Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 18:06

Διαρροή αερίου στο Παγκράτι: Δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης - Επιδιορθώνεται η βλάβη

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Εκκενώθηκαν πολυκατοικίες σε δύο οικοδομικά τετράγωνα - Τι λέει στο protothema.gr η γυναίκα που βρήκε τη διαρροή - Από διαρροή σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ προκλήθηκε τρύπα σε αγωγό αερίου - Δείτε εικόνες και βίντεο

Εν εξελίξει είναι οι διαδικασίες επισκευής των βλαβών που προκάλεσαν την διαρροή αερίου στο Παγκράτι που είχε ως αποτέλεσμα την κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και την εκκένωση πολυκατοικιών.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται συνεργεία της ΕΥΔΑΠ και της Εταιρείας Διαχείρισης Αερίου προκειμένου να επισκευάσουν την βλάβη και να μπορέσουν να επιστρέψουν οι κάτοικοι στα σπίτια τους. Η διαρροή έχει προκληθεί στη διασταύρωση των οδών Πύρρου και Αινείου.
pagrati aerio 2
pagrati aerio 3
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αγωγός της ΕΥΔΑΠ εμφάνισε διαρροή η οποία προκάλεσε από την πίεση, οπή στον αγωγό αερίου της περιοχής. Μία κάτοικος της περιοχής είδε στο πεζοδρόμιο να αναβλύζει νερό από το οποίο έβγαιναν μπουρμπουλήθρες ενώ υπήρχε και έντονη οσμή στο σημείο. Η ίδια κάλεσε τις αρχές οι οποίες μετέβησαν στο σημείο.

Δείτε τι είπε η κάτοικος της περιοχής στo protothema.gr:
Στο σημείο έχει μεταβεί και ο γγ Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το πρόβλημα και να συντονίσει τις ενέργειες για την παροχή κάθε βοήθειας προς τους κατοίκους που ξεσπιτώθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί από την Πολιτική Προστασία ένα λεωφορείο για να βολευτούν προσωρινά οι άνθρωποι και να μην κάθονται στο κρύο, μέχρι να δοθεί η άδεια να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Τι λέει στο protothema.gr, αυτόπτης μάρτυρας:
Σημειώνεται ότι έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Φιλολάου στο ύψος της οδού Φρύνης και στην οδό Ιλιάδος από το ύψος τους οδού Φρύνης.

Σύντομα η αποκατάσταση λένε πηγές της εταιρείας διανομής αερίου

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Εταιρεία Διανομής Αερίου, επρόκειτο για ένα περιστατικό ρουτίνας το οποίο δεν προκαλεί ανησυχία για τις πολυκατοικίες στο σημείο.
pagrati aerio 4
pagrati aerio 5
Στο σημείο βρίσκονται τα αρμόδια συνεργεία και εκτιμάται μάλιστα πως η αποκατάσταση θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Η εκκένωση δε των πολυκατοικιών έγινε για προληπτικούς λόγους.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 18:16

Σχετικά Άρθρα

  • Παγκράτι: Βίντεο ντοκουμέντο από την από τη στιγμή που ο 57χρονος μαχαιρώνει τον πρώην εργοδότη του
    Παγκράτι: Βίντεο ντοκουμέντο από την από τη στιγμή που ο 57χρονος μαχαιρώνει τον πρώην εργοδότη του

    Βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τη στιγμή που ο 57χρονος μαχαιρώνει τον πρώην εργοδότη του, χθες το βράδυ στο Παγκράτι, με το θύμα να τονίζει «Με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έλεγε «θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω»».

    Το χρονικό

    Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο πάρκινγκ στην οδό Κόνωνος που ανήκει στο θύμα, όταν ο 57χρονος δράστης τραυμάτισε, ελαφρά ευτυχώς, στο χέρι τον συνομήλικο πρώην εργοδότη του.

    Η επίθεση έλαβε χώρα λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ στο κέντρο του Παγκρατίου, κι ενώ κόσμος περνούσε έξω από το πάρκινγκ.
    Ο φερόμενος δράστης μετά την επίθεση διέφυγε και στις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης επέστρεψε στο σημείο και προκάλεσε ζημιές σε 11 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε παρακείμενους δρόμους.

    «Θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω»

    Ο ιδιοκτήτης του γκαράζ μιλώντας στο Μega τόνισε ότι «Με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έλεγε “θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω”. Τα έβαλε με ένα παλικάρι που είχα στη δουλειά. Είχε μπει μέσα, είχε σπάσει την ταμειακή. Κράταγε ένα κράνος στο χέρι του, μου το πέταξε το κεφάλι και μου όρμησε με μαχαίρι. Την έφαγα στο χέρι, γιατί το έβαλα μπροστά να προστατευτώ».

    Όπως φαίνεται και από βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, ο άνδρας, κινήθηκε απειλητικά προς το σημείο που βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του γκαράζ και αφού αρχικά του πέταξε το κράνος στο κεφάλι, ύστερα έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο και τον μαχαίρωσε στο μπράτσο. Ένας άλλος νεαρός που βρισκόταν εκεί, προσπάθησε να συγκρατήσει τον δράστη ο οποίος, όμως, γύρισε και επιτέθηκε και σε εκείνον.

    «Πήγα στο νοσοκομείο, μου έραψαν το τραύμα και όταν γύρισα πίσω συνέχισαν τα τηλεφωνήματα. Πήρα τηλέφωνο το 100, ήρθαν και μου είπαν να με πάρουν στο τμήμα για προστασία. Ξαναγύρισε πίσω με ένα μαχαίρι, έψαχνε να με βρει εδώ και άρχισε να σκάει τα λάστιχα των αυτοκινήτων», είπε ο ιδιοκτήτης του γκαράζ.

    Και συνέχισε «Τον είχα στην επιχείρησή μου και προσπαθούσα να τον βοηθήσω. Του ζήτησα, επειδή η συμπεριφορά του ήταν τέτοια, να μην έρχεται εδώ. Ήταν άσχημο για μένα, δεν το ήθελα. Δε μου είπε κάτι και ξαφνικά έμαθα ότι κατέβηκε κάτω και απείλησε τον άνθρωπο που δούλευε».

    Είχε καταδικαστεί το 2005

    Σύμφωνα με το Mega, ο 57χρονος δράστης είχε καταδικαστεί το 2005 για τη δολοφονία της αδερφής της πεθεράς του στο Χαϊδάρι, χτυπώντας τη με ξύλο.

    Καταδικάστηκε σε ισόβια και έμεινε στη φυλακή για 17 χρόνια. Αποφυλακίστηκε το 2022.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων για τη διαρροή των ονομάτων αστυνομικών του ελληνικού FBI
    Έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων για τη διαρροή των ονομάτων αστυνομικών του ελληνικού FBI

    Διέρρευσαν ονόματα και στοιχεία του ελληνικού FBI. Έρευνα από το Εσωτερικών Υποθέσεων.

    Έρευνα για να βρεθεί η «πηγή» της διαρροής των ονομάτων των αστυνομικών, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ελληνικό FBI, ξεκινά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

    Οι «αδιάφθοροι» της Αστυνομίας θα αναζητήσουν ποιος ή ποιοι ήταν αυτοί που έδωσαν υπηρεσιακό έγγραφο ή πληροφορίες στην ιστοσελίδα που δημοσίευσε το οργανόγραμμα με τα ονόματα αστυνομικών της νέας «υπερ-υπηρεσίας» που δημιουργήθηκε για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

    Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να γίνουν ειδικές προανακριτικές πράξεις και να ληφθούν καταθέσεις. Αστυνομικές πηγές -εκτός Εσωτερικών Υποθέσεων- αναφέρουν ότι μία από τις εκτιμήσεις είναι ότι κάποιος «δυσαρεστημένος» αστυνομικός μπορεί να έκανε τη διαρροή, γιατί θεώρησε ότι «αδικήθηκε» που έμεινε εκτός του ελληνικού FBI.

    Υπενθυμίζεται ότι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «κατέβηκε» μετά το «θόρυβο» που προκάλεσε ωστόσο ήταν ήδη... αργά.

    Τα ονόματα των αστυνομικών που θα κληθούν υπό άκρα μυστικότητα να φέρουν σε πέρας κρίσιμες έρευνες διέρρευσαν και μάλιστα με λεπτομέρειες που αφορούν ακόμα και στον Αριθμό Μητρώου τους! Η μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε διότι τίθεται θέμα ασφάλειας των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση που κάνει λόγο για «απαράδεκτη διαρροή προσωπικών στοιχείων αστυνομικών».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Ως Ένωση αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, καταγγέλλουμε τη δημοσίευση-διαρροή προσωπικών στοιχείων εκατοντάδων συναδέλφων μας από συγκεκριμένο ιστότοπο.

    Δεν μας ενδιαφέρει επ’ ουδενί αν πρόκειται για λάθος ή αν κάποιοι θεώρησαν τη δημοσίευση ως «αποκλειστικές πληροφορίες», το μόνο που μας αφορά είναι η κατάληξη, αφού τα ακριβή στοιχεία αστυνομικών μιας νεοϊδρυθείσας Υπηρεσίας η οποία στο μέλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση του εγκλήματος, έγιναν προσβάσιμα στους πάντες...

    Ως Ε.ΑΣ.Υ.Α. από την πλευρά μας, από κοινού με το νομικό μας τμήμα, επεξεργαζόμαστε ήδη την προσφυγή στις ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες ώστε να διασφαλίσουμε τα μέλη μας.

    Κλείνοντας, αρνητική και αλγεινή εντύπωση μας έχει προκαλέσει η εκκωφαντική, έως αυτή τη στιγμή, σιωπή της Ηγεσίας για το όλο περιστατικό!!!».

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Παγκράτι: Μαχαίρωσε τον πρώην εργοδότη του και έσκασε τα λάστιχα σε 11 ΙΧ
    Παγκράτι: Μαχαίρωσε τον πρώην εργοδότη του και έσκασε τα λάστιχα σε 11 ΙΧ

    Συναγερμός στο Παγκράτι από αιματηρό περιστατικό. Πρόκειται για εργοδότη και πρώην εργαζόμενο.

    Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στο Παγκράτι, καθώς σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρι μεταξύ δύο ανδρών.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ όταν οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους στο πάρκινγκ που διατηρεί ο ένας, στην οδό Κόνωνος, στο Παγκράτι.

    Πρόκειται για εργοδότη και πρώην εργαζόμενο, με τον δεύτερο να τραυματίζει ελαφρά τον πρώτο με μαχαίρι.

    Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες.

    Ωστόσο, σύμφωνα με το Open, γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα, ο δράστης επέστρεψε στο σημείο και αφού επιτέθηκε εκ νέου στον άλλο άνδρα έσκασε τα λάστιχα σε 11 αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα.

    Το θύμα κάλεσε την αστυνομίας, αξιωματικοί της οποίας προχώρησαν στη σύλληψή του.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Βόλος: Άντρας έπεσε από τον τέταρτο όροφο πάνω σε σταθμευμένο όχημα - Νοσηλεύεται βαριά τραυματίας
    Βόλος: Άντρας έπεσε από τον τέταρτο όροφο πάνω σε σταθμευμένο όχημα - Νοσηλεύεται βαριά τραυματίας

    Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άντρας που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας πάνω σε σταθμευμένο όχημα, στη Νέα Ιωνία Βόλου.

    Σύμφωνα με το gegonota.news.gr πρόκειται για νεαρό άντρα που για άγνωστο λόγο, έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας πάνω στο καπό ενός τζιπ που βρισκόταν σταθμευμένο από κάτω.

    Κάτοικοι της περιοχής που αντιλήφθηκαν την πτώση, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον άντρα στο νοσοκομείο.

    Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα στα χέρια και τα πόδια, χωρίς όμως να κρίνουν αναγκαίο να διασωληνωθεί.

    Στο σημείο του ατυχήματος μετέβη η αστυνομία που διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο κενό ο άντρας.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Έκτακτο - Πυρκαγιά στο Φραγκοπήδημα: Ζητήθηκε εκκένωση σε Μυρτιά & Χανάκια
    Έκτακτο - Πυρκαγιά στο Φραγκοπήδημα: Ζητήθηκε εκκένωση σε Μυρτιά & Χανάκια

    Η Πυροσβεστική υπηρεσία ζητά την εκκένωση των χωριών Μυρτιά και Χανάκια.

    Νεότερη ενημέρωση

    Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή του Νηπιαγωγείου, στην είσοδο της Μυρτιάς.

    Δείτε φωτογραφίες

    fragkopidima pyrkagia 21 06 2024 8

    fragkopidima pyrkagia 21 06 2024 10

    xanakia myrtia 1

    xanakia myrtia 4

    xanakia myrtia 2

    xanakia myrtia 3

    xanakia myrtia 5

    xanakia myrtia 6

    xanakia myrtia 7

    xanakia myrtia 8

    xanakia myrtia 9

    xanakia myrtia 10

    xanakia myrtia 11

    xanakia myrtia 12

    xanakia myrtia 20

    xanakia myrtia 18

    xanakia myrtia 22

    xanakia myrtia 23

    xanakia myrtia 21

    xanakia myrtia 19

    xanakia myrtia 30

    xanakia myrtia 28

    Περισότερα σε λίγο

  • Φωτιά στην Αργολίδα: Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση της Δάρδιζας
    Φωτιά στην Αργολίδα: Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση της Δάρδιζας

    Μάχη με τη φωτιά για δεύτερη ημέρα και ο πύρινος εφιάλτης για τους κατοίκους συνεχίζεται.

    Νέο μήνυμα για εκκένωση της Δάρδιζας λόγω της φωτιάς εστάλη στους κατοίκους της περιοχής από το 112, λίγα λεπτά πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6).

    Η μάχη για τον έλεγχο και την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς -που ξέσπασε χθες το μεσημέρι (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)- συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα, με τον πύρινο εφιάλτη για τους κατοίκους της Δάρδιζας να επιμένει.

    Όπως αναφέρει ο εκδότης του Politisargolidas.gr Λευτέρης Δαγρές στο Facebook, σημειώθηκε αναζωπύρωση στην περιοχή της Ερμιονίδας, ανάμεσα από τις Δημοτικές κοινότητες Ηλιοκάστρου και Ερμιόνης. Η φωτιά έχει ξανά ενεργό μέτωπο και στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις.

    Στην περιοχή κατέφθασαν δυο Canadair και ένα ελικόπτερο. Όλο το βράδυ και το πρωί υπήρχαν μικρές εστίες φωτιάς, σχεδόν σε όλη την έκταση που είχε καεί από το μεσημέρι της Τετάρτης, με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν. Λόγω των θυελλωδών ανέμων, η πυρκαγιά έχει, όμως, ξανά ενεργό μέτωπο.

    Δυστυχώς από την πορεία της φωτιάς την Τετάρτη ζημιές υπέστησαν δυο σπίτια, αποθήκες, επιχειρήσεις, έχει καεί μεγάλη δασική έκταση, αλλά και καλλιεργήσιμες περιοχές, κυρίως με ελαιόδεντρα, συμπληρώνει ο δημοσιογράφος.

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται την Πέμπτη για την Περιφέρεια Αττικής και τις περιφερειακές ενότητες Ευβοίας, Βοιωτίας, Λέσβου, Χίου, Κορινθίας, Αργολίδας, Λακωνίας.

    Σημειώνεται ότι πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται σήμερα για την Περιφέρεια Αττικής και τις περιφερειακές ενότητες Ευβοίας, Βοιωτίας, Λέσβου, Χίου, Κορινθίας, Αργολίδας, Λακωνίας, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr).

    Επιπλέον σε γενική επιφυλακή έχει τεθεί το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της περιφέρειας Αττικής, και σε μερική επιφυλακή το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών όλης της υπόλοιπης επικράτειας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις, που έχουν προκύψει λόγω του μεγάλου αριθμού πυρκαγιών, καθώς και του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία κίνδυνου 4).

    Συγκεκριμένα προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη για τις εξής περιοχές:

    • Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κυθήρων)
    • Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Εύβοιας, ΠΕ Βοιωτίας)
      Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (ΠΕ Λέσβου, ΠΕ Χίου)
    • Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΠΕ Κορινθίας, ΠΕ Αργολίδας, ΠΕ Λακωνίας)

    χαρτης πυρκαγιας σημερα 20 ιουνιου

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ισπανία: Το εστιατόριο στη Μαγιόρκα κατέρρευσε από την πολυκοσμία στον πρώτο όροφο - Τουλάχιστον 4 νεκροί και 16 τραυματίες
     Ισπανία: Το εστιατόριο στη Μαγιόρκα κατέρρευσε από την πολυκοσμία στον πρώτο όροφο - Τουλάχιστον 4 νεκροί και 16 τραυματίες

    Δείτε βίντεο από το σημείο - Οι 4 άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση είναι ένας άνδρας και τρεις γυναίκες, εκ των οποίων η μία εργαζόμενη στις εγκαταστάσεις

    Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 16 ακόμα έχουν τραυματιστεί μετά την κατάρρευση του πρώτου ορόφου ενός εστιατορίου στην Playa de Palma της Μαγιόρκα. Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της περιοχής, Έντερ Γκαρσία, εξήγησε ότι η κύρια υπόθεση για τους λόγους που κατέρρευσε το εστιατόριο είναι το υπερβολικό βάρος του πρώτου ορόφου.

    Προς το παρόν, ο απολογισμός είναι 4 νεκροί και 16 τραυματίες, εκ των οποίων 7 πολύ σοβαροί και 9 σοβαροί.

    Οι 4 άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση είναι ένας άνδρας και τρεις γυναίκες, εκ των οποίων η μία εργαζόμενη στις εγκαταστάσεις όπου έλαβε χώρα το γεγονός, όπως κατάφερε να επιβεβαιώσει το Radio Mallorca. Ένας από τους νεκρούς είναι ένας νεαρός Σενεγαλέζος, ο οποίος, όπως εξήγησαν οι φίλοι του, είχε μόλις βγει από το γυμναστήριο και είχε σταματήσει να πιει έναν καφέ στις εγκαταστάσεις «όπως έκανε πάντα».

    Επιπλέον, αποδεικνύεται ότι μια άλλη από τις νεκρές γυναίκες ήταν εργαζόμενη στις εγκαταστάσεις και φίλη του νεκρού νεαρού Σενεγαλέζου. Σύμφωνα με πηγές από τις δυνάμεις ασφαλείας, η κατάρρευση σημειώθηκε γύρω στις 20:00 μ.μ. (τοπική ώρα) στο Medusa Beach Club, στο οποίο βρίσκονταν πελάτες που χόρευαν στον πρώτο όροφο και έπιναν ποτά στον κάτω όροφο. Ο όροφος κατέρρευσε με την καταστροφή να φτάνει ως το υπόγειο, εγκλωβίζοντας εργαζόμενους και πελάτες.

    Στο υπόγειο, αστυνομικές πηγές εντόπισαν «μια κοιλότητα ανάμεσα σε μπάζα», όπου διέσωσαν έναν από τους εργαζόμενους, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά με σπασμένο χέρι. Στο σημείο επιχειρούν πράκτορες της Εθνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής της Πάλμα, της Τοπικής Αστυνομίας και της υπηρεσίας έκτακτης υγειονομικής περίθαλψης 061, η οποία κινητοποίησε περισσότερα από 20 ασθενοφόρα που έχουν μεταφέρει τους τραυματίες στα νοσοκομεία της πόλης.

    Οι ειδικοί εργάζονταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ανάμεσα στα συντρίμμια σε περίπτωση που υπήρχαν ακόμη άνθρωποι παγιδευμένοι κάτω από την κατασκευή του πρώτου ορόφου που έχει καταρρεύσει στο ισόγειο του μπαρ-εστιατορίου για λόγους που θα διερευνήσουν η αστυνομία και οι τεχνικοί του Δήμου της Πάλμα.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Βιετνάμ: Τουλάχιστον 14 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε πολυκατοικία
     Βιετνάμ: Τουλάχιστον 14 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε πολυκατοικία

    Άλλοι τρεις τραυματίστηκαν - Σημειώθηκαν πολλές εκρήξεις

    Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε πολυκατοικία στο κέντρο της πρωτεύουσας Ανόι, μεταδίδουν κρατικά ΜΜΕ του Βιετνάμ.

    Η φωτιά «εκδηλώθηκε περί τις 12:30 (τοπική ώρα· περί τις 22:30 χθες Πέμπτη ώρα Ελλάδας)», είναι «μεγάλη», και είχε αποτέλεσμα να σημειωθούν «πολλές εκρήξεις», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Vietnam News.

    Το κτίριο βρίσκεται στο τέλος αλέας πλάτους περίπου δυο μέτρων, πρόσθεσε το Vietnam News, διευκρινίζοντας πως διαμερίσματα σε ορόφους ήταν νοικιασμένα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου, στο ισόγειο λειτουργούσε κατάστημα που πωλεί κι επισκευάζει ηλεκτρικά ποδήλατα.

    Περίοικος, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως άκουσε «εκρήξεις» που της φάνηκαν σαν «πυροτεχνήματα». «Νόμιζα πως γινόταν κάποια σύγκρουση, ή ότι κάτι έπεσε σε παράθυρο. Κατέβηκα και είδα τη φωτιά», πρόσθεσε.

    «Πολλοί γείτονες έτρεξαν να φύγουν από την αλέα, περνώντας μπροστά από σπίτια άλλων. Τρομάξαμε πάρα πολύ», πρόσθεσε η ίδια.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο