Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 14:09

Χαλκίδα: Νέο περιστατικό οπαδική βίας - Επιτέθηκαν σε άνδρα με ρόπαλο στο κεφάλι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο άνδρας που δέχθκη την επίθεση καθυστέρησε να απευθυνθεί στις αρχές καθώς του είπαν πως αν το καταγγείλει θα επιτεθούν στην οικογένειά του

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας έλαβε χώρα στη Χαλκίδα στις 31 Ιανουαρίου, με το το θύμα ωστόσο να το καταγγέλει στις 4 Φεβρουαρίου.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Κανήθου με την σύντροφό του.

Ξαφνικά, όπως αναφέρει το eviatopblog.gr, εμφανίστηκαν τρία άτομα με κουκούλες και φωνάζοντας «γαμ...αι ο Παναθηναϊκός», τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά.

Ο 29χρονος μετέβη στο νοσοκομείο, αλλά δεν είπε ότι τον χτύπησαν άγνωστοι. Ισχυρίστηκε ότι χτύπησε μόνος του, αφού όπως είπε τον είχαν απειλήσει ότι εάν μιλήσει κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Λίγες ημέρες μετά ο 29χρονος πήρε την απόφαση και πήγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση.

Οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, η υπόθεση αυτή να συνδέεται άμεσα με την επίθεση που δέχτηκε οπαδός του Ολυμπιακού την επόμενη ημέρα (1/2), έξω από γυμναστήριο της Χαλκίδας. Τότε του είχαν επιτεθεί δύο άτομα και τον είχαν τραυματίσει με σφυρί στο κεφάλι. To θύμα είχε ποινικό παρελθόν καθώς είχε συλληφθεί δύο φορές στην Αττική και υποθέσεις αθλητικής βίας.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 13:51

Σχετικά Άρθρα

  • Ιαπωνία: Αρχηγός της αστυνομίας ζήτησε συγγνώμη από θανατοποινίτη που πέρασε 50 χρόνια στη φυλακή για έγκλημα που δεν διέπραξε
    Ιαπωνία: Αρχηγός της αστυνομίας ζήτησε συγγνώμη από θανατοποινίτη που πέρασε 50 χρόνια στη φυλακή για έγκλημα που δεν διέπραξε

    Δείτε βίντεο - Ο Hakamada ήταν ο μακροβιότερος θανατοποινίτης στον κόσμο για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε

    Προσωπικά ζήτησε συγγνώμη ο αρχηγός της αστυνομίας στην Ιαπωνία στον 88χρονο Iwao Hakamada, ο οποίος πέρασε 50 χρόνια στη φυλακή ως θανατοποινίτης για έγκλημα που αποδείχθηκε ότι ποτέ δεν διέπραξε.
    Όπως αποφάσισε το δικαστήριο, αστυνομία και εισαγγελία παραποίησαν και «φύτεψαν» στοιχεία εναντίον του πρώην πυγμάχου τον οποίο υποχρεώσαν να ομολογήσει με χρήση βίας.
    «Λυπούμαστε που σας προκαλέσαμε ανείπωτη ψυχική οδύνη και επιβάρυνση επί 58 χρόνια» είπε ο ανώτατος αξιωματικός στον 88χρονο κάνοντας μια βαθιά υπόκλιση κατά την επίσκεψή του στο σπίτι του Hakamada.
    «Λυπούμαστε τρομερά»

    Ο κ. Hakamada, ο οποίος δυσκολεύεται να μιλήσει λόγω της ψυχικής του κατάστασης από τις δεκαετίες που βρέθηκε στην πτέρυγα των θανατοποινιτών, είπε: «Τι σημαίνει να έχεις την εξουσία... Από τη στιγμή που έχεις την εξουσία, δεν πρέπει να γκρινιάζεις».

    Η 91χρονη αδελφή του Hakamada, Hideko Hakamada, η οποία ήταν στο πλευρό του αδελφού της στην προσπάθειά του να αποδείξει την αθωότητά του, ευχαρίστησε τον αρχηγό της αστυνομίας που τους επισκέφθηκε.

    Όπως είπε στους δημοσιογράφους, δεν είχε νόημα να κάνουν παράπονα μετά από τόσα χρόνια, καθώς ο εν λόγω αξιωματικός «δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και ήρθε εδώ μόνο ως καθήκον του».

    Ο Hakamada καταδικάστηκε σε θάνατο το 1968 κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πρώην αφεντικού του σε εταιρεία παραγωγής πάστας φασολιών, της σύζυγού του και δύο εκ των παιδιών τους.

    Ο Hakamada ήταν ο μακροβιότερος θανατοποινίτης στον κόσμο και μόλις ο πέμπτος θανατοποινίτης που αθωώθηκε σε επαναληπτική δίκη στη μεταπολεμική Ιαπωνία.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας στο Ωραιόκαστρο - Δεκάδες προσαγωγές
    Άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας στο Ωραιόκαστρο - Δεκάδες προσαγωγές

    Στην προσαγωγή 59 ατόμων που ενεπλάκησαν σε άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας έξω από γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, φέροντας ορισμένοι από αυτούς μάλιστα, λοστούς και μαχαίρια, προχώρησαν οι Αρχές.

    Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στο περιθώριο του αγώνα μπάσκετ Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Αστέρας Κουκλουτζά στη Θεσσαλονίκη, όταν σύμφωνα με το oraiokastro24.gr δεκάδες οπαδοί.

    Αποτέλεσμα ήταν να υπήρξαν επίσης τραυματίες, η κατάσταση των οποίων όμως δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

    Η ανακοίνωση του Κεραυνού Ωραιοκάστρου

    «Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ των αντρικών ομάδων Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Αστέρας Κουκλουτζά έξω από το δημοτικό κλειστό γήπεδο Ωραιοκάστρου, η Διοίκηση του σωματείου και σύσσωμο το σύνολο των υποστηρικτών-γονέων αθλητών του Συλλόγου μας καταδικάζουν απερίφραστα κάθε εκδήλωση βίας από που κι αν προέρχεται. Βεβαιώνουμε πως καμία σχέση δεν έχει ο σύλλογος μας με ότι κι αν συνέβη εκτός γηπέδου αλλά και με όσους συμμετείχαν.

    Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές του Αστέρα, γνωρίζοντας και οι δύο ότι αθλητισμός ενώνει. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα και όλων των υγιή φίλαθλο κοινό για την υποστήριξη και των δύο ομάδων».

    Πηγή: Cnn.gr

  • Αγρίνιο: Υπό διερεύνηση καταγγελία για ανησυχητικό περιστατικό σε σχολείο
    Αγρίνιο: Υπό διερεύνηση καταγγελία για ανησυχητικό περιστατικό σε σχολείο

    Υπό διερεύνηση έχει τεθεί σήμερα από την αστυνομία του Αγρινίου μια καταγγελία.

    Η καταγγελία αφορά σε περιστατικό που φέρεται να συνέβη σε δημοτικό σχολείο του Αγρινίου.

    Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, μαθητής απειλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο από άλλο μαθητή.

    Φέρεται επίσης να συνέβη το περιστατικό μπροστά σε άλλα παιδιά που αναστατώθηκαν.

    Αν και για το ζήτημα υπήρξαν κάποιες φήμες χθες, σήμερα εντούτοις γονέας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

    Προφανώς γίνεται η προβλεπόμενη διαχείριση του συμβάντος από τις εμπλεκόμενες αρχές.

    Πηγή: AgrinioNews.gr

  • Μεσολόγγι: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε όχημα της αστυνομίας έξω από την…πόρτα της
    Μεσολόγγι: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε όχημα της αστυνομίας έξω από την…πόρτα της

    Σε εγρήγορση είναι οι αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου από τις πρωινές ώρες σήμερα.

    Ερευνούν σοβαρό περιστατικό που συνέβη έξω… από την πόρτα τους.

    Ανακριτικό όχημα της Τροχαίας Μεσολογγίου υπέστη ζημιές καθώς φέρεται να εξερράγη αυτοσχέδιος μηχανισμός με γκαζάκια που τοποθετήθηκε στο σημείο.

    Το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας και πυρπολήθηκε το μπροστινό τμήμα του. Η Πυροσβεστική έσπευσε για την κατάσβεση της φωτιάς.

    Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, ο χώρος αποκλείσθηκε, σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητούνται οι δράστες με την Αστυνομία να συλλέγει υλικό από κάμερες και άλλα στοιχεία.

    Πηγή: ΑgrinioNews.gr
  • Πάτρα: Τι λέει ο ιερέας παππούς του 7χρονου που περιφερόταν μόνος στο δρόμο
    Πάτρα: Τι λέει ο ιερέας παππούς του 7χρονου που περιφερόταν μόνος στο δρόμο

    Ένα 24ωρο μετά τον εντοπισμό και την σύλληψη του 27χρονου πατέρα που κατηγορείται για παραμέληση του 7χρονου γιου του που βρέθηκε να περιπλανιέται σε δρόμο της Πάτρας, ο ιερέας παππούς του ανήλικου, δίνει την δική του εκδοχή για το θέμα.

    Με δηλώσεις του ο ιερέας αναφέρει ότι το παιδί έφυγε από το σπίτι, ξεκλειδώνοντας την πόρτα, ενώ όλοι κοιμόνταν για μεσημέρι.

    «Κοιμόταν το μεσημέρι ο γιος μου με τον εγγονό μου, όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Συνήθως κλειδώνουμε το σπίτι όταν κοιμόμαστε, είτε μεσημέρι είναι, είτε βράδυ είναι.

    Το παιδί σε κάποια στιγμή ξύπνησε, πήρε τα κλειδιά του πατέρα και πήγε να βρει τη μητέρα του, η οποία μένει δύο τετράγωνα κάτω από εμάς», λέει ο πατέρας του 27χρονου αναφέροντας ταυτόχρονα ότι οι γονείς του 7χρονου είναι χωρισμένοι και ο ανήλικος μένει και στα δύο σπίτια καθώς αυτά βρίσκονται στην ίδια γειτονιά.

    Παράλληλα ο παππούς ανέφερε ότι μόλις ξύπνησαν συνειδητοποίησαν αμέσως ότι το παιδί έχει ανοίξει την πόρτα και έχει φύγει και έσπευσαν αμέσως να καλέσουν την αστυνομία.

    Η ανησυχία της οικογένειας δεν κράτησε πολύ, καθώς οι αστυνομικοί ήδη είχαν βρει τον 7χρονο και τον παρέδωσαν στην οικογένειά του.

    Τέλος ο ιερέας είπε ότι ουδείς παράτησε το παιδί το οποίο ουδέποτε είχε μείνει μόνο του.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Πάτρα: Οπαδικό επεισόδιο - Του επιτέθηκαν γιατί φορούσε μπλούζα αντίπαλης ομάδας
    Πάτρα: Οπαδικό επεισόδιο - Του επιτέθηκαν γιατί φορούσε μπλούζα αντίπαλης ομάδας

    Του επιτέθηκαν επειδή φορούσε μπλούζα της αντίπαλης ομάδας, προκειμένου να τους την πάρουν. Ολα συνέβησαν χθες βράδυ σε κατάστημα στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.

    Ο νεαρός έτρωγε, φορώντας την φανέλα της ομάδας του, που έβλεπε στην τηλεόραση να αγωνίζεται. Όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα που φορούσαν κράνη και προφανώς ήταν οπαδοί αντίπαλης ομάδας.

    Οι τρεις απαίτησαν από τον 26χρονο να βγάλει την μπλούζα της ομάδας του. Αυτός αρνήθηκε και τότε οι άγνωστοι δράστες τον πέταξαν στο έδαφος προκαλώντας σε αυτόν εκδορές και του έβγαλαν την μπλούζα.

    Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έφτασε περιπολικό.

    Αστυνομικοί έκαναν έρευνες για την αναζήτηση των δραστών ενώ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος αγνώστων για πρόκληση οπαδικής βίας.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Πάτρα: Άφησε σπίτι το παιδί του, εκείνο έφυγε και εντοπίστηκε τυχαία από περιπολικό! - Χειροπέδες στον 27χρονο
    Πάτρα: Άφησε σπίτι το παιδί του, εκείνο έφυγε και εντοπίστηκε τυχαία από περιπολικό! - Χειροπέδες στον 27χρονο

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στην Πάτρα.

    27χρονος έφυγε από το σπίτι του, αφήνοντας μέσα το 7χρονο αγοράκι του.

    Η συνέχεια όμως ήταν απρόσμενη! Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το ανήλικο παιδί έφυγε από το σπίτι και βγήκε στους δρόμους χάνοντας ον προσανατολισμό του.

    Πώς εντοπίστηκε; Τυχαία από όχημα της Άμεσης Δράσης που περιπολούσε στην περιοχή.

    Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στο νεαρό πατέρα σχηματίζοντας σε βάρος του δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Αμαλιάδα: Οπαδική συμπλοκή το βράδυ της Κυριακής - Ένας τραυματίας σε άλλο περιστατικό τη Δευτέρα
    Αμαλιάδα: Οπαδική συμπλοκή το βράδυ της Κυριακής - Ένας τραυματίας σε άλλο περιστατικό τη Δευτέρα

    Το μπασκετικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για το Σούπερ Καπ του μπάσκετ, το βράδυ της Κυριακής, έφερε εντάσεις ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων στην Αμαλιάδα.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο ομάδες οπαδών των δύο ομάδων συνεπλάκησαν. Στο σημείο επενέβη η Αστυνομία όπου προχώρησε στην σύλληψη ενός ατόμου από την μια πλευρά, την κατάσχεση δύο μοτοσικλετών και τριών καπνογόνων.
    Ο δεύτερος εμπλεκόμενος ως κατηγορούμενος, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές.

    Και για τους δύο έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού από το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.

    Δεύτερο περιστατικό μη συσχετιζόμενο

    Το μεσημέρι της Δευτέρας σε κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας, επιτέθηκαν και χτύπησαν ένα νεαρό άντρα, ο οποίος τραυματίστηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο ίδιος φέρεται να μην δήλωσε κάτι, ωστόσο αστυνομικοί του Α.Τ. Ήλιδας, ερευνούν την υπόθεση.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Σύλληψη άνδρα στην Αμαλιάδα για εμπλοκή του σε περιστατικό οπαδικής βίας- Ταυτοποίηθηκε ακόμη ένας άνδρας που συμμετείχε στη συμπλοκή - Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν στον τόπο του περιστατικού -3- καπνογόνα και -2- μοτοσικλέτες των κατηγορούμενων

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων, φωτοβολίδων & συσκευής εκτόξευσης.

    Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

    Ειδικότερα, προχθές αργά το βράδυ, οι δυο κατηγορούμενοι, μετά την λήξη αγώνα καλαθοσφαίρισης που μεταδίδονταν τηλεοπτικά, ενεπλάκησαν με λοιπούς δράστες, σε επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα.

    Κατά την διενέργεια αυτοψίας στο τόπο του περιστατικού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, βρήκαν και κατέσχεσαν -3- καπνογόνα και -1- πακέτο τσιγάρων, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν -2- μοτοσικλέτες, τις οποίες οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν στο οδόστρωμα.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας (παράλληλη έδρα Αμαλιάδας).

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch