Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 20:56

Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 13χρονη μαθήτρια (photos)

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το συμβάν σημειώθηκε στη λεωφόρο Καλυβίων - Την προανάκριση έχει αναλάβει η Τροχαία Λαμίας

Στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκε μαθήτρια της Β΄ Γυμνασίου, η οποία παρασύρθηκε λίγο μετά τη 1:00΄ το μεσημέρι της Παρασκευής, από αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Καλυβίων.

Σύμφωνα με το LamiaReport το ατύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Καλύβια, λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο, όταν η άτυχη μαθήτρια μαζί με την αδελφή της, προσπάθησαν να διασχίσουν το δρόμο και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 81χρονος. Στο σημείο επικράτησε πανικός με την 13χρονη μαθήτρια να έχει χάσει αρχικά τις αισθήσεις της και τους συμμαθητές της να καλούν σε βοήθεια.
Στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας που έτρεξαν να βοηθήσουν, ενώ σε λίγα λεπτά ήταν εκεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες τοποθέτησαν ένα κολάρο στη 13χρονη και στη συνέχεια με άλλο ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 13χρονη είχε επικοινωνία με το περιβάλλον ενώ υποβλήθηκε και σε αξονική καθώς και σε άλλες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν κινδυνεύει η ζωή της. Η Τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η παράσυρση του κοριτσιού.
20220304_131536

20220304_131515
Πηγή: LamiaReport.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 18:58

Σχετικά Άρθρα

  • Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
    Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

    Ανατροπή σε ότι αφορά τον οδηγό της μηχανής που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, πριν από πέντε ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης, υπάρχει σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με το Cretalive, το δίκυκλο που παρέσυρε και τραυμάτισε τον ηλικιωμένο επιχειρηματία το βράδυ της 21ας Οκτωβρίου ήταν ένας 17χρονος και όχι 50χρονος οδηγός, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

    Όπως προέκυψε μέσα από την προανάκριση της Τροχαίας, την αξιοποίηση μαρτυριών και το υλικό από κάμερες, το μηχανάκι δεν οδηγούσε ο 50χρονος αλλά o 17χρονος γιος του!

    Πιθανολογείται ότι ο πατέρας προσπαθώντας να υπερασπιστεί το παιδί του, πήρε πάνω του την ευθύνη και συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Έχει υποβληθεί ήδη σε χειρουργεία και η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται ομαλά. Εκτιμάται δε, ότι, αν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο κι επέστρεψε στη ΜΕΘ, όπου η διαδικασία της αφύπνισης έγινε με επιτυχία.

    Ένα ακόμη χειρουργείο αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα στο μηρό, όταν κι εφόσον κριθεί αναγκαίο από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

    Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια, τα παιδιά του - τόσο ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και τα αδέρφια του- συγγενείς αλλά και φίλοι

    Πηγή: cnn.gr

  • Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα - Τραυματίας βρέθηκε 15 μέτρα μακριά από το ΙΧ του
    Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα - Τραυματίας βρέθηκε 15 μέτρα μακριά από το ΙΧ του

    Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Πατρών Αθηνών στο ύψος του καφέ “Χωριάτικο” στις 6 τα ξημερώματα.

    Ένα φορτηγό που μετάφερε τζάμια στις 6 το πρωί, εκινείτο προς Ρίο και στην ίδια κατεύθυνση ήταν ένα ΙΧ με δύο νεαρούς.

    Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, το ΙΧ έκανε αναστροφή, ο συνοδηγός πετάχτηκε έξω από το όχημα και βρέθηκε τραυματισμένος 15 μέτρα πιο μακριά, ενώ και ο οδηγός τραυματίστηκε.

    Το φορτηγάκι βρέθηκε στο πεζοδρόμιο του “Χωριάτικο” λίγα μέτρα… πριν την τζαμαρία! Το ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο και παρέλαβε τους τραυματίες για το Νοσοκομείο.

    Έρευνες για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Βαρθολομιό: Ένας τραυματίας σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι
    Βαρθολομιό: Ένας τραυματίας σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι

    Ένας δικυκλιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Βαρθολομιό, έξω από το νεκροταφείο της πόλης.

    Το δίκυκλο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης στο πόδι και στο κεφάλι.

    Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης.

    Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

    Troxaio Vartholomio 2

  • Λαμία: Σοκ για τον θάνατο του γιατρού σε τροχαίο - «Καλύτερα να πέθαινα εγώ» λέει ο 82χρονος που τον χτύπησε
    Λαμία: Σοκ για τον θάνατο του γιατρού σε τροχαίο - «Καλύτερα να πέθαινα εγώ» λέει ο 82χρονος που τον χτύπησε

    Την οδύνη του για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και τον θάνατο του 47χρονου γιατρού, που οδηγούσε μηχανή και επέστρεψε σπίτι από την εφημερία του, εκφράζει ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος.

    Ο ηλικιωμένος έχει κλειστεί μέσα στο σπίτι του και δεν έχει κουράγιο να σηκωθεί από το κρεβάτι του με τον ίδιο να υπογραμμίζει στο MEGA: «Καλύτερα να πέθαινα εγώ γιατί εγώ είμαι γέρος».

    Και συνέχισε ο οδηγός του αγροτικού: «Δεν έχω υποχρεώσεις. Τα παιδιά μου παντρεμένα είναι και τα εγγόνια μου. Καλύτερα -σου λέω- να σκοτωνόμουν εγώ. Ήταν χρήσιμος άνθρωπος και είχε 4 παιδιά. Και γιατρός στην κοινωνία, καταλαβαίνεις».

    «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες»

    Στο MEGA μίλησε και η πεθερά του 47χρονου γιατρού η οποία δήλωσε συντετριμμένη για την απώλεια του γαμπρού της: «Δούλευε τρεις διπλές βάρδιες κι έφευγε γιατί είναι και τα παιδιά. Σαν πολύτεκνοι, δεν πήραν συνυπηρέτηση. Τα παιδιά είναι στη Λαμία και ερχόταν η μαμά – έκανε διπλές βάρδιες στο ΝΙΜΤΣ και τα ρεπό και ερχόταν να διαβάζει λίγο τα παιδιά».

    Πηγή: Εthnos.gr
  • Κρήτη: Τροχαίο με μηχανή - Έπεσε από γκρεμό έξι μέτρων και τραυματίστηκε στο κεφάλι ο οδηγός
    Κρήτη: Τροχαίο με μηχανή - Έπεσε από γκρεμό έξι μέτρων και τραυματίστηκε στο κεφάλι ο οδηγός

    Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τον νεαρό μοτοσικλτιστή και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Χανίων

    Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα τα ξημερώματα όταν ένας νεαρός μοτοσικλετιστής την ώρα που κινούνταν επί της οδού Ακρωτηρίου στα Χανιά έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο και στη συνέχεια να πέσει σε γκρεμό ύψους 6 μέτρων.
    Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τον νεαρό μοτοσικλτιστή και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Χανίων. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία ΙΧ στον Δενδροπόταμο - «Καρφώθηκε» σε φανάρι, χτύπησε ταξί και κατέληξε σε κράσπεδο
    Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία ΙΧ στον Δενδροπόταμο - «Καρφώθηκε» σε φανάρι, χτύπησε ταξί και κατέληξε σε κράσπεδο

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Δενδροποτάμου, στο ύψος της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, οδηγός του ΙΧ μάρκας BMW έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα το όχημα να σημειώσει τρελή πορεία και να καρφωθεί πάνω σε φωτεινό σηματοδότη ο οποίος ξηλώθηκε από τη θέση του- και στην συνέχεια να χτυπήσει ταξί που περίμενε στο φανάρι, με το αυτοκίνητο να καταλήγει πάνω σε κράσπεδο.

    Από το τροχαίο δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά μόνο υλικές ζημιές.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τροχαίο σοκ στη Λαμία: Νεκρός πατέρας 4 παιδιών μετά από τρομακτική σύγκρουση
    Τροχαίο σοκ στη Λαμία: Νεκρός πατέρας 4 παιδιών μετά από τρομακτική σύγκρουση

    Πατέρας 4 παιδιών ήταν ο άτυχος οδηγός μηχανής που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Λαμία, σήμερα το μεσημέρι.

    Όπως μετέδωσε το LamiaReport, το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) στον δρόμο Λαμίας - Δομοκού, 45χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο, που βγήκε στη μέση του δρόμου.

    Ο άτυχος δικυκλιστής εκτοξεύτηκε πολλά μέτρα μακριά μετά τη σύγκρουση και βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου, επισήμανε το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο.

    Ο 45χρονος, γιατρός στο επάγγελμα, είναι το τρίτο άτομο που βρίσκει θάνατο στο ίδιο σημείο και με τον ίδιο τρόπο στον δρόμο Λαμίας Δομοκού, στον κόμβο της Λαμίας.

    Γιατρός και πατέρας 4 παιδιών ο άτυχος άνδρας

    Ο άτυχος άνδρας, πολύτεκνος πατέρας και χειρουργός στο επάγγελμα, μόλις είχε τελειώσει εφημερία και επέστρεφε σπίτι του.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το μοιραίο αγροτικό, με οδηγό έναν 82χρονο, βγήκε από παράδρομο - χωματόδρομο και θέλησε να περάσει απέναντι με κατεύθυνση προς Δομοκό, την ώρα που κινούνταν από Δομοκό προς Λαμία ο άτυχος γιατρός.

    Δυστυχώς, αν και φορούσε κράνος, η σύγκρουση, αλλά και η πτώση, ήταν τόσο σφοδρή που έχασε τη ζωή του ο 45χρονος, ενώ τραυματίας είναι και ο ηλικίας 82 ετών, οδηγός του αγροτικού.

    Σε σοκ οι συνάδελφοί του στο νοσομείο της Λαμίας

    Οι συνάδελφοι του γιατρού δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που συνέβη, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ολοκληρώσει την εφημερία του.

    Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας όταν έγινε γνωστή η ταυτότητα του νεκρού από το τροχαίο, γράφει το LamiaReport. Γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να περιθάλψουν και τον ηλικιωμένο οδηγό του αγροτικού που ήταν τραυματίας.

    Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Μανωλάδα: Νέα πυρκαγιά στη Λάμια
    Μανωλάδα: Νέα πυρκαγιά στη Λάμια

    Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή της Λάμιας στη Μανωλάδα και έθεσε σε κινητοποίηση τις δυνάμεις της Π.Υ. Λεχαινών.

    Στο σημείο επιχειρούν οι πυροσβέστες με επικεφαλής τον διοικητή της υπηρεσίας Αντιπύραρχο Θοδωρή Λεβέντη.

    Fotia Lamia 2

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο