Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 14:09

Κάρπαθος: Σοκ από την αυτοκτονία πατέρα για βίντεο του γιου του με άλλον άνδρα - «Πολλοί οι δολοφόνοι»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η είδηση της αυτοκτονίας ενός πατέρα στην Κάρπαθο καθώς δεν άντεξε το bullying που δεχόταν από τους συγχωριανούς του για το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον γιο του και έναν άλλο άνδρα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε σε ένα χωριό στην Κάρπαθο, όπου ένας άνδρας αυτοκτόνησε καθώς δεν άντεξε τα σχόλια και τον στιγματισμό της τοπικής κοινωνίας ύστερα από την δημοσιοποίηση ενός βίντεο με τον γιο του, συνεχίζονται, προκειμένου να βρεθει ποιος το κυκλοφόρησε.

Στο βίντεο παρουσιαζόταν ο γιος του αυτόχειρα σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Το πορνογραφικό υλικό διακινήθηκε στη μικρή κοινωνία της Καρπάθου από κινητό σε κινητό, με αποτέλεσμα κάποιος να το στείλει στον πατέρα, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του.

Οι πληροφορίες που είδαν επίσης το φως της δημοσιότητας ανέφεραν ότι στο καφενείο γελούσαν με το περιστατικό και έκαναν σεξιστικά σχόλια.

«Σε αυτή την υπόθεση υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι και πολλοί νεκροί. Το παιδί θα ζήσει με την ενοχή ότι έχει οδηγήσει τον πατέρα του στο θάνατο. Πώς μπορούμε να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε τις συνέπειες. Τους γονείς τους απασχολεί ο γιος τους να γίνει γιατρός ή δικηγόρος και αγνοούν τα υπόλοιπα. Έρχονται γονείς που μου εκφράζουν τον προβληματισμό τους επειδή είναι ομοφυλόφυλος ο γιος τους, και αντίστοιχα νέοι, που φοβούνται την αντίδραση των γονιών τους όταν τους πουν ότι είναι ομοφυλόφυλοι», υποστήριξε η κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτρια, Άννα Κανδαράκη.

Πηγή: iEidiseis.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 10:28

Σχετικά Άρθρα

  • Λάρισα: Σοκάρει ο πατέρας του 14χρονου που έπεσε θύμα ακραίου bullying επί 4 μήνες
    Λάρισα: Σοκάρει ο πατέρας του 14χρονου που έπεσε θύμα ακραίου bullying επί 4 μήνες

    Ένα αδιανόητο περιστατικό bullying έρχεται στη δημοσιότητα στην Λάρισα: Θύμα ένα 14χρονο αγόρι που βίωνε επί 4 μήνες ένα μαρτύριο από μία συμμορία ανηλίκων. Τον εκβίαζαν, τον απειλούσαν, του άρπαζαν χρήματα, και τον εξευτέλιζαν, μέχρι που το θύμα, έσπασε την σιωπή του και αποκάλυψε τα πάντα στον πατέρα του.

    Εφιάλτης

    Οι νταήδες τον είχαν βάλει στο στόχαστρο και τον απειλούσαν πως αν τους αποκαλύψει καμιά αστυνομία δεν θα τον σώσει. Ο 14χρονος άρχισε να δέχεται απειλές από τα μέσα του καλοκαιριού, ότι θα ξυλοκοπηθεί άγρια αν δεν τους δώσει όσα ζητούσαν.

    «Με παίρνει τηλέφωνο κατά τις 10 η ώρα “μπαμπά με απειλούν, αν μέχρι την Παρασκευή δεν τους πάει 60 ευρώ θα με σκοτώσουν θα με κάνουν μαύρο στο ξύλο”», είπε ο πατέρας του, μιλώντας στο Mega.

    Όπως αποκαλύπτει ο πατέρας του παιδιού στο Mega , για να τον εξευτελίσουν τον έβαζαν να τους φιλάει τα πόδια. «Ήταν πολύ νευρικός με τα μηνύματα. Στις 26 Αυγούστου τα συγκεκριμένα παιδιά μαζί με έναν άλλον του είπαν σε μια ώρα να έχεις 30€ θα σε δείρουμε. Είχε το χαρτζιλίκι του που του δίναμε εμείς φυλαγμένα τα χρήματα. Πήγε και τους τα πήγε σε μια ώρα τα είχε εκεί πέρα και τον βάλανε γονατιστό να τους φιλήσει τα πόδια και τους ζήτησε συγγνώμη».

    «Άνοιξαν» τα στόματα στην Λάρισα

    Τα στόματα στην τοπική κοινωνία άρχισαν να ανοίγουν και όπως φαίνεται ο 14χρονος δεν ήταν το μοναδικό παιδί που δεχόταν κακοποίηση από τους ανήλικους νταήδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μεγάλη συμμορία στην οποία συμμετέχουν και ενήλικες.

    «Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι μαθητές 14 ετών οι οποίοι είναι τα μικρότερα μέλη μιας μεγαλύτερης συμμορίας και με ενηλίκους οι οποίοι αποσπούσαν με δύο τρόπο και με απειλές χρήματα από ανήλικους μάλιστα ένας εξ’ αυτών έχουν ξανασυλληφθεί στο παρελθόν», δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος, Στέλιος Σούρλας.

    Εκτός από τους ανήλικους συνελήφθησαν και οι γονείς τους για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας. Σε βάρος των τριών ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης ενώ το νεαρό θύμα άλλαξε σχολικό περιβάλλον.

    Πηγή: ethnos.gr Φωτογραφία: pexels

  • Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει
    Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει

    Ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί από τις 10:44 το πρωί της Παρασκευής 25/10 σε σπίτι ψυχιάτρου στην οδό Καλλιδώνος 39 στο Περιστέρι και απειλεί να αυτοκτονήσει.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε δώσει τα κλειδιά σε έναν νοσηλευτή που είναι και ελαιοχρωματιστής για να το βάψει.

    Ωστόσο, δεν τα βρήκαν, λογοφέραν και ο ψυχίατρος του είπε να αφήσει τα κλειδιά και να φύγει. Εκείνος τότε κλειδώθηκε μέσα το σπίτι και δε φεύγει.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας μαθητή έστειλε στο νοσοκομείο 43χρονο
    Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας μαθητή έστειλε στο νοσοκομείο 43χρονο

    Του κατάφερε 27 χτυπήματα – Όλα όσα συνέβησαν

    Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας 43χρονος πατέρας δέχτηκε επίθεση από άλλο πατέρα, μέσα στο πραύλιο του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
    Μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση, που του έγινε, έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο, τη γνάθο και το σώμα του, ενώ έφερε γρατζουνιές στο πρόσωπο και το σώμα.
    Πώς έγινε το συμβάν

    Το συμβάν, σύμφωνα με την καταγγελία και τη μήνυση που κατατέθηκε, ξεκίνησε όταν η διευθύντρια του σχολείου, ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του δράστη να μην καθυστερούν κατά την προσέλευση τους στο σχολείο, γιατί η πόρτα πρέπει να κλείνει στις 8.15 πμ.

    Τότε ο 42χρονος μετά από μία έντονη στιχομυθία με τη διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει, αντέδρασε. Ο 43χρονος πατέρας, άλλου παιδιού, μπήκε στη μέση για να ηρεμίσει τα πνεύματα.
    Ο δράστης του επεισοδίου όμως του ζήτησε να κάνει στην άκρη. Οταν εκείνος αρνήθηκε, άρχισε να τον γρονθοκοπεί, συνεχίζοντας το ξύλο, ακόμη κι όταν το θύμα είχε πέσει κάτω στο έδαφος.

    Ο 43χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν.

    Πηγή: Cretapost.gr - Protothema.gr
  • Σκύρος: Πατέρας ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του
    Σκύρος: Πατέρας ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του

    Η μεγαλύτερη κόρη του κατέθεσε πως ο πατέρας της την κακοποίησε όταν ήταν 9 ετών

    Μια υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινωνία της Σκύρου έχει έρθει στο φως τις τελευταίες ημέρες, η οποία αφορά στην σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών από τον ίδιο τους τον πατέρα.
    Όπως μετέδωσε το Action24, ο πατέρας ομολόγησε τις πράξεις του στην αστυνομία στις 22 Σεπτεμβρίου.
    Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως κάποιες στιγμές τον πιάνει πανικός και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και πιστεύει ότι χρήζει ιατρικής βοήθειας.
    Στη συνέχεια, οι αστυνομικές αρχές πήραν κατάθεση από την δεύτερη, μεγαλύτερη κόρη του, η οποία βρήκε το θάρρος να μιλήσει μετά την ομολογία του πατέρα της.

    Όπως είπε η ανήλικη, όταν βρισκόταν σε ηλικία 9 ετών και ενώ ήταν στο σπίτι τους, ο πατέρας της, την είχε πάρει από τον καναπέ που κοιμόταν τη μετέφερε στην κρεβατοκάμαρα της, έβγαλε την πιτζάμα και το εσώρουχό της και ασέλγησε πάνω της.

    Όπως ανέφερε η ανήλικη η πράξη αυτή έγινε ακόμη τρεις φορές την ίδια περίοδο.

    Η έρευνα συνεχίζεται από τις Αρχές και έχουν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες εναντίον του πατέρα.

    Από την πλευρά της, η μητέρα των ανήλικων επιβεβαίωσε τα όσα είπαν οι κόρες της και δήλωσε πως επιθυμεί ο σύζυγός της να γίνει ψυχικά καλά. Παράλληλα ενημέρωσε τις Αρχές, ότι μαζί με τις ανήλικες θα μετακομίσει σε άλλο σπίτι, χωρίς τον κατηγορούμενο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Νεκρός ο 29χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Κάρπαθο
    Νεκρός ο 29χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Κάρπαθο

    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε την Τρίτη (8/10) ο 29χρονος ψαροντουφακάς που αγνοούνταν στην Κάρπαθο από την Δευτέρα (7/10).

    Ο νεαρός βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή παραλίας Φύσες Καρπάθου από σκάφος της FRONTEX και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ.

    Για τον εντοπισμό του πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οποίες συμμετείχαν ένα ναυαγοσωστικό, ένα ιδιωτικό σκάφος και δύο οχήματα του Λιμενικού.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Ανάβυσσος: «Σε ψάχνει όλη η Β’ Γυμνασίου» – Απειλές σε 12χρονη από μαθητές που μοιράζουν ναζιστικά φυλλάδια
    Ανάβυσσος: «Σε ψάχνει όλη η Β’ Γυμνασίου» – Απειλές σε 12χρονη από μαθητές που μοιράζουν ναζιστικά φυλλάδια

    Μία 12χρονη βρέθηκε στο στόχαστρο παρέας μαθητών που έγραψαν ναζιστικά συνθήματα στους τοίχους του σχολείου.

    «Χαρωπά σπάω κεφάλια αλλοδαπών» και «αντιφασίστες έρχονται κρεμάλες» έγραφαν τα φυλλάδια που μοίραζαν μαθητές γυμνασίου στην Ανάβυσσο, προκαλώντας σοκ τόσο στο σχολικό περιβάλλον, όσο και στην τοπική κοινωνία.

    Η συγκεκριμένη ομάδα των μαθητών, που μοιάζει με ακραίους νοσταλγούς του ναζισμού, κόλλησε και αφίσες με σβάστιγκες, συνθήματα κατά των αλλοδαπών και το όνομα του καταδικασμένου για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

    Ωστόσο, κάποιοι μαθητές είδαν ποιοι ήταν αυτοί που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση και ενημέρωσαν τη διεύθυνση του σχολείου. Οι μαθητές αυτοί μπήκαν στο στόχαστρο της ομάδας των φασιστών και δέχονται απειλές και ακραίο bullying.

    «Είχανε ζωγραφίσει σκίτσα ναζιστικά, σβάστικες, μηνύματα, Κασιδιάρης, κρεμάλα στους αλλοδαπούς και διάφορα άλλα τέτοια», είπε ο πατέρας της 12χρονης που ήταν ένα από τα άτομα που απείλησε η παρέα των νοσταλγών του ναζισμού.

    «Την προηγούμενη εβδομάδα, η μεγάλη μου η κόρη μου είπε ότι έχει γίνει κάτι με την μικρή. Της λέω πες μου τι ακριβώς έχει γίνει. Μου είπε: «έρχονται και μου λένε την ψάχνουν. Πού βρίσκεται;», είπε ο πατέρας της 12χρονης.

    «Σε ψάχνει όλη η Β’ Γυμνασίου»

    Οι μαθητές που αφισοκόλλησαν τα ναζιστικά φυλλάδια έχουν βάλει στο στόχαστρο την συγκεκριμένη μαθήτρια. «Σε ψάχνει όλη η Β’ Γυμνασίου για να σε χτυπήσει» φέρεται να της είπε συμμαθήτριά της, με την 12χρονη να απευθύνεται τρομοκρατημένη στους γονείς της, ενημερώνοντάς τους ότι κινδυνεύει.

    «Βγαίνοντας από το φροντιστήριο, ταραγμένη, μου λέει: «ήρθε μία συμμαθήτρια μου από το φροντιστήριο και μου είπε ότι με ψάχνουνε από την β’ γυμνασίου, με ψάχνει όλη η β’ γυμνασίου». Αυτό ως υπερβολή προφανώς. Προφανώς και δεν την έψαχναν από όλη την Β’ Γυμνασίου όλοι. Την έψαχναν για να την λιντσάρουν. Της είπα μην φοβάσαι από εκείνη την ημέρα εγώ είμαι συνεχώς μαζί τους», είπε ο πατέρας της ανήλικης μιλώντας στο MEGA.

    Τι υποστήριξε η διευθύντρια

    Το πολεμικό αυτό σκηνικό επιχείρησε να κατευνάσει η διευθύντρια του σχολείου, η οποία σε ανάρτηση της στο Facebook ανέφερε πως κανένα περιστατικό παραβατικότητας δεν είναι ανεκτό.

    «Δυστυχώς η αύξηση της παραβατικότητας των μαθητών αυτής της ηλικίας σε πανελλήνιο επίπεδο είναι τεράστιο πλήγμα. Υπήρξε περιστατικό, που αν και σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το αντιμετωπίσαμε από την πρώτη στιγμή άμεσα και μεθοδικά, πράττοτας τα νόμιμα ως οφείλαμε ενημερώνοντας άμεσα τους αρμόδιους», ανέφερε.

    «Η διευθύντρια του σχολείου έκανε ό,τι ενέργεια πέρναγε από το χέρι της η γυναίκα. Από την Δευτεροβάθμια της είπαν ‘‘ναι εντάξει. Βάλτους να γράψουν μια έκθεση’’. Δηλαδή τιμωρία των δύο μαθητών ήταν 3ήμερη αποβολή και να κάνουν κάποιες δράσεις και να γράψουν για τον φασισμό», είπε ο πατέρας της 12χρονης.

    Εξετάζουν αν συνδέεται με προηγούμενο περιστατικό

    Για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημερώθηκε και η αρμόδια εισαγγελία, αφού οι συγκεκριμένοι μαθητές φέρονται να είναι φίλοι με έναν 14χρονο, ο οποίος έχει αποβληθεί από το σχολείο, αφού σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, σε βάρος της μεγαλύτερης αδερφής της 12χρονης.

    «Αυτά τα δύο περιστατικά, αν συνδέονται μεταξύ τους, της μεγάλης μου κόρης, το οποίο έγινε στις 15 Ιουνίου και αυτό που συνέβη τώρα, την στοχοποίηση της μικρής εάν αυτά τα δύο συνδέονται, θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια για τα παιδιά μου», είπε ο πατέρας της 12χρονης.

    «Δεν θα παραμείνουμε σιωπηλοί» διαμηνύει η πλευρά της οικογένειας ζητώντας την αρωγή των δικαστικών αρχών για να διαπιστωθεί αν τα δύο αυτά περιστατικά σε διάστημα 4 μηνών συνδέονται.

    Πηγή: In.gr
  • Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας
    Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας

    Ο 21χρονος φέρεται να ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές - Ο 44χρονος πατέρας του έχει προφυλακιστεί για το ίδιο αδίκημα

    Συγκλονιστικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση βιασμού μίας ανήλικης κοπέλας από έναν 44χρονο στο Κολωνό που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, καθώς, όπως πληροφορείται το protothema.gr, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν πριν μερικές ημέρες στη σύλληψη και του γιου του 44χρονου για το ίδιο αδίκημα.
    Πιο συγκεκριμένα, η σύλληψη του 21χρονου έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (3/10) μετά από καταγγελία του πατέρα της 16χρονης ότι ο άνδρας βίασε την κόρη του το διάστημα από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου έως και τις αρχές Ιουλίου.
    Όπως είπε ο πατέρας της 16χρονης στις Αρχές, ο 21χρονος με τη χρήση απειλών, ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές.

    Υπενθυμίζεται πως στα τέλη του περασμένου Αυγούστου είχε συλληφθεί και ο πατέρας του 21χρονου για βιασμό της 16χρονης κατ’ εξακολούθηση.

    Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίαζε το κορίτσι που άνηκε στο φιλικό περιβάλλον του γιου του υπό το καθεστώς απειλών. Την καταγγελία είχε κάνει στην αστυνομία ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

    Ο άντρας βίαζε το κορίτσι ύστερα από απειλές και εκβιασμούς, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα, ενώ φέρεται να της έλεγε ότι αν μιλήσει θα σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της.
  • Θρίλερ με δύο δολοφονίες γυναικών στην Κωνσταντινούπολη - Αυτοκτόνησε ο βασικός ύποπτος
    Θρίλερ με δύο δολοφονίες γυναικών στην Κωνσταντινούπολη - Αυτοκτόνησε ο βασικός ύποπτος

    Δύο νεαρές γυναίκες δολοφονήθηκαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, με διαφορά 30 λεπτών και ο βασικός ύποπτος αυτοκτόνησε, ανακοίνωσαν οι αρχές.

    Οι δύο γυναίκες και ο ύποπτος ήταν ηλικίας 19 ετών, ανέφερε το κυβερνείο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο δεν διευκρίνισε εάν τα θύματα γνώριζαν τον φερόμενο δολοφόνο τους.

    Ο δράστης αποκεφάλισε τη μια γυναίκα

    Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ο δράστης αποκεφάλισε μία από αυτές τις γυναίκες σε έναν από τους προμαχώνες της πόλης, στη συνοικία Φατίχ, από τους οποίους στη συνέχεια ο ύποπτος πήδηξε και σκοτώθηκε.

    Μια τουρκική οργάνωση καταμέτρησε 290 δολοφονίες γυναικών από τις αρχές του έτους και περισσότερους από 160 «ύποπτους θανάτους», τους οποίους οι αρχές έχουν καταγράψει ως αυτοκτονίες ή δυστυχήματα.

    Στα τέλη Φεβρουαρίου, επτά δολοφονίες γυναικών διαπράχθηκαν σε μία μονάχα ημέρα σε ολόκληρη τη χώρα.

    Η Τουρκία αποσύρθηκε το 2021 από τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και τη μάχη κατά της βίας σε βάρος των γυναικών, την επονομαζόμενη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, η οποία επιβάλλει στις αρχές να ερευνούν και να τιμωρούν τη βία σε βάρος των γυναικών.

    Πηγή: Cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο