Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 18:26

Ρέθυμνο: Κινηματογραφική καταδίωξη με πρώην σύζυγο που παραβίασε ασφαλιστικά μέτρα!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η πρώην σύζυγός του ειδοποίησε την Αστυνομία - Δεν υπάκουσε στις εντολές των ανδρών της ΕΛΑΣ να τους ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη

Σε περιπετειώδη καταδίωξη με πυροβολισμούς, ευτυχώς όμως χωρίς τραυματισμό, εξελίχθηκε η προσπάθεια των αστυνομικών να συλλάβουν τον πρώην σύζυγο μιας γυναίκας που παραβίασε τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία του είχαν επιβληθεί για να μην πλησιάζει τα παιδιά του!

Ο άνδρας πήγε το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του για να δει τα παιδιά τους, όμως εκείνη ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες του τοπικού τμήματος που τον βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό του. Όταν του ζήτησαν να βγει και να τους ακολουθήσει, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη.

Ο οδηγός προσπάθησε να παρασύρει τους αστυνομικούς που είχαν στήσει μπλόκο στον κόμβο Ατσιποπούλου, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να πυροβολήσει τα λάστιχα! Το όχημα ακινητοποιήθηκε σε μικρή απόσταση και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη. Σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων και απείθεια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, ο οποίος τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 13:15

Σχετικά Άρθρα

  • Ιαπωνία: Αρχηγός της αστυνομίας ζήτησε συγγνώμη από θανατοποινίτη που πέρασε 50 χρόνια στη φυλακή για έγκλημα που δεν διέπραξε
    Ιαπωνία: Αρχηγός της αστυνομίας ζήτησε συγγνώμη από θανατοποινίτη που πέρασε 50 χρόνια στη φυλακή για έγκλημα που δεν διέπραξε

    Δείτε βίντεο - Ο Hakamada ήταν ο μακροβιότερος θανατοποινίτης στον κόσμο για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε

    Προσωπικά ζήτησε συγγνώμη ο αρχηγός της αστυνομίας στην Ιαπωνία στον 88χρονο Iwao Hakamada, ο οποίος πέρασε 50 χρόνια στη φυλακή ως θανατοποινίτης για έγκλημα που αποδείχθηκε ότι ποτέ δεν διέπραξε.
    Όπως αποφάσισε το δικαστήριο, αστυνομία και εισαγγελία παραποίησαν και «φύτεψαν» στοιχεία εναντίον του πρώην πυγμάχου τον οποίο υποχρεώσαν να ομολογήσει με χρήση βίας.
    «Λυπούμαστε που σας προκαλέσαμε ανείπωτη ψυχική οδύνη και επιβάρυνση επί 58 χρόνια» είπε ο ανώτατος αξιωματικός στον 88χρονο κάνοντας μια βαθιά υπόκλιση κατά την επίσκεψή του στο σπίτι του Hakamada.
    «Λυπούμαστε τρομερά»

    Ο κ. Hakamada, ο οποίος δυσκολεύεται να μιλήσει λόγω της ψυχικής του κατάστασης από τις δεκαετίες που βρέθηκε στην πτέρυγα των θανατοποινιτών, είπε: «Τι σημαίνει να έχεις την εξουσία... Από τη στιγμή που έχεις την εξουσία, δεν πρέπει να γκρινιάζεις».

    Η 91χρονη αδελφή του Hakamada, Hideko Hakamada, η οποία ήταν στο πλευρό του αδελφού της στην προσπάθειά του να αποδείξει την αθωότητά του, ευχαρίστησε τον αρχηγό της αστυνομίας που τους επισκέφθηκε.

    Όπως είπε στους δημοσιογράφους, δεν είχε νόημα να κάνουν παράπονα μετά από τόσα χρόνια, καθώς ο εν λόγω αξιωματικός «δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και ήρθε εδώ μόνο ως καθήκον του».

    Ο Hakamada καταδικάστηκε σε θάνατο το 1968 κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πρώην αφεντικού του σε εταιρεία παραγωγής πάστας φασολιών, της σύζυγού του και δύο εκ των παιδιών τους.

    Ο Hakamada ήταν ο μακροβιότερος θανατοποινίτης στον κόσμο και μόλις ο πέμπτος θανατοποινίτης που αθωώθηκε σε επαναληπτική δίκη στη μεταπολεμική Ιαπωνία.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Μεσολόγγι: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε όχημα της αστυνομίας έξω από την…πόρτα της
    Μεσολόγγι: Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό σε όχημα της αστυνομίας έξω από την…πόρτα της

    Σε εγρήγορση είναι οι αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου από τις πρωινές ώρες σήμερα.

    Ερευνούν σοβαρό περιστατικό που συνέβη έξω… από την πόρτα τους.

    Ανακριτικό όχημα της Τροχαίας Μεσολογγίου υπέστη ζημιές καθώς φέρεται να εξερράγη αυτοσχέδιος μηχανισμός με γκαζάκια που τοποθετήθηκε στο σημείο.

    Το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας και πυρπολήθηκε το μπροστινό τμήμα του. Η Πυροσβεστική έσπευσε για την κατάσβεση της φωτιάς.

    Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, ο χώρος αποκλείσθηκε, σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητούνται οι δράστες με την Αστυνομία να συλλέγει υλικό από κάμερες και άλλα στοιχεία.

    Πηγή: ΑgrinioNews.gr
  • Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας μαθητή έστειλε στο νοσοκομείο 43χρονο
    Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας μαθητή έστειλε στο νοσοκομείο 43χρονο

    Του κατάφερε 27 χτυπήματα – Όλα όσα συνέβησαν

    Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας 43χρονος πατέρας δέχτηκε επίθεση από άλλο πατέρα, μέσα στο πραύλιο του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
    Μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση, που του έγινε, έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο, τη γνάθο και το σώμα του, ενώ έφερε γρατζουνιές στο πρόσωπο και το σώμα.
    Πώς έγινε το συμβάν

    Το συμβάν, σύμφωνα με την καταγγελία και τη μήνυση που κατατέθηκε, ξεκίνησε όταν η διευθύντρια του σχολείου, ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του δράστη να μην καθυστερούν κατά την προσέλευση τους στο σχολείο, γιατί η πόρτα πρέπει να κλείνει στις 8.15 πμ.

    Τότε ο 42χρονος μετά από μία έντονη στιχομυθία με τη διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει, αντέδρασε. Ο 43χρονος πατέρας, άλλου παιδιού, μπήκε στη μέση για να ηρεμίσει τα πνεύματα.
    Ο δράστης του επεισοδίου όμως του ζήτησε να κάνει στην άκρη. Οταν εκείνος αρνήθηκε, άρχισε να τον γρονθοκοπεί, συνεχίζοντας το ξύλο, ακόμη κι όταν το θύμα είχε πέσει κάτω στο έδαφος.

    Ο 43χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν.

    Πηγή: Cretapost.gr - Protothema.gr
  • Αδιανόητο περιστατικό στο Ρέθυμνο: Πιάστηκαν στα χέρια και του επιτέθηκε με φτυάρι
    Αδιανόητο περιστατικό στο Ρέθυμνο: Πιάστηκαν στα χέρια και του επιτέθηκε με φτυάρι

    Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε την Τετάρτη (9/10), το οποίο ευτυχώς δεν είχε τραγική κατάληξη.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα 34χρονος ήρθε σε διαπληκτισμό με έναν 40χρονο σε δημόσιο χώρο στην περιοχή της Επισκοπής Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα ο καυγάς να πάρει άσχημη τροπή και οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια.

    Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 40χρονος στις αρχές, ο 34χρονος φέρεται να του επιτέθηκε χτυπώντας τον με φτυάρι στο πρόσωπο και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

    Συνελήφθη ο 34χρονος

    Το θύμα αμέσως έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνης για να καταγγείλει το συμβάν, ενώ από τον τραυματισμό και το σοκ δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη, με τη μητέρα του να μεταφέρει όσα της περιέγραψε ο ίδιος. Στον 34χρονο σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε αστυνομικός σε καταδίωξη - Εμβολίστηκε η μοτοσικλέτα του
    Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε αστυνομικός σε καταδίωξη - Εμβολίστηκε η μοτοσικλέτα του

    Αστυνομικός της Ομάδας Ζ τραυματίστηκε όταν έπεσε πάνω του μοτοσικλέτα που κινούνταν με υψηλή ταχύτητα στη Θεσσαλονίκη.

    Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/10) στην περιοχή του Κορδελιού.

    Σύμφωνα με το thestival.gr, δύο περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας Ζ έκριναν ύποπτη την κίνηση ενός μοτοσικλετιστή που κινούνταν στην οδό Γ. Παπανδρέου. Επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν ανακόπτοντας την πορεία του. Εκείνος τους αγνόησε, επιτάχυνε και εμβόλισε με τη μηχανή του τον έναν από τους δύο αστυνομικούς. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πεζός, εγκαταλείποντας στο σημείο το δίκυκλό του.

    Αμέσως δόθηκε σήμα στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν κοντά στο σημείο τους πρόσκρουσης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αναβάτη. Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Σκύρος: Πατέρας ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του
    Σκύρος: Πατέρας ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του

    Η μεγαλύτερη κόρη του κατέθεσε πως ο πατέρας της την κακοποίησε όταν ήταν 9 ετών

    Μια υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινωνία της Σκύρου έχει έρθει στο φως τις τελευταίες ημέρες, η οποία αφορά στην σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών από τον ίδιο τους τον πατέρα.
    Όπως μετέδωσε το Action24, ο πατέρας ομολόγησε τις πράξεις του στην αστυνομία στις 22 Σεπτεμβρίου.
    Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως κάποιες στιγμές τον πιάνει πανικός και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και πιστεύει ότι χρήζει ιατρικής βοήθειας.
    Στη συνέχεια, οι αστυνομικές αρχές πήραν κατάθεση από την δεύτερη, μεγαλύτερη κόρη του, η οποία βρήκε το θάρρος να μιλήσει μετά την ομολογία του πατέρα της.

    Όπως είπε η ανήλικη, όταν βρισκόταν σε ηλικία 9 ετών και ενώ ήταν στο σπίτι τους, ο πατέρας της, την είχε πάρει από τον καναπέ που κοιμόταν τη μετέφερε στην κρεβατοκάμαρα της, έβγαλε την πιτζάμα και το εσώρουχό της και ασέλγησε πάνω της.

    Όπως ανέφερε η ανήλικη η πράξη αυτή έγινε ακόμη τρεις φορές την ίδια περίοδο.

    Η έρευνα συνεχίζεται από τις Αρχές και έχουν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες εναντίον του πατέρα.

    Από την πλευρά της, η μητέρα των ανήλικων επιβεβαίωσε τα όσα είπαν οι κόρες της και δήλωσε πως επιθυμεί ο σύζυγός της να γίνει ψυχικά καλά. Παράλληλα ενημέρωσε τις Αρχές, ότι μαζί με τις ανήλικες θα μετακομίσει σε άλλο σπίτι, χωρίς τον κατηγορούμενο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας
    Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας

    Ο 21χρονος φέρεται να ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές - Ο 44χρονος πατέρας του έχει προφυλακιστεί για το ίδιο αδίκημα

    Συγκλονιστικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση βιασμού μίας ανήλικης κοπέλας από έναν 44χρονο στο Κολωνό που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, καθώς, όπως πληροφορείται το protothema.gr, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν πριν μερικές ημέρες στη σύλληψη και του γιου του 44χρονου για το ίδιο αδίκημα.
    Πιο συγκεκριμένα, η σύλληψη του 21χρονου έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (3/10) μετά από καταγγελία του πατέρα της 16χρονης ότι ο άνδρας βίασε την κόρη του το διάστημα από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου έως και τις αρχές Ιουλίου.
    Όπως είπε ο πατέρας της 16χρονης στις Αρχές, ο 21χρονος με τη χρήση απειλών, ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές.

    Υπενθυμίζεται πως στα τέλη του περασμένου Αυγούστου είχε συλληφθεί και ο πατέρας του 21χρονου για βιασμό της 16χρονης κατ’ εξακολούθηση.

    Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίαζε το κορίτσι που άνηκε στο φιλικό περιβάλλον του γιου του υπό το καθεστώς απειλών. Την καταγγελία είχε κάνει στην αστυνομία ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

    Ο άντρας βίαζε το κορίτσι ύστερα από απειλές και εκβιασμούς, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα, ενώ φέρεται να της έλεγε ότι αν μιλήσει θα σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της.
  • Πάτρα: Τι λέει ο ιερέας παππούς του 7χρονου που περιφερόταν μόνος στο δρόμο
    Πάτρα: Τι λέει ο ιερέας παππούς του 7χρονου που περιφερόταν μόνος στο δρόμο

    Ένα 24ωρο μετά τον εντοπισμό και την σύλληψη του 27χρονου πατέρα που κατηγορείται για παραμέληση του 7χρονου γιου του που βρέθηκε να περιπλανιέται σε δρόμο της Πάτρας, ο ιερέας παππούς του ανήλικου, δίνει την δική του εκδοχή για το θέμα.

    Με δηλώσεις του ο ιερέας αναφέρει ότι το παιδί έφυγε από το σπίτι, ξεκλειδώνοντας την πόρτα, ενώ όλοι κοιμόνταν για μεσημέρι.

    «Κοιμόταν το μεσημέρι ο γιος μου με τον εγγονό μου, όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Συνήθως κλειδώνουμε το σπίτι όταν κοιμόμαστε, είτε μεσημέρι είναι, είτε βράδυ είναι.

    Το παιδί σε κάποια στιγμή ξύπνησε, πήρε τα κλειδιά του πατέρα και πήγε να βρει τη μητέρα του, η οποία μένει δύο τετράγωνα κάτω από εμάς», λέει ο πατέρας του 27χρονου αναφέροντας ταυτόχρονα ότι οι γονείς του 7χρονου είναι χωρισμένοι και ο ανήλικος μένει και στα δύο σπίτια καθώς αυτά βρίσκονται στην ίδια γειτονιά.

    Παράλληλα ο παππούς ανέφερε ότι μόλις ξύπνησαν συνειδητοποίησαν αμέσως ότι το παιδί έχει ανοίξει την πόρτα και έχει φύγει και έσπευσαν αμέσως να καλέσουν την αστυνομία.

    Η ανησυχία της οικογένειας δεν κράτησε πολύ, καθώς οι αστυνομικοί ήδη είχαν βρει τον 7χρονο και τον παρέδωσαν στην οικογένειά του.

    Τέλος ο ιερέας είπε ότι ουδείς παράτησε το παιδί το οποίο ουδέποτε είχε μείνει μόνο του.

    Πηγή: Cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο