Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 21:18

Η απάντηση του γιου της Βασιλικής Θάνου για τη μήνυση Βγενόπουλου κατά της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο κ. Σπυρίδων Χριστόφιλος κάνει λόγο για στημένη μήνυση και συνομιλία

Ο Σπυρίδωνας Χριστόφιλος, δικηγόρος και γιος της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου-Χριστοφίλου, με εκτενή δήλωσή του, δίνει τη δική του άποψη για τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις σχέσεις της μητέρας του και του αποβιώσαντος επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.

Στη δήλωσή του ο κ. Χριστόφιλος επικεντρώνεται στη μήνυση του επιχειρηματία κατά της κυρίας Θάνου, που τις καταλόγισε τις αξιόποινες πράξεις της δωροληψίας δικαστικού λειτουργού, απόπειρας εκβίασης και παράβασης καθήκοντος.

Η μήνυση αυτή τέθηκε στο αρχείο από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Άννα Ζαΐρη.

Παράλληλα, δεν παραλείπει ο κ. Χριστόφιλος να κάνει αναφορές σε καβαφικό στίχο, σε πρόσωπα της αρχαιότητας, κ.λπ.

Η δήλωση του γιου της κυρίας θάνου έχει ως εξής:

«Με χαρά είδα την παράνομη κι αθέμιτη προβολή της μήνυσης Βγενόπουλου στο ieferida. Δεν θα κρυφτώ πίσω από δικονομικές, ισχυρές δικαιολογίες, όπως της παρανόμου υποστάσεως του ηχητικού ντοκουμέντου και της παραβιάσεως των προσωπικών δεδομένων. Τούτο, γιατί από τη δημοσιοποίηση της μήνυσης προκύπτει με ενάργεια, δηλαδή πεντακάθαρα ότι ο ίδιος είχε εξυφάνει τη ραδιουργία, για δύο απλούς, λογικούς συνειρμούς και προφανείς λόγους. Πρώτον, ο ίδιος περιγράφει εκτενώς και συνομολογεί ότι η συνομιλήτριά του στο διάλογο … είναι δική του φίλη, που τον επισκέπτεται καθημερινά και όχι φίλη άλλου προσώπου. Είναι δική του αμειβομένη, υπάλληλος που της έχει εκχωρήσει, ενδεχομένως προσχηματικά, μέρους του catering της MIG. Δεύτερον, αλλά κρισιμότερο στοιχείο! Ο ίδιος συνομολογεί ότι είχε το τηλέφωνό μου πολύ πριν τις συναντήσεις του και τη μαγνητοφωνημένη συνομιλία με την … Δεν τον κάλεσα εγώ, όπως είπε. Η ίδια η αμειβομένη του μου παρουσιάστηκε την περίοδο που η μητέρα μου ήταν υπηρεσιακή Πρωθυπουργός κι αφού με ρώτησε γι’ άλλες νομικές υποθέσεις άλλων προσώπων, κι αν ήθελα να τις αναλάβω, μου είπε κατόπιν, ότι είναι φίλη και διαχειρίστρια του catering εταιρείας του Βγενόπουλου κι ότι εκείνος θέλει να μου μιλήσει για κάποιο νομικό θέμα που τον αφορά. Την περίοδο εκείνην δεν είχα κανένα κώλυμα στο πρόσωπο της μητέρας μου. Έτσι, τον κάλεσα, η συνομιλία ήτο 30 δευτερολέπτων : «χαίρετε, είμαι ο Σ. Χριστόφιλος, ο δικηγόρος, η φίλη σας … μου είπε ότι θέλετε να μου μιλήσετε». Αυτός μου απήντησε «είμαι στο εξωτερικό, θα σας καλέσω όταν επιστρέψω». Αυτή ήτο. Δεν συνομιλήσαμε ποτέ ξανά, παρ’ ότι το επιδίωξαν με τεχνάσματα διότι την περίοδο που το επιδίωξαν είχα απόλυτο νομικό κώλυμα.

«Τι αποδεικνύει αυτό περίτρανα και για τη μήνυση και για τη χθεσινή συνομιλία; Ότι είναι αμφότερες απολύτως στημένες! Στη συνομιλία ρωτάει δήθεν ο Βγενόπουλος δέκα φορές και μάλιστα δυνατά «ο γιός ξέρει κάτι;», «ο γιός ξέρει κάτι απ’ αυτά που μου λες;» ξανά και ξανά απευθυνόμενος στην …. Μα καλά, αφού είχε το τηλέφωνό μου και είχε μιλήσει προσωπικά ο ίδιος μαζί μου από καιρό, πώς και δεν λέει σε μία ‘τυχάρπαστη’, που δήθεν του λέει τέτοιες τρομερές ιστορίες «τον καλώ τώρα {εμένα} να μου πει ο ίδιος αν λες αλήθεια»! Πώς και δε με κάλεσε, έστω μία φορά, ώστε να διαπιστώσει αν αυτά τα αισχρά που δήθεν του μετέφεραν ήταν αληθινά; - Δε με κάλεσαν ποτέ διότι όλη αυτή η κακοσχεδιασμένη ραδιουργία ήταν προσχηματική για να στραφούν κατά εντίμων κι ακέραιων δικαστών. – Δεν με κάλεσε ποτέ διότι ήξερε ότι αν θα μου ζητούσαν οι ίδιοι κάτι παράνομο θα τους έστελνα στον … εισαγγελέα. Τούτα βέβαια, ετέθησαν υπ’ όψιν της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου κι επειδή υπάρχουν «δικαστές στο Βερολίνο» όπως λέει η ρήση, υπάρχουν δικαστές και στην Αθήνα, αξιολογήθηκε τί αναδεικνύεται προφανέστατο ψέμα».

«Ανέφερα χθες, μεταξύ άλλων, και τον Επαμεινώνδα που ο Πλούταρχος τον παρουσιάζει ως έναν Βοιωτό Σωκράτη. Αρνείται σταθερά ο φιλόσοφος να δεχθεί οποιαδήποτε δωρεά, στο «περί του Σωκράτους δαιμονίου» παρ’ ότι τον διαβεβαιώνουν ότι θα ήταν σύννομη. Ακριβώς, επειδή εγώ τα βιβλία τα διαβάζω και συγγράφω διότι από αυτά αντλούμε την αρετή, γι’ αυτό δεν επιτρέπω σε κανέναν, όσα λεφτά κι αν έχει, να διαφθείρει τα βιβλία και το φιλοσοφικό ήθος. Και γι’ αυτό ποτέ δεν ετόλμησαν, κανένας από τους δύο συνομιλητές να μου προτείνει τέτοιο πράγμα και ψέλλισε μόνο η μία εξ αυτών για δικηγορική αμοιβή, την οποία και δεν έλαβα και δε θα ελάμβανα από αυτούς ποτέ αφού συνέτρεχε στο πρόσωπό μου απόλυτο κώλυμα. Άλλωστε οι ίδιοι και στη μήνυση και στη συνομιλία τους το επιβεβαιώνουν. Γνώριζαν πολύ καλά ότι αν θα επιχειρούσαν αυτοί οι ίδιοι κάτι τέτοιο θα τους τα πέταγα στα μούτρα, ανέφερα και χθες τον καβαφικό στίχο «ο αρνηθείς δε μετανιώνει, αν ρωτιούνταν πάλι όχι θα έλεγε»».
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 19:58

Σχετικά Άρθρα

  • Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας
    Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας

    Ο 21χρονος φέρεται να ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές - Ο 44χρονος πατέρας του έχει προφυλακιστεί για το ίδιο αδίκημα

    Συγκλονιστικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση βιασμού μίας ανήλικης κοπέλας από έναν 44χρονο στο Κολωνό που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, καθώς, όπως πληροφορείται το protothema.gr, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν πριν μερικές ημέρες στη σύλληψη και του γιου του 44χρονου για το ίδιο αδίκημα.
    Πιο συγκεκριμένα, η σύλληψη του 21χρονου έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (3/10) μετά από καταγγελία του πατέρα της 16χρονης ότι ο άνδρας βίασε την κόρη του το διάστημα από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου έως και τις αρχές Ιουλίου.
    Όπως είπε ο πατέρας της 16χρονης στις Αρχές, ο 21χρονος με τη χρήση απειλών, ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές.

    Υπενθυμίζεται πως στα τέλη του περασμένου Αυγούστου είχε συλληφθεί και ο πατέρας του 21χρονου για βιασμό της 16χρονης κατ’ εξακολούθηση.

    Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίαζε το κορίτσι που άνηκε στο φιλικό περιβάλλον του γιου του υπό το καθεστώς απειλών. Την καταγγελία είχε κάνει στην αστυνομία ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

    Ο άντρας βίαζε το κορίτσι ύστερα από απειλές και εκβιασμούς, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα, ενώ φέρεται να της έλεγε ότι αν μιλήσει θα σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της.
  • Βόλος: Αφαίρεσαν το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου που δέχτηκε επίθεση από τον γιο του - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση
    Βόλος: Αφαίρεσαν το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου που δέχτηκε επίθεση από τον γιο του - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

    Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η επίθεση ενός 40χρονου στον 69χρονο πατέρα του, με ψαροντούφεκο.

    Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

    Το χρονικό

    Η επίθεση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στην περιοχή των οδών Περραιβού και Γαλλίας στον Βόλο.

    Ο 40χρονος γιος, μετά από έντονο καβγά με τον πατέρα του, άρπαξε το ψαροντούφεκο και κατάφερε δύο σοβαρά χτυπήματα στον 69χρονο. Η πρώτη βολή τον τραυμάτισε στο στήθος, ενώ στη δεύτερη, το καμάκι διαπέρασε το κρανίο του από την μία πλευρά στην άλλη, πίσω από το αυτί.

    Παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων, ο 69χρονος παρέμεινε συνειδητός και είχε επαφή με το περιβάλλον, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο. Άμεσα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου παρενέβησαν οι πυροσβέστες για να κόψουν το μεταλλικό καμάκι σε δύο σημεία.

    Η κατάσταση της υγείας του 69χρονου

    Στη συνέχεια, ο 69χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καμακιού από το κεφάλι του.

    Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος στην εξαφανίστηκε αμέσως μετά την επίθεση.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και έχει ιστορικό νοσηλειών.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Επίθεση στον Βόλο: Πρώτα ο γιος προσπάθησε να χτυπήσει τον 70χρονο πατέρα με μαχαίρι και μετά πήρε το ψαροντούφεκο
    Επίθεση στον Βόλο: Πρώτα ο γιος προσπάθησε να χτυπήσει τον 70χρονο πατέρα με μαχαίρι και μετά πήρε το ψαροντούφεκο

    Αφορμή για την επίθεση στάθηκαν οικογενειακές διαφορές - Ο δράστης αναζητείται ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά́ προβλήματα

    Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Βόλου από την άγρια επίθεση με ψαροντούφεκο που δέχθηκε ένας 70χρονος άνδρας από τον ίδιο του τον γιο ο οποίος αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.
    Το θύμα δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή ενώ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, πρoτού ο 40χρονος ρίξει στον πατέρα του με ψαροντούφεκο, αρχικά προσπάθησε να τον πλήξει με μαχαίρι χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
    Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., αφορμή για τη δολοφονική επίθεση στάθηκαν οικογενειακές διαφορές χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά. Με βάση δε τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ερευνητές, ο καβγάς ξέσπασε ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους.
    Τότε ο 40χρονος, για ασήμαντη αιτία, επιτέθηκε στον πατέρα του αρχικά με μαχαίρι χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια άρπαξε ένα ψαροντούφεκο που υπήρχε μέσα στο σπίτι και του έριξε τραυματίζοντάς τον στη θωρακική́ χώρα.

    Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., του επιτέθηκε εκ νέου με άλλο ψαροντούφεκο χτυπώντας τον στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η μεταλλική́ βέργα να διαπεράσει το κρανίο του 70χρονου από́ την αριστερή́ πλευρά́ (κροταφική́ χώρα) και να εξέλθει από τη δεξιά́. Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή́ προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Ο δράστης αναζητείται ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά́ προβλήματα τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χτύπημα 69χρονου με ψαροντούφεκο στον Βόλο: Διαμπερές το τραύμα στο κρανίο του -Αναζητείται ο γιος του (upd)
    Χτύπημα 69χρονου με ψαροντούφεκο στον Βόλο: Διαμπερές το τραύμα στο κρανίο του -Αναζητείται ο γιος του (upd)

    Διαμπερές τραύμα στο κρανίο φέρει ο 69χρονος που χτυπήθηκε δυο φορές με ψαροντούφεκο από τον 40χρονο γιο του, στον Βόλο.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thenewspaper.gr, ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και αφότου οι πυροσβέστες έκοψαν τα κομμάτια της μεταλλικής βέργας που προεξείχαν από το κρανίο του, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

    Πώς έγινε το περιστατικό στον Βόλο -Πατέρας και γιος καυγάδιζαν συνέχεια

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης στο κέντρο του Βόλου και στη συμβολή των οδών Τρικούπη και Γαλλίας, όταν ένας 40χρονος πήρε το ψαροντούφεκο του και χτύπησε με την τρίαινα δύο φορές τον 69χρονο πατέρα του στο κεφάλι και στο στήθος.

    Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι παρέλαβαν τον τραυματία, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις.

    Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πατέρας και γιος είχαν συνεχείς καυγάδες, ενώ ο πατέρας έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αφαιρεθεί το κομμάτι της τρίαινας που έχει διαπεράσει το κρανίο του. Παράλληλα, η Aστυνομία αναζητά τον 40χρονο γιο του τράπηκε σε φυγή, μετά την επίθεση στον πατέρα του.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Δυτ. Ελλάδα: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι για να γλιτώσει από τα χτυπήματα του γιου της - Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη
    Δυτ. Ελλάδα: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι για να γλιτώσει από τα χτυπήματα του γιου της - Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη

    Περιστατικό ακραίας ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στο Αγρίνιο, μετά από σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στην περιοχή των Δύο Ρεμάτων.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το μπαλκόνι του σπιτιού της στο Αγρίνιο έπεσε 75χρονη γυναίκα εχθές Κυριακή τα ξημερώματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, σοβαρά τραυματισμένη.

    Η γυναίκα φέρεται να έπεσε απο το μπαλκόνι στην προσπάθειά της να αποφύγει τη μανία του γιου της που επιχείρησε εκείνη τη στιγμή να την χτυπήσει με το σίδερο για τις τέντες και ενώ η 75χρονη κρεμόταν στην κυριολεξία από το μπαλκόνι του σπιτιού για να γλιτώσει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το agriniopress η γυναίκα πριν από την πτώση της, στην περιοχή Δυο Ρέματα, φέρεται να λογομάχησε με τον γιο της, που της επιτέθηκε για άγνωστο λόγο και την ξυλοκόπησε άγρια.

    Το πρωί, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αγρινίου, κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη της άγριας ενδοοικογενειακής επίθεσης. Ο άνδρας δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι, αφού τα κλειδιά τα είχε μαζί της η μητέρα του που στο μεταξύ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κατάγματα σε χέρια – πόδια και λεκάνη. Ο ίδιος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

    Σε βάρος του 46χρονου που κρατείται, σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Προφυλακίστηκε η 29χρονη δικηγόρος που συνελήφθη με κοκαΐνη στον Κολωνό
    Προφυλακίστηκε η 29χρονη δικηγόρος που συνελήφθη με κοκαΐνη στον Κολωνό

    Στη φυλακή οδηγείται μετά την σημερινή απολογία της στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η δικηγόρος που συνελήφθη στον Κολωνό για διακίνηση ναρκωτικών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη κατηγορούμενη αρνήθηκε με απολογητικό υπόμνημα τις κατηγορίες, ωστόσο δεν έπεισε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

    Υπενθυμίζεται, ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη να κινείται με όχημα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας και προέβησαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός αυτού και κατασχέθηκαν: 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες 33,8 γραμμ. κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

    Πηγή: cnn.gr

  • Κολωνός: Χειροπέδες σε 29χρονη δικηγόρο για ναρκωτικά - Έκρυβε 40 φακελάκια κοκαϊνη
    Κολωνός: Χειροπέδες σε 29χρονη δικηγόρο για ναρκωτικά - Έκρυβε 40 φακελάκια κοκαϊνη

    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή του Κολωνού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, μια 29χρονη - σύμφωνα με πληροφορίες δικηγόρος- που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση της κατηγορουμένης στη διακίνηση ναρκωτικών, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν την 29χρονη και πιστοποίησαν την εγκληματικής της δράση.

    Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη να κινείται με όχημα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας και προέβησαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός αυτού και κατασχέθηκαν: 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες 33,8 γραμμ. κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

    Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Δικηγόρος υπαλλήλου αεροδρομίου στο OPEN: «Ο Αυγενάκης δεν ακούμπησε τον εντολέα μου, θεωρούμε το θέμα λήξαν»
    Δικηγόρος υπαλλήλου αεροδρομίου στο OPEN: «Ο Αυγενάκης δεν ακούμπησε τον εντολέα μου, θεωρούμε το θέμα λήξαν»

    Ανακάλεσε τη μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη ο υπάλληλος του αεροδρομίου, που δέχθηκε επίθεση από τον πρώην υπουργό, όταν του εξήγησε, πώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο, δεν μπορεί να επιβιβαστεί στην πτήση του.

    «Έχω ανέγκλητη εντολή, που δηλώνει ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του κύριου Αυγενάκη και δηλώνει την επιθυμία να ανακαλέσει την μήνυση για εξύβριση και απειλή που είχε καταθέσει», εξήγησε η δικηγόρος του 23χρονου υπάλληλου αεροδρομίου, μιλώντας στο OPEN και το Ώρα Ελλάδος.

    «Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συγγνώμη»

    Η ίδια έκανε λόγο για ανακρίβειες που πρέπει να αποκατασταθούν και επέμεινε ότι ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής δεν χειροδίκησε κατά του εντολέα της. «Δεν ξυλοκοπήθηκε. Δεν τον ακούμπησε δεν υπήρξε καμία σωματική βλάβη. Ήταν στο πλαίσιο της όλης έντασής επειδή έχασε την πτήση του και ολοκληρώθηκε εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

    Όπως είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης συνομίλησε με τον εντολέα της και του ζήτησε συγγνώμη. «Εξήγησε κάποιος λόγους που αφορούν τον ίδιο. Σίναι απολυτά ικανοποιημένος και θεώρησε το θέμα λήξαν». Η ίδια απέρριψε το ενδεχόμενο να φοβήθηκε εξαιτίας του στάτους του Λευτέρη Αυγενάκη και πρόσθεσε ότι όταν συνέβη το περιστατικό δεν γνώριζε καν ποιος είναι.

    Η αντίδραση Αυγενάκη

    Σε χθεσινή του ανάρτηση ο πρώην υπουργός ευχαρίστησε τον νεαρό υπάλληλο για την κατανόηση, που επέδειξε και έκανε λόγο για εργαλειοποίηση του περιστατικού.

    «Ευχαριστώ τον Παναγιώτη για την κατανόησή του σε ένα ατυχές περιστατικό αλλά και τον συγχαίρω για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση. Μετά από 14 ημέρες αδιανόητων υπερβολών και παραπληροφόρησης χαίρομαι που επιτέλους το περιστατικό αυτό κλείνει με τον τρόπο που πρέπει. Οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην τοξικότητα που με ευκολία κάποιοι καλλιεργούν και χαίρομαι που ο Παναγιώτης, ένας νέος άνθρωπος μας έδειξε τον δρόμο. Λυπάμαι και πάλι για την αναστάτωση που άθελά μου προκάλεσα στον Παναγιώτη».

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο