Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 14:09

Στο εδώλιο 74χρονος για αποπλάνηση τεσσάρων παιδιών στην Κω

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Τι ισχυρίζεται ο ηλικιωμένος για τις καταγγελίες από τις οικογένειες των κοριτσιών

Με την κατηγορία της αποπλάνησης τεσσάρων παιδιών μικρότερα των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, θα βρεθεί στα μέσα Μαρτίου, 74χρονος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για την έφεση που έχει ασκήσει ο 74χρονος κατά της απόφασης που έλαβε τον Φεβρουάριο του 2020, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω με την οποία και κρίθηκε ένοχος.

Ειδικότερα, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, μετά από μία μακράν και αναλυτική ακροαματική διαδικασία η οποία διήρκησε αρκετές συνεδριάσεις, αποφάσισε την ενοχή του 74χρονου για όλες τις περιπτώσεις που κατηγορείται, και αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, του επέβαλε ποινή κάθειρξης έξι ετών για κάθε περίπτωση, δηλαδή κατά συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Με την ίδια απόφασή του το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση που άσκησε ο κατηγορούμενος, με τον όρο της απαγόρευσης επίσκεψης και παραμονής του 74χρονου στο Δημοτικό Διαμέρισμα του νησιού μας όπου διαμένουν τα κορίτσια, έως την εκδίκαση της έφεσής του.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε δηλώσει ότι όλα όσα του καταλογίζονται είναι ψέματα και μάλιστα κατασκευασμένα με σκοπό να του καταστρέψουν την οικογένεια. Ο 74χρονος το αιτιολόγησε λέγοντας πως οι οικογένειες που τον κατήγγειλαν είχαν προηγούμενα μαζί του.

Η υπόθεση, η οποία άρχισε να εκδικάζεται στις 4 Νοεμβρίου 2019 και ολοκληρώθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2020 αργά το βράδυ, πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης όταν το απόγευμα της 24ης Ιανουαρίου 2014 έγινε καταγγελία στην αστυνομία από τη μητέρα των δύο εκ των τεσσάρων κοριτσιών, σε βάρος του 74χρονου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 74χρονος φέρεται να διέπραξε το αδίκημα που τον βαραίνει, το χρονικό διάστημα από το 1999 έως το 2014.

Πιο συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα από το 2008 έως το 2014 ενήργησε ασελγείς πράξεις που προσβάλλουν τη γενετήσια αξιοπρέπεια με την πρώτη ανήλικη κοπέλα η οποία τότε ήταν ηλικίας από 5 έως 11 ετών.

Ο ίδιος το χρονικό διάστημα από το 2010 έως το 2014 κατηγορείται ότι έπραξε το ίδιο με την ανήλικη κοπέλα η οποία τότε είχε ηλικία από 4 έως 8 ετών.

Επίσης κατά το χρονικό διάστημα από το 1999 έως το 2005 ο 74χρονος φέρεται να ενήργησε ασελγείς πράξεις που προσβάλλουν τη γενετήσια αξιοπρέπεια με την ανήλικη κοπέλα η οποία ήταν σε ηλικία από 4 έως 10 ετών.

Τέλος, ο ίδιος κατηγορείται ότι το 2012 έκανε ασελγείς πράξεις που προσβάλλουν τη γενετήσια αξιοπρέπεια σε ανήλικη κοπέλα ηλικίας τότε 8 ετών.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, το οποίο παράλληλα αποφάσισε να παύσει οριστικά λόγω παραγραφής η ποινική δίωξη που του είχε ασκηθεί, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και η οποία φέρεται να είχε τελεστεί το 2001.

Συνήγοροι υπεράσπισης στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο παραστάθηκαν οι κ.κ. Μαρία Κρικοπούλου και Κώστας Ασλάνης και υποστήριξης της κατηγορίας οι κ.κ. Ιωάννης Χαρίτος και Ιωάννης Μπαλαλής.

Η δίκη του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου προσδιορίστηκε να γίνει στις 14 Μαρτίου 2022.

Πηγή: Rodiaki.gr - Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 10:24

Σχετικά Άρθρα

  • Φωτιά στην Κω: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους - «Μείνετε σε ετοιμότητα»
    Φωτιά στην Κω: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους - «Μείνετε σε ετοιμότητα»

    Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (24/10) στην Κω και συγκεκριμένη σε δασική έκταση στην περιοχή Κέφαλο.

    Μάλιστα πριν από λίγο ήχησε και το 112 το οποίο καλούσε τους κατοίκους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Πάτρα: Ηλικιωμένος υπόλογος για τη φωτιά στο Γηροκομείο
    Πάτρα: Ηλικιωμένος υπόλογος για τη φωτιά στο Γηροκομείο

    Οι αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου» για την έρευνα, το συμπέρασμα για εμπρησμό και η υπόδειξη του υπαίτιου. Οι αντιφάσεις του βασικού υπόπτου, το πόρισμα του πραγματογνώμονα και ο σχηματισμός δικογραφίας.

    Στην Εισαγγελία Πατρών διαβιβάστηκε η πολυσέλιδη δικογραφία που συντάχθηκε από την Πυροσβεστική και συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) Δυτικής Ελλάδας για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου στο Γηροκομειό Πατρών.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», η έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος καταλήγει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ανθρώπινη ενέργεια και συγκεκριμένα για εμπρησμό από αμέλεια, υποδεικνύοντας συγκεκριμένο άτομο. Βασικός ύποπτος, φέρεται ηλικιωμένος ιδιοκτήτης οικοπεδικής έκτασης εντός της οποίας εκδηλώθηκε η φωτιά και εξαρχής είχε κληθεί να καταθέσει.

    Οπως ανέφεραν πηγές στην «Π», θεωρείται σχεδόν βέβαιη η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του από τις Εισαγγελικές Αρχές, καθώς όπως υποστηρίζεται η «υπόθεση είναι καλά δεμένη».

    ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ

    Ο ηλικιωμένος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με το που βρισκόταν το επίμαχο χρονικό διάστημα. Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στην «Π», πως εμφάνισε άλλοθι υποστηρίζοντας πως απουσίαζε από το σημείο την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, ωστόσο οι ισχυρισμοί του φαίνεται, πως έπεσαν στο κενό. Το άλλοθι της απουσίας καταρρίφθηκε από τις καταθέσεις της συζύγου του και αυτοπτών μαρτύρων. Την παρουσία του στο χώρο, επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους κάτοικοι της περιοχής.

    ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ

    Για ανθρώπινη παρέμβαση όπως είχε αποκαλύψει η «Π», έχοντας αποκλείσει τον παράγοντα του «τυχαίου γεγονότος», από εξωγενείς παράγοντες, όπως για παράδειγμα η ανάφλεξη ηλεκτροφόρων καλωδίων, έκανε λόγο στο πόρισμά του και ο πραγματογνώμονας που ορίστηκε για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με το πόρισμα η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό, με το πόρισμα να μην διευκρινίζει, εάν πρόκειται για ενέργεια εκ προθέσεως ή από αμέλεια.

    Διαπίστωση, που επιβεβαίωνε τις αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Πατρών. Πλήρης ταύτιση υπήρξε και για το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς σε έκταση επί της οδού Ερρίκου Ντυνάν.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Φωτιά στην Κερατέα: «Χειροπέδες» και πρόστιμο σε 87χρονο για εμπρησμό από αμέλεια
    Φωτιά στην Κερατέα: «Χειροπέδες» και πρόστιμο σε 87χρονο για εμπρησμό από αμέλεια

    Και σύλληψη και πρόστιμο πάνω από 3.000 ευρώ για τον 87χρονο για την φωτιά στην Κερατέα.

    Χειροπέδες σε έναν 87χρονο πέρασαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρκοπούλου, για την φωτιά στην Κερατέα.

    Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 87χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για πυρκαγιά από αμέλεια σε ξηρά χόρτα, εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Διόνυσος Κερατέας, του Δήμου Λαυρεωτικής, στην Αττική.

    Μάλιστα, στον 87χρονο επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.113€.

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Λαμία: Σοκ για τον θάνατο του γιατρού σε τροχαίο - «Καλύτερα να πέθαινα εγώ» λέει ο 82χρονος που τον χτύπησε
    Λαμία: Σοκ για τον θάνατο του γιατρού σε τροχαίο - «Καλύτερα να πέθαινα εγώ» λέει ο 82χρονος που τον χτύπησε

    Την οδύνη του για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και τον θάνατο του 47χρονου γιατρού, που οδηγούσε μηχανή και επέστρεψε σπίτι από την εφημερία του, εκφράζει ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος.

    Ο ηλικιωμένος έχει κλειστεί μέσα στο σπίτι του και δεν έχει κουράγιο να σηκωθεί από το κρεβάτι του με τον ίδιο να υπογραμμίζει στο MEGA: «Καλύτερα να πέθαινα εγώ γιατί εγώ είμαι γέρος».

    Και συνέχισε ο οδηγός του αγροτικού: «Δεν έχω υποχρεώσεις. Τα παιδιά μου παντρεμένα είναι και τα εγγόνια μου. Καλύτερα -σου λέω- να σκοτωνόμουν εγώ. Ήταν χρήσιμος άνθρωπος και είχε 4 παιδιά. Και γιατρός στην κοινωνία, καταλαβαίνεις».

    «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες»

    Στο MEGA μίλησε και η πεθερά του 47χρονου γιατρού η οποία δήλωσε συντετριμμένη για την απώλεια του γαμπρού της: «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες κι έφευγε γιατί είναι και τα παιδιά. Σαν πολύτεκνοι, δεν πήραν συνυπηρέτηση. Τα παιδιά είναι στη Λαμία και ερχόταν η μαμά – έκανε διπλές βάρδιες στο ΝΙΜΤΣ και τα ρεπό και ερχόταν να διαβάζει λίγο τα παιδιά».

    Πηγή: Εthnos.gr
  • Τραγωδία με 4 νεκρούς μετανάστες στην Κω: Έπεσαν από τη βάρκα από λάθος του χειριστή
    Τραγωδία με 4 νεκρούς μετανάστες στην Κω: Έπεσαν από τη βάρκα από λάθος του χειριστή

    Οι μετανάστες έπεσαν από τη λέμβο που έπεβαιναν. Δύο ανήλικα παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς.

    Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης ανοιχτά της Κω, καθώς μετανάστες που επέβαιναν σε λέμβο βρέθηκαν στη θάλασσα.

    Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα αγόρια, ανασύρθηκαν νεκρά από τη θαλάσσια περιοχή Φωκά της Κω. Οι νεκροί εντοπίστηκαν μετά από πτώση μεταναστών που επέβαιναν σε λέμβο στη θάλασσα.

    Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η πτώση τους προκλήθηκε πιθανότατα από λάθος του χειριστή του σκάφους.

    Έως αυτή τη στιγμή από τη θαλάσσια περιοχή έχουν διασωθεί 27 αλλοδαποί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

    Οι διασωθέντες έχουν δηλώσει ότι στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 31 άτομα.

    Στο μεταξύ 96 μετανάστες έχουν διασωθεί έως τώρα από φορτηγό πλοίο στη θαλάσσια περιοχή 21 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου, μετά από τη βύθιση σκάφους που τους μετέφερε.

    Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης, στο σημείο διεξάγονται έρευνες από δύο πλωτά του λιμενικού, 6 παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Σάλος με την καταγγελία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τις απάτες με παράνομες αποζημιώσεις - Η απάντηση
    Σάλος με την καταγγελία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τις απάτες με παράνομες αποζημιώσεις - Η απάντηση

    Τη δική του απάντηση δίνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ στις καταγγελίες του πρόεδρου της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάξου, Δημήτρη Καπούνη στο OPEN για το «κόλπο» με τις αποζημιώσεις χιλιάδων ευρώ από τον Οργανισμό.

    Kύκλωμα επιτηδείων θησαύριζε τα τελευταία χρόνια λαμβάνοντας φουσκωμένες επιδοτήσεις από το Εθνικό Απόθεμα που καταβάλλεται μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων) και ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκος Μπαμπασίδης, απάντησε μέσω του OPEN.

    «Ο κ. Καπούνης πλαστογράφησε»

    Ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκος Μπαμπασίδης απάντησε μέσω της εκπομπής «Ώρα Ελλάδας», χωρίς φυσική παρουσία πάνω στα όσα είχε καταγγείλει ο κ. Καπούνης. Όπως αναφέρει ο κ. Μπαμπασίδης, ο κ. Καπούνης πλαστογράφησε μισθωτήριο Μονής για να αποφύγει το ΑΤΑΚ (Αριθμός Ταυτότητας Ακινήτου). «Λαμβάνουμε 650.000 αιτήσεις και δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε μια-μια. Υπάρχει ένα ειδικό σύστημα, ένας αλγόριθμος όπου γίνεται ένας ενδεικτικός έλεγχος και δίνουμε στο 99% το πρώτο ποσό, την προκαταβολή και στον δεύτερο έλεγχο "κοκκινίζουν" όλα. Ο κ. Καπούνης πήγε στις Αρχές μόλις είδε ότι "κοκκινίζεται". Πήρε τις 16.000 ευρώ και μετά απευθύνθηκε στις Υπηρεσίες» εξήγησε σχετικά.

    «Ηθικός αυτουργός ο κ. Καπούνης»

    Παράλληλα τόνισε ότι «ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάξου, δυσφήμισε τον Οργανισμό και την χώρας μας και είναι ηθικός αυτουργός, καθώς ώθησε κι άλλους στην πλαστογραφία και στο να εξαπατήσουν τον Οργανισμό. Παράλληλα ανέφερε ότι ουδέποτε ο κ. Καπούνης έλαβε 40.000 ευρώ».

    Τέλος, τόνισε ότι γνωρίζει τα λάθη που έχουν γίνει και στοχεύει στην εξυγίανση του Οργανισμού και στη στήριξη των αγροτών.

    Πώς έστηναν απάτες με παράνομες δηλώσεις

    Την αποκάλυψη των επιτηδείων που θησαύριζε τα τελευταία χρόνια λαμβάνοντας φουσκωμένες επιδοτήσεις από το Εθνικό Απόθεμα έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάξου, Δημήτρης Καπούνης την Παρασκευή (11/10) μέσω της εκπομπής «Ώρα Ελλάδας» στο OPEN.

    Ο Πρόεδρος της Ένωσης διαπίστωσε πως κάποιοι δήλωναν κατά καιρούς στο νησί της Νάξου αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, ψευδώς, δεκαπλάσιες εκτάσεις προκειμένου να λάβουν αποζημιώσεις. Σε μια προσπάθεια λοιπόν να αποδείξει την απάτη πήγε στην υπηρεσία και δήλωσε 7.000 στρέμματα! Χωρίς να γίνει ο σχετικός έλεγχος η αίτησή του πέρασε και λίγους μήνες αργότερα του καταβλήθηκε το ποσό των 16.391.

    Αμέσως ανέφερε το γεγονός στον εισαγγελέα και στον ΟΠΕΚΕ προκειμένου να αποδείξει το λάθος που γίνεται, τόσο στην περίπτωσή του όσο και σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις ανά την επικράτεια. Λίγο καιρό αργότερα, ο Οργανισμός του έκανε μήνυση για ψευδή δήλωση ενώ μερικές εβδομάδες αργότερα, πάλι χωρίς έλεγχο του τι έχει δηλώσει ο κ. Καπούνης, του καταβάλλονται άλλα 40.000 ευρώ!

    «Πάρτι γίνεται στον ΟΠΕΚΕΠΕ»

    Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάξου, Δημήτρης Καπούνης ανέφερε σχετικά: «Εδώ και κάποια χρόνια γίνεται πάρτι στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Από το 2020 λέω ότι στη Νάξο έρχονται από άλλα μέρη της Ελλάδας και δηλώνουν εκτάσεις και παίρνουν χρήματα, τα οποία στερούνται οι Ναξιώτες αγρότες και κτηνοτρόφοι. Το 2023 αναγκάζομαι και κάνω μια αίτηση και δηλώνω 7.661 στρέμματα, βοσκοτόπια και ελιές και 100 πρόβατα και περίμενα να δω αν θα πληρωθεί η αίτησή μου αυτή. Στις 3 Οκτωβρίου του 2023 την έκανα την αίτηση και στις 28 Δεκεμβρίου του 2023 μου μπαίνουν στον λογαριασμό 16.391 ευρώ για τα στρέμματα που δεν έχω!». Συνεχίζοντας ανέφερε: «Αμέσως μιλάω με τον δικηγόρο μου και την Εισαγγελία και επιστρέφω τα χρήματα. Μετά από 2 μήνες ο ΟΠΕΚΕΠΕ μου έκανε μήνυση με την κατηγορία της απάτης. Επειδή έκανα απάτη την επόμενη χρονιά, φέτος τον Μάιο και επειδή υπήρχε η αίτηση που είχα κάνει από το 2023, με αποζημίωσε με άλλες 40.000 ευρώ!».

    Και καταλήγει ο κ. Καπούνης: «Το έκανε αυτό γιατί πολλοί πήγαιναν στη Νάξο να δηλώσουν εκτάσεις και να πάρουν αποζημιώσεις. Ήθελα να δείξω πως έρχονται άλλοι εδώ και παίρνουν τα λεφτά του Ναξιώτη. Δεν γίνεται σωστή διασταύρωση στοιχείων».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο
    Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο

    Ένα ακόμη θανατηφόρο περιστατικό στους δρόμους, αυτή τη φορά στο Κερατσίνι.

    Ένας άνδρας 70 ετών παρασύρθηκε από φορτηγό στην Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

    Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

    Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Τραγωδία στην Ημαθία: Τρακτέρ καταπλάκωσε ηλικιωμένο
    Τραγωδία στην Ημαθία: Τρακτέρ καταπλάκωσε ηλικιωμένο

    Τραγικό τέλος βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/10) ηλικιωμένος άνδρας καθώς καταπλακώθηκε από το τρακτέρ στη Νάουσα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος που εκτελούσε γεωργικές εργασίες στο χωράφι του, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Νάουσα, καταπλακώθηκε έπειτα από ανατροπή του τρακτέρ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα προκειμένου να τον ανασύρουν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο. Ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο