με ενέργειες του Χ. Χριστοδουλόπουλου, όλα τα παιδιά που έκαναν εμπρόθεσμες αιτήσεις, φιλοξενούνται εφέτος στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου

    Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλους, αναλογιζόμενος τα σοβαρά προβλήματα που βιώνουν τα νοικοκυριά στο Δήμο μας και ιδιαίτερα τα νέα ζευγάρια, αποφάσισε τη φετινή χρονιά να φιλοξενηθούν όλα τα παιδιά των οικογενειών που έκαναν αιτήσεις, στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ήλιδας.

    Μάλιστα, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας ολοκληρώθηκε και η τελευταία ενέργεια, αυτή της τοποθέτησης των παιδιών σε κάθε δομή του Δήμου.

    Συγκεκριμένα από τις 130 αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς εγκρίθηκαν όλες, με τις 16 οικογένειες εξ αυτών να αναμένουν να γίνουν 30 μηνών τα παιδιά τους (όριο εγγραφής) μέσα στη σεζόν που διανύουμε, προκειμένου να ξεκινήσουν κι αυτά στους σταθμούς.

    Την ίδια στιγμή, στο βρεφικό τμήμα που λειτουργεί στον παιδικό σταθμό του Καλίτσα φιλοξενούνται 13 βρέφη, το ανώτερο όριο που προβλέπεται για τη δομή.

    Με τις στοχευμένες ενέργειες του Δημάρχου και συγκεκριμένες κατευθύνσεις που δόθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία, έγιναν δεκτές για το 2024 – 2025 όλες οι νέες εγγραφές και επανεγγραφές στους τρεις παιδικούς σταθμούς που διαθέτει ο Δήμος, στην περιοχή Καλίτσα, στον «Τσιρώνειο» στο κέντρο της Αμαλιάδας και στο σταθμό του Χάβαριου.

    Για το λόγο αυτό, η Δημοτική αρχή προχώρησε και σε ενίσχυση του προσωπικού με δύο επιπλέον υπαλλήλους των παιδικών σταθμών. Οι πιστώσεις για τις δύο νέες θέσεις υπαλλήλων, αλλά και τα έξοδα που προκύπτουν για τη φιλοξενία όλων των παιδιών, θα καλυφθούν από ίδια έσοδα του Δήμου Ήλιδας.

    Με αυτή την απόφαση, ο Δήμος Ήλιδας αναδεικνύει στην πράξη την κοινωνική του ευαισθησία και αλληλεγγύη, προχωρώντας σε μία από τις βασικές προγραμματικές δεσμεύσεις του Δημάρχου Ήλιδας, στο κοινωνικό συμβόλαιο που υπέγραψε με τους δημότες κατά την ανάληψη των καθηκόντων του.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμος Πύργου: Υπεγράφη η σύμβαση για την πυρασφάλεια στους Παιδικούς Σταθμούς
    Δήμος Πύργου: Υπεγράφη η σύμβαση για την πυρασφάλεια στους Παιδικούς Σταθμούς

    Υπεγράφη η σύμβαση για την ολοκλήρωση των εργασιών πυρασφάλειας στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πύργου από τον Δήμαρχο κ. Στάθη Καννή και τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Βασίλη Παναγόπουλου, του Αναπληρωτή Διευθυντή Τ.Υ. κ. Άγγελου Τσίκα και του Προϊσταμένου του Τμήματος Η/Μ Εγκαταστάσεων κ. Γεωργίου Ράλλη.

    Οι εργασίες αφορούν στη συμπλήρωση του δικτύου πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης στον «Λιούρδιο» και το Επιτάλιο, ενώ ήδη έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση στο χώρο φιλοξενίας των παιδιών προσχολικής ηλικίας στο Καράτουλα.

    Συγκεκριμένα προβλέπεται η τοποθέτηση των απαραίτητων οργάνων πυρανίχνευσης (κομβία, ανιχνευτές, φαροσειρήνες, φωτιστικά εξόδου κλπ), πυροσβεστήρων αφρού, ξηράς σκόνης και διοξειδίου του άνθρακα καθώς και πυροσβεστικών ερμαρίων στα κτίρια που στεγάζουν τους δύο παιδικούς σταθμούς.

    Στα λεβητοστάσια των βρεφονηπιακών σταθμών θα εγκατασταθούν συστήματα καταιονισμού διοξειδίου του άνθρακα από διπλό δοχείο των 45 κιλών.

    Ένα ακόμα έργο που αποδεικνύει πως η ασφάλεια των παιδιών που φιλοξενούνται στις υπηρεσίες και τις κοινωνικές δομές του Δήμου καθώς και των εργαζομένων, αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αγιασμός τελέστηκε στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων
    Αγιασμός τελέστηκε στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

    «Θα είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτε προκύψει»

    Τις ευχές του Δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου μετέφερε η Αντιδήμαρχος Αθανασία Κουσκουρή

    Αγιασμός με την ανταλλαγή ευχών για τη νέα σχολική χρονιά τελέστηκε στους παιδικούς σταθμούς Κρεστένων, Καλλικώμου και Μακρισίων, του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

    Η Αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Αθανασία Κουσκουρή μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου, επισημαίνοντας πως ο Δήμος βρίσκεται στο πλάι των εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων, για όλα τα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2024-25.

    Κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο βρεφονηπιακό σταθμό Κρεστένων η κ. Κουσκουρή τόνισε:

    «Θα είμαστε δίπλα σας σε ότι μικρό και μεγάλο θέμα αντιμετωπίσουμε πάντα με δημιουργικότητα και συλλογικότητα. Κάνουμε μια γενικότερη αναβάθμιση του προαύλιου χώρου με τις υπηρεσίες μας, με τη μέριμνα του Δημάρχου. Θα είμαστε πάντα κοντά σας σε οτιδήποτε προκύψει και επειδή τα παιδιά είναι σε πολύ μικρή και ευαίσθητη ηλικία, υπάρχει και ψυχολογική στήριξη σε όλα τα επίπεδα».

    agiasmos paid krest 24 2

    agiasmos paid krest 24 3

    agiasmos paid krest 24 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Επιταχύνονται οι διαδικασίες για 20.000 νέες θέσεις
    Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Επιταχύνονται οι διαδικασίες για 20.000 νέες θέσεις

    Επιταχύνονται οι διαδικασίες για τη δημιουργία 20.000 θέσεων σε υφιστάμενους ή νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς με 70 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών μετά τις θερινές διακοπές.

    Ενώ πρόσθεσε πως με νομοθετική ρύθμιση δίνεται στους Δήμους της χώρας η δυνατότητα να αξιοποιήσουν το νέο πρόγραμμα και με ευρωπαϊκούς πόρους, είτε να αυξήσουν τις θέσεις στους υπάρχοντες δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, ή να φτιάξουν, όπου είναι αναγκαίο και εφικτό καινούργιους.

    Ανέφερε στη συνέχεια ότι με απόφαση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας αυξάνεται ο προϋπολογισμός του προγράμματος για τα voucher σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία κατά 18 εκατομμύρια ευρώ.

    «Ο αρχικός προϋπολογισμός για την φετινή χρονιά ήταν αυξημένος σε σχέση με πέρσι, ήδη, κατά 20 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα συνολικά να αυξάνεται κατά 38 εκατομμύρια ευρώ».

    Όπως εξήγεισε, με αυτά τα χρήματα θα καλυφθούν επιπλέον περίπου 6.300 vouchers για περίπου 5.000 βρέφη και νήπια, 1.300 άτομα με αναπηρία άνω των 22 ετών για την ένταξή τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία, και επιπλέον για 106 παιδιά για ένταξη στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης τυπικής ανάπτυξη.

    Όπως τόνισε:

    «Η στήριξη της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό μέλημα της κυβέρνησης. Οι γονείς χρειάζονται και έχουν τη στήριξή μας. Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να μπορούν να εξασφαλίσουν μια θέση για τα παιδιά τους σε ένα βρεφονηπιακό σταθμό, εξαντλούμε κάθε δυνατό περιθώριο ώστε να τηρήσουμε τη δέσμευσή μας για κάλυψη όλων των αιτήσεων που έχουν πλήρη φάκελο, δίνοντας, μάλιστα, την φετινή χρονιά αυξημένη μοριοδότηση για μονογονεϊκές οικογένειες, τρίτεκνους και πολύτεκνους».

    Πηγή: Cnn.gr

  • ΚΔΑΠ και βρεφονηπιακοί σταθμοί: Εντάσσονται 4.856 βρέφη και νήπια και 1.336 ΑμΕΑ
    ΚΔΑΠ και βρεφονηπιακοί σταθμοί: Εντάσσονται 4.856 βρέφη και νήπια και 1.336 ΑμΕΑ

    Στην αύξηση κατά 18.096.069 του αρχικού προϋπολογισμού για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία προχώρησε το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, προκειμένου να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα βρέφη, νήπια, παιδιά και ενήλικες στο πρόγραμμα.

    Με την έξτρα χρηματοδότηση ο τελικός προϋπολογισμός από τα 361.200.000 θα φτάσει τα 379.296.069 εκ. ευρώ, ενώ την περίοδο 2023-2024 ήταν 341.200.000.

    Η απόφαση της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για τη διάθεση της έξτρα χρηματοδότησης, όπως ανακοινώθηκε, επέτρεψε την κάλυψη επιπλέον 4.856 βρεφών και νηπίων, 1.336 ατόμων με αναπηρία άνω των 22 ετών για την ένταξη στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία, και επιπλέον 106 παιδιών για ένταξη στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης τυπικής ανάπτυξης.

    Ο συνολικός αριθμός των vouchers του προγράμματος 2024- 2025 ανέρχεται σε 173.363. Συγκεκριμένα θα διατεθούν:


    • 104.581 σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
    • 57.103 σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης
    • 11.679 σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία

    Το ποσό του κάθε voucher για παιδιά και άτομα με αναπηρία άνω των 22 ετών ανέρχεται στα 5.000 ευρώ.

    «Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τις οικογένειες να διασφαλίσουν για τα παιδιά τους, μια θέση στο βρεφονηπιακό σταθμό, στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και για αυτό εξαντλούμε κάθε δυνατότητα και αυξάνουμε σημαντικά τα vouchers που δίνουμε. Φέτος προχωράμε σε έξτρα χρηματοδότηση του ήδη αυξημένου προγράμματος, και τηρούμε στο ακέραιο τη δέσμευση για κάλυψη των αιτήσεων με πλήρη φάκελο για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, και των αιτήσεων για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία με ειδική μέριμνα για τα παιδιά άνω των 22 ετών. Για πρώτη φορά φέτος προβλέψαμε αυξημένη μοριοδότηση για πολύτεκνες, τρίτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες», ανέφερε μεταξύ άλλων η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

    Η αρμόδια υπουργός εξήγησε πως «έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Όμως ήδη επιταχύνουμε τις διαδικασίες για τη δημιουργία 20.000 θέσεων σε υφιστάμενους ή νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς με 70 εκ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης. Μάλιστα με νομοθετική ρύθμιση δώσαμε στους δήμους της χώρας τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν το νέο πρόγραμμα και με ευρωπαϊκούς πόρους, είτε να αυξήσουν τις θέσεις στους υπάρχοντες δημοτικούς παιδικούς σταθμούς ή να φτιάξουν όπου είναι αναγκαίο και εφικτό καινούργιους».

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Παιδικοί σταθμοί: Τα οριστικά αποτελέσματα για τους δικαιούχους των voucher – Πώς θα τα δείτε
    Παιδικοί σταθμοί: Τα οριστικά αποτελέσματα για τους δικαιούχους των voucher – Πώς θα τα δείτε

    Δείτε τα αποτελέσματα στο site της ΕΕΤΑΑ

    Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους σε παιδικούς σταθμούς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας και εφήβων ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης για την περίοδο 2024 – 2025.

    Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στο site της ΕΕΤΑΑ: Δείτε τα εδώ

    Ο συνολικός αριθμός των vouchers του προγράμματος 2024- 2025 ανέρχεται σε 173.363. Συγκεκριμένα θα διατεθούν:

    • 104.581 σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
    • 57.103 σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης
    • 11.679 σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία

    Το ποσό του κάθε voucher για παιδιά και άτομα με αναπηρία άνω των 22 ετών ανέρχεται στα 5.000 ευρώ.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Παιδικοί σταθμοί: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους των voucher
    Παιδικοί σταθμοί: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους των voucher

    Σήμερα (19.8.2024) θα ανακοινωθούν αποτελέσματα του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους σε παιδικούς σταθμούς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας και εφήβων ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης για την περίοδο 2024 – 2025» στο site της ΕΕΤΑΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση

    Ειδικότερα, όσοι γονείς έχουν αίτηση για ένταξη των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς ή σε άλλα κέντρα απασχόλησης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα αποτελέσματα των αιτήσεων τους μέσω της ειδικής εφαρμογής της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ.

    Μέσα από την ειδική αυτή εφαρμογή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς – διαπιστευτήρια της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (κωδικοί taxisnet).

    Πηγή: ethnos.gr

  • Αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες για τους 27 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ
    Αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες για τους 27 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ

    Αναρτημένοι στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ είναι οι οριστικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν δωρεάν στους 27 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΒΝΣ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για τη σχολική χρονιά 2024-2025.

    Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν πίνακες, ανά ΒΝΣ, για τρεις κατηγορίες αξιολόγησης και επιλογής: α) Επιλεγμένοι, β) Αναπληρωματικοί και γ) Απορριπτέοι.

    • Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (6 μηνών έως 1,5 έτους)
    • Πίνακας κατηγορίας προνηπίων (1,5 έως 2,5 ετών)
    • Πίνακας κατηγορίας νηπίων (2,5 ετών έως προσχολική ηλικία).

    Η ΔΥΠΑ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, συμμετέχει στη δράση «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» με Δικαιούχο Φορέα την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) καθώς και από εθνικούς πόρους, στο πλαίσιο του Εταιρικού Συμφώνου για την Περιφερειακή Ανάπτυξη (ΕΣΠΑ) για την Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

    Οι γονείς, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στο ανωτέρω πρόγραμμα καλούνται να υποβάλουν τη σχετική αίτηση σε αυτό. Όσοι λάβουν το voucher μπορούν να το καταθέσουν άμεσα, σε ΒΝΣ της ΔΥΠΑ.

    Σημειώνεται ότι ο ΒΝΣ Λάρισας, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών, θα λειτουργήσει μετά τις 15 Σεπτεμβρίου 2024. Οι γονείς θα ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία της έναρξης λειτουργίας από τη ΔΥΠΑ.

    Σε ό,τι αφορά στον ΒΝΣ Χαϊδαρίου, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση κατασκευής, θα λειτουργήσει μετά τις 1.12.2024. Οι αιτήσεις είναι σε κατάσταση «αναπληρωματικών» και θα ενημερωθούν έγκαιρα οι γονείς για την έναρξη λειτουργίας του ΒΝΣ.

    Οι ιδιόκτητοι ΒΝΣ της ΔΥΠΑ λειτουργούν από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου, 06:45-16:00 (Δευτέρα-Παρασκευή) και απευθύνονται σε βρέφη-νήπια από 6 μηνών έως 4 ετών. Εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για την αρμονική ψυχοσωματική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των παιδιών. Η φιλοξενία είναι εντελώς δωρεάν και τα κριτήρια επιλογής είναι οικονομικά και κοινωνικά.

    Πηγή: Cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο