Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 20:48

Δεκαπεντάχρονος εξαφανίστηκε στα Γιάννενα και εντοπίστηκε στη Θεσσαλία!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το μεσημέρι το παιδί δεν γύρισε στο σπίτι και οι γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες

Συναγερρμός σήμανε στα Γιάννενα μετά την εξαφάνιση ενός 15χρονου μαθητή. Το μεσημέρι το παιδί δεν γύρισε στο σπίτι, οι γονείς ανησύχησαν και ρώτησαν στο σχολείο. Τελικά ούτε στο σχολείο είχε πάει.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αστυνομία και το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Το απόγευμα έγινε γνωστό από την αστυνομία πως ο μαθητής εντοπίστηκε στην Λάρισα!

Όπως μεταδίδει το epiruspost.gr, o 15χρονος εντοπίστηκε από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας σε περιοχή της Θεσσαλίας είναι καλά στην υγεία του και επιστρέφει στην οικογένειά του.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 20:11

Σχετικά Άρθρα

  • Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
    Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

    Ανατροπή σε ότι αφορά τον οδηγό της μηχανής που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, πριν από πέντε ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης, υπάρχει σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με το Cretalive, το δίκυκλο που παρέσυρε και τραυμάτισε τον ηλικιωμένο επιχειρηματία το βράδυ της 21ας Οκτωβρίου ήταν ένας 17χρονος και όχι 50χρονος οδηγός, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

    Όπως προέκυψε μέσα από την προανάκριση της Τροχαίας, την αξιοποίηση μαρτυριών και το υλικό από κάμερες, το μηχανάκι δεν οδηγούσε ο 50χρονος αλλά o 17χρονος γιος του!

    Πιθανολογείται ότι ο πατέρας προσπαθώντας να υπερασπιστεί το παιδί του, πήρε πάνω του την ευθύνη και συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Έχει υποβληθεί ήδη σε χειρουργεία και η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται ομαλά. Εκτιμάται δε, ότι, αν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο κι επέστρεψε στη ΜΕΘ, όπου η διαδικασία της αφύπνισης έγινε με επιτυχία.

    Ένα ακόμη χειρουργείο αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα στο μηρό, όταν κι εφόσον κριθεί αναγκαίο από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

    Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια, τα παιδιά του - τόσο ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και τα αδέρφια του- συγγενείς αλλά και φίλοι

    Πηγή: cnn.gr

  • Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων
    Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 στην Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών, έξω από ζαχαραπλαστείο.

    Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα ΙΧΕ και ένα τζιπ, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

    Νεκρός ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου

    Στο ένα όχημα επέβαιναν 2 νεαρά άτομα που διακομίσθηκαν στο ΠΓΝΙ με ελαφρά τραύματα ενώ στο άλλο μόνο ο οδηγός, ο οποίος δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα. Πολίτης που ήταν στο σημείο έκανε ΚΑΡΠΑ στον άτυχο άνδρα, αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή.

    Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τρίπολη: Αδέλφια εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν ανήλικο σε σχολείο  - Συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα τους
    Τρίπολη: Αδέλφια εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν ανήλικο σε σχολείο  - Συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα τους

    Στη σύλληψη δύο αδελφών και του πατέρα τους προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Τρίπολης για επίθεση σε ανήλικο.

    Σύμφωνα με το arcadia938, τα δύο παιδιά φέρονται να εξύβρισαν, να απείλησαν και να χτύπησαν τον ανήλικο σε προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος το μεσημέρι της ίδια ημέρας, με τις Αρχές να προχωρούν και στη σύλληψη του πατέρα τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τι αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα περιστατικά των νεκρών μωρών - Είχε κληθεί να παρέμβει κατά περίπτωση εδώ και χρονια
    Τι αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα περιστατικά των νεκρών μωρών - Είχε κληθεί να παρέμβει κατά περίπτωση εδώ και χρονια

    Με αφορμή το νέο περιστατικό που ήρθε στο προσκήνιο, τον θάνατο ενός νέου μωρού στην περιοχή της Αμαλιάδας και την σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πιθανή συσχέτιση της 24χρονης μητέρας που και εκείνη είχε χάσει τα παιδιά της, με διάστημα ενός χρόνου μεταξύ τους στην περιοχή της Αχαΐας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στην κοινή γνώμη ενέργειες που έγιναν σχετικά, με όσα τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

    Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

    1. Σχετικά με την υπόθεση στην περιοχή της Αχαΐας, είχε λάβει ανώνυμες αναφορές, στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056, το διάστημα 2017-2020, για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας της μητέρας, οι οποίες υποδείκνυαν σαφώς την ευάλωτη θέση της.
    2. Όπως πραγματοποιούμε σε κάθε ανάλογο περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές για να κινητοποιηθούν όλες οι διαδικασίες για την προστασία των παιδιών. Να σημειωθεί πως, μια εκ των αναφορών εστάλη με την με ένδειξη «Κατεπείγουσα».
    3. Επιπλέον, τον Αύγουστο του 2015 είχαμε δεχτεί κλήση στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000 από το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής για την εξαφάνιση της τότε ανήλικης μητέρας, ωστόσο πριν προχωρήσουμε στη δημοσιότητα της εξαφάνισης, η ανήλικη επέστρεψε στο σπίτι της.
    4. Τον Δεκέμβριο του 2020, μας εμπιστεύθηκε μέλος της οικογένειας που επισκέφθηκε το χώρο μας. Ακολούθησαν διαδικασίες από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ακολουθώντας τις εντολές του εισαγγελέα.
    5. Το 2023, η μητέρα επικοινώνησε με το Τμήμα Υγείας του Οργανισμού για παροχή κατευθύνσεων για διαδικαστικά θέματα που αφορούσαν το βρέφος, το οποίο νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Εντός των επόμενων ημερών ενημερωθήκαμε πως το βρέφος απεβίωσε. Κατά την ίδια περίοδο, Κοινωνικές Υπηρεσίες της περιοχής που ασχολούνταν με την υπόθεση, επικοινώνησαν με τον Οργανισμό και αναφέρθηκε το γεγονός πως πριν από ένα έτος, είχε αποβιώσει το βρέφος της πρώτης εγκυμοσύνης της μητέρας με παρόμοιο τρόπο, πράγμα που προβληματίζει αρκετά την υπηρεσία. Έκτοτε, οι Αρμόδιες Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές διερευνούν τα αίτια θανάτου των δύο βρεφών της μητέρας.

    Για ακόμη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιοι για κάθε περιστατικό κακοποίησης/παραμέλησης παιδιού είναι οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση.

    Κάθε αναφορά πρέπει να αξιολογείται από εξειδικευμένη ομάδα, και δεν αποτελεί υπόθεση ενός.

    Στηνσυγκεκριμένη περίπτωση, είχαν δημιουργηθεί ερωτηματικά αναφορικά με τον συντονισμό των αρμόδιων Αστυνομικών και Εισαγγελικών Αρχών αλλά και των Κοινωνικών υπηρεσιών που ασχολήθηκαν με τη διερεύνηση των συνθηκών διαβίωσης της οικογένειας της 24χρονης μητέρας, καθώς η μητέρα ήταν εμφανές πως βρισκόταν σε ευάλωτο οικογενειακό περιβάλλον, από την παιδική της κιόλας ηλικία, καθώς και για την υποστήριξη που έλαβε στο ρόλο της ως νέα μητέρα.

    «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζει πως πρέπει να συνεργαστούμε ως κοινωνία για να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις και το οικογενειακό τους περιβάλλον, λαμβάνουν τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζονται. Για μία ακόμα φορά θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» λειτουργεί την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 η οποία:

    • Λαμβάνει οποιαδήποτε αναφορά, επώνυμη ή ανώνυμη
    • Είναι Διαθέσιμη πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
    • Κάθε αναφορά, επώνυμη ή ανώνυμη, λαμβάνεται στη Γραμμή 1056 αποκλειστικά από εξειδικευμένους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους, οι οποίοι παρέχουν δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο την απαραίτητη ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη σε κάθε παιδί και ενήλικα που αναζητά διέξοδο και βοήθεια.
    • Κάθε αναφορά αξιολογείται από εξειδικευμένη ομάδα, δεν είναι υπόθεση ενός.
    • Εφόσον κριθεί ότι η πληροφορία που λαμβάνεται είναι βάσιμη, ή μπορεί να είναι βάσιμη, διαβιβάζεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα της περιοχής που έχουμε λάβει την αναφορά.
    • Ο Εισαγγελέας είναι αυτός ο οποίος δίνει εντολή στην Κοινωνική Υπηρεσία της περιοχής του Δήμου και στην Αστυνομία για να προχωρήσει σε διερεύνηση της υπόθεσης.

    ... κλείνει αναφέροντας η ανακοίνωση.

    Για οποιοδήποτε περιστατικό αφορά σε παιδί σε κίνδυνο καλέστε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» ή αξιοποιήστε το Chat 1056 με την αποστολή γραπτού μηνύματος ή ακόμα και κάνοντας αναφορά στο CyberTip Line Hellas εδώ https://www.hamogelo.gr/gr/el/cyber-tipline/

    Για συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες καλέστε την «Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111» Οι Γραμμές λειτουργούν με εξειδικευμένο προσωπικό, καθημερινά, πανελλαδικά, 24ώρες τη μέρα.

  • Τραγωδία στα Ιωάννινα - Νεκρός σε τροχαίο 26χρονος, το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε δέντρο
    Τραγωδία στα Ιωάννινα - Νεκρός σε τροχαίο 26χρονος, το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε δέντρο

    Διερευνώνται τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος

    Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στα Ιωάννινα και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο της πόλης.
    Ειδικότερα, τα ξημερώματα επί της Δωδώνης στο ύψος του καταστήματος ACS οδηγός ΕΙΧ οχήματος έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε δέντρο.
    Στο σημείο έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό του 26χρονου ημεδαπού οδηγού τρία οχήματα από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό και ένα όχημα από την 5η ΕΜΑΚ ,συνολικά 11 πυροσβέστες.
    Μετά τις ενέργειες απεγκλωβισμού, ο οδηγός μεταφέρθηκε δυστυxώς χωρίς τις αισθήσεις του, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

    Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

    Πηγή: epirus-tv-news - Protothema.gr
  • Silver Alert στον Πύργο - Εξαφανίστηκε η 60χρονη Ζωή Χαλιλοπούλου
    Silver Alert στον Πύργο - Εξαφανίστηκε η 60χρονη Ζωή Χαλιλοπούλου

    Συναγερμός σήμανε στις Αρχές και στον φορέα γραμμή ζωής "Silver Alert" στον Πύργο λόγω της εξαφάνισης μιας γυναίκας τις τελευταίες ημέρες.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση: "Η Ζωή Χαλιλοπούλου, 60 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της κόρης της, στο οποίο διέμενε προσωρινά, στον Πύργο Ηλείας, το απόγευμα της 09/10/24, όταν έφυγε για να πάει μια βόλτα στην πλατεία της πόλης και δεν επέστρεψε.

    Έχει καστανά ίσια μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,55μ και είναι εύσωμη.

    Έχει τατουάζ στο δεξί της μπράτσο.

    Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε – μαύρη μπλούζα, μπλε – μαύρη φούστα, μαύρα παπούτσια τύπου μπαλαρίνες και μαύρο τσαντάκι μέσης.

    Η υπηρεσία SILVER ALERT, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το μεσημέρι της 15/10/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

    Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

    Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065"

    LOST CHALILOPOULOU2

  • Ιωάννινα: Καλάθι γερανού έπεσε ενώ ήταν μέσα εργαζόμενοι - 2 τραυματίες
    Ιωάννινα: Καλάθι γερανού έπεσε ενώ ήταν μέσα εργαζόμενοι - 2 τραυματίες

    Σοβαρό εργατικό ατύχημα στα Ιωάννινα. Δύο εργαζόμενοι άνδρες, ηλικίας 41 και 49 ετών, τραυματίστηκαν και να παραμένουν νοσηλευμένοι στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.

    Οι δύο εργαζόμενοι τραυματίστηκαν στο δασύλλιο του Αβγού, ενώ, όπως μεταδίδει το epiruspost.gr, πρόκειται για συνεργείο που εκτελούσε εργασίες κοπής δέντρων μετά από ανάθεση του ΔΕΔΔΗΕ.

    Όπως προκύπτει από τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο εργάτες βρισκόταν στο καλάθι του γερανού και έκοβαν δέντρα. Ένα από τα κλαδιά έπεσε μέσα στο καλάθι με αποτέλεσμα αυτό να κοπεί και να καταλήξει στο έδαφος.

    Ο ένας από τους δύο φέρει σοβαρά τραύματα ενώ ο εργολάβος έχει κληθεί για κατάθεση στην αστυνομία.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Κέρκυρα: Συνελήφθη 16χρονος για ληστεία σε βάρος ανήλικων
    Κέρκυρα: Συνελήφθη 16χρονος για ληστεία σε βάρος ανήλικων

    Συνελήφθη, το Σάββατο στην Κέρκυρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου,16χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την EΡT, ο 16χρονος συλληφθείς, μεσημβρινές ώρες, χθες, σε περιοχή της Μέσης Κέρκυρας, με την απειλή χρήσης σωματικής βίας φέρεται να αφαίρεσε από δύο επίσης ανήλικους ημεδαπούς μικρό χρηματικό ποσό.

    Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, οι οποίοι εντόπισαν τον 16χρονο δράστη στην πόλη του νησιού και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει.

    Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων του 16χρονου.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο